Najbolji VPN za Verizon

Naziv Verizon dolazi od kombinacije dvije latinske i engleske riječi. Postoji “veritas”, što znači “istina”, i ona se sastavlja s “horizontom” u oblik “Verizon”. Prema tvrtki, ova kombinacija predstavlja korporativne vrijednosti kojih se svi njezini zaposlenici trude podržati, a iz načina na koji stvari izgledaju čini se da rade svoj prilično dobar posao. Verizon je visok kao jedan od najpouzdanijih mrežnih pružatelja usluga u Americi, s rastućom bazom pretplatnika koja je malo prošla 143 milijuna u 2018. godini. Usluga postoji više od trideset godina, a takvu dugotrajnu prisutnost u industriji su vidjeli i to razviti jednu od najširih 4G LTE mreža pokrivanja u SAD-u.


Najbolji VPN za Verizon

Najbolji VPN za Verizon

Brze li brzina interneta Verizon?

Verizon se ponosi pružanjem jednog od najpouzdanijih rješenja za usluge kupcima, jer oni imaju najbolje plaćene zaposlenike u odnosu na ostala tri glavna pružatelja mrežnih usluga u SAD-u. To znači da će vam uvijek rado pomoći kad ih nazovete u slučaju problema koji imate. Međutim, usluga nije toliko popularna zbog njihovog vrlo zanimljivog stava o korištenju Interneta i zatiranju. U 2017. godini zabilježeno je puno pritužbi nakon što su neki pretplatnici Verizona izvijestili da su njihove aktivnosti streaminga zaustavljene. To je ponovilo odgovor gdje je prijevoznik zapravo priznao da gasi brzinu nekih korisnika, navodeći da su bili usred provođenja novog testa za optimizaciju videozapisa..

S događajima kao što je ova koja se prijavljuju, vjerovatno ne biste trebali oklijevati ni kad postavljate bilo koji drugi put kad sljedeći put pokušate pogledati videozapis, a njegovo spremanje traje predugo. I još bolje, ako želite izbjeći sve te frustracije, najbolje bi bilo potražiti način koji će sve što vam je na mreži oduzeti od radara vašeg davatelja internetskih usluga. To biste trebali moći učiniti uz pomoć VPN usluge.

Upotrijebite VPN za sprečavanje bacanja ISP-a

Pretplata na virtualnu privatnu mrežu omogućuje vam šifriranje prometa, tako da čak ni vaš davatelj internetskih usluga ne bi mogao shvatiti što radite na mreži. Na ovaj način, oni će ostati neobjašnjivi na kojoj se web lokaciji ili usluzi zaustavljaju, a budući da bi bilo neetično da oni općenito smanjuju vašu brzinu, ostavit će vas samog da nastavite s onim što radite. Korištenje VPN-a također će vam pomoći da vaše osobne podatke zaštitite i sakrijete od zlonamjernih korisnika koji bi mogli ukrasti vaše podatke hakiranjem na vaš uređaj. VPN će šifrirati cijelu vašu vezu i osigurati sav vaš promet.

VPN usluga vam također omogućava pristup web-lokacijama i kanalima s ograničenim geografskim ograničenjima, omogućujući vam pristup sadržaju gotovo iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Vaš je pristup odobren jer web adrese koje posjetite preuzimaju vašu IP adresu koja pripadaju korisniku sa sjedištem u zemlji. To je moguće jer ćete putem VPN usluge biti povezani na poslužitelj koji se nalazi u toj stranoj zemlji. Uz sve to, VPN omogućava i osjetljive stvari poput kupovine ili bankarstva putem interneta, bez da se brinete o tome hoće li netko dobiti podatke o vašoj kreditnoj kartici ili lozinku banke..

Najbolji VPN-ovi za Verizon

Kako bismo osigurali da ste ispravni s izborom VPN-a, već smo napravili temelj i stvorili uži izbor ako usluge koje smatramo vjerodostojnim i usmjerene ka pružanju najboljih u vezi s mrežnom zaštitom. Pogledaj:

1. ExpressVPN

ExpressVPN je jedini davatelj kojem biste se trebali obratiti, ako je sve što tražite je premium usluga. Budući da se nalazite s Britanskih Djevičanskih ostrva znači da ne biste trebali brinuti o regulatornim tijelima za podatke koja polažu pravo na vaše podatke, a zahvaljujući strogim pravilima davanja u evidenciju davatelja usluga, usluga neće preskakati da bi saznala što na mreži ste. Sigurnost ExpressVPN-a također je vrhunska, jer usluga nudi 256-bitnu AES enkripciju koja se oslanja na OpenVPN.

