Najbolji VPN za TinyChat

Povezivanje s ljudima iz cijelog svijeta postalo je ovih dana prilično lakše zahvaljujući internetu. Danas više ni ne trebate znati s kime razgovarate. Postoji puno foruma za chat i mrežnih platformi pomoću kojih možete započeti razgovor. Jedan od popularnijih događaja je TinyChat. TinyChat je internetska platforma s kojom možete komunicirati putem glasovnih chatova, izravnih poruka ili čak video chatova. Usluga nudi toliko mnogo soba za razgovor s kojima se možete povezati. Također omogućuje korisnicima stvaranje vlastitih virtualnih soba oko određenih tema.


Najbolji VPN za TinyChat

Najbolji VPN za TinyChat

Je li TinyChat dobar?

Usluga je posebno razvijena za korisnike koji žele istovremeno imati do 12 video feeda. To znači da ćete istovremeno moći vidjeti do 12 svojih sudionika. TinyChat također ne ovisi o lokaciji; što znači da vam ne trebaju svi biti u istoj blizini da biste komunicirali sa svojim prijateljima.

Jedna stvar koju ćete morati imati na umu su pravila kojih se morate pridržavati prilikom upotrebe usluge. TinyChat ima prilično prilične smjernice koje određuju što možete ili ne možete učiniti. Stoga je važno da ih se kroz cijelo vrijeme poštujemo. Očito uključuje golotinju, poštovanje moderatora i naravno ostalih članova grupe. Kršenje ovih pravila može značiti nemogućnost pristupa usluzi kroz određeni vremenski period. Još jedna stvar koja vam može spriječiti pristup TinyChatu je kada to radite na nadziranoj mreži. Obično njima upravlja vaša škola ili vaš poslodavac. Možda postoje neki administratorski blokovi postavljeni da onemoguće pristup takvim web lokacijama. To je zato što imaju tendenciju da se koristi puno širine pojasa.

Unatoč tome, još uvijek postoje mjere koje možete primijeniti za posao oko blokova i pristup web mjestu bez većih poteškoća. Vrlo pouzdana je upotreba VPN usluge.

Korištenje VPN-a s TinyChatom

Virtualna privatna mreža u osnovi je skupina poslužitelja na koje se možete povezati i koji su vaši podaci šifrirani kako bi sakrili svoj promet. Ovo funkcionira tako da zaobilazi bilo koje blokove u vašoj mreži jer se rute koje se koriste za povezivanje s Internetom mijenjaju. Pomoću vjerodostojne usluge, trebali biste biti u mogućnosti obraditi bilo koji od ovih blokova i pristupiti TinyChatu bez obzira na lokaciju ili mrežu.

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
  4. Sada se spojite na VPN poslužitelj.
  5. Napokon, koristite TinyChat u školi. radom ili bilo gdje drugdje gdje je aplikacija možda zabranjena.

Korištenje VPN-a također vam omogućuje da zadržite vezu od bilo kakvih smetnji treće strane. Ovo je važno jer ćete imati visoku razinu sigurnosti čak i kada pristupate internetu putem javne WiFi veze. Dodana enkripcija omogućuje vam i sakrivanje IP adrese, a samim tim i sakrivanje detalja o vašoj vezi. Ako učinite ovo, moći ćete obraditi bilo koji geo-restriktivni blok koji postavi bilo koja web lokacija.

Najbolji VPN-ovi za TinyChat

Da biste učinkovito iskoristili svoju VPN vezu, morate biti sigurni da ste se pretplatili na pouzdanog davatelja usluga. Pronalaženje davatelja usluga zahtijeva samo vrlo jednostavno internetsko pretraživanje, ali pronalaženje onog koji vrijedi vaše potraje malo više kopanja. Da bismo vam uštedjeli vrijeme, već smo zaokružili nekoliko usluga za koje smo sigurni da su najbolje koristiti za TinyChat. Pogledajte u nastavku:

1. ExpressVPN

Naša najbolja preporuka odnosi se na ExpressVPN. Ovo je svjetski poznati pružatelj usluga sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima i ima jaku mrežu do 2000 poslužitelja. Usluga primjenjuje 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu pregledavanja korisnika, a također ima i nulti pravilnik za bilježenje da bi potaknuo povjerenje u njihovu uslugu. ExpressVPN također ima vrhunski tim za korisnike koji je dostupan 24 sata dnevno za savjetovanje i do njega se može doći putem društvenih medija, e-pošte ili razmjene poruka uživo.

