Hogyan rangsoroljuk a VPN szolgáltatókat?

Bármennyire nagyszerű is, az internet még mindig sötétebb helyre megy. Amikor online vagy, veszélyezteti sajátját biztonság, magánélet és személyazonosság, ami a probléma elsődleges megoldásához vezet, egy VPN. De gondolkozott már azon, hogy mi vagyunk a theVPN.Guru-nál válassza ki a legfontosabb VPN-ket? Mit jellemzők Figyelemmel kísérjük a meghatározást melyik VPN rangsorolása magasabb? Hadd mutassam meg, hogyan működünk.


Hogyan válasszuk ki a tökéletes VPN-t?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes VPN-t?

Mi a VPN és mennyire fontos??

A mai internet használatakor mindig óvatosnak kell lennie. Soha ne gondolja, hogy online állapotban egyedül vagy. Nem, éppen ellenkezőleg, barátaim, hackerek és számítógépes bűnözők mindig ott vagyunk betakarítsd, amit kedvesed tartasz adatok és információk szempontjából.

A hackerek nyereséget nyernek eladási számlainformációk, jelszavak, és minden más Személyes adat megtalálhatják. Még ha egy kisvállalkozás is van, a hackerek várhatják meg a megfelelő pillanatot, hogy megszerezzék az ügyfél személyes adatait. Kurt Roemer, a Citrix biztonsági biztonsági stratégája szerint:

“A kis üzleti felhasználóknak VPN-ekre van szükségük, hogy megőrizzék hálózati forgalmuk biztonságát és a manipulációt.”

Vegye el tőle valaki, aki jobban tudja. A Virtuális magán hálózat létrehoz egy biztonságos átjáró az internethez csatlakoztatott eszköz és a megkeresni kívánt webhely / szolgáltatás között. Azt átirányítja az egész forgalmat biztonságos kiszolgálón keresztül, az adatok titkosítása a folyamat.

Ez meg fog akadályozni az esetleges támadásokat, amelyek az eszközét megcélozhatják. Más szavakkal, teljesen biztonságban vagy, ha jó hírű VPN-be fektet. Nos, Kent Bloomstrand, a CSID technológiai igazgatója egyetért:

“A VPN-k alapvető biztonsági védettséget biztosítanak”

Ez nem minden; a VPN szintén segít megkerülni a regionális korlátozásokat által megváltoztatja online helyét. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy adott ország szerveréhez, és gyakorlatilag ott vagy. Most már hozzáférhet a régió összes korlátozott tartalmához, annak ellenére, hogy fizikailag külföldön tartózkodik. Most kaptam egy megfelelő VPN ismertetőt. Haladunk tovább hogyan rangsorolnak?

Azok a szolgáltatások, amelyek magasabb rangú VPN-t kapnak

A VPN-k értékelésekor először meg kell győződnünk arról, hogy megfelel-e a felhasználók igényeinek. Nincs értelme befektetni egy adott szolgáltatásba, ha nem igazán akar. Minden online felhasználónak van konkrét követelmények várom a VPN-szolgáltatót.

Ez az oka annak, hogy végül mindannyian különböző szolgáltatásokkal járunk. Vannak azonban bizonyos alapvető tényezők, amelyeknek minden egyes VPN-nek rendelkeznie kell. Ha ezek hiányoznak, akkor végül veszélybe sodorta online biztonság és névtelenség. Itt van a legfontosabb funkciók amelyek segítenek a A VPN magasabb helyet biztosít a VPN rangsorunkban.

Csatlakozási sebesség

Internet sebességHa még nem tudod ezt, a A VPN titkosítás megzavarja az internet sebességét. Ezért elengedhetetlen egy olyan VPN-szolgáltatás kiválasztása, amely biztosítja lágy gyors szervereket nem számít, hol vannak. Tudom, hogy minél közelebb van a szerver, annál jobb a kapcsolat. De nem akarunk ragaszkodni ehhez a kritériumhoz. Megvizsgálom az elérhető VPN-t maximális sebesség, még akkor is, ha a szerver messze van.

Mi lenne, ha nagyon távol van az Egyesült Államoktól, és szeretné közvetíteni Hulu kedvelőit? Szeretne szenvedni pufferelő kérdések és késések mindig? Nem hiszem. Ha a szolgáltató nem garantálja a maximális sebességet a privát kapcsolatodból, nem fog a listám tetejére kerülni.

Drasztikus intézkedéseket teszünk a VPN sebességének tesztelésekor. Először mi tesztelje azt a sebességet, amelyen eredetileg működünk. Ezután csatlakozunk a Helyünkhöz közeli VPN szerver tesztelni, hogy a titkosítás hogyan befolyásolta a hálózatot. Végül azt is megvizsgáljuk, hogy mi kapcsolódik a távoli szerver meg tud tenni. Ezenkívül megvizsgáljuk, hogy a a letöltési sebesség megnőtt. Ha az eredmények jók, a VPN rangsorolása magasabb.

