Najbolji VPN za Ukrajinu

Ukrajina je država istočne Europe za koju vjerojatno niste znali da je odgovorna za široko primijenjenu tradiciju uskrsnih jaja. Iako se većini web stranica može normalno pristupiti iz Ukrajine, postoje i neke iznimke. Nažalost, čini se da je razdor između Rusije i Ukrajine uzrokovao da gospodin Porošenko (ukrajinski predsjednik) postavi zabranu na ruskim web stranicama. Dodajte tome geoblokirane strujne kanale kao što su Netflix, Hulu, BBC iPlayer i HBO GO. To znači da ukrajinski narod možda neće pristupiti dobroj većini web stranica na koje se oslanjaju za vijesti, zabavu ili čak društvene medije, osim ako ne koriste VPN.


Najbolji VPN za Ukrajinu

Najbolji VPN za Ukrajinu

Što je VPN?

Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN usluga može šifrirati nečiju vezu i svakome otežava praćenje odakle tačno veza potječe. Pritom, korisnik VPN-a jamči da nitko neće moći provaliti u njihov uređaj, što znači da će im biti zajamčena internetska sigurnost da mogu pregledavati bez ikakvih briga. Budući da VPN usluga otežava praćenje nečije veze, web-lokacije s ograničenim ograničenjem također neće moći točno odrediti odakle se točno korisnik temelji, te će im stoga omogućiti pristup web lokaciji koju pokušavaju posjetiti. Pogledajte na 10 preporučenih VPN-ova za upotrebu u Ukrajini ispod:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. BulletVPN
 5. IPVanish
 6. VyprVPN
 7. HideMyAss VPN
 8. Privatni pristup internetu
 9. PureVPN
 10. PrivateVPN

Jednom kada se korisnik sa sjedištem u Ukrajini prijavi s vjerodostojnom VPN uslugom, sljedeći korak koji treba poduzeti jest povezivanje s poslužiteljem sa sjedištem u Rusiji. Pritom, njegova IP adresa više nije iz Ukrajine, već sada postaje ruska i to omogućava pristup bilo kojoj ruskoj web stranici kao što je to ranije bio u mogućnosti učiniti.

Posebna zabrinutost za sve koji nisu sigurni u VPN je da li je upotreba usluge sigurna ili ne. Korištenje VPN usluge unutar Ukrajine potpuno je sigurno, koliko god je legalno. Korisniku sprječava bilo kakav oblik prisluškivanja od strane vlade, što znači da ni njihov davatelj internetskih usluga ili vlada ne mogu reći što im je na mreži.

Odabir najboljeg VPN-a za Ukrajinu u 2018. godini

Odabrati najbolji ukrajinski VPN znači ispravno razumijevanje mnogih pružatelja usluga koji su dostupni na tržištu i onoga što mogu učiniti za vas. Odabire ih oko 800, a većina njih nema ni servere sa sjedištem u Ukrajini ili Rusiji. Zaista se morate obratiti svom davatelju usluga kako bi osigurali da imaju svoje poslužitelje sa sjedištem u ovim regijama. U suprotnom, nakon pokušaja povezivanja, završit ćete zaista frustrirano.

Također su od vitalne važnosti i brzine veza koje se koriste. Postoji vrlo širok raspon pružatelja usluga koji su poznati po tako maloj brzini, da ne biste mogli strujati bilo koji sadržaj u HD formatu ili pravovremeno prenositi velike datoteke. Da biste izbjegli ovu neugodnost, pokušajte i potražite uslugu koja ima među najbržim poslužiteljima.

Najbolji VPN-ovi za Ukrajinu

Šifriranje i sigurnost dvije su druge brige koje bi korisnici trebali provjeriti, jer je boravak na internetu nužan kako bi se izbjegle prijetnje cyber-sigurnosti i hakiranje. Pravo odabira usluge VPN-a odmah iz prvog pokušaja može biti teško učiniti i zato smo sastavili popis pružatelja usluga koji su više ili manje cijeli paket kada je u pitanju VPN..

