Oko

Kroz godine, theVPN.guru vam je donio sve što možete znati o tehnologiji. Sada možete pronaći vrlo jednostavne za praćenje vodiča, recenzija proizvoda, pa čak i kako gledati upute. Međutim, jeste li se zapitali ovo: tko stoji iza svega ovoga? Tko je uzeo vremena za istraživanje i pružio vam sve informacije dostupne na našoj web stranici? Pa, dopustite da vam predstavimo naš kreativni tim.


Osnivač

William ReevesWilliam Reeves stvorio je ovaj blog kako bi pomogao expatima i redovitim korisnicima koji žele zaštititi njihovu privatnost, boriti se protiv cenzure i prevladati regionalne blokove. Čvrsto vjeruje da bi vaša osobna privatnost, ponašanje i pregledavanje sadržaja na Internetu trebali biti isključivo privatni podaci. William također vjeruje u Internet bez granica, regionalna ograničenja, geo-blokove i druga ograničenja koja nemaju mjesto u našim globaliziranim sredinama. Živio je i radio u mnogim zemljama, uključujući Dubai, Katar i Dansku, između blistave vrućine i hladne hladnoće, čezne za kućom. Bilo da je riječ o intimnom razgovoru s onima koji se vraćaju kući, pristupu lokalnim kanalima natrag u vašoj zemlji ili se zaštitite od internetskih prijetnji, sve što bi po tom pitanju trebalo biti moguće.

William Reeves radio je na poslovima IT infrastrukture više od 15 godina, a ja sam izgradio male projekte poput dvostrane skripte i povećao se na projekte koji globalno rađaju milijune korisnika i stotine poslužitelja. On zna za prljave trikove davatelja internetskih usluga u vezi s kontrolom podataka i izazivanjem promjene ponašanja u pregledavanju. Stoga se nada da ćete na ovom blogu pronaći nekoliko korisnih savjeta. Prije nego što nastavite, pogledajte njegov profesionalni profil u nastavku kako biste bolje razumjeli zašto bi njegovo mišljenje moglo biti važno.

 • Preko 10 godina iskustva u IT infrastrukturi.
 • Sveukupno, stotine poslužitelja, milijuni dolara projektnih troškova, 10 tisuća tisuća redaka koda.
 • U 0,01% najboljih freelancera od 12 milijuna na vrhunskoj web stranici Freelancinga. S ocjenom od 5 zvjezdica u više od 100 projekata.
 • Najbolji Linux Guru godine 2008. na Experts-Exchange.
 • Nositelj raznih tehničkih potvrda ” CEH RHCE PMP ITIL VCP“Samo da nabrojim nekoliko prestižnijih.

Ukratko, pokrenuo je ovu web stranicu kako biste mogli zaštititi svoju privatnost i proširiti svoju slobodu od cenzure, presretanja podataka, regionalnih ograničenja i sličnog. Ako postoji neka određena tema, o njemu biste željeli pisati. U komentarima mu izvikujte.

Charles Roswell

Charles RoswellJedan od pionira web stranice, Charles je širom svijeta prikupljao informacije o najnovijim tehnologijama vezanim za internet. On je ujedno i štreber za gadgete. Zbog toga on nikada ne dozvoljava da mu regionalna ograničenja stoje na putu.

Ako vas zanima određeni kanal, Charles je vaš tip da zaobiđe njegova geo-ograničenja. Također je pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Mark Casey

Mark CaseyTech-guru, strastveni streamer i stručnjak za sve vrste uređaja i kako ih postaviti. Jeste li ikada imali problema s postavljanjem DNS-a na bilo koju vrstu usmjerivača? Pa, pogledajte Markove vodiče. Imaju sve potrebne informacije zajedno sa snimkama zaslona. Ako ste korisnik Kodi-ja, morate proći kroz njegove upute. Svaki dodatak koji želite dobiti bit će vam na raspolaganju za nekoliko minuta.

S druge strane, Mark voli TV emisije, UFC borbe i Bellator. Zbog toga ćete naći dostupne vodiče koji će vam pomoći da naučite kako ih gledati bilo gdje u svijetu. Ako želite deblokirati određeni kanal, Mark je vaš tip posla.

