Otkriven najjeftiniji VPN u 2020. godini!

Iako je danas nemoguće kupovati bez narušavanja ravnoteže banke, mrežna sigurnost / privatnost vrijedne su ovih skupih transakcija. To ne znači da ću vam polagati sve skupe VPN-ove na tom tržištu. Ne bih to učinio tebi. Ovdje ste da uštedite nešto novca, štiteći našu privatnost i sigurnost. Iznenadili biste se koliko su jeftini VPN-ovi u odnosu na usluge koje nude. Uz to, pogledajmo najjeftiniju VPN uslugu na koju se možete prijaviti da biste dobili dodatni sloj privatnosti i sigurnosti prilikom pregledavanja weba..


Najjeftiniji VPN u 2017. godini

Najjeftiniji VPN u 2020. pregledu

Najjeftiniji VPN u 2020. godini

Prije nego što uđem u detalje, moram napomenuti da su u većini slučajeva skuplji VPN davatelji jednostavno bolji. Dobivate pristup boljim VPN poslužiteljima, pouzdanijim VPN aplikacijama i boljoj korisničkoj podršci. To je u osnovi slučaj “dobivate ono što plaćate”. Ipak, za one koji traže jeftinije alternative, ima ih mnogo. Pogledajte najjeftinije VPN usluge u tablici ispod.

RankProviderLink

2

3

3

Što je VPN?

Došli ste ovamo tražeći ‘Najjeftinija VPN za 2020. godinu’, to mora značiti da već imate predstavu o VPN funkciji. Čak i ako niste, ipak ćemo vam reći sve o tome. Osvježite svoju memoriju ili nam dopustite da vam predstavimo VPN, virtualnu privatnu mrežu.

 • Ovaj VPN alat je savršen zaštita vaše internetske privatnosti.
 • VPN stvara ovo šifrirano privatni digitalni tunel. Jednom kada se povežete s jednim od VPN-ovih servera, vaš cjelokupni promet proći će kroz tunel. Zahvaljujući toj vezi, nitko, pa čak ni vaš davatelj internetskih usluga, ne može pristupiti vašim podacima ili nadzirati vaše mrežne aktivnosti.
 • Ako želiš zaobići geo-blokove, VPN služi kao učinkovita i sigurna metoda da se to postigne.
 • Dobijte pristup geo blokiranim streaming kanalima kao što su  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BEIN Sport, Now TV, između ostalih.
 • Dobiti drugačije IP adrese iz cijelog svijeta kako bi se deblokirali svi ograničeni kanali.
 • VPN je također koristan za Amerikance koji imaju iskustvo ograničenja zamračenja na NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv i MLS. 
 • VPN-ovi vam pomažu zaobići nesvjestice tako da svoje omiljene sportove možete uživo gledati putem interneta.
 • Preuzmite torrent datoteke bez praćenja sa sigurnom VPN vezom.

4 razloga svi trebaju koristiti VPN

Svaki online korisnik trebao bi imati VPN. Ako već ne, evo vam Pretplata na ExpressVPN veza. Niste uvjereni? Pročitajte zašto vam treba jedan u nastavku.

Zaobiđite cenzuru na mreži

Postoje internetska ograničenja i cenzura gotovo svuda gdje idete. Ako ne za autorska prava, tamo su blokirati neprikladan materijal. Međutim, cenzura nekih zemalja viša je od drugih kao što su Kina, Saudijska Arabija i Indija. Pretplatom na VPN poslužitelj stižete do pristup besplatnom i neograničenom internetu bez obzira gdje se nalazite.

Izvrsna internetska privatnost

U slučaju da niste znali, niste sami putem Interneta. Google, Facebook i vlada na vašem su potezu. Vaš ISP, naravno, nadgleda i svaki detalj. On zna koji uređaj koristite, web stranice koje posjećujete i datoteke koje preuzimate. Sad, ako koristite VPN, vi prekinuti nadzor i Drži sve znatiželjne oči iz vaših mrežnih aktivnosti.

Spoofing svoju Geo lokaciju

Za nekog tko stalno putuje ili živi u inozemstvu, pristup određenim sadržajima može biti pomalo težak. Sve što dobiju je geo-pogreška prilikom pokušaja pristupa inozemnim uslugama. VPN-ovi služe kao savršen alat koji im omogućava da pristupe tim uslugama podmetanje njihove geografske lokacije i dodjeljivanje nove IP adrese. Spajanje na VPN omogućilo bi vam to deblokiranje materijala to nije dostupno gdje ste.

Sigurno pristupa javnim WiFi žarišnim točkama

Korištenje besplatnog WiFi-a u restoranima, školama, zračnim lukama, knjižnicama ili kafićima može biti opasno. Ono što ne znate je da su te veze izložene i zlonamjernim napadima. Vaši podaci su u riziku zbog ove veze, uključujući vaše bankovne račune, lozinke, e-poštu i račune za društvene web stranice. U stvari, mogu ih ukrasti. Zbog toga morate biti sigurni da ste u svakom trenutku povezani na VPN poslužitelj. U osnovi to pomaže keep cyber kriminalaca i hakera daleko od vas. 

