Otkriven najbolji VPN za Indiju u 2020. godini

Koji je najbolji VPN za Indiju u 2020. godini? Budući da je emigrant koji živi i radi u Indiji, sigurno ćete biti u iskušenju da potražite način da nadoknadite lokalne revije na koje ste navikli iz svoje zemlje porijekla. K tome dodajte i činjenicu da indijska vlada neprestano blokira zakonite web stranice. 

Najbolji VPN za Indiju

Najbolji VPN za Indiju

Da biste zaobišli ta ograničenja, treba vam pružatelj virtualne privatne mreže koji ima dobar broj poslužitelja u vašoj zemlji. Takođe ćete imati koristi od zaštite vašeg identiteta i deblokiranja vaših omiljenih web lokacija s ograničenom geološkom oznakom kada koristite VPN. Slično tome, indijski emigranti u Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji, Kanadi ili SAD-u suočavaju se s mnogim poteškoćama dok pokušavaju strujati svoje omiljene indijske TV emisije i kanale u inozemstvu. VPN može vam pomoći zaobići sve te geo-ograničenja. Uz sve navedeno, evo nekih od top VPN-ovi za Indiju koju biste mogli razmotriti.

Najbolji VPN za Indiju – sažetak

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Ograničenja u Indiji, iako nisu toliko stroga, neće vam dopustiti gledanje kanala iz inozemstva kao što su BBC iPlayer, američka verzija Netflixa ili Hulu. Ti kanali nude čitav niz odlične zabave kroz neke vrlo popularne TV emisije i filmove. Nema razloga da ih propustite ako ste čuli za VPN-ove. Upotreba istih znači da ćete lako promijeniti svoju IP adresu, čineći vaš internet identitet privatnim, a samim tim i sigurnijim.

Najbolji VPN za Indiju u 2020. godini

Uvijek pročitajte recenzije i mišljenja korisnika kako biste znali što možete očekivati ​​prije nego što se stvarno pretplatite na bilo koju vrstu VPN usluga. Ovo će vam pomoći da oblikujete sažetak vrste značajki koje nudi svaka usluga.

Popis VPN usluga na koje se odabirete prilično je dug, pa bi odabir one na koju se želite pretplatiti mogao biti malo težak. Zbog toga ćemo vam pružiti popis vrsta VPN-a koji će vam se smatrati vrijednima.

ExpressVPN

Vjerojatno jedan od najboljih pružatelja usluga, ExpressVPN ima poslužitelje u više od 100 zemalja, uključujući Indiju. Oni nude visoki standard šifriranja podataka i svim svojim kupcima pružaju internetsku anonimnost. Većina ga koristi na više uređaja; njihovi telefoni, računala, tableti i pametni televizori.

NordVPN

Kada je riječ o ogromnoj mrežnoj poslužiteljici, NordVPN bi trebao biti na vrhu vašeg popisa. Ovaj VPN nudi više od 5000 poslužitelja za korisnike, što znači da će s lakoćom deblokirati ograničene kanale, uključujući američki Netflix. Uz to, izdvaja se zbog nekih ekskluzivnih sigurnosnih značajki kao što su Double VPN i CyberSec. 

Prvi ponovno prebacuje vaše podatke putem dva poslužitelja umjesto jednog. Ima svojih uspona i padova jer udvostručuje vašu enkripciju (dvostruka sigurnost), ali i još više smanjuje brzinu interneta u zamjenu za sigurnost interneta. Drugi bi bio CyberSec. Robusna tehnologija koja vaš uređaj štiti od virusa, zlonamjernog softvera i bilo kojeg zlonamjernog softvera koji mogu ciljati vaš uređaj dok ste na mreži. Općenito, NordVPN je vjerodostojan VPN koji treba koristiti. Provjeri ih. Možete se pretplatiti na besplatnu probnu verziju NordVPN-a u bilo kojem trenutku ako želite testirati njihove usluge.

BulletVPN

Kao relativno novi igrač na tržištu, BulletVPN neprestano dodaje nove servere na svoju trenutnu listu od 30 zemalja, a oni su na dobrom putu da etabliranim tvrtkama omoguće vođenje novca. I ne samo to, već se ovaj VPN pružatelj uvijek smatra jednim od najboljih kada je u pitanju sigurnost.

Ovaj davatelj može deblokirati usluge geolokiranih streaminga iz cijelog svijeta. Naći ćete puno VPN-a koji su sposobni za to, ali neki od njih će vam teško s Netflixom. Div koji je strujao pronašao je način da blokira VPN-ove dok pokušava pristupiti svojoj biblioteci. Međutim, BulletVPN među nekoliko ostalih i dalje je u mogućnosti s lakoćom obraditi ove blokove.

SurfShark

Surfshark nudi vrhunsko šifriranje i neograničene podatke. Možete strujati bilo koji sadržaj koji želite bez brige o tome da li će vam se propusnost povećati. To je novi VPN na tržištu koji može upozoriti neke korisnike na neke. Međutim, sebi je napravio ime i s lakoćom može ići glavom do džinova s ​​onim što može ponuditi.

