Najbolji VPN za UAE u 2020. godini

Moja prva posjeta Dubaiju bila je dobra i sve dok se nisam povezao s internetom. Mislim, ja sam posjetitelj i ne mogu se roditi kući jer VoIP usluge vole Skype je blokiran u zemlji Drugi put sam došla pripremljena. Dobio sam sebi vjerodostojan VPN i nisam imao problema s tim Stroga internetska ograničenja UAE-a. Dakle, ako uskoro planirate posjetiti Dubai, dopustite mi da vam pomognem u odabiru VPN-a pristupite internetu slobodno. Evo potpuni pregled najboljih VPN-ova za UAE.


Najbolji VPN za UAE u 2017

Najbolji VPN za UAE u 2020. godini

30-dnevno jamstvo povrata novca

Najbolji VPN za UAE – Summing up

Tamo su neke besplatne VPN usluge mogli biste se obratiti dok ste bili u UAE. Međutim, takve su usluge krajnje nepouzdan a u nekim slučajevima mogu biti čak opasni za vaše uređaje povezane s Internetom. Uvijek preporučujemo korištenje pouzdanih VPN usluga s jasnom politikom povrata, ToS-om i politikom privatnosti. Ispod ćete pronaći popis najbolji davatelji VPN usluga za upotrebu u UAE.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7
 • Ekskluzivni popust od 49%!

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN
rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN
4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Što je VPN usluga?

VPN (Virtualna privatna mreža) oblik je softvera koji vam omogućuje da svoje osobne podatke osigurate šifriranjem. Kroz nju se vaša IP adresa skriva, a vi ćete koristiti drugu koja se temelji na mjestu na kojem želite izgledati kao da pregledavate.

Kako odabrati VPN u UAE?

Odabir najboljeg VPN-a za UAE može se pokazati zastrašujućim zadatkom, s obzirom na veliki broj uglednih VPN usluga na tržištu. Bez obzira na to, većina ih dolazi sa značajkama koje vam omogućuju zaštiti svoje podatke od internetskih hakera i zaobići Internet cenzuru.

Dobar način za početak bila bi identifikacija jednog davatelja koji ima povoljne cijene mjesečnih i godišnjih pretplatničkih planova, a također i one koje nude bilo jamstva povrata novca ili probna razdoblja za vas da uzorkujete njihove usluge prije nego što im se obratite. Iznimno bismo obeshrabrili bilo koga da se miješa s bilo kojom VPN kompanijom koja tvrdi da svoje usluge nudi besplatno. Oni će vas frustrirati neispravan softver i stvarno sporo vrijeme opterećenja.

Mi bismo također željeli usmjeriti vas prema dobro etabliranim tvrtkama kao što su ExpressVPN, IPVanish, VyprVPN, StrongVPN, HideMyAss i PureVPN između ostalih. Ovi momci nude razne mogućnosti i mogućnosti cijene prikladne za sve potrebe, kao i VPN softver na kojem postoje verzije dizajnirane za svaki OS. Također su dobro uložili u svoje službe za korisnike i omogućili neograničeno prebacivanje poslužitelja i propusnost.

Trebate li UAE VPN?

Ako planirate dugo boraviti u UAE-u, onda da. njihov vlada radije vodi računa o svojim mrežnim aktivnostima, i na taj način mogu shvatiti tko što radi. Postoji vrlo mala razina privatnosti ako postoji.

Održavati pristup omiljenim filmovima, TV emisijama i sportskim događajima uživo, morat ćete nabavite VPN VPN. Na ovaj ćete način ukloniti sva ograničenja koja su nametnuta kanalima na koje ste navikli.

Online cenzura u UAE

Od 2011. godine, razina cenzure na mreži brzo se povećala zbog politički povezanih razloga. UAE je označio niz web stranica koje promiču sadržaj i pružaju forume za političku kritiku.