Nagy kiszolgálói hálózat

Szerver helyeKépesség közül választhat a sokféle szerver szintén nagyon fontos. Először hadd magyarázzam meg, mi történik. Amikor csatlakozik egy szerverhez, akkor vállalja a IP-cím annak az országnak a neve, ahol a szerver található. Ennek két előnye van. Először eljutsz elrejteni online identitását (IP-cím). Másodszor, képes leszel rá hozzáférés a földrajzilag korlátozott tartalomhoz a saját régiójában.

Néhány VPN-nek nincs olyan nagy kiszolgálóhálózata, ami ezeket teszi hiábavaló egyes esetekben. Képzelje el, hogy valamilyen tartalmat szeretne streamálni TSN, majd észreveszi, hogy VPN-jében nincs kiszolgáló a Kanada. Ha ez a VPN használatának egyetlen célja, ez a beruházás pazarlás.

Ugyanazzal a szerverrel nem csak egyszerre böngészhet az interneten. Néhány VPN-szolgáltatás csak szervereket biztosít az Egyesült Államokban vagy Európában. VPN-tesztek futtatásakor mindent figyelembe veszünk, amire az ügyfeleknek szükségük van. Nem csupán a földrajzi korlátozások megkerüléséről szól, hanem a tisztességes szerverhálózat további előnyeivel is jár.

Ellenőrizzük, hogy egy VPN-en egynél több szerver is van-e egy adott országban. Mint mondtam neked, minden lehetséges igényre van szükség egy felhasználó számára, azaz akár még az áramszünet korlátozásainak megkerülése. Rövid történet, egy VPN-vel több mint 1000 szerver szerte a világon felhívja a figyelmemet: minél több a hely, annál jobb.

VPN központ helye

A VPN-ek és más adatvédelmi eszközök megvitatásakor figyelembe kell vennünk, hogy honnan származnak, mint ahogyan a székhely elhelyezkedése. Mélyen belemerülünk az ügybe, hogy kiderítsük, a VPN olyan országokban található-e, ahol adatmegőrzés kerül alkalmazásra, azaz egy olyan országban, ahol a EYES jelen van.

A „öt Szem„,“kilenc Eyes„És“14 szem“Gyakran megjelennek az adatvédelmi közösségben, különösen a VPN-kben”. A legrosszabb az, hogy a kormányok megtilthatják a szolgáltatónak, hogy még az érintett vevőket értesítse; nem fogja megtorlni a magánélet megsértése felé.

A Szemek olyan nemzetközi felügyeleti szövetségek, amelyeknek joguk van erre gyűjteni és megosztani a tömeges megfigyelési adatokat. Felkereshetik a területükön található VPN-szolgáltatót, és információt kérhetnek az ügyfelekről. Nem számít, miért; az számít, hogy tudnak. Például a Egyesült Királyság, A távközlés rögzítette a böngészési előzményeket, a csatlakozási időket és a szöveges üzeneteket. Az akkor kezdődött Snoopers chartája 2016-ban látta a fényt. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról PRISM program.

5 szem

 • Ausztrália
 • Kanada
 • Új Zéland
 • Egyesült Királyság
 • Egyesült Államok

9 szem

 • 5 szem ország
 • Dánia
 • Franciaország
 • Hollandia
 • Norvégia

14 szem

 • 9 szem ország
 • Németország
 • Belgium
 • Olaszország
 • Svédország
 • Spanyolország

Ebben az esetben megpróbáljuk elkerülni a VPN-ek bevonását, amelyek megvannak Ezeknek az országoknak a székhelye. Néhány VPN, amelyek miatt listánk saját szervereket működtet és a szigorú bejelentkezési szabályzat. Ez azt jelenti, hogy még a The Eyes sem tudja megszerezni az Ön adatait. Nos, a VPN.Guru skálán ez egy olyan VPN, amelyet érdemes hozzáadni a magas rangú versenytársakhoz.

Katonai fokozatú titkosítás

VPN titkosításA legtöbb prémium VPN a piacon kínál magas szintű technológiák amikor a biztonságról van szó. Ennek ellenére extra védelemréteg hozta neked fejlett biztonsági protokollok. Minél nagyobb a VPN által kínált protokollok választéka és nagyobb választéka, annál jobb. De a legfontosabb protokoll van OpenVPN.

Létrehozása titkosított alagút nem elég az ügyfél és a VPN szerver között. Bármely VPN képes titkosítsa az adatait, de ez nem teszi meg katonai minőségű. OpenVPN a mainstream protokoll a legmodernebb protokoll, és rendkívül biztonságosnak tekinthető. A hiteles VPN-k alapértelmezés szerint beállítják ezt a protokollt. Amikor csatlakozik, titkosítja a kapcsolatot a legújabb biztonsági technológiával, OpenVPN.

Ez azonban nem minden, amit a VPN nyújthat. Ellenőriznie kell, hogy ez megadja-e Önnek a protokollok kiválasztása. Látja, hogy minél magasabb a titkosítás, annál lassabb az internet sebessége. A VPN protokoll alapján történő értékelésének szempontjából a következők közül kell választani: 

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • PPTP

Egy tanácsot, próbáld meg kerülje a PPTP-t. Noha ez az egyik legrégebbi VPN-protokoll, a legtöbb szolgáltatás már régóta frissült gyorsabb és biztonságosabb protokollokra. Tehát, ha az általunk értékelendő VPN katonai minőségű protokollokat kínál, akkor minden bizonnyal magasabb rangú, mint mások.