Uz sigurnosne protokole: OpenVPN i IKEv2, ovaj VPN nudi neograničene istovremene veze. Ovo može biti sjajna značajka ako želite podijeliti VPN vezu s cijelom obitelji. Štoviše, baš kao i ostali VPN-ovi na našem popisu, Surfshark nudi 24/7 korisničku podršku ako naiđete na bilo kakve neugodnosti..

VyprVPN

S više od 700 poslužitelja, VyprVPN svojim korisnicima jamči munjevitu vezu koja omogućuje sigurno i anonimno korištenje Interneta. Poslužitelji su dobro distribuirani unutar SAD-a, Hong Konga, Velike Britanije i Indije.

IPVanish

400+ poslužitelja su tu da osiguraju da uvijek imate najbržu vezu u odnosu na mjesto gdje se nalazite i vrstu sadržaja koji želite gledati. Nakon pretplate na IPVanish, slobodno isprobajte sadržaj iz SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Francuske, pa čak i Australije.

StrongVPN

Iako u Indiji nema poslužitelja, sustav 44 StrongVPN omogućit će vam da uvijek održavate pouzdanu vezu, brzu i sigurnu vezu. Moći ćete odabrati i zdrav popis VPN protokola kao što su PPTP, L2TP / IPSec i OpenVPN.

SaferVPN

Ovaj davatelj nudi klijentima jednostavan za korištenje VPN klijenta, a njegovih 150+ poslužitelja nudi širok spektar sadržaja i kanala za odabir. SaferVPN također ne vodi zapisnike i podržava vrstu protokola za koje trebate biti sigurni i ostati anonimni.

HideMyAss

Ovo je jedan od lidera na tržištu u VPN industriji. Neke od HMA-ovih najcjenjenijih značajki je tim za korisničku službu. Vrlo profesionalno, dobro obučeno i uvijek na pozivu da vam pomogne oko svega u što niste sigurni i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Privatni pristup internetu

Dečki iz PIA-e hvale se s oko 4000 poslužitelja razbacanih u 24 zemlje i jamstvom da će vaše pregledavanje interneta biti privatno i sigurno, a da vas nitko ne prisluškuje. Poslužitelji su raštrkani po SAD-u, Velikoj Britaniji, Kini, Rusiji i nizu drugih zemalja. Jedan račun s tim momcima omogućit će vam povezivanje do 5 uređaja s njihovom uslugom, što znači da možete povezati telefon, tablet, Smart TV ili čak svoju igraću konzolu.

Kanali koje možete deblokirati pomoću VPN-a u Indiji

Kada ste u Indiji, možete upotrebljavati VPN da biste pristupili geo-ograničenom sadržaju u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i drugdje u inozemstvu. Evo naših najboljih odabira.

 • Američki Netflix
 • Američki Amazon Prime
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Hulu

Indijski kanali koje možete otključati s VPN-om

Indijski prognanici koji žive izvan svoje zemlje mogu se s lakoćom uključiti u njihove lokalne kanale. S pritiskom na tipku možete doslovno deblokirati sljedeće:

 • Hotstar
 • Zvjezdani sportovi
 • Voot
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Ozee
 • SonyLiv

Ograničenja u Indiji za upotrebu Interneta u Indiji

Vlasti u Indiji zapravo nisu izlazile s aktivnim nadzorom korištenja Interneta. Međutim, oni imaju mogućnost blokirati bilo kakvu upotrebu ICT-a što bi se smatralo uvredljivim za vladu. To se može postići, na primjer, isključenjem mreže. Slučaj u kojem se to zapravo dogodilo bio je u rujnu 2014. godine, gdje su muslimani i hindusi bili upleteni u ozbiljan sukob zbog kojeg je policija morala intervenirati. Kako bi stala na počinak, policija je nakratko odredila zabranu za sve usluge 2G, 3G SMS i MMS.

Ograničenja sadržaja

Vlada je zakonom ovlaštena (Pravila informacijske tehnologije / Pravila blokiranja) usmjeravati da agencija blokira bilo kakav pristup mrežnim informacijama ako na neki način utječe na:

 • Sigurnost države
 • suverenost & Integritet Indije
 • Indijski obrambeni sustavi
 • Diplomatski odnosi

Indijskim sudovima također je dopušteno blokirati internetski sadržaj bez traženja odobrenja od vlade.

Primjeri razdoblja kada je indijska vlada blokirala neke web stranice su između lipnja 2014. i svibnja 2015., gdje su Google i Vimeo bili predmet interesa. Nedavno, blokada vezana za piraterije rezultirala je 2.650 mjesta, uključujući Archive.org i Weebly blokirana u Indiji.

Zaključak o najboljem VPN-u za Indiju

Indijska vlada je, manje ili više, nepredvidiva kada je u pitanju internetska cenzura. Možda se probudite i nađete zabranu nametnutu na web mjestu za koju ne biste mislili da je zaslužila, a ne možete ništa učiniti kao potrošač sadržaja te web stranice. Da biste ostali na sigurnoj strani, nabavite pouzdanog pružatelja VPN-a i preuzmite kontrolu nad onim što možete ili ne smijete raditi dok ste na Internetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me