Najbolji VPN za Vodič za pregled ESPN – 2020

Pravi ljubitelji sporta u cijelom svijetu uvijek traže način da dođu gledajte uživo NBA, NFL, MLB, College Football i NHL uživo. Da budem iskrena, nema toliko kanala koji pružaju sportsku pokrivenost koja je toliko sveobuhvatna ESPN. To je razlog zašto to ima smisla deblokirajte ESPN u Australiji, Kanadi, Belgiji, Španjolskoj, ili Velika Britanija s VPN-om. Ako živite u SAD-u, možete ih koristiti VPN za zaobilaženje ESPN prekida. Zbog toga smo pripremili sljedeće Najbolji vodič za pregled ESPN VPN 2020.


Najbolji vodič za pregled ESPN VPN 2017

Najbolji vodič za pregled ESPN VPN 2020

Pogreške Geo-lokacije ESPN-a

Mnogi se emigranti i studenti koji studiraju u inozemstvu često žale na anketu Pogreška lokacije ESPN koja glasi ovako nešto kad pokušaju struji ESPN izvan SAD-a.

“Tom se sadržaju ne može pristupiti izvan SAD-a.”

Ako živite u SAD-u, regionalna ograničenja također vas može spriječiti u tome gledajući uživo MLB, NFL, NBA, College Football ili NHL igre na ESPN3.

“Ove su igre dostupne pretplatnicima na” Zelenom području “. Kupci u “Crnom području” trebali bi vidjeti ovu igru ​​na lokalnim stanicama. “

Ogromna je grešaka, posebno ako ste se nadali streamanju sportskog događaja uživo. Evo dva razloga zbog kojih je do pogreške mogla doći:

 • Pokušavali ste strujati ESPN izvan SAD-a bez VPN-a.
 • Pokušavate gledati utakmicu uživo na ESPN-u zamračen u vašoj regiji.

Kako deblokirati ESPN izvan SAD-a s VPN-om

Deblokiranje ESPN-a nikad nije bilo lakše s VPN-om. Moraš slijediti samo nekoliko koraka i tu si. Evo što trebate učiniti:

 1. Pretplatite se na vjerodostojnu VPN uslugu. Vidjet ćete 4 najbolje u recenziji u nastavku.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na kompatibilni uređaj kao što su Android, iOS, PC ili Mac.
 3. Prijavite se svojim VPN računom i povežite se s američkim poslužiteljem. Većina naših VPN-ova ima vrlo izvrsne servere u Americi.
 4. Nakon povezivanja pokrenite web lokaciju ESPN ili njihovu namjensku aplikaciju.
 5. ESPN usmjeravajte ma gdje bili.

Bez obzira na slučaj, jasno je da ste došli u prijavu za najbolji VPN davatelj do gledaj ESPN na mreži. Evo mog popisa vrhunski ESPN davatelji VPN-a u slučaju da želite isprobati nekoliko za sebe.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN

4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Najbolji pregled ESPN VPN-a 2020

Za one koji ne znaju, VPN je pouzdana tehnologija koja vam omogućuje pristup geo-ograničenim kanalima i web-lokacijama mijenjanjem vaše IP adrese u onu koja je u zemlji čiji sadržaj želite strujati ili pregledavati. Pogledajmo VPN-ove na našem popisu:

ExpressVPN

Jedan pokazatelj visokokvalitetnog pružatelja usluga je njihova mogućnost da pruže svojim klijentima istinsko jamstvo. Oni koji se prijave ExpressVPN uživajte u pravilima za povrat povrata za 30 dana u slučaju da nisu impresionirani uslugom koju dobivaju. ExpressVPN jedan je pružatelj čiji se rezultati ispitivanja postavljaju izravno iznad ostalih koje sam testirao i evo zašto:

 • ExpressVPN ponude noćna podrška putem tima koji je spreman riješiti vaše probleme bez obzira na vrijeme.
 • Ustaješ 5 istodobnih VPN veza s ExpressVPN-om.
 • Možeš deblokirajte ESPN izvan SAD-a.
 • ExpressVPN također podržava zaobilazeći ESPN-ove nestanke.
 • Dobivate softver koji je jednostavan za korištenje za vaš uređaj. Moći ćete postaviti VPN vezu na svom Mac, iOS, Windows ili Android uređaj u samo nekoliko minuta.

NordVPN

S NordVPN, nećete imati problema dok pokušavate pristupiti ESPN-u u inozemstvu. Ovaj pružatelj VPN-a može se pohvaliti s više od 5000 poslužitelja širom svijeta, a većina ih se nalazi u Sjedinjenim Državama. I ne samo to, već su i super brzi kada je u pitanju streaming.

S druge strane, NordVPN također izvrsno štiti vaše uređaje od zlonamjernog softvera i virusa. To je tehnologija koju dobavljač voli nazvati CyberSec. Također možete dvaput kriptirati svoj promet ako koristite njihovu dvostruku VPN značajku. To je prilično dobro za one koji njeguju svoju internetsku sigurnost.