„TRA je, pod vodstvom vlade, vršio veliki pritisak na davatelje internetskih usluga da ograniče sadržaj koji pornografiju, terorizam i kockanje prikazuje kao prihvatljivu normu. Pregršt VoIP usluge kao što je Skype, stranice za društveno umrežavanje poput Facebook i Cvrkut, kao i popis mjesta za pronalaženje autoritetima je svima ograničen pristup. “

Sva ova pitanja mogu dovesti do vrlo ometajućeg boravka za iseljenika iz zemlje u kojoj cenzura sadržaja gotovo i ne postoji. Otkrićete da je puno kanala i web stranica na kojima je on / ona možda zabranjeno u UAE-u, pa će sljedeći najbolje rješenje bilo bi tražiti usluge učinkovitog VPN pružatelja usluga.

Pored toga, poznato je da je UAE vrlo snopiran kada je u pitanju privatnost njegovih stanovnika. Država čuva oznake za sve koji slučajno imaju IP adresu UAE.

Kako biste se osjećali ako znate da je vlada preslušala sve vaše pozive? Nisi sam, zapamti to. Sve što kažete ili radite podnosi vlada. Da biste izbjegli ovu oštru istinu, povežite se s VPN-om i anonimite svoj uređaj. Na taj način, vlada neće moći dobiti vaše informacije.

Deblokiranje web stranica s VPN-om za UAE

Osigurati će vas UAE VPN usluga prijeći sva geo-ograničenja postavila vlada na mrežnom sadržaju sakrivanjem vaše IP adrese i šifriranjem vaših podataka. Ovaj oblik šifriranja podataka vrši se korištenjem jednog od mnogih široko podržanih tunelskih protokola, a to ovisi o davatelju kojeg ste pretplatili. Najpopularniji su SSTP, OpenVPN sa TCP i UDP, PPTP, a također i L2TP / IPsec s PPTP. U kombinaciji s 256-bitna enkripcija i IP Hider, omogućuje vam pristup domaćim i stranim ograničenim uslugama.

Mnogo međunarodnih web lokacija i mrežnih usluga deblokirat će se ako koristite davatelje koji stoje kao izvornici najbolji VPN za UAE; od kojih su najpopularniji Skype, Whatsapp i Viber. Očekujte da dobijete pristup nekim uslugama Velike Britanije i SAD-a koje je još teško pronaći u drugim zemljama. Oni uključuju Fox, američki Netflix, Hulu. CBS, ABS obitelj, BBC iPlayer, HBO Go, Spotify, Pandora Radio između ostalih.

Deblokirajte sposobnost glasovnog pozivanja iz aplikacija za chat

Tijelo zaduženo za nadzor telekomunikacija u UAE, uspostavilo je oblik cenzure kojeg ne možemo vidjeti često u mnogim zemljama. Popularne aplikacije za chat poput WhatsApp, Skype, Facetime i Viber nisu dopušteni za olakšavanje VoIP usluga koji će korisnicima omogućiti besplatne pozive. Srećom, upotreba VPN-a za UAE omogućila bi vam to zaobići ovo ograničenje i biti u mogućnosti upućivati ​​glasovne pozive. Da biste to učinili, sve što je potrebno je veza s VPN serverom sa sjedištem u zemlji koja takve pozive ne ograničava.

Dijeljenje i torrent P2P datoteka

Ista ista sol koja se koristi za VoIP usluge odnosi se i na korisnike koji žele prenositi sadržaj na mreži ili preuzeti torrente.

Najbolji VPN za Ujedinjene Arapske Emirate – pregled dubine

Popis naših najbolji UAE VPN usluge uključuju tvrtke za koje se jamči da nude cjelovitu privatnost na mreži & olakšati korisnicima zaobići sve postojeće prepreke koju je vlada nametnula za provođenje cenzure. Saznat ćete i o VPN uslugama koje nude besplatna probna razdoblja i garancije povrata novca. Bez obzira na to jeste li iseljenik SAD, Velika Britanija, Australija, Njemačka, Francuska, Indija ili bilo gdje drugo, ove će vam vrhunske VPN usluge pomoći zaobići regionalna ograničenja i deblokirati aplikacije poput Skypea, Whatsappa, Netflixa, Hulua, BBC iPlayera i mnogih drugih. Uz to rečeno, ovdje je cjelovit pregled najboljih VPN-ova za UAE.

