Top 10 VPN-a koji se ističu u kolovozu 2019. godine!

S kojim se VPN-om trebate prijaviti od kolovoza 2019. godine? VPN označava virtualnu privatnu mrežu. To je ključni alat koji omogućava svojim korisnicima da kriptiraju svoj promet, sakriju svoju IP adresu i anonimno pregledavaju web. Neki se korisnici također obrate VPN-u zaobići regionalna ograničenja nametnuta na određenim web lokacijama i aplikacijama kao što su Netflix, Hulu, Amazon Prime i HBO Go. Zbog sve veće svijesti o internetskoj privatnosti i sigurnosti, popularnost VPN-a raste. Imajući to u vidu kojoj VPN usluzi se trebate obratiti sve vaše potrebe za pretraživanjem interneta, bujicama i strujanjem putem Interneta? Pogledajte naš sastavljeni popis najbolji VPN-ovi u kolovozu 2019. godine.


Najbolji VPN za kolovoz 2019. godine

Najbolji VPN za kolovoz 2019. godine

Kako pronaći savršenu VPN uslugu?

Prijavljivanje s pravim VPN-om može biti zastrašujući zadatak. Sastavio sam popis ispod 7 stavki koji će vam pomoći u prepoznavanju ključnih elemenata koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru VPN-a:

Politika povrata novca

U nekim slučajevima VPN možda neće raditi za sve što imate na umu. Ako je to slučaj, sa pravom biste trebali tražiti povrat novca. Nažalost, neki davatelji VPN usluga imaju samo kratku politiku povrata. Možda nećete imati dovoljno vremena za temeljiti test VPN-a u roku od nekoliko dana. Općenito govoreći, prijavite se samo s VPN-om koji ima 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ubrzati

VPN nije dobro ako vašu internet brzinu povuče na zemlju. Ako se to dogodi, vaše iskustvo pregledavanja može učiniti nepodnošljivim, posebno ako koristite VPN aplikaciju za deblokiranje omiljenih kanala za streaming. Provjerite ima li VPN usluga minimalan učinak na vašu brzinu interneta.

Šifriranje

Ako vam je stalo do vaše internetske sigurnosti i anonimnosti, metode šifriranja koje koristi vaša VPN usluga trebale bi biti visoko na vašoj listi prioriteta. Većina pružatelja VPN usluga nudi pouzdani VPN protokoli poput OpenVPN i L2TP.

Distribucija VPN poslužitelja

Ako želite pristupiti američkom Netflixu u inozemstvu, nema smisla prijavljivati ​​se na VPN uslugu koja nema poslužitelje u SAD-u. Mnogo VPN pružatelja ima cjelovit popis VPN poslužitelja objavljenih na njihovoj web stranici. Uvijek je dobro provjeriti ih prije prijave.

U slučaju da ne možete dobiti popis VPN poslužitelja, pokušajte stupiti u kontakt s timom za podršku VPN usluge i pitajte ih imaju li VPN poslužitelje na željenoj lokaciji.

Torrenting

U slučaju da želite anonimno preuzeti torn VPN, provjerite podržava li vaša VPN usluga P2P protokol. Torrenting bez povezivanja s VPN poslužiteljem najprije može rezultirati primanje DMCA obavijesti od vašeg davatelja internetskih usluga. Velika količina VPN-a zapravo ne dopušta njihovim korisnicima da preuzimaju bujice dok su povezani na njihove VPN poslužitelje.

U drugim ćete slučajevima moći preuzeti torrente dok ste povezani na jedan VPN poslužitelj, ali ne i na drugi. Za preuzimače torrente potrebna je VPN usluga s neograničenom propusnošću i bez ograničenja protokola P2P.

Podržane platforme

Zapitajte se ovo: Na koji uređaj želim instalirati VPN aplikaciju? Pa, ako ste poput mene, željeli biste preuzeti VPN na svim mogućim platformama. Uspostavljeni VPN usluge odobravaju vam aplikaciju za sve glavne operativne sustave. Ovo mora uključivati ​​Mac, Windows, Android i iPhone pametne telefone. Neki VPN-i imaju čak i namjenske aplikacije za Amazon Fire TV.

Privatnost

U osnovi se ne želite registrirati na VPN koji vodi internetske aktivnosti svojih korisnika na mreži. Niti želite koristiti VPN koji je smješten u zemlji sa strogim zahtjevima za zadržavanje podataka. Ako cijenite svoju privatnost, ne prijavite se putem VPN-a koji je sa sjedištem u zemljama poput Sjedinjenih Država ili Kanade.

Najbolji VPN za kolovoz 2019. – Analiza

Koji VPN odaberete, potpuno ovisi o vama. Imajte na umu da su neki VPN-ovi prikladniji za određene zadatke. Na primjer, VPN može biti izvrstan za anonimno pregledavanje Interneta, ali istodobno ne deblokira američki Netflix. Kao općenito pravilo, predlažem da se držite podalje od besplatnih VPN-ova, jer su oni vrlo nepouzdani.

1. ExpressVPN – najbolji VPN za kolovoz 2019. godine

ExpressVPN jedan je od najboljih VPN-ova u industriji. Kao cijeli paket, postoji samo nekoliko pružatelja VPN-a koji mogu odgovarati kvaliteti ExpressVPN-a. Korisnička podrška im je izvrsna, a njihove VPN aplikacije izuzetno su jednostavne za korištenje. Obično odgovore na e-poštu u vrlo kratkom vremenu, a podrška za chat dostupna je i svakodnevno. Uz to, morate doći iskoristiti besplatnu značajku Smart DNS prilikom prijave putem ExpressVPN-a.

