Najbolji VPN za Twitch

Upotreba Twicta više je ili manje poput YouTubea, osim što Twitch možete učitati videozapise iz svojih igara na sreću, a neki od vaših prijatelja zadivljuju se vašom razinom vještine. Možete čak i uživo prenositi svoje igračke aktivnosti. To je relativno nova platforma za igranje igara, koja brzo dobiva veliku popularnost u gaming zajednici širom svijeta. Dijeljenje vaših videozapisa na web stranici može, međutim, postati vrlo teško, pogotovo ako živite u regiji koja vlada primjenjuje niz strogih cenzurskih zakona..


Najbolji VPN za Twitch

Najbolji VPN za Twitch

Najbolji VPN za sažetak Twitch

Ispod možete pronaći popis svih najboljih VPN-ova za korištenje s Twitchom:

  • ExpressVPN
  • CyberGhost
  • NordVPN
  • IPVanish
  • VyprVPN

Kako pristupiti Twitchu putem VPN-a

Zaobilaženje ove internetske cenzure zahtijeva rješenje koje skriva vaš identitet i također ne otkriva s kojeg mjesta web mjestu pristupate. Jedno takvo rješenje je virtualna privatna mreža.

Nakon što se prijavite kod svog odabranog pružatelja usluga, moći ćete pristupiti brojnim njihovim privatnim poslužiteljima na temelju lokacije za koju želite da izgledaju kao da pristupate usluzi. Na taj se način vaši podaci šifriraju, a IP adresa se skriva od javnosti. Uz sve ove mjere, lako ćete uspjeti proći bilo koja ograničenja i prenijeti svoje videozapise u Twitch kad god želite.

Najbolji VPN za Twitch – pregled dubine

Evo nekih VPN davatelja koje biste mogli uzeti u obzir za takvu uslugu:

1. ExpressVPN – (Glavni izbornik urednika)

Najbolja stvar kod ExpressVPN-a je da možete strujirati videozapise visoke razlučivosti i igrati grafički intenzivne igre bez da se ikada brinete o svojoj propusnosti. ExpressVPN omogućuje povezivanje s Internetom bez razmišljanja o bilo kakvim ograničenjima podataka u kojima možete raditi. Također ćete moći povezati drugi uređaj pod istom pretplatom i pregledavati koliko želite.

Cijene otprilike 10 USD mjesečno, korištenje ExpressVPN-a trebalo bi vam omogućiti da nastavite sa svojim mrežnim aktivnostima bez brige o bilo kakvom kršenju sigurnosti. Softver koji pružaju izgrađen je s lakoćom korištenja na umu, tako da čak ni korisnici koji prvi put ne troše puno vremena pokušavajući shvatiti kako sve funkcionira.

Postoji i 30-dnevna garancija povrata novca, ako, ako vam se čini da usluga nije baš bila u skladu s vašim očekivanjima, moći ćete zatražiti povrat novca i svoj novac predati bez žurbe. Ako vam se ipak svidi, postoji besplatni mjesec usluge koji čeka da bude zatražen u slučaju da se pridruži onaj tko se odlučite uputiti uslugu. U stvari, obojica će vam biti korisna za besplatni mjesec nakon što se prijavite!

Ako nakon prijave naiđete na neke probleme koje ne možete sami shvatiti, onda je služba za korisnike u ExpressVPN-u uvijek otvorena za saslušanje i rješenje bilo kojeg problema. Potrebno im je najviše 30 minuta da odgovore na vašu e-poštu, tako da vam neće trebati ostati dugo vremena.

Uz sve te kvalitete i puno više toga nismo nabrojali, ExpressVPN zasigurno je jedan od najpouzdanijih pružatelja VPN-a kada je u pitanju udovoljavanje svim vašim igračkim potrebama.

2. IPVanish – (najpovoljniji)

Odmah iza ExpressVPN imamo IPVanish, još jedan pružatelj usluga koji je definitivno vrijedan vašeg vremena. Naknada od 10 dolara koju mjesečno naplaćuju za pretplatu također nije tako loša u usporedbi s onim što nude druge usluge.

Unatoč povoljnim cijenama, jedna se određena skupina korisnika neće moći uživati ​​u rasponu usluga koje nudi ovaj pružatelj usluga. Appleovim je korisnicima teško da mogu razumjeti da njihovi uređaji ne podržavaju uslugu jer VPN klijent radi na svim platformama, osim iOS-a.

Ako se prijavite prije nego što pogledate raspon uređaja koji podržavaju, a vi ste također Appleov korisnik, postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca koji će vam vratiti novac kroz povrat sredstava. Na ovaj ćete način moći pogledati neke druge davatelje usluga, kao što je ExpressVPN koji su sigurni da će njihov servis raditi na svim vašim platformama.

3. HideMyAss – (Ne tako brzo kao većina)

Treće na našem popisu u HideMyAss, drugi suparnik koji nudi neograničenu širinu propusnosti, iako se mnogo korisnika nije zadovoljilo nepouzdanošću usluge, posebno kada ona odjednom počne zaostajati.

Za igre je potrebna super brza veza u kojoj možete pratiti tempo stvari. Mnogo toga se može dogoditi ako stvari zakasne čak i na sekundu dok igrate, stoga je važno da se prijavite kod davatelja čiji su poslužitelji sposobni obraditi puno prometa i ipak ostvariti dobre performanse u pogledu brzine.

HideMyAss VPN klijent radi na svim podržanim uređajima kako biste bili sigurni da vam Android, Mac, iPhone ili iPad neće stvarati probleme prilikom postavljanja. S obzirom da je sigurnost glavni prioritet bilo kojeg pružatelja VPN-a, HideMyAss ispunjava svoju glavnu ulogu postavljanjem mnoštva sigurnosnih protokola kao i 256-bitnom enkripcijom..

Ako ćete se ikada trebati obratiti korisničkoj službi, to možete učiniti bilo putem telefona, e-pošte ili s live chatom u bilo koje doba dana ili noći, jer je njihova pomoć dostupna 24/7.

Zaokružite najbolji VPN za Twitch

Sada kada znate za tri VPN usluge koje možete koristiti za pristup Twitchu, nema razloga da se ne pridružite bandwagonu. Doduše, VPN tržište može biti teško za navigaciju, pa preporučujemo da isprobate usluge koje imaju nekakvo besplatno probno razdoblje ili čak garanciju povrata novca poput one koju smo naveli u ovom pregledu. Na ovaj način nećete izgubiti novac baveći se davateljem s čijom uslugom niste zadovoljni. Dijeljenje videozapisa o igrama na Twitchu postaje puno lakše nakon što ste sigurni da je VPN davatelj koji može:

  • Obavezno ostanite anonimni na mreži.
  • Zaokružite sve te blokove i ograničenja.
  • Osigurajte svoje osobne podatke.
  • Skrijte svoju povijest pregledavanja.

Rado ćemo čuti iz vašeg iskustva ako se odlučite za neku od usluga koje smo gore spomenuli. Samo ostavite svoj komentar u odjeljku ispod, a mi ćemo sigurno odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me