Otkriven najbolji VPN za Sling TV u 2020. godini

Koji je najbolji VPN za Sling TV u 2020. godini? Ako ste novi u strujanju svojih omiljenih kanala izvan svoje zemlje, promatrajući Slinga izvan SAD-a moglo bi vam stvarati malo glavobolje, posebno jer niste upoznati s tehnologijama koje vam to omogućuju zaobići regionalna ograničenja postavljen od strane kanala. Pa što će se dogoditi ako ste američki emigrant koji to želi deblokirajte Sling TV dok u Njemačka, Francuska, Španjolska, Australija, Velika Britanija, ili Kanada? Saznajete više o poznatim rješenjima poput Smart DNS-a & VPN. Ne brinite, ovaj će vam članak sve pokazati dovoljno jednostavno otkrivanjem najbolji Sling VPN u 2020. godini.


Otkriven najbolji VPN za Sling TV u 2017. godini

Otkriven najbolji VPN za Sling TV u 2020. godini

Najbolji Sling TV VPN-ovi u kratkom obliku

Ako nemate vremena za detaljni pregled ispod, jednostavno odaberite jednog od pružatelja VPN usluga s popisa najboljih VPN-ova za Sling TV:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN
 6. CyberGhost
 7. PrivateVPN
 8. StrongVPN
 9. PureVPN
 10. PIA VPN

Sling izvan greške geo-lokacije SAD-a

Vjerovatno ste ovu pogrešku vidjeli više nego dovoljno puta do sada:

“Žao nam je. Sling TV dostupan je samo u SAD-u. Hvala vam na vašem interesu.”

To bi moglo biti zato što:

 • Pokušavate deblokirati Sling TV pomoću usluge koja više ne radi sa Slingom.
 • Pokušavate pristupiti Sling TV-u dok ste izvan SAD-a bez VPN-a.

Oba slučaja trebate razmisliti o tome koje ćete VPN davatelje odabrati deblokirajte Sling TV izvan SAD-a. Imam jedan prijedlog za koji mislim da biste voljeli:

Najbolji VPN za Sling TV u 2020. godini

VPN je nešto što sve više i više ljudi cijeni jer korisnicima nudi mogućnost održavanja privatnosti tijekom korištenja Interneta. Unatoč tome, većina pružatelja VPN nije u stanju ispuniti sva vaša očekivanja, a ovo iznenađujuće uključuje nekoliko kojih biste mogli razmotriti premium pružatelji usluga. Da bih napisao dobro informirani vodič, testirao sam dosta tih pružatelja usluga i to sam utvrdio ExpressVPN je najbolje upotrijebiti za deblokiranje geoblokiranih kanala poput Sling TV izvan SAD-a. Evo zašto:

 • ExpressVPN ima podršku oko sata što znači da vam nikada neće nedostajati netko tko bi pomogao riješiti vaš problem.
 • Dobijate jednostavan softver za korištenje Mac, iOS, Android, Windows, i Linux. To će vam omogućiti da vrlo brzo uspostavite vezu.
 • Pristupite vrlo popularnom Američki Netflix s ExpressVPN-om.
 • Ustaješ 5 istodobnih VPN veza.

Ono u čemu se ExpressVPN najviše izdvaja je njegova politika za povrat novca zajamčena u roku od 30 dana. To znači da ispunjavate uvjete za povrat u slučaju da izrazite nezadovoljstvo proizvodom u prvih 30 dana od korištenja. To je pravi poticaj samopouzdanja za ljude koji su vrlo svjesni svojih troškova. Ostale davatelje koje biste mogli koristiti gledajte Sling izvan SAD-a uključuju:

Najbolji pregled za Sling TV VPN – alternativa Smart DNS proxy

Pametni DNS i VPN vrlo su slični jer vam dozvoljavaju strujanje geografski ograničenih kanala bez obzira na to gdje se nalazite. Smart DNS olakšava vam deblokiranje i gledanje kanala poput Sling izvan SAD-a tako što ćete odsjeći dio vašeg URL-a koji šalje informacije o vašoj lokaciji. Evo još nekoliko korisnih uputa koje biste trebali znati o Smart DNS-u:

 • Smart DNS ne mijenja vašu IP adresu. I dalje ćete imati pristup svojim lokalnim kanalima.
 • Smart DNS može se konfigurirati na svim uređajima za streaming kako bi vam omogućili gledanje Sling TV-a na Mac, PC, Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Apple TV, Xbox, iPhone, iPad, PS3 i PS4.
 • Budući da Smart DNS ne šifrira vaš promet, vaš davatelj internetskih usluga lako će moći vidjeti što radite na mreži.
 • Pametni DNS nije za vas ako vaš ISP koristi transparentni punomoćnici.

Ako te značajke dobro sjede s vama, a zatim želite isprobati Smart DNS Unlocator bio bi dobar dobavljač za početak. Njihov besplatni probni period od 7 dana omogućava vam da se upoznate s njihovom uslugom i odlučite je li ona dobra.

Najbolji VPN za Sling TV VPN 2020 – zaključak

Pravilo: kada tražite davatelja pametnih DNS ili VPN-a traži se onaj koji vam omogućuje testiranje usluge prije nego što se pretplatite na njega.. ExpressVPN-a Politika povrata od 30 dana jedna je prilika, i tako je Unlocator-a 7-dnevno besplatno probno razdoblje. Ove će se prakse uvijek završiti kad dobijete najbolju vrijednost za svoj novac.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me