Najbolji VPN za Vue Playstation Vue

PlayStation je već duže vrijeme kućno ime ljubitelja igara. Zapravo je toliko popularan uređaj da je do sada prodao više od 40 milijuna konzola – ovaj uređaj donosi radost u srcima ljudi. Tijekom godina postojale su novije verzije PlayStationa, poput PlayStation 4 Slim i PlayStation Pro. Microsoftov Xbox bio je bliski kandidat od svog pokretanja, ali nije bio u stanju ukrasti pozornost PlayStationa. Ako ništa drugo, natjecanje je samo PlayStation učinilo popularnijim. Sony je čak u SAD-u pokrenuo i vlastiti streaming servis nazvan PS Vue. U slučaju da ste američki emigrant koji trenutno živi u inozemstvu, potreban vam je VPN za deblokiranje Playstation Vue izvan SAD-a. U nastavku ćemo pogledati najbolji VPN za Playstation Vue.


Najbolji VPN za Vue Playstation Vue

Najbolji VPN za Vue Playstation Vue

Što je Playstation Vue?

PlayStation dolazi s novijim uslugama kako bi išao u korak s promjenom vremena. PlayStation Vue je jedan od njih, koji je vrlo vlastiti streaming servis PlayStationa. Ljubitelji igara koji također obožavaju strujati svoje omiljene emisije sada čekaju dvostruku poslasticu. Te emisije mogu biti “Štit”, “Kuća od karata”, “Žica”, “Kuća, dobra žena, 24 godine, muškarci, dva, pola”, itd..

Usluge strujanja u porastu su i u kratkom bi roku mogle zamijeniti tradicionalnu kablovsku televiziju. Uz svaku veliku tvrtku koja je objavila svoj streaming uređaj, krajnje je vrijeme da PlayStation učini isto. Iako je tržište prepuno natjecatelja, Sony ne odustaje. Sony je uskočio u streaming servise usprkos konkurenciji jer zna da ima veliku korisničku bazu PlayStation-a, a također i zato što je PS Vue jedna od trenutno najpristupačnijih streaming usluga..

Kako bi mogli gledati Vue na mreži, korisnici moraju odabrati jedan od njegovih mnogobrojnih paketa. Najjeftiniji paket počinje od 30 USD, ali ne dolazi s velikim mrežama poput NBC-a, Foxa i ABC-a. Iako je ovo veliki nedostatak, Sony planira dodati ove mreže u sve pakete što je prije moguće.

Da bi dobili sve glavne mreže, korisnici moraju platiti dodatnih 10 USD. S 55 dolara korisnici mogu dobiti paket Elite koji omogućava pristup 100 kanala. Te kanale možete gledati s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.

Korištenje VPN-a s PlayStation Vueom

Unatoč popularnosti i pristupačnosti PlayStation Vue, ona ima i svoju slabu stranu. Jedna od glavnih žalbi koju Vue korisnici izvan SAD-a imaju geoblokiranje. Da, kao i svi servisi za streaming, PlayStation Vue je također blokiran izvan SAD-a. Neke druge zemlje osim SAD-a koje imaju pristup Vueu su Australija, Njemačka, Velika Britanija, Kanada, Francuska, Meksiko i Njemačka.

Ali oni imaju strogo ograničen sadržaj. Samo oni u SAD-u dobivaju pristup svim mrežama. To je glavni razlog za pritužbe među korisnicima usluge streaminga.

Ali postoje zaobilazna rješenja. Oni koji koriste VPN mogu lako pristupiti usluzi punih streljanih i zaobići geoblok. VPN je virtualna privatna mreža koja kriptira sav promet koji prolazi između računala i sigurnog VPN poslužitelja i čini ga nečitljivim bilo kome izvan poslužitelja. Još jedna prednost VPN-a je proxy poslužitelj na koji povezuje korisnike. Ovaj poslužitelj omogućuje zaobići geoblokove.

Na primjer, ako želite gledati Vue u Indiji, Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj i tako dalje, morate odabrati američki poslužitelj na koji ćete se povezati. Kada to učinite, PlayStation Vue ne može vidjeti vašu originalnu IP adresu i omogućuje vam pristup usluzi. Uz Vue, VPN deblokira i nekoliko drugih streaming usluga.

PlayStation Vueu može se pristupiti na bilo kojem streaming uređaju, uključujući PC i Mac, Android, iPhone i iPad, PS4 / PS3, Amazon Fire TV, Google Chromecast, Roku i Apple TV.

Najbolji VPN za Vue Playstation Vue

Dok neki uređaji izvorno podržavaju VPN, neki ne. Na primjer, streaming uređaji PS4, PS3 i Roku ne podržavaju VPN izvorno, tako da ne možete izravno instalirati VPN na njih. Da biste mogli koristiti VPN na tim uređajima, morate koristiti usmjerivač s omogućenim VPN-om. Kad je uređaj spojen na mrežu konfiguriranu za korištenje VPN-a, ruter možete ručno konfigurirati za deblokiranje PlayStation Vue. Možete povezati i više uređaja s jednim usmjerivačem i gledati Vue na svim uređajima.

Važno je napomenuti da nisu svi pružatelji VPN usluga sposobni za rad s PlayStation Vueom, sa ili bez usmjerivača. ExpressVPN je jedini VPN koji nam je omogućio da deblokiramo i gledamo PS Vue izvan Sjedinjenih Država.

PS Vue kompatibilni uređaji za strujanje

S vremenom je Sony dodao Playsation Vue na sve više i više uređaja. Evo popisa svih glavnih uređaja na kojima trenutno možete gledati PS Vue.

 • PS4
 • PS3
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • Roku
 • Vatreni štap
 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Web preglednici (PC / Mac)
 • Chromecastov
 • Android TV kutija

Najbolji VPN za Vue za Playstation – Završite

Osim što deblokira streaming usluge i omogućuje vam pristup sadržaju iz drugih zemalja, VPN također štiti vaše podatke od stranaca. Kada koristite VPN, drastično umanjujete šanse za zlonamjerni napad i krađu privatnih podataka. Čak i ako instalirate VPN isključivo za gledanje PlayStation Vue, možete uživati ​​u nekoliko dodatnih prednosti. Nije loš posao!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map