Još jedna stvar, ako smatrate da VPN veza utječe na vašu brzinu interneta, uvijek možete koristiti njihovu uslugu SmartPlay. to je značajka pametnog DNS-a koja zaobilazi regionalna ograničenja bez ometanja vaše brzine. Međutim, tijekom korištenja ćete izgubiti sve sigurnosne povlastice.

BulletVPN

BulletVPN je još jedan brzi VPN koji možete koristiti za simpatije ESPN-a. To je vjerovatno jedna od najpouzdanijih usluga s kojima je ikada radio. Sigurnosne značajke pomoći će vam da zaštitite svoj uređaj na način na koji niste ni slutili da su dostupni. Najnovije tehnologije i enkripcije mogu se koristiti za zaštitu vaše platforme od zlostavljanja cyber-kriminalaca.

Štoviše, BulletVPN nudi poslužitelje u najmanje 30 zemalja, što je prilično dobro za VPN koji dugo nema. Možete se povezati s bilo kojim od njih kako biste prikrili svoj identitet i anonimno pretraživali web.

BulletVPN nudi i Smart DNS uslugu, što znači da imate drugu metodu za deblokiranje ESPN-a izvan SAD-a, ali s maksimalnom brzinom jer Smart DNS ne koristi šifriranje.

SurfShark

Baš kao i BulletVPN, SurfShark također je novo. Međutim, to što je novo ne lišava ga da je na vrhu VPN industrije. Njihova je usluga prilično dobra i nude više od 500 poslužitelja u 50 zemalja. To je veliki broj s obzirom da ga dugo nema.

Što se njihove primjene tiče, vrlo je jednostavan za upotrebu, treba malo više rada, ali vrlo jednostavan. Oni nude klijentima za Windows, iOS, PC i Mac. To je korisno kad saznate da SurfShark dopušta neograničene istovremene veze. Neograničeno je riječ koju ćete vidjeti mnogo kada radite sa SurfShark. To uključuje neograničenu propusnost i neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Jedan je problem, međutim, što je njihova mjesečna pretplata malo skuplja u odnosu na druge. Pa, da budem iskren, mislim da zaslužuje takvu cijenu upravo na temelju neograničenog dijela veze.

Najbolji pregled ESPN VPN-a 2020 – Smart DNS alternativa

Ako smatrate da vam je VPN malo teško zamotati glavu, možete isprobati Smart DNS kao alternativu jer ćete i dalje moći struji ESPN u inozemstvo s njim kao vašim rješenjem. Evo nekoliko pokazivača koji će vam dati predstavu o tome kako to funkcionira:

 • Korištenjem Smart DNS-a neće promijeniti vašu IP adresu.
 • Smart DNS možete koristiti za gledajte ESPN izvan SAD-a.
 • Vas ne mogu zaobići ESPN-ove nestanke pomoću Smart DNS-a.
 • Smart DNS je kompatibilan bez obzira na uređaj za strujanje koji koristite. Get to stream WatchESPN na PC, Mac, iPhone, iPad, Xbox, Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Android, Chromecast, PS3 i PS4.
 • Pametni DNS ne šifrira vaš promet. Vaš davatelj internetskih usluga lako će moći pregledavati vaše aktivnosti na mreži.
 • Vjerojatno biste trebali potražiti druge alternative ako ste sigurni da vaš ISP koristi transparentni punomoćnici.

Prebacivanje na Smart DNS relativno je jednostavno, ali može postati vrlo frustrirajuće ako ne znate puno o davatelju na koji se želite prijaviti.. Unlocator nudi 7 dana probnog razdoblja samo tako da ih možete upoznati i vidjeti da li oni podržavaju deblokiranje WatchESPN-a izvan SAD-a.

Najbolji pregled ESPN VPN-a 2020 – Finalne misli

Hoćete li odlučiti deblokirati ESPN putem VPN-a ili Smart DNS-a, jako ovisi o vašem popisu postavki. Vidite, ako želite zaobići ESPN-ove nestanke u SAD-u, ići za ExpressVPN. Ako samo želite gledati ESPN izvan SAD-a, onda Smart DNS putem Unlocator dobra je alternativa.

Povezane objave

 • HTTP vs HTTPS - Koji vas protokol potpuno izlaže?

  HTTP vs HTTPS – Koji vas protokol potpuno izlaže?

  Nema komentara | 25. listopada 2018

 • Kako gledati Stream sezonu 6 strelica na mreži

  Kako gledati strelicu sezone 7 strelice na mreži

  Nema komentara | 6. listopada 2016

 • Kako gledati Bellator 207 na mreži odmah

  Kako gledati Bellator 207: Mitrione vs. Bader Live Online

  Nema komentara | 4. listopada 2018

 • Kako gledati FilmStruck izvana s VPN-om

  Kako gledati FilmStruck izvana s VPN-om

  11 komentara | 2. prosinca 2016

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me