Razan K

Razan KRazan je entuzijastični bloger o internetskoj sigurnosti i zagovornik privatnosti na mreži. Njezini se članci uglavnom vrte oko toga kako su VPN-ovi postali potreba u današnjem digitalnom svijetu. Nije važno što je predmet, bilo da zaobilazi regionalna ograničenja, osigurava vaše privatne podatke ili zaštiti svoj uređaj od mrežnih prijetnji, Razan to ima.

Razan je također streamer. Ako želite gledati emisiju koja je dostupna samo u određenim zemljama, pitajte Razana, ona će vas voditi kroz postupak deblokiranja.

Kako to radimo?

Tijekom godina pružali smo milijunima korisnika u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i bilo gdje drugdje u svijetu opsežne vodiče, detaljne upute, nepristrasne preglede i usporedbe. Naša jedina svrha je da im pomognemo u donošenju pametnijih odluka i rješavanju njihovih problema.

Nije važno koji je predmet, pokrenimo neke testove prije nego što vam pružimo informacije. Ne idemo samo okolo i širimo nasumične misli. Naši recenzenti prolaze kroz naporan rad kako bi vam donijeli vjerodostojnost kakvu sada imamo na našoj web stranici.

Možda ste primijetili da većina naših vodiča uključuje VPN-ove. To je zato što mi želimo osigurati potpunu slobodu na mreži i VPN-ovi koji to nude. Ali što VPN rangira visoko na našoj stranici? Pa, naši analitičari uzimaju u obzir svaki kut koji VPN ima i stavljaju sve zajedno u nepristran pregled. Govorimo o:

 • Cijena: Bez obzira je li VPN skup ili ne. Vrijedi li naknada koju traže s obzirom na značajke?
 • Značajke: Ako nudi karakteristike prekidača za ubijanje, Smart DNS, sigurnosne protokole visoke razine, široku mrežu poslužitelja i broj istodobnih veza.
 • Kompatibilnost: Provjeravamo jesu li njihovi namjenski klijenti dostupni na svim većim operativnim sustavima, uključujući iOS, PC, Mac, Android i Fire Stick.
 • Brzinska ispitivanja: Radimo puno ispitivanja brzine sa svakim VPN davateljem kako bismo utvrdili njegovu kvalitetu veze.
 • Pravila bez prijave: Naši analitičari kopaju duboko kako bi otkrili da li određeni VPN pohranjuje podatke o svojim korisnicima ili ne. Želimo saznati jesu li iskreni kada je u pitanju ono što spominju na njihovoj web stranici.
 • Warrant Canary: Ovo je važan dio koji uvijek provjeravamo u VPN-u. Ako se ovaj odjeljak ne ažurira redovito, morate se bojati da je Vlada ugrozila ovaj VPN. Drugim riječima, tužen.
 • Politika povrata: Mora postojati povratni put ako VPN ne ispuni vaša očekivanja. Zato kad pregledavamo VPN, pozorno pratimo njihovu politiku povrata novca. Neki od njih nude jamstvo povrata od 30 dana, dok drugi imaju samo 7 dana. Da ne spominjem one koji ga nemaju, za početak.

I ne samo to, već vam pružamo i citate iz stvarnog života, snimke zaslona i činjenice koje će vam olakšati odluku. Također, možete stupiti u kontakt s nama u odjeljku za komentare kako biste interakciju učinili fleksibilnijom.

I dalje smo posao

Kad god spomenimo određeni proizvod, obično pružamo vezu do njega. Neki od tih oglašivača ili tvrtki omogućavaju nam da zarađujemo ako se čitatelj odluči prijaviti za njihovu uslugu. Da nije bilo toga, ne bismo vam mogli dati recenzije koje trenutno imate u svojim shvaćanjima.

Međutim, nije važno u kakvim je odnosima s tvrtkama, nikad ne dopuštamo da se to utječe na našu prosudbu i integritet. Proizvod je proizvod, ima svojih prednosti i nedostataka, a mi uVPN.guru kritiziraćemo ga. Ne bismo preporučili nijedan proizvod s kojim nismo bili zadovoljni. Toliko smo se trudili da zadobimo povjerenje čitatelja, ne bismo ga bacili samo da zaradimo nekoliko novčića.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map