Najbolji VPN za Vodafone

Voice Data Fone, Vodafone. To su imali na umu osnivači Ernest Harrington i Gerry Whent dok su razmišljali o tome kako nazvati svoju mobilnu radio diviziju, dok se ona odvojila od matične tvrtke za elektroniku, Racal Limited. Njih dvoje su vodili i razgledavali Vodafone kako se proširio na jednog od najboljih mobilnih pružatelja usluga na svijetu, a njihov uspjeh vidio ih je da proširuju svoje poslovanje kroz razne druge odjeće u različitim zemljama. Kao jedan od vodećih pružatelja usluga mobilne mreže, Vodafone nudi sve usluge koje su vam potrebne da biste u potpunosti iskoristili svoj uređaj, a to uključuje i čitav paket pristupa Internetu.


Najbolji VPN za Vodafone

Najbolji VPN za Vodafone

Najbolji sažeti Vodafone VPN

U slučaju da već znate što VPN donosi u tablicu i ne želite proći cijeli pregled u nastavku, za vas smo sumirali najbolje VPN-ove za Vodafone:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. IPVanish
 4. BulletVPN
 5. VyprVPN

Web stranice koje blokiraju Vodafone?

Vodafone nudi pakete koji potrošačima omogućuju prijavu na Internet, iako su njihove politike upotrebe nekoliko puta pod pažnjom. Na primjer, u 2014. godini Vodafone je blokirao pristup računalnom klubu Chaos, vjerojatno zato što je bio najveća udruga računalnih hakera u Europi. Članovi udruge iskazali su svoje frustracije izjavljujući da će većina struktura staviti cenzuru na štetne stranice na Internetu uvijek biti pogrešno korištene za političke motive. Bilo je čak slučajeva da su kupci izvijestili da ne mogu pristupiti određenim web lokacijama nakon što su njihovi uređaji prošli automatsko sigurnosno ažuriranje.

Sve su to situacije koje bi bile prilično nezanimljive da se nađete u sredini, uglavnom zato što ni ne možete predvidjeti kada će se točno takav oblik ograničenja staviti na vašu vezu. Kao kupac koji se već navikao na uslugu Vodafone, tražeći drugog manje restriktivnog davatelja usluga mobilne telefonije za koji se vjerojatno neće pojaviti na vrhu vašeg razmišljanja. Postoji samo još jedan siguran način da se spriječi bilo koji blokadu web stranice i neregulirana internetska cenzura vašeg pružatelja usluga, a to bi bilo korištenjem vrhunske VPN usluge.

Korištenje VPN-a na vašoj Vodafone mreži

Postavljanje VPN-a na vašem telefonu ili mobilnom uređaju koji podržava mrežu nije tako tehničko kao što možda prvo mislite. Jednostavno ćete postavljati uslugu koja omogućuje neograničeni pristup web mjestima preusmjeravanjem prometa na njihove šifrirane udaljene poslužitelje. Samim time vaša veza postaje zaštićena i skrivena, što znači da ćete tada moći anonimno surfati Internetom, a da nitko ne zna što namjeravate. Vaš davatelj internetskih usluga ili u ovom slučaju vaš mobilni operater ostat će u mraku zbog onoga što radite na mreži, tako da neće moći nametnuti ograničenja vašoj upotrebi..

Prijavljivanje putem VPN usluge znači i pristup bilo kojem zemljopisnom ograničenom web mjestu do kojeg možda niste imali prethodni pristup. Ako niste upoznati s takvim, zemljopisno ograničene web lokacije pružaju vam pristup na temelju vaše lokacije. Jednom kada uspostavite vezu s udaljenim poslužiteljem, vaša IP adresa mijenja se od one koja pokazuje gdje se točno temelji, od one koja odražava lokaciju poslužitelja na koji ste povezani.

Prilikom donošenja odluke na koju se VPN uslugu trebate pretplatiti, možda ćete se naći u iskušenju da se prijavite kod ovih besplatnih pružatelja usluga za koje smo sigurni da ste naišli na mreži. Želimo vas upozoriti na upotrebu besplatnih VPN-ova jer oni znaju nadgledati, pohranjivati ​​i prodavati vašu povijest pregledavanja kupcima trećih strana. Umjesto da se obratite pružateljima usluga koji vam neće naplatiti, ali izazvat će puno frustracija, razmislite o pretplati na usluge koje će ponuditi veliku vrijednost za novac i uvijek će njihov stol za brigu o kupcima biti spreman riješiti bilo koji vaš problem.

