Najbolji VPN za Venezuela

Zemlje s ograničenim pristupom internetu mogu dovesti do frustrirajućeg internetskog iskustva. Venezuela je sada postala jedna od njih. U Venezueli su porasle cenzura i ograničenja što otežava stanovnicima da uživaju u pretraživanju interneta. Jedini način na koji Venecuelanci mogu slobodno i ugodnije surfati Internetom je ako koriste virtualnu privatnu mrežu. VPN veza nudi sigurnu i sigurnu vezu koja omogućuje pristup web lokacijama i sadržaju koji želite. VPN veze ostvaruju u Venezueli i u drugim zemljama širom svijeta. Realnost je da različite vlade širom svijeta pokušavaju cenzurirati komunikacije i sadržaje, no pomoću VPN-a sve se može pristupiti.


Najbolji VPN za Venezuela

Najbolji VPN za Venezuela

Najbolji VPN Venezuela

Ako ne želite pročitati cijeli pregled, a već znate što VPN može učiniti za vas, evo sažetka najboljih VPN-ova za Venezuela:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost
 6. VyprVPN

Zašto trebate VPN u Venezueli?

Predsjednik Venezuele, predsjednik Maduro, izdao je službenu zapovijed s brojem 2489, koja je posebno ovlastila internetsku policiju i filtriranje sadržaja. Okolnost povezana s cenzusom interneta dosegla je točku u kojoj su bile blokirane 42 web stranice. Čini se da je venecuelanska vlada, napadnuta prosvjedima širom zemlje, povećala ograničenja internetske cenzure. El Nacional i El Pitazo primjeri su vijesti koje su zabranjene. ISP CANTV u državnom vlasništvu čak je blokirao pristup mreži Tor. Brojni davatelji internetskih usluga prate web stranice koje posjećujete u Venezueli radi pokretanja povezanih artikala i usluga. VPN može vam osigurati sigurnost koja vam je potrebna kad ste na mreži. Omogućit će vam i praktičan izlazak iz Venezuele i pristup blokiranim web mjestima.

Najbolji VPN za Venezuela

Što će VPN učiniti, to će vam pomoći da izbjegnete venecuelansku cenzuru i pristupite web-lokacijama koje su blokirane u zemlji. Uz to, možete zaštititi svoju internetsku privatnost tako da nitko ne može znati što radite na mreži. Također se možete povezati s drugim zemljama iz cijelog svijeta da biste dobili zabavni sadržaj. Evo nekoliko najboljih pružatelja VPN usluga koje možete koristiti u Venezueli.

ExpressVPN

Ako ste u Venezueli i želite izbjeći cenzuru za pristup uslugama izvan zemlje, najbolji način za to je pretplata na davatelja usluga mnogih lokalnih priključnih mjesta. ExpressVPN jedan je od rijetkih pružatelja VPN usluga koji zapravo ima VPN poslužitelje u Venezueli. Također nude ogromnu garanciju povrata novca od 30 dana, tako da ako želite prvo isprobati uslugu u Venezueli, a ne sviđa vam se, možete dobiti svoj novac natrag. Softver TExpressVPN kompatibilan je sa svim vrstama uređaja, uključujući Windows, Mac, Android i Apple. Da biste saznali više o svim značajkama koje ExpressVPN može ponuditi, svakako pogledajte naše ExpressVPN pregled.

Jednostavno slijedite ove korake za dobivanje venecuelanske IP adrese u inozemstvu:

 1. Prijavite se ExpressVPN-om.
 2. Preuzmite ExpressVPN aplikaciju na PC, Mac, Android ili iOS.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem nje ExpressVPN računom.
 4. Odaberite “Odaberi lokaciju”.
 5. Kliknite “Sve” -> „Amerika” -> „Venecuela”.
  Kako se povezati na VPN poslužitelj u Venezueli

  Kako se povezati na VPN poslužitelj u Venezueli

 6. Pričekajte da se uspostavi VPN veza.

Sve je to potrebno za pregledavanje weba kao da ste u Venezueli. Sam postupak omogućava pristup web lokacijama i aplikacijama koje obično ne bi bile dostupne izvan Venezuele.

BulletVPN

BulletVPN je davatelj usluga koje možete koristiti u Venezueli da biste sigurno posjetili Internet. Pružatelj je kompatibilan sa svim uređajima, uključujući vaše računalo, Mac, Android, iPhone, iPad ili Firestick. Ovaj pružatelj korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca i značajku Smart DNS proxyja. Da biste saznali više o BulletVPN-u, pogledajte ovo pregled.

NordVPN

NordVPN zaslužuje da bude među ostalim VPN-ovima jer nudi dvije metode šifriranja. Ovaj davatelj usluga dvaput kriptira vaše podatke! Radi stotinama novih poslužitelja dodanih širom svijeta. Brzina NordVPN-a brza je u cijeloj mreži poslužitelja. Sadrži izvrsne nove značajke (CyberSec i blokiranje oglasa). NordVPN je upravo jedna od najboljih vrijednosti u VPN industriji. A uz garanciju povrata novca, možete isprobati VPN bez rizika 30 dana. Za više informacija o ovom davatelju usluga pogledajte našu NordVPN pregled. 

IPVanish

IPVanish je vjerojatno jedna od najbržih VPN usluga na tržištu. Kada se povezujete iz Venezuele, brzina je ključna. Sve IPVanish lokacije poslužitelja omogućit će vam zaobići lokalna ograničenja u Venezueli. Softver i aplikacije IPVanish-a vrlo su jednostavni za korištenje i pomoći će vam da se brzo povežete bez ikakvih tehničkih poteškoća. Postoji i 7-dnevna garancija povrata novca koja će vam omogućiti testiranje usluge prije nego što izvršite obvezu. Ako želite saznati više o IPVanish-u, svakako pročitajte naše IPVanish pregled.

Popis blokiranih web stranica u Venezueli

Evo popisa web lokacija kojima venecuelanski građani ne mogu pristupiti:

 • elpitazo.com
 • elpitazo.info
 • elpitazo.ml
 • el-nacional.com
 • infobae.com
 • maduradas.com
 • minuto30.com
 • noticiaaldia.com
 • noticias.com
 • ntn24.com
 • armando.info
 • dolartoday.com
 • dollar.nu
 • dollarparalelovenezuela.com
 • eldolarparalelo.info
 • aguacateverde1.blogspot.com
 • liberal-venezolano.blogspot.com
 • tucadivi.com
 • ovario2.com
 • vdebate.blogspot.com
 • content.zello.com

Najbolji VPN za Venecuelu – završiti

U sva ova četiri pružatelja usluga možete pronaći prikladne opcije za Venezuelu. Sve što trebate učiniti je sada odabrati bilo koje od gore navedene četiri i uživati ​​u upotrebi VPN-a u Venezueli bilo da ste stanovnik ili samo putujete kroz zemlju i samo tamo planirate provesti kratko vrijeme. Javite nam na koji se VPN pretplatite u Venezueli, u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me