Najbolji VPN za T-Mobile

T-Mobile zauzima treće mjesto među najviše pretplaćenih davatelja mobilnih mreža u SAD-u, s impresivnom brojem pretplatnika od oko 74 milijuna. To ga svrstava među mrežne izbore s kojima ćete morati razmotriti prijavu bez obzira idete li u SAD zbog posla ili u slobodno vrijeme. Operater mobilne telefonije nudi konkurentne pakete, a u jednom je trenutku čak ponudio i do 650 USD neplaćenih troškova koje ste možda prikupili na svom prethodnom mobilnom operateru. Ovakve ponude nude zvuk usmjeren ka vašem najboljem interesu kao korisnika mobilnih uređaja, ali postoje neke poteškoće u vezi s njihovom politikom upotrebe Interneta koje možda nisu u skladu s korisnicima koji se nadaju potpunoj slobodi Interneta..


Najbolji VPN za T-Mobile

Najbolji VPN za T-Mobile

Vodeće T-Mobile VPN-ove u najkraćem je roku

Da bismo uštedjeli vrijeme i trud, ovdje smo saželi najbolje VPN-ove za T-Mobile:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost

Web stranice za T-Mobile Banning?

Još 2012. godine bilo je puno razgovora o alatu za cenzuru T-Mobilea pod nazivom Web Guard. Usluga je privukla značajnu medijsku pažnju nakon što je otkriveno da je, umjesto da služi prvobitnoj svrsi (koja je bila spriječiti mlađe kupce da gledaju sadržaj za odrasle), platforma za filtriranje interneta u više navrata imala nasumično blokirana web mjesta koja su bila potpuno bez bilo koje odrasle osobe materijal. Ovo otkriće učinilo je tijelo poznato kao Interferencija otvorene opservatorske mreže, a pokrenulo je odgovor T-Mobilea gdje su objasnili da ta značajka radi sa trećim dobavljačem kako bi identificirao neprikladne web stranice i blokirao ih. Također su priznali da značajka u to vrijeme nije bila toliko savršena i da rade na poboljšanju pružanja usluge.

Ove vrste kvarova nisu uobičajene samo za T-mobile, a za one koji su skloni obavljanju osjetljivih poslova na mreži, to je rizik koji može imati puno teških posljedica s kojima se nisu spremni suočiti. Kako se ne biste uhvatili u vezi s tim nesigurnostima, najbolji način da osigurate da vaša internetska veza ostane neopterećena bilo kojim pravilima o korištenju Interneta koje vaš davatelj provodi je pretplata na VPN uslugu.

Najbolji VPN za T-Mobile

VPN usluga omogućuje vam da nastavite s radom na mreži bez prekida zahvaljujući mogućnosti šifriranja vaše veze. Jednom kada se povežete s VPN mrežom, vaš se promet šifrira, a to znači da je vaš promet skriven od bilo kojeg oblika nadzora. Vaš pružatelj internetskih usluga neće moći prisluškivati ​​vaše aktivnosti pregledavanja, a niti vaš mobilni operater. Pretplata na VPN uslugu također vam omogućuje da uživate osjećaj sigurnosti jer će vaši osobni podaci biti skriveni od lajkova i hakera za koje je poznato da pristupaju vašem uređaju i sifriraju vaše podatke s njega.

Budući da su osobni podaci poput adrese ili lokacije skriveni, VPN usluga također osigurava da možete pristupiti web-lokacijama s ograničenim geografskim ograničenjima sa sjedištem izvan SAD-a jer takve web stranice neće moći utvrditi vašu stvarnu lokaciju. To je moguće jer nakon što se povežete s udaljenim poslužiteljima vašeg davatelja usluga, vaša stvarna IP adresa razmjenjuje se s novom koja upućuje na lokaciju udaljenog poslužitelja. Dakle, ako želite pristupiti geoblokiranoj web lokaciji koja je smještena negdje kao što je Europa, sve što trebate je povezati se s postojećim poslužiteljem i moći ćete pristupiti bilo kojoj europskoj web stranici ili kanalu s ograničenim ograničenjima volio bih.

Najbolji VPN za T-Mobile – Odabir VPN-a

Odabir pružatelja usluga za prijavu ne bi trebao biti težak zadatak, sve dok znate na što treba paziti. Budući da imamo posla s američkim prijevoznikom, bilo bi najbolje potražiti uslugu koja nema sjedište u SAD-u, budući da zemlja ima vrlo invazivne politike usmjerene na praćenje onoga što njihovi građani spremaju putem interneta..

