Najbolji VPN za YouTube TV

Smanjivanje nemogućnosti gledanja vaših omiljenih kanala na mreži zbog regionalnih ograničenja. Naišao sam na problem kad god sam pokušao pristupiti usluzi YouTube TV u inozemstvu. Srećom po mene, VPN je došao u pomoć. U nastavku ćemo vam predstaviti vrhunske VPN-ove koje sam koristio za deblokiranje YouTube TV-a širom svijeta.


Najbolji VPN za YouTube TV

Najbolji VPN za YouTube TV

Što je YouTube TV?

Pokrenuta u veljači 2017. YouTube TV još uvijek je prilično nova za većinu ljudi. No, za one koji znaju o tome, lako je jedna od najboljih opcija strujenja koja su dostupna na tržištu. Usluga je u osnovi američka platforma za streaming uživo uživo. Ako vam raspored ne dopušta da vidite najnovije epizode iz svojih omiljenih emisija, postoji oblačni DVR za spremanje snimka koji ćete moći gledati sljedeći put kada budete slobodni.

Usluga strujanja također je izvrsna za postavljanje obitelji. To omogućuje do 6 osoba za pristup usluzi pod jednom pretplatom. Kao plus, imat ćete i pristup vlastitim emisijama YouTubea. Ako niste baš zadovoljni zadanim odabirom kanala, uvijek možete dodati druge premium na doplatak. Prijelaz na YouTube TV putem pretplate za vaš kabel sjajno je za početak, pogotovo ako ste samo prerezali kabel. To je mnogo povoljnija i cjenovno prihvatljiva alternativa u usporedbi s drugim servisima za streaming.

Sada, kao što je već spomenuto, YouTube TV je servis za streaming koji je ekskluzivan za SAD. Ako kupite pretplatu i slučajno putujete u inozemstvo, nećete moći pristupiti usluzi. Dobivate poruku o pogrešci kojom vam uskraćuju pristup zbog promjene vaše lokacije. Srećom, ovo je prepreka koju možete savladati ako znate za VPN.

Upotreba VPN-a s YouTube TV-om

Virtualna privatna mreža ili jednostavno VPN usluga je koja vam omogućuje uspostavljanje veze s udaljenim poslužiteljima koji rade prema šifriranju vašeg prometa, a također skrivaju i vašu lokaciju i vaš identitet. Ti se mali detalji prenose putem vaše IP adrese. Jednom kada se uspostavi veza s udaljenim poslužiteljem, IP adresa se mijenja. Pojedinosti poput vaše lokacije i identiteta mijenjaju se ili skrivaju. To vam, zauzvrat, omogućuje pristup uslugama s ograničenom geološkom oznakom. Na primjer, da biste se povezali s YouTube TV-om, trebali biste uspostaviti vezu s poslužiteljem koji je sa sjedištem u SAD-u.

Ako ćete koristiti puno vremena za streaming vremena, trebali biste imati prijateljski davatelja internetskih usluga koji će vam pružiti pravu vrstu propusnosti za uživanje u vašim emisijama bez ikakvih neugodnosti. Neki davatelji internetskih usluga smanjit će vašu propusnost ako previše prometa dolazi kroz vašu vezu. Streaming u HD-u pati zbog toga. VPN vam pomaže izbjeći bilo kakve pokušaje vašeg davatelja internetskih usluga da prekine vezu. Sav će se promet kriptirati i stoga sakriti od vašeg davatelja internetskih usluga. Na ovaj način se čuva vaša privatnost na mreži. Imat ćete i potpunu zaštitu od hakera i prevare koji možda razmišljaju o napadu na vašu vezu.

Najbolji VPN za YouTube TV

Sada kada smo pogledali što trebate dobiti od VPN-a, hajde da uđemo u vrstu vjerodostojnih usluga na koje biste trebali razmotriti pretplatu. Evo našeg popisa Najbolji VPN-ovi za YouTube TV.

1. ExpressVPN

ExpressVPN nikada ne razočara u pogledu svoje efikasnosti usluge i kvalitete veze koju ćete dobiti nakon što budete povezani s poslužiteljem. Pružatelj je višestruki dobitnik nagrade koji je prepoznat posebno zbog svog pouzdanog tima za korisničku službu, sa kojim se uvijek možete obratiti u slučaju da postoji problem s vašom vezom. S njima možete razgovarati putem društvenih medija, e-pošte ili čak i uživo razgovarati. Usluga osigurava da je vaš promet sakriven 256-bitnom AES enkripcijom. Aplikacija ExpressVPN radi na iOS, Mac, FireStick, Windows i Android.

Sjedište ExpressVPN-a je u Panami, a u svom djelokrugu ima oko 2000. Pretplata znači da ćete moći uživati ​​u uslugama kao što su automatska sklopka za zaustavljanje i nevidljivi poslužitelji s kojima se možete povezati u slučaju da zemlja u kojoj ne podržavate upotrebu VPN-ova..