Najjeftiniji VPN za 2020. godinu – detaljni pregled

Privatni pristup internetu putem Interneta

Kada su u pitanju najmanje skupe VPN usluge, na prvom mjestu su privatni pristup internetu ili PIA najjeftinije VPN usluge. Godišnju pretplatu možete dobiti za samo 3,33 USD mjesečno. To je gotovo nenadmašna cijena. Pretplata uključuje pristup preko 3000 VPN poslužitelja distribuiranih u 25 zemalja diljem svijeta. Dobijete i VPN aplikacija za Windows PC, Linux, Mac, Android i iOS. PIA je čak uvela i proširenje za Chrome. Sve u svemu, ako tražite jeftin, pouzdan VPN, preporučujemo ovo.

Značajke PIA-e

   • Bez pravila dnevnika
   • SOCKS5 proxy uključen
   • OpenVPN, PPTP i IPSEC / L2TP VPN tuneli
   • 7-dnevno jamstvo povrata novca

BulletVPN

Kao novoosnovani VPN, BulletVPN radi prilično impresivan posao. Iako ne nude VPN mrežu toliko veliku kao PIA, postoje VPN klijenti za sve platforme, uključujući Windows, Mac, PC i Android, izuzetno razumljiv. K tome dodajte činjenicu koju nude politiku povrata od 30 dana. To znači da možete isprobati njihovu uslugu cijeli mjesec bez rizika. Kada smo testirali njihove američke VPN servere, uspjeli smo dobiti pristup i traženim Netflix USA. Mjesečna pretplata BulletVPN obično košta oko 7,50 dolara, ali zahvaljujući ekskluzivnom popustu za čitatelje VPN Gurua, možete iskoristiti popust od 25%. To znači da se možete prijaviti za BulletVPN za samo 5,60 dolara mjesečno. Jednostavno koristite kupon kod BULLET25OFF prilikom prijave.

Značajke BulletVPN

   • 30-dnevno jamstvo povrata novca
   • Deblokira američki Netflix
   • Aplikacije za iOS, Mac, Android i Windows
   • Podrška 24/7

StrongVPN

30-dnevno jamstvo povrata novca

Još jedan američki i britanski Netflix za deblokiranje VPN je StrongVPN. Značajke ovog pružatelja nisu toliko ekskluzivne kao većina vodećih VPN-ova na tržištu. Međutim, njihovo jeftina pretplata a pouzdane usluge zarađuju ih na našem popisu.

Njihov najveći nedostatak je 5-dnevna politika garancije povrata novca. Pet dana nije čak 30! Korisnici cijene da troše svoje vrijeme dok su u procesu donošenja odluke. I dalje možete iskoristiti ovih 5 dana za testiranje njihovih usluga i sami odlučite hoće li vam StrongVPN odgovarati. Prijavite se putem jakog VPN-a s 5,83 USD mjesečna pretplata.

Značajke snažnih VPN-a

   • jeftine i razumne cijene
   • deblokirajte i pristupite američkom i britanskom Netflixu u inozemstvu
   • nabavite besplatnu Smart DNS proxy uslugu.

Unlocator

Unlocator nije VPN usluga u tradicionalnom smislu. Oni nemojte kriptirati svoj promet niti sakrivati ​​svoju stvarnu IP adresu, tako da nemate dodatni sloj privatnosti. Umjesto toga, Unlocator preusmjerava samo određene URL-ove ograničene na geo na način da možete pristupiti geoblokiranim web lokacijama poput Hulu, HBO GO, Amazon Prime ili ABC Go iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Možete čak koristiti i Unlocator da biste zaobišli ograničenja zatamnjenja u SAD-u i Kanadi. Prijava za a besplatno 7-dnevno probno razdoblje ne zahtijeva kreditnu karticu. Ako se odlučite pretplatiti na Unlocator, novac možete vratiti u roku 14 dana. Pretplata na Unlocator samo će vas malo vratiti 4 dolara mjesečno.

Značajke isključenja

   • Kompatibilno je sa svim uređajima za streaming.
   • Bez padova brzine.
   • Deblokira više od 220 kanala iz cijelog svijeta.
   • Besplatno 7-dnevno probno razdoblje.
   • 14-dnevna garancija povrata novca

Najjeftinija VPN usluga u 2020. godini – zaključak

Bez obzira s kojim pružateljem VPN-a na kraju se prijavljujete, pregledavanje interneta putem VPN veze bolje je nego bez njega. Dobivate pristup besplatnom internetu bez granica, kao i zaštitu od znatiželjnih očiju, poput vašeg davatelja internetskih usluga, hakera i autorskih prava.

Ako znate bilo kojeg drugog jeftinog VPN pružatelja koji bi trebao napraviti naš popis, javite nam u komentarima.

Povezane objave

 • Najbolji VPN za Vodafone

  Najbolji VPN za Vodafone

  5 komentara | 5. srpnja 2018

 • Najbolji VPN za kolovoz 2019. godine

  Top 10 VPN-a koji se ističu u kolovozu 2019. godine!

  12 komentara | 22. srpnja 2019. godine

 • Najbolji VPN za preuzimanje

  Najbolji VPN za preuzimanje

  Nema komentara | 23. studenog 2017

 • Najbolji VPN za Ganu

  Najbolji VPN za Ganu

  Nema komentara | 16. kolovoza 2018

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me