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

Pokušat ćemo vam pomoći oko toga nabrajajući nekoliko VPN usluga koje preporučujemo da pogledate. Evo našeg popisa:

ExpressVPN starta s popisa Najbolji VPN-ovi za T-Mobile s našom najvećom preporukom, budući da je riječ o davatelju koji je osvojio brojne nagrade za svoju pohvalnu razinu usluge. Pružatelj usluge temelji se na Britanskim Djevičanskim otocima, a to nadahnjuje povjerenje u svoju politiku nulte evidencije jer se zemlja ne pretplaćuje na bilo kakvu politiku čuvanja podataka. Njihova se poslužiteljska mreža sastoji od oko 2000+ poslužitelja, koji se nalaze u više od 100 zemalja širom svijeta. Jednom kada se prijavite, vaša veza postaje zaštićena putem njihova 256 AES protokola enkripcije, a s izborom nevidljivih poslužitelja na koje biste se također mogli povezati, moći ćete koristiti VPN neotkriven i raditi oko bilo kojeg zaštitnog zida koje su možda postavljene da vam spreče održavanje veze. ExpressVPN omogućava i do 3 više veza, što znači da ćete moći imati do 3 uređaja zaštićena na jednom računu. Također, ako nekoga uputite prema davatelju usluga i on se prijavi, vi i vaš sudac dobijate mjesec dana besplatnog korištenja usluge. Postoji još puno značajki koje ExpressVPN još uvijek nudi, a možete ih uzorkovati ako se prijavite za 30-dnevno jamstvo povrata novca.

2. NordVPN

NordVPN je jedan od prvih pružatelja usluga koji je uveo uslugu dvostrukog šifriranja na kojoj se promet korisnika prenosi putem dva poslužitelja umjesto jednog. Iako bi ovo moglo pružiti vrlo zahtjevnu značajku za ostale davatelje usluga, NordVPN to lako koristi zahvaljujući masivnoj mreži od više od 4000 poslužitelja. Ova široka mreža omogućuje korisnicima NordVPN-a da odaberu točno na koje poslužitelje žele da se povežu, ovisno o vrsti posla koji žele raditi na mreži. Uz sve ove prednosti, NordVPN omogućuje korisnicima i do 6 višestrukih veza, tako da ako imate bilo koje druge uređaje ispod T-mobile operatora, lako biste ih mogli povezati. Prikladna internetska sklopka za ubijanje također je uključena u NordVPN paket, a ova značajka pokreće se kad god se ugasi vaša VPN veza isključivanjem vaše internetske veze. Pored toga, postoji i usluga zaštite od propuštanja DNS-a koja sprečava gubitak privatnosti pogrešnim slanjem DNS upita putem nesigurnih veza. Svi koji razmišljaju o prijavi na ovu uslugu, nema rizika zbog 30-dnevne garancije povrata novca. Više o ovom VPN pružatelju saznajte u našoj NordVPN recenziji.

3. VyprVPN

VyprVPN je još jedan pružatelj usluga koji ne biste trebali shvatiti vrlo lagano. Njihovih 700+ poslužitelja u potpunosti je u vlasništvu tvrtke, što znači da nema potrebe za suradnjom s trećim stranama pri sortiranju bilo kojeg problema vezanog za vaš poslužitelj. Iz svog sjedišta u Švicarskoj, ovaj pružatelj uvjerava svoje kupce da će uvijek postojati tim koji je spreman riješiti njihova pitanja bilo telefonom, e-poštom ili izravnim porukama. Usluga se također ponosi ponudom jednog od najsvestranijih rješenja u VPN industriji; njihov kameleonski protokol. Ova značajka omogućuje pretplatnicima da probiju vatrozidove postavljene u nekim od naj restriktivnijih internetskih regija na svijetu, a da pritom ne bude otkrivena njihova upotreba VPN-a. To znači da bez većih poteškoća možete pristupiti web lokacijama ili kanalima u regijama poput Kine i Bliskog Istoka. VyprVPN također nudi aplikaciju kompatibilnu sa svim vašim Android, Windows ili iOS mobilnim uređajima. Davatelj vam omogućuje samo kratko razdoblje od 3 dana, za koje bismo vam savjetovali da krenete i promatrate vrlo brižno kako biste vidjeli što davatelj može učiniti za vas. Dobijte donji dio ove VPN usluge u našem pregledu VyprVPN.

Zaključak o najboljem VPN-u za T-Mobile

Sada možete uživati ​​u internetskoj slobodi i pravu na privatnost putem Interneta čak i kao T-Mobile korisnik pretplatom na ExpressVPN, NordVPN ili VyprVPN. Ove su tri usluge zajamčeno da će vaše pregledavanje biti zaštićeno i sakriti vaše aktivnosti od osoba sa zlonamjernim namjerama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me