UK VPN poslužitelj

Potraga za državljanstvom Velike Britanije je stvarna. Mnogi ljudi iz cijelog svijeta, od expatta do putnika, zainteresirani su za povezivanje s britanskim VPN serverom kako bi se prikazali kao da su britanski lokalni / stalno nastanjeni. Potreba za VPN poslužiteljem u Britaniji i dalje raste s porastom geo-ograničenja i cenzure.

UK VPN poslužitelj

UK VPN poslužitelj

UK VPN poslužitelj

Evo kratkog pregleda nekih pouzdanih i pouzdanih VPN dobavljača s UK poslužiteljima:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Zašto trebate UKN VP Server?

Mnogi emigranti iz Velike Britanije koji žive u inozemstvu zainteresirani su za povratak sadržaja od kuće, a koja je zbog ograničavanja autorskih prava ograničena na geo. S druge strane, međunarodni bi korisnici mogli biti zainteresirani za učenje autentičnog engleskog jezika putem web stranica i usluga sa sjedištem u Velikoj Britaniji, kojima ne mogu pristupiti ako se ne nalaze u Ujedinjenom Kraljevstvu. Traženje obrazovanja nije jedini razlog zašto međunarodni korisnici interneta traže poslužitelj u Velikoj Britaniji. Zabava igra glavnu ulogu u tome zašto se mrežni korisnici žele povezati s britanskim VPN serverom.


Mogućnost pristupa BBC iPlayeru ili britanskom katalogu Netflix nešto je što nitko od nas nije mislio da je moguće prije nego što se pojavila VPN i njegova velika mreža britanskih poslužitelja. Uz davatelja VPN usluga, možete prevariti i virtualno promijeniti svoju lokaciju u UK. Na taj način prema vama će se postupati kao sa lokalnim stanovnikom Velike Britanije. Budući da ste jedan, ispunjavate uvjete za pristup svim tim britanskim sadržajima jer je vaša IP adresa povezana s vašom geo-lokacijom.

Više razloga

Pristupite internetskom sadržaju samo za SAD

Ako imate sadržaj sa sjedištem u Velikoj Britaniji, morate se povezati s poslužiteljem iz Velike Britanije. Jednom kada se povežete s njim, postat ćete poput britanskog lokalca sa svim ispunjavanjem podobnosti za pristup web lokacijama, kanalima ili uslugama sa sjedištem u Velikoj Britaniji.

Isplativa kupovina 

Možete uštedjeti nešto novca kupnja na mreži. Ako vam se čini da koristite IP adresu države u kojoj se nalaze vaši predmeti, možete kupiti predmete po njihovim izvornim cijenama. Recimo da ste u SAD-u, a artikl koji želite kupiti je u Velikoj Britaniji. Spajanje na britanski VPN poslužitelj će vam omogućiti da se pojavite kao da ste u Velikoj Britaniji. Stvarna cijena ponuđena za stanovnike Velike Britanije prikazat će se i možete je kupiti bez naknade za granične transakcije. Ukratko, možete kupiti kupnju predmeta originalne cijene bez troškova isporuke.

Pregledavajte web sektorsko

Budući da VPN preusmjerava vaš promet putem UK VPN servera, dobit ćete UK adresu UK. Stoga vam se više ne čini da se povezujete na internet odakle se stvarno nalazite. Zapravo, web stranice će misliti da se nalazite u Velikoj Britaniji, za razliku od vašeg uistinu. To vam pomaže da dobijete neka anonimnost.

Poboljšana sigurnost

UK VPN poslužitelj na koji se spajate završava kodiranje vaših podataka. Kao rezultat toga, dobivate novu IP adresu i priliku da anonimno pregledavate web. Nijedna treća strana ne može primiti vaše podatke ili ih mijenjati. VPN uspijeva zaštititi i zaštititi vaše podatke od bilo kakvih internetskih prijetnji, što rezultira vama biti siguran na mreži.

