Usporedba ExpressVPN vs BulletVPN 2020

Izabrati pravi VPN danas može biti vrlo teško zbog činjenice da mnogi pružatelji vrhunskih VPN usluga nude slične specifikacije. To je uglavnom razlog zašto smo se potrudili sastaviti ovaj usporedni pregled između ExpressVPN i BulletVPN.  Cilj ove usporedbe je da vam olakša shvatiti koji od njih je najprikladniji.


ExpressVPN vs BulletVPN

ExpressVPN vs BulletVPN

Brzi pregled ExpressVPN i BulletVPN

I BulletVPN i ExpressVPN svojim korisnicima nude jednostavne VPN aplikacije dostupne na PC, Mac, Android, iPhone, pa čak Amazon Fire Stick.

Sjedište tvrtke ExpressVPN nalazi se na Britanskim Djevičanskim otocima, a sjedište tvrtke BulletVPN nalazi se u Estoniji. Nijedna zemlja nije primijenila zakone o čuvanju podataka i nisu dio saveza sa 5 očiju.

Oba ova dobavljača VPN servisa slijede strogu politiku zapisivanja bez zapisa, koja je jasno navedena u njihovim pravilima o privatnosti. Drugim riječima, oni ne prate koje web stranice koje posjećujete ili koje aplikacije koristite dok ste povezani s njihovim VPN poslužiteljima.

ExpressVPN je malo duže od BulletVPN-a. Međutim, drastična poboljšanja koja je BulletVPN implementirao na svoju web stranicu, VPN lokacije, kao i razne aplikacije, učinila je da stoji rame uz rame s drugim popularnim VPN uslugama..

Vrhunske značajke kao što su vojno-šifriranje, neograničene prekidače VPN poslužitelja, Kill Switch, živa korisnička usluga i pametni DNS proksiji prisutni su u obje VPN usluge.

Iako je web stranice BulletVPN i ExpressVPN jednostavno za navigaciju, jedna značajka za koju smatramo da nedostaje sa obje web stranice je Kanarnik za jamstva. U osnovi je metoda koja omogućuje VPN-ovima i drugim internetskim uslugama da obavijeste svoje korisnike da su im uručeni sudski pozivi bez kršenja sudskih naloga.

Pogledajte našu opsežnu Pregled BulletVPN-a i ExpressVPN pregled za detaljnu analizu onoga što svaki od ta dva VPN-a donosi u tablicu.

cijena

Naplata za BulletVPN $ 10.98 svaki mjesec, 89,98 USD godišnje, odnosno 54,98 USD svakih šest mjeseci. Slobodni ste platiti putem PayPal, kreditne kartice, Bitcoin ili bankovni prijenos, unaprijed plaćene kartice i e-lisnice.

Iako je njihovo besplatno suđenje kratko (1 dan), povrat novca zagarantovan omogućuje vam da dobijete jednomjesečna pretplata tako da možete isprobati cijeli paket. Bez obzira na koji se plan pretplatite, dobivate vojnu enkripciju, neograničene prekidače poslužitelja i neograničenu propusnost zajedno s Opcija Smart DNS.

Pomoću ExpressVPN-a to je “dobijate ono što ste platili”. Ovaj davatelj naplaćuje premijsku cijenu za svoje premium usluge. Pretplatnici na ExpressVPN račune 12,95 $ / mjesečno, i 99,95 USD godišnje, što je daleko od onoga što se smatra proračunom. Slično tome, ExpressVPN nudi a 30-dnevna garancija povrata novca kao i a Pametan DNS opcija. 

Pobjednik: BulletVPN 

Pravila o privatnosti

Obje službe imaju sjedište u zemljama u kojima se ne primjenjuju zakoni o zadržavanju. Sjedište tvrtke ExpressVPN nalazi se u Britanski djevičanski otoci, dok su BulletVPN u Estonija. To ih čini daleko od dosega Udruga Five Eyes. Svaki od njih ima određenu politiku privatnosti, ali krajnji rezultat je isti nikad ne prikupljajte svoje podatke.

Prema web mjestu ExpressVPN:

“ExpressVPN NEĆE i NIKADA neće zapisati IP adrese, povijest pregledavanja, odredišta prometa i DNS upite.”

Iako mnogi VPN-ovi tvrde da ne bilježe aktivnosti korisnika, većina ih ima vrlo upitne politike evidentiranja. Ali to nije slučaj s ExpressVPN-om jer je njihova politika kristalno jasna. Ova usluga se pridržava prilično stroge Pravila bez zapisivanja, što znači da oni ne prati i ne pohranjuje vaše osobne podatke dok upotrebljavate njihove usluge.

Pravila o privatnosti BulletVPN-a su takva transparentan i jasno kako to može biti. Evo što navodi njihova službena web stranica:

“Ne prikupljamo zapise povijesti pregledavanja korisnika, povijest veze, promet i prijenos podataka ili DNS upite, niti pohranjujemo evidencije VPN veza bilo koje vrste. To znači da ne pohranjujemo korisničku IP adresu i port, IP adresu i port VPN poslužitelja ili pokušaj VPN veze, datum i vrijeme uspostavljanja veze ili prekida. “

Drugim riječima, BulletVPN ne prikuplja vaše podatke niti to čini pohranite bilo što od aktivnosti pregledavanja.

Pobjednik: Oba 

sigurnosti

BulletVPN koristi široku paletu protokola (uključujući OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 i PPTP), 256-bitna enkripcija, i 4096-bitni RSA ključevi.

