Najbolji VPN za zaobići UFC Fight Pass nestanke

Koji je najbolji VPN zaobići UFC Fight Pass nestanke u 2019. godini? Svaka noć je borba noć kad dobiješ najbolje rangirani VPN pružatelj usluga koji će vam omogućiti zaobići Ograničenja UFC Fight Pass-a u crnoj boji u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Francuskoj ili negdje drugdje širom svijeta. Ograničenja zamračenja UFC Fight Pass-a sprječavaju MMA fanove da struji u UFC PPV događaje uživo. To znači da su prisiljeni na nestajanje mnogih popularnih sportskih događaja. Da biste to riješili, sastavio sam opširan vodič o tome najbolja UFC.TV VPN recenzija za 2019. koju biste mogli upotrijebiti prije nego što odaberete VPN uslugu kako biste zaobišli crne propuste Fight Pass na PC, Mac, Fire TV Stick, PS4, Roku, Xbox, Android ili iOS.


Najbolji UFC Fight Pass VPN pregled

Najbolji VPN za zaobići UFC Fight Pass nestanke

Ograničenja UFC Fight Pass Blackout – Kratki sažetak

„Zbog ograničenja emitiranja, ovaj videozapis nije dostupan unutar UFC FIGHT PASS pretplate ili kao plati po prikazu u vašoj regiji. Provjerite svoje lokalne TV popise za pregled informacija. “

“Ovaj je događaj trenutno zabilježen u vašoj regiji.”

To je u osnovi pogreška zamračenja koju dobijete ako pokušate gledati UFC PPV događaje uživo na Fight Passu u regiji u kojoj vrijede ograničenja za crnjenje. Imate dva čekanja 48 sati da biste mogli gledati taj isti događaj na zahtjev putem UFC.tv. Ograničenja zamračenja također znače da na UFC.tv-u ne možete kupiti događaje „pay per view“.

Kako zaobići UFC nestajanja

Ako ste u regiji u kojoj prava borbe pripadaju određenom kanalu, kupovina može izgledati pored nemoguće. Ne brini. Obuhvatio sam te. Evo kako možete zaobići geo-ograničenja kada je u pitanju UFC Fight Pass. Ove korake možete koristiti i za kupnju UFC PPV-a po nižoj cijeni.

 1. Prvo morate investirati u VPN koji ima poslužitelje širom svijeta. Kakva je korist od VPN-a ako vam ne nudi regiju koja nije crna? Ako i dalje tražite, ExpressVPN je ono što vam treba.
 2. Posjetite njihovu web stranicu i prijavite se za njihovu uslugu. Nakon pretplate dobijate 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 3. Preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju na kompatibilni uređaj kao što su Android, iOS, PC ili Mac.
 4. Prijavite se putem VPN računa. Evo vam škakljivog dijela. Spojite se na poslužitelj gdje zamračenja nisu nametnuta u Fight Passu. Kao zajamčenu opciju odaberite Filipine jer će UFC PPV-ovi koštati 17 dolara za razliku od 65 MMA navijača u drugim regijama koji moraju platiti.
 5. Nakon što se povežete, vratite se na UFC Fight Pass i pokušajte ponovo kupiti događaj.
 6. Čestitam. Sada možete dobiti UFC PPV-ove čak i ako ste u Sjedinjenim Državama.

Najbolji UFC Fight Pass VPN pregled 2019. godine

Dobar pružatelj VPN usluga je onaj koji vam omogućuje da deblokirate geografski ograničene kanale i web mjesta za vas, posebno ako imate tendenciju u izmjeni baze i puno putovanja. U tom slučaju vam je potreban pružatelj usluga koji ima dobar broj VPN poslužitelja razbacanih po cijelom svijetu ExpressVPN. Evo nekih njihovih prednosti.

 • VPN vam omogućuje zaobići ograničenja zamračenja koja su nametnuta za UFC.tv, NHL.tv, MLB.tv, NFL GamePass i NBA League Pass.
 • 24/7 podrška znači da ćete stalno s nekim se posavjetovati u slučaju da naiđete na bilo koje probleme.
 • Sav je vaš internetski promet sigurno šifriran.
 • ExpressVPN nudi softver za iOS, Mac, Windows, Linux, i Android To je jednostavno korištenje i podešavanje.
 • Možete čak i deblokirati strujne kanale koji nisu dostupni u vašoj regiji.

ExpressVPN imaju VPN lokacije u Japanu i Južnoj Koreji. Preuzmite i instalirajte njihovu VPN aplikaciju, prijavite se i zatim se povežite s VPN serverom na tim lokacijama unutar aplikacije. To je sve što je potrebno da se zaobiđu ograničenja UFC-a. Evo naših najboljih odabira kada se radi o najboljem UFC.tv VPN-u u 2019. godini.

Najbolji UFC Fight Pass VPN pregled 2019. (Smart DNS alternativa)

Smart DNS je još jedan način na koji možete koristiti zaobići UFC Fight Pass nestanke izvan SAD-a na tvoj Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows ili ortak. Evo nekoliko točaka koje morate uzeti u obzir prije upotrebe Smart DNS-a.

 • Vaša IP adresa se ne mijenja kad koristite Smart DNS. To znači da ćete i dalje pristupati svim svojim lokalnim kanalima.
 • Smart DNS ne kriptira vaš promet, pa će vaš davatelj internetskih usluga i dalje moći pratiti vaše aktivnosti na mreži.
 • ISP će također moći implementirati transparentni punomoćnici ako se dogodi da koristite Smart DNS.
 • Sve Netflix regije su podržane i zamjenjive putem padajućeg popisa opcija.

Možda se na temelju gornjeg popisa značajki Smart DNS osjeća kao pravi izbor za vas. Ako je to slučaj, bilo bi dobro mjesto za početak Unlocator, Možete prvo proći njihovu besplatnu probnu verziju od 7 dana kako biste ih isprobali.

Najbolji VPN za zaobići UFC Fight Pass nestanke – završne misli

Ukratko, vi u osnovi imate većinu informacija koje su vam potrebne da biste ih dobili stream UFC Fight Pass dok ste bilo gdje u svijetu bez zatamnjenja. Voljeli bismo čuti kako je vaše iskustvo u postavljanju uređaja za streaming, pa nam se ne ustručavajte ostaviti komentar u odjeljku u nastavku. Sigurno ćemo vam se obratiti. Ako znate bilo koji drugi pouzdan VPN koji se jednom može upotrijebiti za rješavanje problema UFC Fight Pass, također podijelite svoj uvid s nama.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me