Pretplatnici ExpressVPN-a mogu istovremeno koristiti VPN aplikaciju na 3 uređaja. Možete i deblokirati sve glavne strujne kanale, uključujući Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime Video. Zahvaljujući pravilima o povratu novca od 30 dana, novac možete uvijek vratiti u slučaju da niste potpuno zadovoljni ovim VPN proizvodom.

2. IPVanish

Ako tražite jeftiniju alternativu, odlučite se prijaviti putem IPVanish-a. Imajte na umu da ovaj pružatelj VPN-a nije pouzdan kao ExpressVPN kada je u pitanju zaobilaženje geo-ograničenja i pogrešaka lokacije.

IPVanish omogućuje korisnicima da istovremeno koriste svoju VPN aplikaciju na 10 različitih uređaja. Međutim, politika povrata je samo 7 dana.

Pretplata na IPVanish može koštati čak 6,49 $ mjesečno ako odaberete godišnji plan. Sve u svemu, IPVanish je definitivno jedan od najboljih VPN-a koji možete koristiti da biste anonimno i sigurno postarali sve svoje aktivnosti pregledavanja na mreži.

3. NordVPN

NordVPN Davatelj VPN usluga sa sjedištem u Panami. Ovo je presudno, jer znači da su osnovani u zemlji u kojoj ne postoje zakoni o podacima. NordVPN omogućava pretplatnicima da istovremeno koriste svoju VPN aplikaciju na 6 platformi.

Pored svega toga, NordVPN ponuda dvostruka VPN značajka. Činjenica da vaš internetski promet prolazi kroz dva VPN poslužitelja umjesto jednog, u osnovi znači da ga morate dvaput kriptirati umjesto jedanput.

4. Surfshark

Ovaj VPN pružatelj je relativno nov. Ipak, vrlo nas se dojmila kad smo ga nedavno pregledali. U slučaju da tražite VPN uslugu, možete koristiti za pristup svojim omiljenim streaming kanalima u inozemstvu, Surfshark samo je stvar za tebe.

VPN ima sve željene prednosti, uključujući tehnike vojne enkripcije, impresivne velike brzine, izvrstan kapacitet za deblokiranje sadržaja, korisnička podrška 24 sata dnevno, pristupačne cijene pretplate i još mnogo toga.

5. BulletVPN

BulletVPN nije tako popularan kao drugi VPN-ovi na našoj najbolji VPN-ovi za popis kolovoza 2019. godine. Ipak, oni rade izvrstan posao kada se radi o geoblokovima. Možete čak preuzeti i instalirati BulletVPN aplikaciju na Amazon Fire Stick i Nvidia Shield TV između ostalih uređaja. Sa donje strane, popis VPN poslužitelja nije tako opsežan kao ostali konkurenti. Ipak uključuje popularne zemlje, poput SAD-a, Velike Britanije, Francuske i Rusije. Pretplata BulletVPN uključuje besplatne probne Smart DNS proxyje. Sama aplikacija BulletVPN također ima značajku prebacivanja VPN-a koja vas isključuje s Interneta u slučaju da vam zbog bilo kojeg razloga prekine VPN veza..

6. CyberGhost

Suosnivač Robert Knapp 2009. godine, CyberGhost je jedan VPN pružatelj koji je stekao puno kupaca s obzirom na broj godina u kojima je aktivan. Trenutno se s CyberGhosta prijavilo preko 15 milijuna korisnika. VPN usluga ima preko 1000 poslužitelja u preko 30 zemalja svijeta.

Ako tražite VPN aplikaciju za svoj Android uređaj, to bismo trebali naglasiti više od milijun korisnika su preuzeli CyberGhost VPN aplikaciju iz Google Play Store-a.

6. VyprVPN

Za razliku od mnogih drugih VPN-a, VyprVPN je VPN koji zapravo posjeduje sve svoje poslužitelje. To je ključno jer znači da su oni jedini odgovorni za održavanje, brzinu i sigurnost cijele svoje mreže. Slično drugim VPN-ovima, VyprVPN vam omogućava korištenje 4 glavna VPN protokola: PPTP, OpenVPN, L2TP i IPSec. Aplikaciju VyprVPN možete preuzeti sa svojih Mac, Android, iOS i Windows PC uređaja.

VyprVPN-ov kameleonski protokol izvrsna je značajka za korisnike koji borave u zemljama s visokom razinom internetske cenzure. Kao što je slučaj s drugim vrhunskim VPN-ovima, novac možete vratiti u roku od 30 dana zahvaljujući jednomjesečnoj politici povrata novca.

Najbolji VPN za kolovoz 2019. – Finalne misli

To je sve narode. Nadam se da najbolja VPN recenzija u kolovozu 2019. godine gore vam je dao bolji uvid u koje VPN-ove možete vjerovati. Ukratko, svaki VPN koji na kraju odaberete mora ispunjavati određene kriterije. Koristite li stvarno neki od VPN-a koje sam pregledao gore? Ako je tako, biste li ga preporučili drugim ljudima?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me