Najbolji VPN za Tajland

Nije rečeno da je Tajland sličan Kini u pogledu internetskih ograničenja, ali susjed pored njega možda je potaknuo opresivne zakone koji tamo upravljaju internetom. U 2014. godini Freedom House je Tajlandu dodijelio ocjenu 62 (što znači ne besplatno) za slobodu Interneta. Internet cenzura na Tajlandu raste iz godine u godinu s fokusom na zločine koji vrijeđaju monarhiju (lèse majesté), politička pitanja i probleme koji prijete nacionalnoj sigurnosti. VPN-ovi mogu poboljšati internetsko iskustvo korisnika u Tajlandu. Ne samo da su ove privatne mreže kompatibilne s operativnim sustavima PC, Mac, Android i iOS, već također jamče internetsku sigurnost i slobodu.


Najbolji VPN za Tajland

Najbolji VPN za Tajland

Najbolji tajlandski VPN zbrojio se

U slučaju da ne želite stvarno proći detaljni pregled u nastavku, ovdje smo saželi najbolje VPN-ove za Tajland:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Postoji li potreba za VPN-om u Tajlandu?

Na Tajlandu postoji internetska cenzura, što znači da je besplatno pregledavanje i umrežavanje neuobičajena praksa. Ovo je postao kulturni šok za prognanike koji putuju u zemlju Južne Azije. Siguran pristup internetu također nije zagarantiran u zemlji u kojoj se nadzire mrežni promet korisnika. Činjenica da na Tajlandu postoje djelomično blokirane web stranice poput Googlea, Wikipedije i platformi društvenih medija opravdava hitnu potrebu za VPN-om.

Tajlandski davatelji internetskih usluga poput 3BB također su poznati po primjeni DNS otmica. To znači da ste primorani koristiti ove adrese DNS poslužitelja čak i kada ručno konfigurirate svoje postavke DNS-a. Time tajlandski davatelji internetskih usluga mogu diktirati kojoj web lokaciji možete pristupiti i kojoj niste. Korištenje VPN-a savršeno je rješenje za obilazak DNS otmica.

Pristup internetu na Tajlandu

Činjenica da je Tajland među 25 najboljih u svijetu zbog napada zlonamjernog softvera i procjena da je 90 posto njegove mreže zaraženo ovom vrstom softvera, čini povezivanje s Internetom potpuno nesigurnim. Vlada je previše zaokupljena gonjenjem političkih neslaganja, da bi gurnula kibernetičke zločine u stranu. Tajlandska vlada ograničila je pristup na više od 100.000 web stranica što korisnicima čini nevjerojatno teško uživati ​​u radu na mreži.

Najbolji VPN-ovi za Tajland

Odabir VPN-a može se činiti teškim zadatkom za one koji nemaju znanje i iskustvo, zbog čega smo tu da vam predstavimo vrhunske VPN-ove koje možete koristiti na Tajlandu.

ExpressVPN

Ova VPN usluga jedna je od najboljih na tržištu. Nudi izvrsne poslužitelje internetske brzine osim impresivnih brzina tuneliranja. ExpressVPN ima preko 1500 poslužitelja koji su raspoređeni u 94 zemlje. Ova VPN koristi pouzdanu 256-bitnu enkripciju i ima strogu politiku nepisivanja, što osigurava privatnost i sigurnost. Ostale značajke uključuju neograničen preklopnik poslužitelja, podatke i propusnost, istodobnu vezu 3 uređaja i politiku povrata od 30 dana.

BulletVPN

BulletVPN nudi standardne VPN protokole: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Otvoreni VPN pruža najvišu razinu sigurnosti i performansi od svih protokola, a nema puno VPN-a nudi IKEv2 protokol. Aplikacije su dostupne za Windows, Mac OSX, Android, iPhone i iPad i jednostavne su za upotrebu. BulletVPN ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika koja se obraća publici koja cijeni njihovu privatnost. Uz to rečeno, oni također pružaju usluge koje deblokiraju sadržaj, uključujući američki Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video na Tajlandu. Slično kao i drugi vrhunski davatelji VPN usluga, BulletVPN ima izdašno jamstvo povrata novca od 30 dana.

NordVPN

Ovo je izvrsna usluga Tajlanda zbog njegove nepobitno jake sigurnosti. 2048-bitna SSL enkripcija svojim korisnicima pruža najbolju zaštitu, posebno kada su povezani s javnim wifisima. Čak i sa poslužiteljima u preko 62 zemlje brzina je i dalje najbrža. NordVPN omogućuje i zaobilaženje svih vrsta ograničenih sadržaja, što na Tajlandu može biti vrlo korisno.

VyprVPN

Ovaj davatelj usluga ima sjedište u SAD-u i ima preko 700 poslužitelja u cijelom svijetu. Davatelj usluga koristi popularne protokole šifriranja kako bi osigurao internetsku sigurnost. Dobra stvar je što je VyprVPN kompatibilan sa svim operativnim uređajima. VyprVPN također nudi izvrsne brzine poslužitelja s neograničenom propusnošću, IP adresama i besplatnim prebacivanjem između svojih poslužitelja.

Najbolji VPN za Tajland

U visoko cenzuriranoj zemlji poput Tajlanda, privatnost i sloboda su nedostižne vrline. Da bi osoba stekla slobodu tijekom pretraživanja Interneta, mora dobiti svoje VPN, tako sigurne da bi vlada Tajlanda bila na slijepom sjedalu. Da biste zaobišli restriktivne zakone i cenzuru Tajlanda, morate pristupiti najboljim VPN-ovima i uključuju one koje smo gore spomenuli. Javite nam koji VPN mislite da je najbolji za Tajland.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map