1. ExpressVPN – najbolji VPN za UAE

ExpressVPN na vrhu je našeg popisa uglavnom zbog njihovog jednostavan za korištenje softver, sjajan tim za brigu o kupcima, a najviše od svega razina povišene sigurnosti. Njihovi poslužitelji prisutni su u preko 90 zemalja, tako da nećete imati poteškoća kada pokrećete vezu na daljinu jer će uvijek jedna biti bliska bez obzira gdje se nalazili.

Njihova služba za brigu o kupcima također je vrlo vješta, lako dostupna i oni su dostupno 24/7. Ako naiđete na problem dok osiguravate internetsku vezu dok to pokušavate deblokirajte Skype, Netflix, Whatsapp ili BBC dok ste u UAE, uvijek im možete poslati e-poštu, dobiti kartu za pomoć putem njihove web stranice ili ih uključiti putem njihove adrese live chat usluga. S obzirom na to, oni mogu biti malo skuplji u usporedbi s drugim davateljima usluga, ali s takvim značajkama prikriveni način, barem biste trebali razmotriti pretplatu na njih 30 dana jamstva povrata novca, i pogledajte želite li im uslugu ili ne.

prozodija

 • 145 lokacija poslužitelja.
 • 30-dnevno razdoblje povrata novca.
 • 24/7 podrška uživo
 • Neograničena propusnost.
 • Ubojiti prekidač.
 • Nulta-log politika.
 • 5 istodobnih veza.

kontra

 • Nešto skupo.

2. NordVPN

Činjenica da se NordVPN ima svoje sjedište sa sjedištem u Panami znači da nema apsolutno nikakve šanse da bilo koja vlada dođe tražiti zapise povijesti pregledavanja svojih korisnika, jer zakoni o zadržavanju podataka na zemlju ne utječu. Usluga također omogućuje do 6 istodobnih veza, što znači da možete istovremeno povezati do 6 uređaja u UAE putem jednog računa. svoj sigurnosne značajke su oni vrhunskog dobavljača VPN-a i većina ih se slučajno i dogodila jedinstven samo za NordVPN.

Uzmimo za primjer svoje značajka dvostrukog skoka VPN, gdje je promet preusmjeren između dva poslužitelja umjesto jednog. To povećava razinu sigurnosti & bilo kome teško da vas otkrije. Oni također imaju aktivnu osobu politika bez zapisnika, što znači da ćete biti u mogućnosti pregledavati bez brige da će vaša povijest bilo gdje biti zapisana.

prozodija

 • Tisuće poslužitelja u više od 60 zemalja.
 • SmartPlay Smart DNS.
 • CyberSec.
 • Ubojiti prekidač.
 • 6 istodobnih veza.
 • Nulta prometna politika.
 • Nagrađivana podrška.
 • 30-dnevna politika povrata novca.

kontra

 • Skupo.
 • Nije pouzdan kada je u pitanju brzina.

3. IPVanish

IPVanish ima vjerne sljedbenike u Ujedinjenim Arapskim Emiratima uglavnom zbog njih velike brzine poslužitelja, a to je ključno pogotovo ako planirate prenositi vijesti, prijenos uživo ili sportske događaje sa svog omiljenog kanala ili web mjesta. velike brzine poslužitelja također, čine se preuzimanja brže, a imajte na umu da je to unatoč visokoj razini sigurnosti koju usluga postavlja. Softver u kojem će korisnici uživati ​​je vrhunski, jer sadrži podršku za sve najčešće korištene platforme, uključujući Windows, Mac, iOS, Android i Linux. Njihova poslužiteljska mreža također je prilično impresivna, s više od 850 njih nalazi se u preko 60 zemalja.