Usluga omogućuje do 3 istodobne veze, ali taj se broj može povećati ako softver instalirate izravno u usmjerivač. Njegov VPN klijent jednostavan je za kretanje i kompatibilan je s raznolikim rasponom softverskih platformi. ExpressVPN također omogućava korisnicima da odaberu VPN protokole koje će koristiti, jer podržava OpenVPN, SSTP, PPTP i L2TP / IPSec. Usluga ima značajke poput podijeljenog tuneliranja koje vam omogućuju da odlučite koju vrstu prometa želite kriptirati putem usluge. ExpressVPN također nudi internetsku sklopku za ubijanje koja automatski isključuje vezu ako dođe do ugrožavanja. Postoji i niz prikrivenih poslužitelja s kojima se možete povezati ako zemlja u kojoj ne podržava VPN upotrebu. Pogledajte naš ExpressVPN pregled kako biste saznali kako vam drugi pružatelj usluga može omogućiti pristup TinyChat bez puno gnjavaže..

2. IPVanish

IPVanish je još jedan priznati pružatelj usluga iz SAD-a, s preko 1500 poslužitelja poslužitelja raspoređenih širom svijeta. Usluga se ponosi stvaranjem savršene ravnoteže između brzine i sigurnosti. To je razlog zašto ga igrači i oni koji žele HD streaming široko traže. Njegova brzina znači da je savršen dodatak posebno za korisnike koji ne cijene čekanje na videozapise.

Pretplata IPVanish pruža vam mogućnost povezivanja do 10 istodobnih uređaja na vaš uređaj i pruža vam dobru zaštitu zahvaljujući 256-bitnoj AES enkripciji. Usluga također drži strogu politiku nulte evidentiranja i ima podršku za OpenVPN, IKEv2 i L2TP / IPSec kao VPN protokole. IPVanish također ima Smart DNS uslugu koja vam omogućuje pristup geo-ograničenim web lokacijama i web proxy SOCKS5 kao alternativa za preuzimanje njihovog VPN klijenta. IPVanish nudi i sjajnu podršku za bujice, jer korisnici mogu uživati ​​u neograničenim prijenosima P2P datoteka i anonimnim bujicama. Usluga je izvrsna za pristup TinyChatu, a više razloga zašto možete proći kroz našu IPVanish pregled.

3. NordVPN

Kao sveobuhvatni dobavljač, NordVPN je vjerojatno najbolje rješenje koje želite pogledati ako želite imati dugačak popis alata na raspolaganju. Davatelj usluga sa sjedištem nalazi se u Panami i ima nultu politiku evidentiranja koja sprječava bilo koje treće strane iz vašeg poslovanja. NordVPN također ima jednu od najvećih serverskih mreža, s više od 4000 distribuiranih širom svijeta. Usluga čuva korisničke podatke zaštićenom 256-bitnom AES enkripcijom i omogućava da se do 6 više uređaja zaštiti pod jednom pretplatom.

Usluga koristi dvostruko VPN šifriranje da bi korisnički podaci bili još sigurniji i ima hrpu softvera koji korisnicima pruža mnoštvo pogodnosti. Postoji CyberSec softver za uklanjanje reklama i zlonamjernog softvera, kao i podrška Toru putem VPN-a za anonimnost na mreži. Usluga također pruža zaštitu od propuštanja DNS-a i ima podršku za prijenos P2P datoteka i HD streaming. SmartPlay značajka omogućuje vam pristup geo-restriktivnim web lokacijama, a njegov popis namjenskih IP adresa omogućava vam da se držite vlastitog privatnog virtualnog internetskog identiteta. Ovo je sigurno jedna usluga koja će učiniti vaš pristup TinyChatu neotkrivenim. Da biste saznali više o tome kako to učiniti, odvojite malo vremena i prođite kroz naš NordVPN pregled.

Zaključak o najboljim VPN-ovima za TinyChat

Možete isprobati TinyChat prvi put i na kraju vam se usluga toliko svidjela da ste ovisni. Ako se to dogodi kojim slučajem, onda želite osigurati da mu možete pristupiti bez obzira na mjestu gdje ste. Tri VPN usluge koje smo nabrojali omogućuju vam da to učinite. Pogledajte ih sve pojedinačno pregledavajući njihove posebne preglede i tada ćete znati koji od njih najviše odgovara vašem ukusu..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me