1. ExpressVPN

Vodeći čopor koji imamo ExpressVPN; pružatelja usluga koja je poznata po uzornoj korisničkoj usluzi i po OpenVPN protokolu šifriranja. S više od 1500 poslužitelja dobro distribuiranih širom svijeta (uključujući Rusiju), ExpressVPN će zasigurno zaštititi vašu vezu i omogućiti pristup raznim geoblokiranim web lokacijama i kanalima. Sjedište im je sa Britanskim Djevičanskim otocima, što znači da je usluga dobro sposobna sakriti trupce većine svojih potrošača. VPN brzine su brze, a s timom za korisnike usluga koji je dostupan 24 sata dnevno 7 sati, ne biste trebali imati problema s bilo kojim problemom koji ste možda riješili. ExpressVPN također nudi program preporuke gdje jednom kada svog kolegu prijavite, obojica dobijate besplatnu upotrebu usluge u mjesecu. Korisnici će također imati mogućnost upotrebe Smart DNS-a umjesto VPN-a, a oni sa sjedištem u Kini mogu se osloniti na svoje Stealth poslužitelje da bi ostali sigurni. Dobijte uzorak sve to putem njihove 30-dnevne garancije povrata novca i znat ćete želite li se pretplatiti. Prethodno smo objavili cjeloviti ExpressVPN pregled koji pokriva sve što ovaj vrhunski pružatelj VPN usluga može ponuditi svom sve većem popisu korisnika..

2. NordVPN

NordVPN na drugom mjestu pomno slijedi kao jedan od najpouzdanijih pružatelja usluga na tržištu zahvaljujući širokoj mreži poslužitelja od više od 4000 poslužitelja; svi ravnomjerno razasuti po svijetu. Svojom bazom u Panami, NordVPN korisnicima je zajamčeno da neće imati nijednu pohranu zapisa o pregledavanju i da će moći odabrati IKEv2, PPTP, L2TO, IPSec ili OpenVPN kao preferirani VPN protokol. Usluga također omogućuje povezivanje do 6 istodobnih uređaja, a također podržava dijeljenje datoteka P2P. Svi kojima nije ugodno koristiti njihov VPN paket mogu se obratiti i Smart DNS-u jer se nudi i podrazumijeva pristup više od 150 streaming usluga. Poslužitelji NordVPN-a također se mogu konfigurirati na temelju svrhe korisnika, što znači da se mogu optimizirati za sve koji se nadaju prijenosu, preuzimanju velikih datoteka, torrentu ili igranju online igara. Usluga nudi i DoubleVPN gdje se preneseni podaci kreću kroz dva poslužitelja umjesto jednog radi dodatne sigurnosti. NordVPN također nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca za nove korisnike kako bi ih isprobali. Kao što je prikazano u našem pregledu, NordVPN je vjerojatno jedan od najpopularnijih pružatelja VPN usluga na koje se možete pretplatiti..

3. CyberGhost

CyberGhost još je jedan od rijetkih pružatelja usluga kojem se možete pouzdati u svoju internetsku sigurnost, čak i ako pregledavate Ukrajinu. Usluga je sa sjedištem u Rumunjskoj, koja je u potpunosti izvan bilo koje nadležnosti za podatke, a također ima punu podršku dijeljenja datoteka Peer to Peer. Njegova poslužiteljska mreža nije s čime se rugaju, više od 1319 ih je distribuirano u preko 61 zemlji. Ovi su poslužitelji u potpunosti u vlasništvu usluge, a to mu daje prednost nad većinom ostalih davatelja usluga. CyberGhost također podržava sve popularne VPN protokole i uključuje dodatne značajke kao što su blokiranje oglasa i mogućnost sprečavanja praćenja na mreži. Radi sigurnosti, prednost daje OpenVPN zbog krajnje zaštite, kao i 256-bitnu AES enkripciju. Korisnička usluga je također vrlo pouzdana zahvaljujući svojoj chat chat usluzi i podršci za različite jezike poput francuskog i njemačkog. Sama VPN aplikacija dostupna je korisnicima na Windows-u, Linuxu, Androidu kao i MacOS-u, a njezino je grafičko sučelje dobro postavljeno da vam omogući da locirate sve što brže možete. Njihovo probno razdoblje & garancija povrata novca traje 30 dana kao i većina drugih pružatelja usluga. U slučaju da razmišljate o prijavi s ovom VPN-om, prvo pročitajte naš CyberGhost VPN pregled.

Zaključak o najboljem VPN-u za Ukrajinu

Pazite, postoji nekoliko popularnih dobavljača VPN-a za koje se pretpostavlja da imaju poslužitelje u Rusiji, ali nemaju, a jedan popularan primjer je IPVanish. S tim u vezi, troje koje su gore navedene trebalo bi biti u mogućnosti jamčiti neograničen pristup ruskim web stranicama i zaštitu od bilo kojeg oblika internetske prijetnje. U slučaju bilo kakvih pitanja koja se tiču ​​pružatelja usluga ili što očekivati, upišite ga u odjeljak za komentare u nastavku & sigurno ćemo vam se obratiti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map