Najbolji VPN za Vudu

Od svojih skromnih početaka kao proizvođač set-top box-a, Vudu je uspio privući pažnju jednog od najvećih trgovačkih lanaca supermarketa na svijetu te je postao jedan od najpopularnijih servisa za streaming na Internetu. Usluga streaminga od tada je dodala puno sadržaja u svoju biblioteku, a 2015. je u svom katalogu vidjela više od 18.000 filmova i preko 5000 TV emisija..


Najbolji VPN za Vudu

Najbolji VPN za Vudu

Ono što Vudu čini posebnim?

Iako je među stotinama drugih web stranica za streaming koje možete pronaći na mreži, Vudu i dalje ima nešto što ga izdvaja od većine ostalih usluga na mreži. Vudu korisnicima ne naplaćuje mjesečnu naknadu za strujanje sadržaja iz svoje biblioteke. Umjesto toga, od gledatelja traže da plaćaju samo ono što žele pogledati. Omogućuju vam da ‘posudite’ njihove filmove za malu naknadu. Troškovi su oko 1,99 USD za standardnu ​​definiciju i 2,99 dolara za gledanje HD-a. Također, budući da su u vlasništvu Walmart-a, korisnici mogu odabrati da digitalne kopije filmova koje skladišti trgovački gigant dodaju na svoj račun Vudu i nastave da ih emitiraju odatle.

Je li Vudu dostupan izvan SAD-a?

Postoji jedna stvar zbog koje vas vjerojatno ne može usrećiti pogotovo ako ste postali uslužni za uslugu, a također uvijek putujete i putujete. Usluga je dostupna samo u SAD-u i Meksiku. To znači da ćete imati puno poteškoća, pogotovo kada putujete izvan dvije zemlje, jer će vas svaki put kad pokušate pristupiti platformi dočekati poruka o pogrešci. To je zato što je usluga struje postavila geo-blokove kako bi korisnicima onemogućila pristup ako se nalaze izvan željenog teritorija.

Upotreba VPN-a za strujanje Vudu izvan SAD-a

To bi mogao biti kraj puta za neke korisnike koji se nadaju pristupu usluzi dok putuju u inozemstvo, ali ne nužno i ako znate za VPN-ove. Virtualne privatne mreže djeluju preusmjeravanjem prometa koji dolazi s vaše internetske uporabe na privatne poslužitelje sa sjedištem u mnogim drugim dijelovima svijeta. To se radi tako da se zaobiđe bilo koje ograničenje koje je možda postavio vaš davatelj internetskih usluga ili web usluga kojoj pokušavate pristupiti..

Rad iza svega toga također nije tako teško razumjeti. Nakon što se pretplatite na VPN uslugu i povežete se na poslužitelj koji se nalazi na istoj lokaciji kao i web mjesto koje želite pristupiti, vaša se IP adresa prebacuje s onom koja pripada poslužitelju. S tim ćete postupkom moći izigrati bilo koju geo-blokiranu web lokaciju ili kanal koji ste lokalni korisnik i pristupiti njihovoj usluzi kao i svaki normalan korisnik. Točno na taj način kada biste mogli pristupiti Vudu iz inozemstva ako ste se pretplatili na VPN uslugu.

Korištenje VPN-a također vam omogućuje pristup drugim geo-ograničenim uslugama na isti način, istovremeno osiguravajući da sve što ste na mreži ostane privatno i skriveno čak i od vašeg davatelja internetskih usluga. To se događa šifriranjem, a pomaže vam u prevladavanju svih mjera koje je vaš davatelj internetskih usluga primijenio za pokušaj i upravljanje vezom. Upotreba VPN-a također vam jamči vašu sigurnost kad god radite osjetljive stvari na mreži, poput bankarstva ili kupovine, jer pruža onaj sloj sigurnosti za koji morate biti sigurni da nijedan haker neće moći dobiti vaše bankovne podatke.

Strujanje Vudu izvan SAD-a putem VPN-a

Veoma je važno da također osigurate da VPN usluga koju odaberete za Vudu bude ona koja ima vrste značajki koje bi bile sjajne za strujanje. Jednostavno slijedite ove korake i gledajte Vudu s bilo kojeg mjesta na svijetu:

  1. Prijavite se vrhunskom VPN uslugom s gornjeg popisa.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na vaš PC, Mac, Android, iOS ili FireStick streaming uređaj.
  3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem nje putem VPN računa.
  4. Povežite se unutar aplikacije s američkim VPN serverom.
  5. Sada možete pristupiti Vuduu iz Kanade, Velike Britanije, Australije ili bilo kojeg drugog mjesta u inozemstvu.

