Najbolji VPN za World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Ako ste veliki ljubitelj online igara, vjerojatno ste jedan od 10 milijuna aktivnih pretplatnika koji se prijavljuju za igranje World of Warcraft gotovo svakog dana. Igra je stvarno zarazna, & tako da će vrijeme koje ćete provesti igrajući najvjerojatnije poprilično. Problem je u tome što igranje te igre bez ikakvog oblika zaštite na mreži ostavlja visoku šansu da postanete žrtva napada distribuiranog uskraćivanja usluge; inače poznati kao DDoS napadi. Ova vrsta napada može vidjeti vaš sustav preplavljen toliko prometa da vaš igra počinje zamrzavati, a vaši konkurenti iskoriste ovu priliku da vas ubiju.


Najbolji VPN za World of Warcraft - Top WoW VPN 2020

Najbolji VPN za World of Warcraft – Top WoW VPN 2020

Najbolji VPN za World of Warcraft

Pogledajmo neke od najboljih VPN-ova za igranje WoW-a:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

Korištenje VPN-a za World of Warcraft

Da biste to spriječili, trebate rješenje koje će zaštititi vašu vezu. Virtualna privatna mreža to ne samo što čini, već i vaš identitet skriva putem interneta tako da vas nitko neće moći identificirati niti preuzeti bilo koji od vaših osobnih podataka. Morate izabrati poslužitelj koji je bliži vašoj trenutnoj lokaciji, a to znači brže igranje.

Ako se pretplatite na vjerodostojnu uslugu, također ćete moći zaobići bilo koji oblik ograničenja koja vam se mogu nametnuti na temelju vaše lokacije.

Vodeće VPN-ove za World of Warcraft

1. ExpressVPN

Kao jedan od najboljih pružatelja VPN-a na svijetu, ExpressVPN omogućuje vam da uživate u neprekidnom igranju brzinom koja će vas zadržati na rubu vašeg sjedala. Njihovi se poslužitelji nalaze diljem svijeta, tako da nema sumnje da ćete moći pronaći server koji se nalazi u vašoj blizini, bez obzira gdje u svijetu bili. Njihove aplikacije rade i na svim operativnim sustavima, tako da nema razloga da mislite da vaš uređaj možda nije podržan.

U slučaju da se netko odluči pokrenuti DDoS napad na vas, serveri ExpressVPN-a više su nego sposobni da obrade sav višak prometa, tako da zaista nemate razloga za brigu. Također ćete moći odabrati na koji se poslužitelj treba povezati u slučaju da vaš trenutni ne prođe kroz neka ograničenja koja postavlja servis za igre.

Još jedna pogodnost koju ste dobili pomoću ExpressVPN-a je ta što još uvijek možete igrati World of Warcraft, čak i ako vam to zemlja ne dopušta da koristite to lokalnu IP adresu. Korisnički tim pružatelja usluga više je nego spreman da vam pokaže kako raditi oko toga i do njih možete doći u svako doba dana, tijekom cijelog tjedna.

Ukratko, oni jamče:

  • Veliki izbor poslužitelja kojima možete pristupiti kako biste izbjegli ograničenja lokacije.
  • Odgovorni timovi za usluge kupcima koji su u mogućnosti da vam pomognu u rješavanju bilo kakvih problema.
  • VPN aplikacije do kojih je lako kretati se.
  • Izuzetno brza veza koja omogućuje nesmetano igranje.

2. IPVanish

IPVanish ujedno je još jedan top kandidat za strastvene igrače širom svijeta. Njegovi dobro raspoređeni poslužitelji omogućavaju kontinuirano igranje, ali oni se zapravo ne približavaju brzini do koje možete doći dok ste na ExpressVPN-u.

Pomoću IPVanish-a, nažalost, možete doživjeti puno povremenih zaostajanja kada ste povezani sa svojim poslužiteljima. Zamislite da se vaš zaslon smrzava kada ste usred borbe i kad se vrati u normalu, već ste pobijeni. To bi zaista moglo činiti frustrirajuće jer gubite ne samo zbog razine vaše vještine, već zato što poslužitelji vašeg davatelja ne rade tako brzo kako očekujete od njih.

Njihov tim za korisničku podršku također ne reagira na najmanju moguću mjeru jer ćete morati čekati duge sate prije nego što nazovete nekoga da vam pomogne riješiti vaše probleme. To vas stvarno može skupo koštati, pogotovo ako ste prvi put VPN, a općenito još uvijek pokušavate shvatiti suštinu stvari. Možemo se samo nadati da će srediti svoj tim jer će biti na istom tržištu s pružateljima koji su mnogo uložili u svoj tim za korisnike ExpressVPN mogu uzrokovati da se izgube na većini kupaca.

3. Sakrij dupe

Posljednji na našem popisu HideMyAss, još jedan poznati pružatelj usluga koji vam omogućuje da igrate World of Warcraft, iako s nekoliko pitanja tu i tamo. Postoji puno poslužitelja koje možete odabrati ako živite na nekom području koje vam ne dopušta da igrate igru ​​putem interneta, ali problem su vremena kašnjenja koje ćete morati doživjeti.

Ova vremena kašnjenja nastaju uglavnom zbog toga što poslužitelji na HideMyAss nisu postavljeni tako da promet koriste pametno kao i drugi pouzdani pružatelji usluga, kao što je ExpressVPN. Možda ćete biti zaostali od svojih suigrača ili čak i ako vas protivnik jednostavno pretuče, jer vaša veza nije dovoljno brza.

Ako razvrstate ovaj problem sa službom za korisnike, može se pokazati problemom, jer vam se stvarno neće vratiti onoliko brzo koliko biste se nadali. Ponovo, to postaje glavni problem, pogotovo ako ste tek upoznali VPN i način na koji usluga funkcionira.

Završite najbolju VPN za World of Warcraft

World of Warcraft nesumnjivo je jedna od najboljih online igara koje možete dobiti za igranje na Internetu. Igra nudi pristojan izazov, a sati mogu prolaziti dok igrate, a da niste ni znali. Međutim, ono što bi igrači trebali izbjegavati jest prijava na to bez ikakvog internetskog osiguranja. Na taj se način pruža ulica preko koje napadači mogu ometati vašu vezu i dobiti se vrijednim informacijama koje bi mogli koristiti u svoju korist..

Pazite da se to ne dogodi ako se pretplatite na davatelja koji vašu sigurnost shvata ozbiljno i također provjerite imate li vezu dovoljno brzu da se igra ne zamrzne ni u jednom trenutku. ExpressVPN jedan je od rijetkih pružatelja usluga za koje znamo da će osigurati da ostanete zaštićeni, a onaj čiji će se služba za korisnike uvijek spremiti riješiti vas u slučaju da naiđete na bilo koji problem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me