Najbolji VPN za uTorrent

UTorrent je među brojnim klijentima bujice dostupnim na webu jedan od najpopularnijih. Ako niste toliko novi u mučenju, vjerojatno ste upoznati s DMCA obavijestima, autorskim trolovima ili upozorenjima davatelja internetskih usluga koja bi vam mogla biti poslana putem mape pristigle pošte, pokušavajući vas obeshrabriti od mučenja. Vlasti nisu ljubitelji ovog oblika dijeljenja datoteka jer se vjeruje da je to djelo protiv zakona o autorskim pravima. U slučaju da su u pravu i ne želite da vas se uhvati kriva strana zakona, bilo bi najbolje da poduzmete mjere koje će vam pomoći da zaštitite svoju slobodu. Jedna takva mjera je korištenje VPN-a. VPN vam omogućuje da od znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga zatvorite svoje internetske aktivnosti, šifrirate svoje podatke i postanete anonimni na svim web lokacijama koje posjetite. Detaljnije ćemo istražiti ovo dok gledamo koji su najbolji uTorrent VPN-i, ali prvo, za one od nas koji smo novi na ovom pojmu, upoznajmo se s bujicom.


Najbolji VPN za uTorrent

Najbolji VPN za uTorrent

uTorrent Objasnio

uTorrent je više mrežna aplikacija za dijeljenje datoteka s ravnopravnim pristupom (P2P) dostupna na PC-u, Mac-u i Androidu. Omogućuje korisnicima dijeljenje velikih datoteka. Postoje dvije verzije uTorrent: besplatna i premium. Premium verzija u osnovi je ista, ali bez oglasa. Korištenje VPN-a dok bujice otežava praćenje vašeg davatelja internetskih usluga, cyber kriminalaca ili autorskih trolova s ​​obzirom na to da će vam veza biti šifrirana i stvarna IP adresa maskirana.

Najbolje značajke uTorrent VPN-a

Ono što u suštini tražite kao uTorrent VPN, to je ono

  • Ima strogu politiku bez evidentiranja.
  • Nudi pouzdanu korisničku podršku 24 sata dnevno.
  • Ima impresivnu mrežu poslužitelja.
  • Ima neograničenu propusnost & prebacivanje poslužitelja.
  • Ima garanciju povrata novca.

Najbolji VPN za uTorrent

Već smo prošli ono što tržište može ponuditi i došli smo do pet izbora koji su najprikladniji za upotrebu uz uTorrent. Evo najboljih uTorrent VPN-ova:

1. ExpressVPN – naša glavna preporuka

ExpressVPN se nalaze na vrhu ovog popisa uglavnom zbog nevjerojatne usluge korisnicima i njihove podrške za dijeljenje P2P-a. Njihova skromna mreža od 145 poslužitelja trebala bi vam omogućiti uspostavljanje veze s bilo kojom zemljom po vašem izboru, a bez strogih pravila o prijavi, ExpressVPN čini mnogo kako bi kupci dospjeli na bujicu bez ikakvih prijetnji o kojima ćete brinuti. Njihova usluga uključuje program nagrađivanja. Ako, ako prijatelja uputite u uslugu i on se prijavi, obojica ćete dobiti besplatnu uslugu u jednom mjesecu. Oni također nude 30-dnevnu garanciju povrata novca u kojoj vas potiču da se prijavite i isprobate uslugu prije nego što se odlučite na kupnju pretplate..

2. NordVPN

Na našem popisu je drugi NordVPN, jednog posebnog pružatelja usluga koji je veoma popularan zbog asortimana značajki i alata koji nude i pristupačne cijene na kojoj temelje svoje usluge. Za početak, NordVPN nudi klijentima mogućnost da imaju do 5 uređaja koji su istovremeno povezani na jedan račun, kao i dvostruku značajku enkripcije gdje se podaci jednog korisnika šalju preko dva udaljena poslužitelja kako bi bilo toliko teško pronaći , Razina sigurnosti vrhunska je, s 256-bitnim AES protokolom šifriranja. Svi popularni VPN protokoli nalaze se u paketu, a sa posebnim torrenting poslužiteljima koji se pokreću, NordVPN čini jak razlog zašto bi trebao biti vaš odabrani pružatelj usluge.

3. IPVanish

IPVanish jedan je od pružatelja usluga koji su već neko vrijeme na tržištu, a velika grupa od preko 1000 poslužitelja i dalje osigurava da nitko od njihovih kupaca nema problema s bujicama omiljene glazbe, filmova ili TV emisija. Pružatelj nudi PPTP, L2TP, SSTP, IKEv2 i OpenVPN protokole za svoje kupce da odluče što će im preferirati, i sve veći popis od više od 40.000 IP adresa koje mogu odabrati. Kao vrhunski pružatelj usluga, IPVanish je poduzeo korake da osigura podršku za dijeljenje P2P datoteka unutar njihove mreže, čineći je jednim od najpoželjnijih VPN klijenata kada je riječ o bujici.

4. PureVPN

Četvrtog na našem popisu imamo PureVPN, također ugledni industrijski igrač s preko 750+ poslužitelja u više od 141 zemlje. Njihov tim za brigu o kupcima također je pohvaljen zbog dobrog postupanja s klijentima, kao i usluga u cjelini zbog njihovog sveobuhvatnog popisa protokola za tuneliranje. PureVPN također ima nekoliko značajki koje se isporučuju uz njihovu uslugu, poput prekidača Internet kill, koji isključuje internetsku vezu u slučaju da vaš VPN klijent ometa. Usluga ima ugrađenu DNS zaštitu od curenja i prihvaća različite oblike plaćanja poput bitcoina. Dobavljač sa sjedištem u Hong Kongu uvjerava kupce da se ne bi trebali brinuti glede povijesti pregledavanja, jer na snazi ​​imaju strogu politiku zapisivanja bez dnevnika..

5. VyprVPN

Rastezanje našeg popisa je VyprVPN, jedan od najinovativnijih VPN pružatelja usluga na tržištu. Njihova baza pretplatnika voli ih zbog jedinstvenih značajki koje samo one pružaju, posebno protokol Chameleon, koji omogućava korisnicima da prođu čak i najstrože kineske zaštitne zidove. Usluga omogućuje međusobno dijeljenje datoteka kako bi kupci ne bi trebali teško mučiti svoje filmove i igre. Kao i kod većine drugih pružatelja usluga, usluga također ima podršku za sve VPN protokole i održava optimalnu sigurnost sa 256-bitnim AES protokolom enkripcije. Prijaviti se na uslugu poput VyprVPN znači doći do izražaja bez obzira na nove tehnologije koje mogu poboljšati vašu sigurnost na mreži prije nego što postanu mainstream.

Zaključak o najboljem uTorrent VPN-u

Osim što vam omogućuje bujicu bez ikakvih prekida, VPN vam također omogućuje pristup geo-ograničenom sadržaju bez obzira na to gdje se nalazite. Imate pitanje ili komentar na koji želite da se obratimo? Ostavite ih u polju za komentare dolje i sigurno ćemo odgovoriti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me