Najbolji VPN za Tinder

da li je moguće promijenite lokaciju na Tinderu? Koji je najbolji VPN deblokirajte Tinder odasvud? Internetsko druženje je mod koji i dalje ostaje alternativa koja bi mogla pomoći u susretu s potencijalnim ljubavnim zanimanjem, a Tinder i dalje ostaje na čelu ovog rastućeg trenda. Pokrenut 2012. godine, Tinder je tisućama parova omogućio razgovore i sastanke, temeljene samo na tome je li ili jedna stranka prešla desno ili lijevo na profil svojih partnera. Aplikacija funkcionira koristeći vašu GPS lokaciju kako bi pronašla više potencijalnih korisnika u vašem regionalnom kodu koji spadaju u parametre pretraživanja koje ste idealno naveli. Tinder je omogućio korisnicima iOS-a i Android-a da povećavaju svoje društvene krugove, a budući da ima preko 1000 prijelazaka dnevno, budućnost je i dalje vrlo svijetla za ovu internetsku aplikaciju za upoznavanje.


Najbolji VPN za Tinder

Najbolji VPN za Tinder

Zašto je Tinder blokiran ili zabranjen?

Jedino pitanje na koje biste mogli naići tijekom upotrebe Tinder-a jesu ograničenja koja postavlja većina pružatelja Wi-Fi mreža na mjestima kao što su posao ili škola. U nekim je zemljama aplikacija Tinder potpuno blokirana. Ograničenja imaju za cilj obeshrabriti upotrebu Tinder-a i drugih aplikacija u takvim prostorijama kako bi se svi mogli usredotočiti na ono što trebaju učiniti. Ograničenja mogu postaviti i davatelji internetskih usluga. U Velikoj Britaniji pretplatnici Tri mreže izvijestili su da su teško pristupali Tinderu, a neki su nagađali da je to rezultat filtera koje je postavila služba. Ovo i puno više neprijavljenih slučajeva u kojima korisnici nisu bili uspješni u pristupu aplikaciji su osnova za korištenje VPN-a.. 

Deblokirajte Tinder pomoću VPN-a

Tinder je zabavna aplikacija koju možete koristiti jer vam omogućuje vrlo lako povezivanje s ljudima sa različitih lokacija. Najbolji način zaobilaženja bilo kojeg od blokova koji su možda nametnuti usluzi je šifriranje vaše veze putem VPN-a. Virtualna privatna mreža omogućuje vam povezivanje s udaljenim poslužiteljima, koji zatim kriptiraju vašu vezu i omogućuju vam da obradite bilo koji mrežni blok koji vam može nametnuti vaš mrežni administrator ili čak i davatelj internetskih usluga..

Ovaj oblik šifriranja skriva i vaše aktivnosti na mreži, a čineći to prilično otežanim lociranju vašeg davatelja internetskih usluga kao i svih ostalih korisnika koji ne namjeravaju. Vaši se osobni podaci također skrivaju, a to vas čuva od utjecaja cyber kriminalaca ili cyber napada.

VPN veza vam također omogućuje da odaberete odakle biste točno trebali biti prikazani. U ovom je slučaju ovo vrlo korisno jer Tinder ima vrhunsku uslugu u kojoj možete prelaziti kroz profile ljudi na drugom području. Sve što trebate učiniti jest povezati se s bilo kojim poslužiteljima sa sjedištem na vašoj novoj lokaciji i dobit ćete ideju o tome kako izgleda bazen za sastanke. To je prilično korisno, posebno ako planirate u kratkom vremenu posjetiti spomenuto područje. Možete slijediti ove korake za deblokiranje Tinder-a pomoću VPN davatelja usluga poput ExpressVPN-a, na primjer:

 1. Prijavite se za ExpressVPN račun.
 2. Preuzmite i instalirajte aplikaciju ExpressVPN na isti uređaj na kojem koristite Tinder. Android, iPhone i iPad podržani su.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem ExpressVPN računa.
 4. Spojite se na VPN mjesto gdje Tinder nije blokiran.
 5. Počnite zamahnuti.

To je sve što je potrebno kako bi se Tinder deblokirao iz bilo kojeg mjesta na svijetu, bilo u školi, poslu ili čak zemlji u kojoj je Tinder zabranjen.

Najbolji VPN za Tinder

Mnogo je pružatelja usluga koje možete odabrati, tako da trebate znati o značajkama na koje biste trebali paziti kada tražite idealnu uslugu. U ovom smo pregledu razmotrili niz čimbenika koje bi trebali imati svi vrijedni davatelji usluga. Usredotočili smo se na davatelje koji imaju vojnu enkripciju, veliku mrežu poslužitelja i probnu ponudu i povrat novca za potencijalne korisnike za testiranje usluge. Evo našeg popisa

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od rijetkih pružatelja usluga koji je stekao veliko priznanje za svoj rad i još uvijek pruža najbolje usluge u klasi. Osnovan 2009. godine, ExpressVPN ima više nego dovoljno tržišnog znanja kako bi svojim korisnicima pružio najbolju vrijednost za novac, a njegova mreža od blizu 2000 poslužitelja izvrsna je ne samo za vašu Tinder aplikaciju, već i za brzo i sigurno pregledavanje. Usluga je sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima, što znači da neće biti potrebe za pohranjivanjem bilo kojeg vašeg dnevnika pregledavanja jer nema nadležnosti za podatke pod kojom se zemlja nalazi. To pružatelju omogućava da ponudi vrlo solidnu nultu politiku evidentiranja.