Kako se povezati s UK VPN serverom? koraci

VPN-ovi nude najbolju ravnotežu u pogledu brzine, sigurnosti i globalne pokrivenosti. Instaliranje VPN-a na vašem uređaju ima puno prednosti. Osim što steknete mogućnost pristupa sadržaju sa sjedištem u Velikoj Britaniji, poboljšana sigurnost je još jedna prednost koju steknu ako se pretplatite na davatelja VPN usluga. Povezivanje s UK VPN serverom je više nego jednostavno. Slijedite korake u nastavku kako biste saznali kako.

 1. Prvo, ono što trebate učiniti je potražiti pristojnog VPN pružatelja kao što je ExpressVPN i prijavite se s njim.
 2. Drugo, preuzimate i instalirate VPN aplikaciju na uređaj koji koristite.
 3. Napravite VPN račun, a zatim pokrenite aplikaciju na svom uređaju.
 4. Potražite poslužitelje koji se nalaze u Velikoj Britaniji i povežite se s njima.
 5. Sada imate Britanska IP adresa, a čini se da upotrebljavate web iz Velike Britanije.
 6. Steknite sve privilegije britanskog lokalnog stanovništva i uživajte u neograničenom pristupu sadržaju Velike Britanije.
RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN

4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Najbolji VPN poslužitelj u Velikoj Britaniji

Ako se želite povezati s UK VPN serverom, morate razmisliti o mnogim stvarima. Prvo, prvo nije svaka VPN usluga pouzdana. Ne možete vjerovati svakoj VPN usluzi koju primate. Nisu svi istiniti u njihovim tvrdnjama i nije puno ispunjeno očekivanja korisnika. Neki možda nemaju UK servere na koje se možete povezati. Iako širom svijeta postoji preko 800 pružatelja VPN-a, uspjeli smo sastaviti popis najboljih VPN-a koji nude UK poslužitelje. Evo nekih najboljih VPN-ova na tržištu:

ExpressVPN

ExpressVPN naš je najbolji izbor za VPN pružatelja usluga. Ova je usluga idealna za bilo kojeg mrežnog korisnika koji želi pristupiti sadržaju koji se temelji u Velikoj Britaniji. Govorimo o nagrađivanom sigurnom VPN-u koji nudi izvanredne usluge pri izvrsnim brzinama. Tvrtka koristi najstrože protokole šifriranja kako bi osigurala sigurnu vezu. ExpressVPN ima mnogo poslužitelja u Velikoj Britaniji koji možete birati, a svi su super brzi.

Pružatelj usluga ima mnogo poslužitelja u 94 zemlje. To znači da možete prevariti IP adresu na bilo kojem drugom mjestu. Imajte na umu da svi poslužitelji koriste zajedničke IP adrese pa IP adresu dijelite sa stotinama drugih korisnika. Mnogi hvale ExpressVPN i smatraju ga najboljim u poslu. Tvrtka nudi 24/7 korisničku uslugu kao i 30-dnevno jamstvo povrata novca. Pretplata na usluge ExpressVPN nema rizika i štete. Ovdje pročitajte našu cijelu ExpressVPN recenziju.

 • ExpressVPN ima UK poslužitelje u:
  • Istočni London
  • Docklands
  • Berkshire
  • London
  • Kent
  • Berkshire
  • Wembley
 • Njegova tvrtka ima sjedište izvan saveza Five Eyes Alliance.
 • ExpressVPN koristi stroge vojne protokole za zaštitu podataka.
 • Postoji preko 1000 super brzih poslužitelja distribuiranih u preko 90 zemalja
 • Davatelj ima dugu povijest uspješno deblokiranja sadržaja.
 • Dobivate neograničeno preuzimanje i super brzu vezu za strujanje putem ExpressVPN-a.

NordVPN

NordVPN je davatelj koji toplo preporučujemo zbog njegovih mjera sigurnosti i nevidljivih značajki. Kad se povežete s jednim od Nord-ovih poslužitelja (britanski poslužitelj, recimo), dobivate zajedničke IP adrese, Tor preko VPN-a, zaštitu od propuštanja DNS-a i dvostruku enkripciju. To znači da se vaši podaci dvaput kriptiraju za razliku od samo jednom. Kada govorimo o IP adresama, većina ih se dijeli, ali neki su prilagođeni IP poslužitelji dostupni po potrebi.