Korisnicima IPVanish-a se također obećava da servis neće pohraniti nijednu njihovu povijest pregledavanja, a to je primjer na primjer politika bez zapisnika. U pogledu sigurnosti, IPVanish nudi PPTP, L2TP i OpenVPN kao svoje odabrane protokole, sve podupirao a 256-bitna AES enkripcija. Jedan aspekt koji ih izdvaja od ostalih pružatelja usluga jest taj što oni samo nude 7 slobodnih dana Koristi potencijalni kupci da odluče je li to usluga s kojom se kreće ili ne.

prozodija

 • 1000+ poslužitelja.
 • PPTP, L2TP i OpenVPN protokoli.
 • Povezuje do 10 uređaja.
 • Podržava Windows, Mac, iOS, Android i Linux.
 • Nula-logs politika.
 • Nema ograničenja propusne širine.

kontra

 • Ne može se deblokirati Netflix.
 • 7-dnevna politika povrata novca.

VPN alternative – Smart DNS proxy

VPN-ovi nisu jedini alat koji vam pomaže zaobići regionalna ograničenja. Također možete koristiti Smart DNS proxyji za pristup geo-ograničenom sadržaju dok ste u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Međutim, za razliku od VPN-a, Pametni DNS ne šifrira vaš promet niti to čini ogrnuti svoju IP adresu. Dakle, sve što radite na mreži može se lako nadzirati.

U zemlji poput UAE, privatnost je vrlo važna. Stoga, ako njegujete svoju sigurnost i privatnost, bolje je umjesto toga koristiti VPN. Moramo pogledati što Smart DNS stavlja na stol:

 • Za razliku od VPN-a, Smart DNS nije ograničen na određene uređaje. To može biti postavljeni doslovno na svakoj postojećoj platformi. To uključuje Xbox, Apple TV, Amazon Fire Stick, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, pa čak i Chromecast.
 • Promijenite svoju DNS konfiguraciju jednom i to ćete moći deblokirajte geografski ograničene kanale kad god pokrenete svoj uređaj. Međutim, ono što ćete dobiti za pristup ovisi o tome što vaš pružatelj usluga podržava. Stoga odaberite davatelja pametnih DNS-a nego otključava puno poput Unlocator.
 • Otkad je pametni DNS ne mijenja vašu IP adresu u tom procesu možete uživati ​​u ograničenim sadržajima i održavajte svoje lokalne kanale u potpunosti funkcionalnim u isto vrijeme.
 • Smart DNS ne šifrira vaše podatke. Iako je to ne daje vam sigurnost trebaš, svoje brzina ostaje pri punom kapacitetu.
 • Upotreba internetskih pružatelja usluga UAE transparentni proxy ili otmica DNS-a, što znači da Smart DNS možda neće raditi. Pazite, Du i Etisalat su na vas.

Odabir dobrog DNS pružatelja usluga jednako je strašan kao i VPN. Međutim, nema mnogo opcija kada Unlocator je u industriji. Ova usluga može deblokirajte više od 234 kanala širom svijeta, uključujući američke Netflix, Hulu, BBC iPlayer i još mnogo toga. Da biste dodali višnju na vrhu, možete isprobati njihovu uslugu 7 dana besplatno. Iskoristite to i naučite o čemu se radi ovaj pružatelj usluga.

Zaključak o najboljem VPN-u za UAE

Unatoč visokim razinama ograničenja koja su nametnuta u UAE, iseljenici koji tamo žive i rade imaju mogućnost koja im omogućuje da stignu pazite što žele, i slušajte što žele. To je VPN. Ako je ispravno instaliran, korisnik bi trebao to moći zaobići sva ograničenja postavite i idite putem interneta s najvećom slobodom i privatnošću. Dajte mi svoje mišljenje i podijelite svoje iskustvo s VPN-om koji ste završili s odabirom u odjeljku za komentare u nastavku.

Povezane objave

 • Najbolji VPN za CW TV

  Najbolji VPN za CW TV

  Nema komentara | 6. kolovoza 2018

 • Najbolji VPN s neograničenom propusnošću

  Najbolji VPN s neograničenom propusnošću

  Nema komentara | 17. kolovoza 2018

 • Unlocator Review 2019

  Unlocator VPN pregled – vrijedi li mog novca?

  Nema komentara | 11. lipnja 2019. godine

 • Najbolji VPN za Kinu 2017 - zaobići Veliki vatrozid

  Najbolji VPN za Kinu – 2020. pregled

  2 komentara | 10. lipnja 2016

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me