Najbolji VPN-ovi za Vudu

Ne postoji toliko mnogo usluga koje odgovaraju ovim kriterijima, pa da bismo vam pomogli da razradite one koje radimo, sastavili smo popis onoga za što znamo da su najbolji VPN-ovi koje možete koristiti za strujanje Vudu izvan SAD-a. Pogledaj:

1. ExpressVPN

ExpressVPN uživa veliku reputaciju za to što uvijek drži kupca na prvom mjestu i nikad ne ugrožava njihovu kvalitetu usluge. Davatelj usluga zasnovan na Britanskim Djevičanskim otocima postoji već desetak godina, što im je omogućilo porast na preko 2000 poslužitelja. Usluga temelji 256-bitnu AES enkripciju na OpenVPN protokolu, ali također podržava korisnike koji preferiraju L2TP, PPTP, IKEv1 ili IKEv2 ovisno o svojim uređajima.

ExpressVPN je sjajan za streaming jer ima super brze poslužitelje, kao i klijenta koji odabere najbolje postavke koje treba upotrijebiti tako da se ne morate previše baviti. Usluga također ima kapacitet za 3 istodobne veze i ima set prikrivenih poslužitelja na koje se možete osloniti ako se želite povezati s web lokacijama u regijama u kojima postoji velika mrežna cenzura. Korisnici ExpressVPN-a uživaju u neograničenom propusnom opsegu i neograničenom prebacivanju poslužitelja, a obećavaju im da se nitko od njihovog prometa neće prijaviti zahvaljujući politici nulte evidencije usluge. Da biste vidjeli što više usluga ima za pretplatnike, pogledajte našu ExpressVPN recenziju.

2. BulletVPN

BulletVPN je još jedan dobavljač kojem možete vjerovati da će vaša sigurnost biti netaknuta dok pregledavate Internet, posebno zbog dobro izgrađene sigurnosne strukture. Usluga je izvrsna, posebno za korisnike koji troše puno vremena u streaming, jer će biti sigurni da umetanje i spremanje materijala neće potrajati toliko dugo. BulletVPN također ima VPN klijent koji podržava platforme kao što su Windows, Mac, Linux i Android i ima prisutnost poslužitelja u više od 25 zemalja.

Neograničena brzina i neograničena širina pojasa uključuju se u paketu prema zadanim postavkama, a sjedište u Estoniji znači da davatelj nije vezan ni jednim pravilima o zadržavanju podataka. Poput ExpressVPN-a, usluga također omogućuje do 3 višestruke veze, a dolazi opremljena i Smart DNS uslugom za korisnike koji stvarno žele pristupiti geografski ograničenim web lokacijama. Korisnici će također moći neograničeno obavljati neograničene prekidače na poslužitelju i birati između PPTP, L2TP, TCP, UDP ili OpenVPN kao preferirani VPN protokol. Da biste saznali više detalja poput cijene pretplate i dostupnih paketa, pokušajte i pročitajte naš BulletVPN pregled.

3. NordVPN

NordVPN nudi jedan od najpopularnijih paketa u cijeloj VPN industriji. Taj je sposobni davatelj sa sjedištem u Panami, a u njegovo ime ima preko 4000 dobro raštrkanih poslužitelja. Odabir NordVPN-a znači uspostavljanje usluge sa pouzdanom uslugom i u svom ormariću s puno alata koji jamči vašu zaštitu na mreži. Usluga također omogućuje korisnicima da istovremeno povežu do 6 uređaja i može podnijeti sav promet koji bi došao ako se odlučite za streaming iz Vudua kroz svih 6 dodataka.

NordVPN podržava neprekidno strujanje i čak ima poslužitelje koji su određeni za tu specifičnu upotrebu. Usluga se također dobro integrira s Torom kako bi povećala vašu razinu anonimnosti na mreži, a ima i dobro poznatu dvostruku VPN koja usmjerava vaš promet putem dva poslužitelja radi veće sigurnosti. NordVPN također dolazi pekmezom prepunim značajkama kao što su automatska internetska sklopka za ubijanje, Cybersec softver za uklanjanje neželjenih oglasa i zlonamjernog softvera, anti DDOS zaštita od napada i SmartPlay usluga koju možete koristiti za pristup geo-ograničenim uslugama. Postoji detaljnija raščlamba o ovom pružatelju usluga koju možete pročitati i pročitati u našoj NordVPN recenziji.

Sažetak najboljeg VPN-a za Vudu

Korisnici koji radije plaćaju ono što gledaju umjesto da dijele s mjesečnom pretplatom sigurno će uživati ​​u korištenju Vudua. Jedino pitanje koje bi ih trebalo riješiti jest mogućnost upotrebe izvan SAD-a. Da biste osigurali da ne budete imali problema s Vuduom dok ste u inozemstvu, nabavite VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me