Privatnost je još jedan aspekt o kojem tvrtka brine. Budući da se nalaze u Panami gdje se ne primjenjuju zakoni o zadržavanju, korisnici mogu biti sigurni da su njihovi podaci u sigurnim rukama. Nordovi britanski poslužitelji su fantastični. Korisnička podrška također je ohrabrujući čimbenik koji želi iskoristiti Nord-ove usluge. Kao što smo rekli, NordVPN je jedan od najsigurnijih VPN-a koje možete odabrati. Pročitajte cijelu pregled ovdje.

 • Tvrtka posluje s mnogim poslužiteljima u Velikoj Britaniji.
  • U Manchesteru: 201
  • U Londonu: 508
 • Sjedište tvrtke NordVPN sa sjedištem u Panami, što znači da je savršeno pogodno za korisnike koji nisu sigurni u privatnost jer postoji nulta pravila o zapisima.
 • Tvrtka nudi izvrsnu uslugu kupcima i garanciju povrata od 30 novca.
 • NordVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se šire u 62 zemlje.
 • Ovaj pružatelj ima izvrsne brzinske performanse, što znači da je idealan za strujanje.
 • Postoje vrlo dobra enkripcija, CyberSec zaštita od zlonamjernog softvera, WiFiSec auto-WiFi zaštita i sustav Kill Switch.
 • Činjenica da ima Double VPN značajku čini je još sigurnijom.

BulletVPN

 Ako želite zaštititi svoju privatnost i deblokirati web stranice uz 30-dnevno jamstvo povrata novca, na to se morate pretplatiti BulletVPN. Iako nije tako iskusan kao ostali dugotrajni VPN-ovi u industriji, to je još uvijek jedan od najboljih VPN-ova koje možete dobiti. Ovaj provajder upravlja pristojnom mrežom poslužitelja raspoređenih u svim dijelovima svijeta. Pored toga, BulletVPN koristi industrijske standardne protokole šifriranja kako bi osigurao da se održavaju sigurnosni standardi i standardi privatnosti. Tvrtka također osigurava da njeni poslužitelji nisu preopterećeni. Tvrtka također koristi prijevozničke linije vrhunskog razreda kako bi osigurao najveću moguću brzinu. Nadalje, BulletVPN ima i aplikacije za sve platforme. Pročitajte više o BulletVPN recenziji ovdje.

 • BulletVPN u Londonu ima 6 UK servera.
 • Šifriranje vojnog stupnja i najnoviji VPN protokoli.
 • Tu su Killswitch i 24/7 chat uživo.
 • Pružatelj nudi besplatnu značajku Smart DNS.

Surfshark

Surfshark samo je VPN koji trebate ostati zaštićen i besplatan pri pristupu svjetskom webu. Iako Surfshark već dugo nije na tržištu, privukao je pažnju mnogih VPN korisnika. Tvrtka ima preko 800 poslužitelja u 50 zemalja širom svijeta. Neki stručnjaci uspoređuju Surfsharkove usluge s drugim etabliranim liderima u industriji koji su na tržištu VPN-a već duže vrijeme. Pročitajte više o Surfsharku u ovom pregledu.

 • Surfshark ima poslužitelje u Londonu i Manchesteru.
 • Ovaj davatelj nudi 24/7 live chat podršku i podržava dijeljenje datoteka P2P.
 • Surfshark vodi politiku bez zapisnika i ima funkciju prebacivanja kill.
 • Nema nepropusnosti ili virusa otkrivenih kod ovog davatelja usluga.
 • Sjedište joj je na Britanskim Djevičanskim otocima, udaljeno od očiju 14 Prying Eyes.
 • Tvrtka vodi politiku nulte evidencije, što znači da se privatnost dobro održava.