ExpressVPN je također jedan od rijetkih pružatelja usluga koji nudi podijeljeno tuneliranje kao jednu od njegovih karakteristika. To vam omogućuje odabir vrste prometa koju želite zaštititi VPN uslugom i koju vrstu ne želite. Usluga ima mrežu od oko 2000 poslužitelja na oko 148 lokacija, a omogućuje i proširenja preglednika za korisnike koji koriste preglednike Safari, Chrome ili Firefox. Paket dolazi s mogućnošću istodobnog povezivanja do 3 uređaja, kao i niz nevidljivih poslužitelja za korisnike koji ne žele da njihove aktivnosti pregledavanja budu otkrivene u zemljama s visokom cenzusom. Postoji mnogo više što ova usluga može ponuditi, a o svemu možete saznati prolazeći kroz naš ExpressVPN pregled.

2. BulletVPN

Ravno izvan Estonije još je jedan pružatelj usluga koji će osigurati najbolju uslugu čak i ako imate malu mrežu kvalitetnih poslužitelja. BulletVPN nudi svestran VPN uslugu, s aplikacijama dostupnim korisnicima koji se koriste Apple TV, Smart TV, Xbox One, Xbox 360, PS3 ili PS4 za povezivanje s Internetom. Usluga također omogućava pretplatnicima da koriste različite protokole kao što su OpenVPN, PPTP, L2TP i oba IKEv1 & 2 za Windows i iOS.

Pretplata putem BulletVPN dobit će vam i njihovu Smart DNS proxy uslugu koja samo za tunele web zahtijeva mnogo brže nego kada koristite VPN. Usluga omogućuje i bujice jer ima poslužitelje posvećene P2P prometu, a zahvaljujući mogućnosti zaštite do 3 simultana uređaja, BulletVPN nudi vam mogućnost da svi uređaji budu osigurani kad god ste na mreži. Njegov VPN klijent također je vrlo jednostavan za korištenje i kretanje kroz njega, što ga čini prilično prikladnim za prve korisnike VPN-a. Za više informacija o tome što možete dobiti od pretplate BulletVPN, pogledajte naš detaljni pregled BulletVPN.

3. NordVPN

Zatečen na Britanskim Djevičanskim otocima pružatelj je usluge koja vas može povezati na web mjesta u preko 62 različite zemlje, zahvaljujući više od 4000 poslužitelja unutar svoje mreže. Svoje konkurente NordVPN štuje zbog tako široke pokrivenosti i to koristi u najvećoj prednosti pružanjem značajki koje samo on može. Jedna od ovih značajki je i njegova dvostruka VPN usluga koja korisnicima omogućuje usmjeravanje prometa putem dva poslužitelja umjesto jednog, a zajedno s opcijom odabira na koji se poslužitelj treba povezati na temelju vašeg rada na mreži, čini ga jednim od najvažnijih sigurnosnih fokusiranih pružatelji usluga na tržištu.

NordVPN također osigurava da korisnici mogu povezati do 6 istodobnih uređaja na svoju uslugu, a pruža i neograničenu propusnost i neograničeno povezivanje poslužitelja sa svim svojim pretplatnicima. Usluga je također kompatibilna s tvrtkom Tor, a to vam pomaže povećati razinu anonimnosti na mreži. Također su uključeni pouzdana internetska sklopka, značajka CyberSec za blokiranje loših oglasa i opasnih zlonamjernih softvera i SmartPlay proxy usluga koja vam omogućuje da prevaziđete bilo kakva ograničenja s geoblokiranih web mjesta. Ako vam je i dalje zanimljivo što ova usluga najvišeg nivoa može ponuditi, slobodno vrijeme prođite kroz naš detaljni pregled NordVPN-a..

Sažetak o najboljem VPN-u za Verizon

Poznato je da je Verizon, kao i ostale popularne mrežne usluge SAD-a, uspostavio mjere kojima će pokušati kontrolirati kako njihovi pretplatnici koriste Internet. Njihovim kontrolama možete izbjeći ako se prijavite na vjerodostojnu VPN uslugu poput ExpressVPN, BulletVPN ili NordVPN. Prijavljivanje na bilo kojeg od ovih pružatelja usluga podrazumijeva vraćanje vaše potpune mrežne slobode i brigu o sigurnosti na Internetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me