Uključena je i usluga Smart DNS-a koju možete koristiti da sakrijete svoju lokaciju i značajka podijeljenog tuneliranja koja radi na odvajanje onoga što želite kriptirati i onoga što ste u redu bez ikakvog oblika sigurnosti. ExpressVPN je također odličan za strujanje jer njegovi poslužitelji rade brzinom koja je dovoljno brza da bi omogućili nulti međuspremnik. Više o ovoj i ostalim značajkama usluge možete pročitati putem naše ExpressVPN recenzije.

2. IPVanish

Osnovan 1999. godine, IPVanish je jedan od najranijih dobavljača VPN-a koji je ikada osnovao trgovinu. Njihovo veliko iskustvo u industriji definitivno im je omogućilo optimizirati usluge za svoje korisnike. Time su stekli reputaciju jednog od najbržih pružatelja usluga s kojim se možete prijaviti. Usluga ima oko 1500 poslužitelja u svom djelokrugu, s tim da je davatelj u potpunosti vlasništvo nad svim poslužiteljima u svojoj mreži.

IPVanish nudi i SOCKS5 web proxy mogućnost koju možete isprobati, kao i industrijsku standardnu ​​256-bitnu AES enkripciju. Usluga je sa sjedištem u SAD-u; ali unatoč tome, još uvijek ima strogu politiku nulte prijave.

IPVanish VPN klijent kompatibilan je i sa širokim rasponom uređaja i platformi kao što su Windows, iOS, Android i Linux. Usluga također ima brojne VPN poslužitelje sa sjedištem u SAD-u koji vam omogućuju deblokiranje američkih kanala poput YouTube TV-a u inozemstvu. Provjerite naš IPVanish pregled za više informacija o ovoj popularnoj VPN usluzi.

3. NordVPN

Ne bismo se pravdali na ovom popisu da nismo uključili pružatelja usluga koji je tako dobro kao NordVPN. S više od 4000 poslužitelja unutar njegove mreže, ne može se toliko pružatelja usluga usporediti s razinom usluge koju ćete dobiti od NordVPN-a. Njezina je baza smještena u Panami. To pomaže svojim kupcima da se udalje od dosega podataka i nadležnih tijela koje bi inače zahtijevale da korisnici pregledavaju zapise.

Usluga također ima jedinstven niz značajki koje ga izdvajaju od ostalih pružatelja usluga, pri čemu je jedno od njihovih najplodnijih mogućnosti dvostruke enkripcije. DoubleVPN još više otežava prolazak kroz vašu povijest pregledavanja.

Usluga također ima skup zamagljenih poslužitelja koje možete koristiti da sakrijete činjenicu da koristite VPN; kao i specijalizirani poslužitelji koji su optimizirani za korisnike koji se nadaju bujicama, strujanju ili preuzimanju velikih datoteka putem svoje veze. Usluga Tor over VPN preuzima internetsku anonimnost na drugu razinu. Značajka softvera CyberSec blokira sve potencijalno zlonamjerne oglase ili zlonamjerni softver. Pogledajte naš NordVPN pregled za cjelovit pregled onoga što možete očekivati ​​od ovog pružatelja usluga.

4. BulletVPN

BulletVPN obećava da će isporučiti sve ostalo što očekujete od vjerodostojne VPN usluge, ali brzinom koja je postavljena u središte njegove usluge. Ako se pretplatite na Estoniju, pretplata na tog davatelja usluga znači da nećete morati dugo čekati da se vaši videozapisi prepariraju. Vaš će se promet osigurati standardnom AES enkripcijom od 256 bitnih podataka. BulletVPN također nudi opcije protokola OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP. Usluga ima strogo pridržavanje nulte politike evidentiranja.

BulletVPN svojim kupcima osigurava neograničeno ograničenje propusnosti, kao i mogućnost promjene poslužitelja onoliko puta koliko oni žele. Usluga nudi korisnicima do 3 istodobne veze. Taj se broj može povećati ako odlučite instalirati njegovu VPN aplikaciju izravno na usmjerivač.

BulletVPN također ima pristojnu prisutnost poslužitelja u nešto više od 30 zemalja. Stoga ne biste trebali imati problema sa traženjem poslužitelja za upotrebu. Usluga također nudi aplikacije za sve glavne platforme, tako da bi njegov VPN klijent trebao biti u mogućnosti pokrenuti na većini uređaja. Za detaljniji pregled ovog davatelja usluga pogledajte naš pregled BulletVPN.

Zaključak o najboljem VPN-u za YouTube TV

YouTube TV kombinira sadržaj koji ste dobili za streaming s kanalima koje pruža vaša kabelska kompanija. Eliminira potrebu za pretplatom za uzimanje kabela uz put. Da biste osigurali da možete pristupiti usluzi gdje god se nalazili, trebat će vam VPN. Tri gore spomenuta su dobra mjesta koja treba započeti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map