IPVanish

Iako IPVanish sa sjedištem u SAD-u, jedan je od najtraženijih pružatelja VPN industrije. Sebe sebe nazivaju najbrže i najbrže rastućim VPN najviše razine na svijetu. IPVanish vam pomaže da se povežete s UK VPN serverom bez ikakvih problema. Savršena je za dobivanje UK adrese u Velikoj Britaniji jer je produženje rada super, a dobavljač ima izbor UK poslužitelja koji su svi vrlo brzi. Zapravo, IPVanish-ov UK VPN poslužitelj idealan je za gledanje BBC iPlayera kao i mnogih drugih sadržaja u Velikoj Britaniji. VPN-ovo sučelje je jednostavno, a softver je vrlo jednostavan za korištenje. IPVanish slijedi politiku nulte evidencije i koristi stroge protokole šifriranja za dodatnu privatnost i sigurnost. Dobijte više informacija o IPVanish u ovaj pregled.

 • IPVanish ima britanske servere u sljedećim gradovima:
  • Glasgow: 2
  • London: 89
  • Manchester: 9
  • Nottingham
 • Pružatelj nudi 24/7 chat uživo i P2P podršku.
 • Postoji prekidač za zaustavljanje za Windows i MacOS za dodatnu sigurnost.
 • IPVanish djeluje na više od 1000 poslužitelja u 60 zemalja.

VyprVPN

VyprVPN pouzdan je davatelj VPN usluga koji vam pomaže dobiti pristup sigurnom i neograničenom webu širom svijeta. Sjedište tvrtke je u Švicarskoj i slijedi pravilo nulte evidencije koja ne bilježi niti zadržava nikakve korisničke podatke kada koristite uslugu. Ovaj pružatelj nudi svojim klijentima pristup do impresivnih sigurnosnih značajki, velikoj mreži poslužitelja i korisnoj korisničkoj usluzi. VyprVPN omogućuje brzu i stabilnu vezu sa 700 poslužitelja u 70 zemalja. Saznajte više o ovom VPN-u u ovom VyprVPN pregled.

 • Posjeduje britanski poslužitelj u Londonu.
 • VyprVPn ima programe za jednostavno korištenje za svaki uređaj.
 • Ovaj VPN sprečava i pobijedi leptiranje.
 • VyprVPN koristi više protokola za šifriranje.

Popis popularnog sadržaja u Velikoj Britaniji

Slijedi popis nekih od najgledanijih kanala i usluga kojima se pristupa u Velikoj Britaniji.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Kanal 4
 • 5. kanal
 • Sky UK
 • ITV
 • BBC vijesti
 • Nebo jedno
 • E4
 • Tiny Pop

UK VPN server – zaključne misli

Iako vam toplo preporučujemo da se pretplatite na ExpressVPN kako biste se povezali s UK serverom, nemojte zanemariti ostale fantastične VPN-ove koje smo gore spomenuli. Sve one imaju pristojne poslužiteljske mreže koje pružaju brzinom munje i izvrsnu uslugu. Uz to su svi ti VPN-ovi sigurnosno orijentirani; enkripcija je industrijski standard. Nadalje, svi oni imaju za cilj svojim korisnicima pružiti vrhunsku privatnost i anonimnost.

Glavna funkcija ovih VPN-ova je tunel u Ujedinjeno Kraljevstvo s britanskom IP adresom koju oni pružaju. Bez obzira za što će vam trebati UK VPN poslužitelj, bilo koji od gore navedenih će vam biti od velike koristi. Uzevši u obzir sve stvari, na vama je da odaberete koji vam VPN najviše odgovara. Koji će to biti? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Povezane objave

 • Najbolje alternative TunnelBear-a

  Najbolje alternative za TunnelBear VPN

  Nema komentara | 30. srpnja 2018

 • Najbolji VPN za Microsoft Surface Pro

  Najbolji VPN za Microsoft Surface Pro

  Nema komentara | 17. studenog 2017

 • Najbolji VPN Reddit korisnici

  Najbolji VPN Reddit korisnici glasali su za 2020. godinu

  5 komentara | 7. srpnja 2017

 • Najbolji VPN za Egipat

  Najbolji VPN za Egipat

  Nema komentara | 28. svibnja 2018

O autoru

Razan K

Razan je entuzijastični bloger o internetskoj sigurnosti i zagovornik privatnosti na mreži. Njezini se članci uglavnom vrte oko toga kako su VPN-ovi postali potreba u današnjem digitalnom svijetu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me