Najbolji VPN-ovi za Vodafone

Već smo učinili temelje najboljih mogućih usluga na koje biste se mogli pretplatiti, a uključili smo i kratki pregled svake od njih kako bismo vam pomogli da se informirano odlučite. Pogledaj:

1. ExpressVPN

ExpressVPN jedan je dobavljač na koji biste se trebali pretplatiti ako tražite najbolje u zaštiti klase i najbolje ocijenjeno korisničko iskustvo. Ovaj dobavljač obećava da će isporučiti sigurnost vojnog stupnja, ljubaznošću njihove 256-bitne AES enkripcije usredotočene na OpenVPN. Kroz preko 2000 poslužitelja pretplatnicima je zajamčen pristup geo-ograničenom sadržaju bez obzira na kojem su mjestu. Bez obzira na to što odaberu za pristup, jedino im je poznato s obzirom na to da ExpressVPN ima strogu politiku nulte evidencije koja se dobro drži. Njihove VPN aplikacije također su dizajnirane jer prvi put na umu imaju korisnika, a usluga nudi verzije kompatibilne s Windows, iOS ili Android mobilnim uređajima. Ako imate više uređaja za koje se svi rade da rade na drugom softveru, ExpressVPN vam omogućuje da zaštitite sve njih jer jedan korisnik ima pravo na 3 istodobne veze. ExpressVPN vam također omogućuje pokretanje njihovih usluga čak i u većini restriktivnih internetskih područja zahvaljujući svojim Stealth poslužiteljima. Ove posebne skupine poslužitelja omogućuju vam surfanje VPN-om neotkriveno i prolazak kroz bilo koji vatrozid postavljen tako da korisnicima onemogućite pristup određenim web lokacijama i kanalima. Možete saznati puno više o ExpressVPN-u i onome što nude kroz detaljni pregled, a možete se odlučiti i za njihovo 30-dnevno jamstvo povrata novca za testiranje stvari iz prve ruke.

2. NordVPN

NordVPN posebno je poznat po širokom rasponu značajki koje prilično dobro doprinose njegovom kapacitetu za osiguranje veze. Usluga ima broj poslužitelja koji prelazi klasu od 4000+, što je daleko više od onoga što smo uspjeli pronaći s drugim davateljima usluga. Takva ekspanzivna mreža osigurava da nećete naći prepreke dok se pokušavate povezati s bilo kojom od svojih udaljenih web mjesta, a također vam omogućuje odabir određenih poslužitelja koje želite koristiti ovisno o tome što radite na mreži , Usluga velikodušno omogućava pretplatnicima da povežu do 6 istodobnih uređaja, a svi će oni omogućiti neograničeno prebacivanje poslužitelja. Usluga nudi i uslugu dvostruke enkripcije, gdje će se vaš promet osigurati i prenijeti preko dva poslužitelja umjesto jednog. Dodatne značajke NordVPN-a uključuju Internet Kill Switch, koji automatski isključuje internetsku vezu u slučaju da VPN usluga postane ugrožena. Prikladna baza NordVPN-a u Panami znači da neće bilježiti ili čak dijeliti vašu povijest pregledavanja s bilo kojim regulatornim tijelom za podatke jer regija nije u niti jednoj od njihovih nadležnosti. Pripremili smo detaljan pregled NordVPN-a kroz koji možete proći da biste saznali još više o NordVPN-u ili još bolje, možete se prijaviti za 30-dnevno jamstvo povrata novca da biste vidjeli o čemu se radi.

3. IPVanish

IPVanish obećava da će vam njihova služba pomoći upravo to; napravite svoj IPVanish. Usluga nudi 40.000 IP-ova za koje korisnici mogu birati, a također i otvoreno podržati dijeljenje datoteka Peer to Peer. Ovaj pružatelj sa sjedištem na Floridi također je jedan od rijetkih koji ne treba iznajmljivati ​​servere od drugih trećih strana jer se događa da posjeduju sve 1500+ poslužitelje koji se mogu pronaći u njihovoj mreži. To im daje značajnu prednost u odnosu na ostale davatelje usluga jer njihovi korisnici imaju izravnu vezu s poslužiteljima koje žele koristiti, a to se odnosi na veću brzinu pregledavanja. To je stvarni razlog zašto internetski igrači preferiraju svoju uslugu; Njihov je način na koji je manje vjerovatno da će izazvati bilo kakav zaostatak tijekom igranja. IPVanish omogućava i najviše zabilježeni broj višestrukih veza, zahvaljujući njihovoj podršci do 10 istovremeno povezanih uređaja. Ovi se uređaji čak ne moraju pokretati na istoj platformi za podršku; aplikacija IPVanish VPN dostupna je u verzijama koje se mogu izvoditi na Android, iOS ili Windows uređajima. Možete je odlučiti i instalirati ga izravno na usmjerivač, a postoji i IPVanish softver koji je dizajniran posebno za takve ručne instalacije. Malo smo opisali IPVanish u ovom kratkom izgledu, ali da biste znali još više o usluzi, predlažemo vam da prođete kroz naš detaljni IPVanish pregled. Oni također imaju besplatni 7-dnevni zajamčeni povratni probni rok za sve koji su zainteresirani.

Wind Up on Best VPN for Vodafone

Kao i većina poznatih mreža, Vodafone pokušava filtrirati neprimjereni sadržaj s Interneta kako bi zaštitio mlađe pretplatnike, ali ponekad njihove metode izmaknu kontroli i na kraju blokiraju uobičajene web stranice na koje su korisnici već navikli. S obzirom da je teško znati kada se to može dogoditi, najbolje je prijaviti se na VPN uslugu da biste ostali pokriveni. ExpressVPN, NordVPN i IPVanish su sjajni davatelji za početak, a mi vam garantiramo da su neki od najboljih VPN-ova za Vodafone.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map