BulletVPN je visokokvalitetni VPN koji ima a ubojiti prekidač, i vrhunskom tehnologijom privatnosti nazvanom Meci štit, koji ne dopušta korisnicima da se povežu s internetom ako nisu povezani na BulletVPN poslužitelj. Imate slobodu uključivanja i isključivanja obje ove značajke u postavkama aplikacije BulletVPN, ali predlažemo da ih i dalje uključite jer će oni čuvati vaše podatke zaštićene samo u slučaju da VPN veza neočekivano padne.

ExpressVPN također nudi vrlo korisnu ubojiti prekidač koji automatski prekida bilo koji softver koji koristite s Interneta u slučaju da vam VPN veza iznenada padne. ExpressVPN koristi jak 256-bitna AES enkripcija također.

Zapravo, kad CIA ili FBI odluče zaštititi prijenos osjetljivih podataka, oni to koriste AES-256 enkripcija. Dok većini korisnika neće trebati više „OpenVPN”, ExpressVPN ponude SSTP, L2Tp / IPsec i PPTP podrška protokola.

Pobjednik: Oba 

Kompatibilni uređaji

Obje službe su posvetile aplikacije za gotovo svaki veliki operativni sustav vani. To uključuje značajke Windows-a, Maca, iOS-a, Android-a i još mnogo toga. Međutim, pomoću njihove značajke Smart DNS možete deblokirati regionalna ograničenja za širok raspon uređaja čak i ako nisu izvorno kompatibilni s VPN klijentima. Pogledajmo koji uređaji podržavaju svaki od ovih najboljih VPN konkurenata.

BulletVPN

 • Windows
 • ortak
 • Android
 • iPhone i iPad
 • Amazon Fire TV
 • Linux
 • Usmjerivači
 • Streaming medijske konzole (putem Smart DNS-a):
  • Apple TV
  • Roku
  • Pametni TV
  • PS4
  • PS3
  • Xbox One
  • Xbox 360

Pobjednik: ExpressVPN 

Korisnička podrška

Posvećena ekipa za podršku vrlo je bitna za bilo koju internetsku uslugu, a uključuje i VPN pružatelje. Možete naići na probleme dok pokušavate postaviti VPN aplikaciju na jednom od svojih uređaja ili jednostavno želite dobiti više informacija o dospijeću vaše VPN pretplate. Bez obzira na slučaj, želite da netko odgovori na sva vaša pitanja.

BulletVPN nudi sljedeće opcije za korisničku podršku: live chat, baza podataka s FAQ-om, vodiči za postavljanje, rješavanje problema i ulaznice za podršku. Ako želite postaviti pitanje tima za podršku BulletVPN-a, možete ga koristiti višejezično sustav ulaznica. Vremena u kojima će stići odgovori razlikuju se ovisno o složenosti pitanja. Možete pronaći zeleno Gumb za razgovor uživo u donjem desnom kutu web stranice BulletVPN. Ulaznicu možete poslati i izravno putem aplikacije BulletVPN. Ukratko, BulletVPN nudi 24/7 Premium podrška nad E-pošta ili chat uživo.

ExpressVPN se može pohvaliti 24/7 365 značajka razgovora uživo, isto. Tvrtka nudi i druge tradicionalne metode korisničke podrške uključujući obrasci za kontakt, odjeljak s FAQ-om i e-poštom za podršku. Ako naiđete na bilo kakve komplikacije kada se odlučite za neku od ovih staromodnih metoda, ExpressVPN će vas preusmjeriti na njihove tim za podršku uživo.

Ni VPN usluga ne nudi telefonsku podršku. Iako bi neki korisnici mogli radije komunicirati svoj problem telefonskim pozivom, možda neće pružiti najbolje sredstvo podrške za tehničke probleme. Zbog toga se većina VPN-ova vjerojatno nije koristila na ovaj način podržane baze podataka.

Pobjednik: Oba 

Brzina i poslužitelji

ExpressVPN je jedan od rijetkih pružatelja VPN koji zapravo postiže brzinu i pouzdanost. Kada se testira, oboje brzine preuzimanja i prijenosa bile su vrhunske i dosljedne. Ovaj se pružatelj također pohvali većom mrežom poslužitelja (160 lokacija u 94 zemlje) s brzim poslužiteljima u jednakim brzinama.

BulletVPN predstavlja se kao VPN s “gorućim velikim brzinama”. Prema testovima, BulletVPN pokazao je stalne brzine, posebno kad smo koristili njihove velike brzine poslužitelji s oznakom.

Njihova se mreža poslužitelja neprestano širi. Otkako smo ih prvi put pregledali, dodali su još oko 21 zemlju. Još je manje od onoga što nudi ExpressVPN, ali tamo su definitivno stigli. Do trenutka pisanja BulletVPN ima 111 lokacija poslužitelja u 47 zemalja.

Pobjednik: ExpressVPN 

ExpressVPN vs BulletVPN – presuda

BulletVPN bila bi sjajna opcija za teški streamer ili torrenter. Transparentnost pružatelja usluga čini ga pouzdanom opcijom korisnici koji brinu o privatnosti. Da ne spominjem pristojno specifikacije o privatnosti i sigurnosti ima što ponuditi. Ovaj dobavljač jednostavan za korištenje je obećavajući, ali uz sve rečeno, ExpressVPN je pobjednik ove usporedbe. Upravo to ExpressVPN nudi fantastičnu uslugu koja uključuje širok spektar funkcija za koje se svima sviđa. ExpressVPN je brz, siguran, siguran i pouzdan. Ali na kraju, isprobajte ih i sami prosudite. Koji VPN mislite da je trebao pobijediti? Koji biste VPN odabrali? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku. Možda ćete pronaći najbolje alternative ExpressVPN blagotvoran.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map