ExpressVPN nudi širok spektar protokola, a pritom pruža svojim kupcima širok spektar izbora. Pretplatnici mogu birati između OpenVPN, TCP / UDP. SSTP, L2TP / IPSec i PPTP kao njihovi preferirani protokoli. Tu je i mogućnost upotrebe njihove Smart DNS usluge koja se izvodi na svakom njihovom poslužitelju i čini povezivanje korisnika sigurnijim i sigurnijim. Usluga omogućuje korisnicima da pod jednom pretplatom prijave do 3 uređaja, ali ako se odluče za svoju aplikaciju usmjerivača, moći će osigurati puno više od tri. Ako to želite učiniti, više informacija o usluzi također možete pronaći u našem vodiču za pregled ExpressVPN.

2. CyberGhostVPN

Sjedište CyberGhost VPN-a je sa sjedištem u Rumunjskoj, a ujedno je i jedna od rijetkih usluga koja ima mrežu koja je tako velika kao 1300 poslužitelja. Usluga podržava OpenVPN, L2TP / IPSec i IKEv2 (iOS) kao svoje VPN protokole, a nudi i snažnu Wi-Fi zaštitu za korisnike koji se namjeravaju povezati s javnim mrežama. Usluga je brzo uvjeriti kupce da se nijedna njihova korisnička evidencija ne pohranjuje, ali zadržava mnoštvo podataka koji će im pomoći da poboljšaju svoju uslugu, poput stupnja korištenja poslužitelja. CyberGhost također s ponosom ima potpunu kontrolu nad mrežom svojih poslužitelja, a time se ukida vjerojatnost da će bilo koji treći distributer ponuditi svoje i možda špijunirati korisničku aktivnost.

Što se tiče sigurnosti, CyberGhost VPN koristi 256-bitnu AES enkripciju, uparenu s savršenom tajnošću naprijed za zaštićenu prijavu na svoj račun. Usluga također na svojoj web stranici jasno kaže da izravno ne obrađuje plaćanje, što znači da ćete se morati pozabaviti s bilo kim drugim pouzdanim pružateljima plaćanja treće strane. To su uglavnom PayPal, Stripe i Cleverbridge. Ako želite ostati anonimni, možete se odlučiti za plaćanje putem Bitcoina. Korisnička podrška ključni je stup tvrtke i kao takvi korisnici mogu zatražiti pomoć bilo kad putem svoje chat chat usluge koja ima ugrađenu podršku za francuski i njemački jezik. Ovdje provjerite više o ovom pružatelju kroz našu CyberGhost VPN recenziju, tako da sve što biste trebali znati je jasno prije nego što donesete odluku.

3. NordVPN

NordVPN je također vrhunski kandidat za sve koji traže vrijednog davatelja usluga, a to zahvaljujući nizu usluga koje nudi svojim korisnicima. Sa sjedištem u Panami, usluga je daleko od bilo koje politike reguliranja podataka, a to nadahnjuje povjerenje u njihovu politiku nulte evidencije. Usluga ima do 4000 poslužitelja koji su postrojeni u njenoj mreži, a to omogućava korisnicima da raširite pokrivenost u gotovo svim zemljama svijeta. NordVPN ima zdrav kapacitet do 6 simultanih uređaja, što ga čini značajnom opcijom za korisnike koji žele osigurati svoje male tvrtke.

Usluga nudi i uslugu dvostrukog šifriranja zahvaljujući širokoj mreži, a to neizmjerno povećava razinu sigurnosti koja se nudi, što čini prilično teško probiti se do bilo kojeg od NordVPN-ovih pretplatnika. Uz NordVPN pretplatu, također ćete moći odabrati na koji poslužitelj se želite povezati, a to se temelji na vrsti posla koji želite raditi. Usluga ima poslužitelje optimizirane za igranje na mreži, torente, HD streaming i bešavno preuzimanje velikih datoteka. NordVPN se također može integrirati u Tor kako bi ponudio potpunu anonimnost svojim korisnicima, i to preko Tor preko VPN-a. Idite naprijed i pogledajte što možete očekivati ​​od ovog davatelja usluga tako što ćete pregledati našu NordVPN recenziju.

Kako promijeniti lokaciju Tinder-a?

Tinder koristi vašu GPS lokaciju kao i vašu javnu IP adresu za određivanje vaše lokacije. Možete lažirati svoju GPS lokaciju pomoću aplikacija poput “Xposed Framework”. Da biste sakrili svoju javnu IP adresu, možete koristiti bilo kojeg od najboljih pružatelja VPN usluga koje smo gore preporučili.

 1. Prvo morate pokrenuti svoj uređaj. Vodiči o tome kako se to može naći su pronađeni ovdje.
 2. Zatim instalirajte aplikaciju pod nazivom “Xposed Framework”
 3. Pokrenite Xposed Framework i pomaknite se do “Downloads”
 4. Potražite “FakeLocation” i preuzmite najnoviju verziju.
 5. aktivirajte modul u odjeljku “Moduli” instaliranog programa Xposed
 6. Ponovo pokrenite telefon.
 7. Otvorite aplikaciju “FakeLocation”.
 8. Zatim odaberite “Postavke”.
 9. Okrenite “Sistemske aplikacije” i osvježite popis aplikacija.
 10. Uključite “GPS mocking” i odaberite svoju lokaciju.
 11. Prije pokretanja aplikacije Tinder, provjerite jeste li pokrenuli svoj VPN aplikacija i povezani su na VPN poslužitelj najbliži lokaciji koju ste odabrali u aplikaciji FakeLocation.

Najbolji VPN za Tinder – zaključak

Ako ste odlučili potražiti svog partnera na Tinderu, tada se ne biste trebali baviti ograničenjima koja su postavljena na mreži koja upotrebljavate za povezivanje s Internetom. Nabavite VPN i uživajte u potpunoj slobodi na mreži.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map