Najbolji VPN za tablete

Danas se sve više i više ljudi okreće tabletima kao boljoj i održivijoj opciji koja im omogućava da se brinu za svoj posao dok su u pokretu. Novije verzije čak omogućuju priključivanje tipkovnice, a s najnovijim Microsoftovim najnovijim Surface Pro moći ćete pokrenuti punu verziju sustava Windows koju inače radite na računalu ili prijenosnom računalu. Unatoč svim napretcima, rizik od ukrašavanja vaših privatnih podataka i dalje ostaje glavni problem. Jedini siguran način da svoj haker Android, iOS ili Microsoft tablet osigurate pretplatom na vjerodostojnu VPN uslugu.


Najbolji VPN za tablete

Najbolji VPN za tablete

Zašto vašem tabletu treba VPN

Kao i većini računalnih uređaja na tržištu danas, ovom tabletu mogu pristupiti i osobe s lošim namjerama na daljinu. Za one koji imaju tendenciju da se dosta kreću, vjerojatnost je da se oslanjaju na javni Wi-Fi. Na taj način izlažu ih širokom rasponu cyber kriminalaca.

VPN vam omogućuje da napravite dvije glavne stvari; sakrijte svoj identitet na mreži i kriptirajte svoj promet tako da nitko ne može pronaći web stranice koje posjećujete na mreži. Davatelj VPN-a dodijeli vam potpuno novu IP adresu, a to vam omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju s web stranica i kanala kao što su Netflix i HBO. Vaš je davatelj internetskih usluga također izuzetan iz nadziranja vašeg prometa, pa vam to omogućava pristup sadržaju koji u vašoj zemlji može biti ograničen.

Zahvaljujući prilagođenim aplikacijama koje su dostupne u Google Play Storeu, kao i u Apple Storeu, instaliranje VPN-a postalo je izuzetno jednostavno.

Kako vam VPN za tablet može pomoći

VPN tableta osigurava da su svi osjetljivi podaci koje pohranjujete na njih zaštićeni od hakera svaki put kada pristupite internetu, a također pruža dodatni sloj sigurnosti, posebno kada obavljate bilo koji posao na mreži.

Moći ćete i anonimno preuzeti, Torrent ili dijeliti medijske datoteke jer ćete raditi pod virtualnom IP adresom. To vam omogućuje zaobići bilo koja ograničenja postavljena za preuzimanje aplikacija ili pristup blokiranim web-mjestima.

Pogledajmo nekoliko pružatelja usluga koji biste mogli smatrati VPN-om za tablet.  

3 najbolja VPN-a za tablet

1. ExpressVPN – naša najbolja preporuka

Budući da su na tržištu toliko dugo, ExpressVPN uspostavila je svoju vjerodostojnost kao jedan od najboljih VPN dobavljača zahvaljujući uzornoj usluzi za korisnike i pouzdanoj VPN vezi. Prešli su dodatni kilometar kako bi osigurali da su njihovi kupci Android i iOS dobro opremljeni uvođenjem aplikacija koje imaju vrlo dobre rezultate na obje platforme.

Aplikacija ExpressVPN prilično je jednostavna za upotrebu, s sučeljem s kojim je vrlo ugodno komunicirati. Njihova 256-bitna SSL veza također dobro funkcionira kako bi spriječila da netko prisluškuje vašu aktivnost. U pogledu usluge kupcima, ExpressVPN ima tim za podršku koji je dostupan 24 sata dnevno i omogućuje vam da riješite bilo kakve probleme sa uslugom kako bi se riješili čim nastanu. Uvijek postoji netko na drugom kraju usluge live chat i to vam omogućuje održavanje kontakta tijekom provođenja koraka potrebnih za rješavanje vašeg problema.

Za one od vas koji nisu potpuno uvjereni, ExpressVPN nudi 30-dnevnu pretplatu gdje, ako ste platili uslugu, ali niste baš impresionirani, možete dobiti puni povrat novca i krenuti dalje kako biste isprobali drugog davatelja usluga. Međutim, ako ustanovite da se njihova usluga brine za vaše potrebe, preporučuje se da ExpressVPN uputite prijatelju. Ako se prijave, obojica ćete besplatno koristiti uslugu mjesec dana.

Ako imate više uređaja koji trebaju ostati zaštićeni dok ste na Internetu, ExpressVPN se za to pobrine omogućavajući vam da na isti račun priključite još jedan uređaj. Ovo dobro uspijeva osobama koje žele koristiti ExpressVPN na svom tabletu, kao i svom telefonu ili prijenosnom računalu. Prijavite se na njihovu stranicu ovdje.

2. IPVanish

Pošto je poznato da je ExpressVPN malo skuplji, IPVanish je još jedna alternativa koju biste možda željeli razmotriti. Njihova usluga zaista nije tako zvjezdana kao usluga ExpressVPN-a, ali ako se baš i ne oslanjate na svoj tablet, to je velika mogućnost.

U usporedbi s većinom ostalih VPN pružatelja, njihovo 7-dnevno jamstvo povrata novca prilično je kratko razdoblje za odlučivanje ispunjava li usluga vaša očekivanja ili ne. Stvarno nije prvi put korisnik koji se tek upoznaje s VPN uslugama i kako oni funkcioniraju.

Njihova aplikacija počela je raditi samo na tabletu na kojem smo ga testirali nakon dužeg vremena. Bilo je potrebno puno vremena da se sve postavi, ali u konačnici smo uspjeli pokrenuti stvari. Nije loše ako imate malo iskustva s radom s VPN-ovima. Pogledajte njihovu stranicu ovdje.

3. BulletVPN

BulletVPN je jedan od pružatelja usluga koji se trudi mnogo da konstantno poboljšava svoje usluge i do razine ExpressVPN i slično. Do sada rade dobar posao.

Instaliranjem aplikacije BulletVPN na naš tablet dobili smo korisničko sučelje. Aplikacija vam omogućuje povezivanje s VPN poslužiteljima iz cijelog svijeta. Iako VPN mreža nije tako velika kao što je IPVanish poput, sve su velike zemlje pokrivene.

Njihova 30-dnevna garancija povrata novca omogućuje vam da testirate uslugu da biste vidjeli je li to ugodno plaćanje. Idite sami preko njihove web stranice ovdje.

Top 3 VPN-a za tablete: zaključak

Sada kada znate prema kojoj se vrsti pružatelja usluga obratite, nema razloga da svoje poslovanje putem interneta vodite bez prave vrste zaštite. Po pravilu, pokušajte ne pretplatiti se na bilo koju od tih besplatnih VPN usluga koje vidimo kako se oglašavaju na cijelom Internetu. Dolaze s toliko oglasa i brzinama dovoljno sporim da ne dopuštaju da nešto postignete. Neki od njih čak prodaju vaše podatke o prometu trećim stranama kako bi ostali u vodi. Povjerite vjerodostojnom pružatelju usluga ExpressVPN da vas ne zaobiđu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map