Najbolji VPN za Švicarsku

Švicarska, na sreću, nije dio Europske unije, što znači da ne odgovara Direktivi o zadržavanju podataka EU-a. U stvari, Švicarska je u svom svjetskom indeksu slobode tiska za 2017. godinu zauzela sedmo mjesto od 180 zemalja. Ali sloboda dolazi s cijenom. Švicarska ima svoj zakon o zadržavanju i nadzoru podataka koji su oni prilično ugodni. Osim prisiljavanja davatelja internetskih usluga u Švicarskoj, poput Cablecoma i Green Providsa, korisnički se podaci i informacije pohranjuju i do šest mjeseci. Tko je znao? Čak i najbrže internetske zemlje imaju određena ograničenja, zbog čega je VPN uvijek dobar poziv. Imati VPN na bilo kojem PC-u, Mac-u, Androidu, iOS-u, iPhone-u i iPadu zaštitit će privatnost Švicarske i pružiti im sigurnost koja im nedostaje. Koji je švicarski VPN najbolji? Pročitajte recenziju u nastavku da biste to saznali.


Najbolji švicarski VPN

Najbolji VPN za Švicarsku

Najbolji VPN za Švicarsku – Kratki pregled

U slučaju da već znate što je VPN i kako funkcionira, vjerojatno ne trebate pročitati detaljnu analizu u nastavku. Da bismo vam uštedjeli vrijeme, ovdje smo saželi najbolje švicarske VPN usluge:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN

Zašto dobiti VPN u Švicarskoj?

Iako Švicarska ima jednu od besplatnijih internetskih infrastruktura, korištenje virtualne privatne mreže (VPN) vrlo se preporučuje. VPN tunel omogućit će blokiranje web lokacija, kanala i usluga s ograničenim geografskim ograničenjima. Građani Švicarske mogu pogledati filmove i serije koje žele jednostavnim povezivanjem na jedan od VPN servera smještenih izvan Švicarske. Također, malo zaštite neće naštetiti. Ako Švicarska nije podložna direktivi o zakonu o zadržavanju, ne znači da bi njeni građani trebali pustiti privatnost kroz prozor. Privatnost bi trebala biti prioritet, jer tko zna kada će vlada Švicarske narediti povećanje sječa i vođenja evidencije. VPN omogućuje sigurnim pristupom privatnoj mreži i daljinsko dijeljenje podataka putem javnih mreža. Stoga će vaši podaci biti sigurni od pokušaja hakiranja i nadzora.

Najbolji švicarski VPN pregled

Uza sve navedeno, možete shvatiti zašto je imati VPN potreban i koristan. Da biste zaštitili svoju privatnost, morate imati VPN tunel. Ako vam se teško pokušava odlučiti koji VPN trebate odabrati, mi smo tu da vam pomognemo. Provjerite VPN-ove za koje smatramo da su najbolji za Švicarsku.

ExpressVPN

Ako tražite malo privatnosti i razine sigurnosti u Švicarskoj, ExpressVPN ima ti leđa. Njihovi ultra brzi VPN poslužitelji u 94 zemlje omogućuju vam da za nekoliko minuta deblokirate mjesta i programe koje volite. Možete strujirati ili preuzimati sve što želite s bilo kojeg njihovog poslužitelja sa skrivenom IP adresom.

BulletVPN

Ovo je još jedan vrhunski davatelj VPN usluga koji možete koristiti u Švicarskoj za sigurno pregledavanje weba. BulletVPN korisnicima ponuditi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Aplikaciju BulletVPN možete instalirati na PC, Mac, Android, iPhone, iPad ili FireStick. Značajka pametnog DNS proxyja dostupna je i u slučaju ako želite strujati geoblokirani sadržaj na uređajima koji izvorno ne podržavaju VPN.

CyberGhost

Cenzurirani i geografski ograničeni sadržaj ne mogu nam stati na put CyberGhost poslužiteljima. Spajanjem na jedan od njihovih poslužitelja dobivate pristup sadržaju iz cijelog svijeta iz svog švicarskog doma. Budite sigurni, sve vaše mrežne aktivnosti bit će šifrirane 256-AES bitnom tehnologijom što znači da se vaši podaci u osnovi ne mogu promijeniti.

VyprVPN

Ovaj je pružatelj usluga poseban specijalitet jer se nalazi u Švicarskoj. Omogućuje vam promjenu IP adrese povezivanjem sa 70+ svjetskim poslužiteljima. Neograničeno preuzimanje / streaming važno je za one koji žele zaobići blokove koji se temelje na lokaciji i gledaju omiljene TV emisije ili filmove. Također se povećava i privatnost nakon upotrebe VyprVPN dok struji.

PrivateVPN

Izvrstan je pružatelj usluga koji bi zasigurno zadovoljio korisnike Švicarske. To je brz, učinkovit, jednostavan za upotrebu i izuzetno pouzdan. S poslužiteljima u više od 50 zemalja sigurno je da ima velike brzine za svoje streaming usluge. Sigurnost PrivateVPN korisniku također pruža uvjerenje da su njegovi podaci u potpunosti zaštićeni.

Kako se povezati na švicarski VPN poslužitelj?

Uspostavljanje švicarske VPN veze ne bi moglo biti lakše. Slijedite dolje navedene korake za dobivanje švicarske IP adrese izvan Švicarske.

  1. Prije svega, prijavite se s jednim od ponuđača VPN usluga koje smo prethodno predložili.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN program na svoj PC, Mac, Android, iPhone ili iPad.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju, prijavite se i povežite se na švicarski VPN poslužitelj.
  4. Pričekajte da se uspostavi VPN veza.
  5. Pregledavajte web bez ograničenja.

Najbolji VPN za Švicarsku – presuda

Inicijative za nadzor švicarske vlade zaista su prigušile cjelokupnu stvar o “slobodnoj” zemlji. Švicarski stanovnici već imaju za što slaviti, ali pretplata na davatelja VPN usluga jamčila bi im mnogo prilika za radovanje. Oni stvarno nemaju što izgubiti, samo dobra vremena, kvalitetne usluge i izvrsne ponude za dobivanje. Komentirajte u odjeljku s komentarima ispod kojeg se VPN kvalificira kao najbolji zaštitnik privatnosti u Švicarskoj?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me