Najbolji VPN za TCL Smart TV

Iako su pridošlice na tržištu Smart TV-a, TCL Smart TV dolaze s velikom snagom. Prodavači TCL televizora povezali su svoje televizore s Roku-om zbog njihovih pametnih značajki. Svi TCL pametni televizori koriste Roku TV jer je intuitivan i ima sve aplikacije koje većina ljudi želi. Ovi su televizori daleko najjeftiniji brand Smart TV-a jer se većina njih nalazi ispod 500 USD. Da biste gledali na ovom televizoru malo zanimljivijim, možda biste trebali razmotriti dodavanje VPN-a na njega. Pomoću VPN-a na TCL TV-u možete deblokirati web stranice, dobiti aplikacije koje nisu dostupne u vašoj zemlji, zaobići ograničenja i pristup svim vrstama streaming usluga. Međutim, morat ćete nastaviti čitati da biste to saznali koje VPN-ove smatraju najboljim za TCL Smart TV.


Najbolji VPN za TCL Smart TV

Najbolji VPN za TCL Smart TV

Najbolji TCL Smart TV VPN-ovi sažeti

Nakon što smo obavili nekoliko testova, pronašli smo 3 najbolja VPN-a za vaš TCL Smart TV:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost VPN
 6. VyprVPN

Kako promijeniti regiju TCL Smart TV?

S obzirom da je većina TCL pametnih televizora temeljena na Roku-u, morate slijediti iste korake koji su potrebni za promjenu vaše regije Roku kako biste dobili pristup zemljopisnim kanalima s ograničenim protokom na vašem TCL Smart TV-u..

Najbolji VPN-ovi za TCL Smart TV

TCL-ovi televizori nude izvrsne značajke i dobru kvalitetu slike po niskoj cijeni. Međutim, većina televizora po ovoj cijeni pokazuje smanjene performanse u usporedbi sa skupim modelima. Bez obzira na to, TCL televizore teško je pobijediti kada su u pitanju proračunski televizori, što im daje malu prednost. Kako bi se poboljšala upotrebljivost TCL Smart TV-a, korisnici bi na njega trebali instalirati VPN. Dakle, bez dodatnih zamjena, evo nekoliko najboljih VPN-ova za TCL Smart TV:

ExpressVPN

ExpressVPN naplaćuje 12,9 USD mjesečno u zamjenu za izvrsne usluge. Njihov širok raspon značajki znači da su njihove usluge dizajnirane za sve vrste ljudi. Ovaj pružatelj usluga nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca i 24/7 prijateljsku korisničku službu spremnu odgovoriti na sve vaše upite i pitanja putem live chat-a. Najimpresivniji aspekt ExpressVPN-a je njegovo intuitivno korisničko sučelje. Možete se zaštititi od hakiranja i nadzora 256-bitnom AES enkripcijom, zaštitom od curenja DNS / IPv6, prekidačem za ubijanje i podijeljenim tuneliranjem. Da ne spominjemo njegovu velikodušnu Smart DNS opciju koja dolazi uz pretplatu na nju. Možete istovremeno povezati do tri uređaja i on deblokira gotovo sve što želite, uključujući Netflix. Da biste saznali više o svim značajkama koje ExpressVPN može ponuditi, svakako pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

BulletVPN

BulletVPN košta 10,9 dolara mjesečno i jedan je od rijetkih davatelja usluga koji svojom pretplatom nude besplatnu uslugu Smart DNS. Ako ste strujač i bujica, BulletVPN je dobra opcija za vas. Ovaj pružatelj usluga omogućuje do 3 istodobne veze i nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. BulletVPN su vrlo ponosni na svoj streaming kapacitet za koji ovaj pružatelj ima mogućnost zaobići geo-blokove za američke Netflix, Amazon Prime, CBS, HBO GO i HBO Now, Hulu, Pandora i mnoge druge američke i europske kanale. BulletVPN nudi velike brzine i host poslužitelje u zemljama prvog reda. Znači, nećete doživjeti gubitak brzine s vašim vezama. Sve ove značajke kvalificiraju BulletVPN kao sjajnu opciju za vaš TCL Smart TV. Za više informacija o ovom davatelju usluga pogledajte našu Pregled BulletVPN-a.

NordVPN

Nord VPN košta 11,95 dolara mjesečno. Međutim, ako se pretplatite na dulje vremensko razdoblje, dobit ćete njihovu premijsku zaštitu i samo plaćate 5,75 $ na godišnjoj osnovi. Pomoću NordVPN-a možete osigurati internetsku privatnost na svim svojim uređajima jer omogućuje do 6 istodobnih veza. Uz to, možete zaštititi internetski promet u pokretu pomoću NordVPN-ovih prilagođenih mobilnih aplikacija dostupnih na Android i iOS uređajima. Povežite svoj doživljaj strujanja TCL Smart TV na sasvim drugu razinu pomoću NordVPN. Pomoću njega dobivate pristup omiljenim web mjestima i uslugama bez obzira gdje se nalazite. Oni koriste dvostruku enkripciju, što znači da NordVPN kriptira vaš promet dva puta. ne može biti sigurnije od ovoga. tako da možete zaboraviti na geografska ograničenja i ograničenje propusnosti. Za više informacija o ovom davatelju usluga pogledajte našu NordVPN pregled.

Kako instalirati VPN na TCL Smart TV?

TCL pametni televizori izvorno ne podržavaju VPN, zbog čega smo tu da vam pružimo načine za to:

 • Instalirajte VPN na usmjerivač: Instaliranjem VPN-a na usmjerivač, svi uređaji spojeni na WiFi dobit će VPN vezu. Naravno da ćete morati koristiti VPN kompatibilni usmjerivač, jer u protivnom neće raditi. Pročitajte ovaj vodič kako biste saznali više o instaliranju VPN-a na vaš internetski usmjerivač.
 • Podijelite svoju PC ili Mac mrežnu vezu sa Smart TV-om: Mrežu možete dijeliti i s računala ili Mac računala koji ima VPN vezu. Evo vodiča koji objašnjava kako dijeliti svoju vezu na Windows.
 • Koristite Smart DNS proxy: Ako sve drugo ne uspije, možete pribjeći Smart DNS proxyju koji se nudi kod gore spomenutih pružatelja usluga. Međutim, Smart DNS nije ništa poput VPN-a u pogledu sigurnosti i upotrebljivosti. Sjajna stvar Smart DNS-a je ta što se on može izravno konfigurirati na vaš Smart TV.

Najbolji VPN za TCL Smart TV – Finalne misli

Svi znamo da su televizori točka privlačnosti u domaćinstvu. Oni predstavljaju sjajan izvor zabave za njegove korisnike. Pametni televizor TCL već čini izvrstan posao u održavanju kompanije i zadržavanju posla s onim što može ponuditi. Zamislite beskonačne mogućnosti koje dolaze s VPN-om na TCL Smart TV-u. Nemojte instalirati samo nijedan VPN, pazite da odaberete jedan VPN koji smo gore naveli da biste osigurali besplatno i neugodno iskustvo strujanja..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map