Nincs naplózási politika

Nincs naplózási politikaAmikor VPN-be fektet, megbízást ad nekik. Ezután olyan információkat nyújt be, mint például az Ön teljes név, e-mail cím és hitelkártya info. Időnként visszaélnek ezzel a bizalommal, és a felhasználók adatait feltárják. Ha megbízni akar egy VPN-ben az ilyen típusú információval, akkor ellenőriznie kell azok nevét naplózási politika.

Mi, a Guru, VPN-ket keresünk ne tárolja böngészési tevékenységeit vagy információit. Nos, néhány szolgáltató egyértelmű. Azt állítják, hogy ők tartson néhány naplót beleértve az e-mail címet egy adott ideig. Mások is homályos és elrejtve a jogi zsargonban, és néhány nagyon világos lehet.

Bizonyos esetekben a VPN-szolgáltatásoknak át kell adniuk bizonyos felhasználókról bizonyos kért adatokat. Ez a végzés a hatóságoktól származik. Ha a szolgáltatás naplókat vezet, akkor az összes az adatai rossz kezekben lesznek. Ha van azonban egy szigorú bejelentkezési szabályzat, akkor a kormány nem lesz képes begyűjteni az adatait mivel nincs ilyen, kezdeni kell.

Ügyeljen arra, hogy nagyon jól ellenőrizze a naplózási politikát. Lehet, hogy hazudnak neked. Ez kritikus tényező a VPN kiválasztásakor. Miért fektetne egy olyan VPN-be, amely nem tartja az adatait magántulajdonban? Ellentétes az eredeti munkájával.

Árazás

ÁrcímkeBiztos vagyok benne, hogy azt akarta, hogy tegyem ezt a lista tetejére. De a fent említettek sokkal fontosabbak, bízz bennem. Néhányan szeretnék válasszon VPN-t a költségvetésük alapján. Noha sok drága VPN létezik, ezt biztosítom minden fillért megérnek a szolgáltatások szempontjából. Legjobb minőségű szolgáltatást kínálnak.

A hiteles VPN-nek képesnek kell lennie annak látására, hogy milyen a piac. Akkor van ez ajánlatokat kínál olcsóbb előfizetési terveken. Például, ha a havi díj 12 USD, akkor mondjuk, akkor a 3 éves előfizetés ahova eljutsz akár 40% megtakarítás. Elég fülbemászó, és előnyei vannak Önnek és a világ többi felhasználójának.

De várjon, beszélnem kell erről. Akármit csinálsz, tartózkodjon távol az ingyenes VPN-szolgáltatásoktól. Ha korábban elolvasta a véleményem, észreveszi ezt egyik „legjobbnak” választott VPN egyik sem ingyenes VPN. Ennek oka az, hogy ők többet fognak ártani, mint hasznot. Először is, nem jönnek be teljes körű szolgáltatás.

Azt adják meg, amit ingyenesen megfizethetnek. Lehet, hogy hiányzik egy fontos funkció, amely nem segít elkerülni a VPN-felhasználóként történő észlelést. 

Ráadásul, ingyenes VPN-k adják el adatait testvérvállalatainak bevételért cserébe. Úgy gondolom, hogyan gondolod más módon, hogy megfizetik a díjaikat? Hadd foglaljam össze neked.

Ingyenes VPN-t használ; fizetsz a személyes adataival. ”

Kompatibilis eszközök

Kompatibilis eszközökA VPN-nek képesnek kell lennie arra, hogy szolgáltatásait naponta biztosítsa különféle operációs rendszerek. Ha nem, miért vegye fel a listánkat a legfontosabb helyre? A legtöbb VPN-szolgáltató dedikált ügyfelekkel rendelkezik Android, iOS, PC és Mac. Néhányan közülük, amelyek mindig magas rangúak a weboldalunkon, vannak alkalmazásuk Amazon Fire Stick.

Ami a regionális korlátozásokat kívánja megkerülni játékkonzolok és streaming eszközök, az ott lévõ VPN-ek egyike sem tudja ezt biztosítani, mivel ezek a platformok vannak nem kompatibilis a VPN-ekkel. De a VPN-nek biztosítania kell egy alternatív, például, Intelligens DNS-proxy.

Néhány VPN-szolgáltató olyan funkciókat kínál, amelyekben megváltoztathatja a DNS-beállításait megkerülni a geo-blokkolókat. Elveszíti a biztonsági funkciókat, de ez ismét egy alternatíva. Ha átnézi a véleményeinket, akkor rájön, hogy a lista tetején lévő legtöbb VPN kínál egy Intelligens DNS szolgáltatás.

Szükséges szolgáltatások

Készülék kompatibilitásEzen túlmenően a VPN-alkalmazásoknak felülről elérhető funkciókkal kell rendelkezniük, hogy felhívják a figyelmünket. Ha meglátogatja az alkalmazás beállításait, számos lehetőséget kell találnia az engedélyezéshez vagy a lehetőségek közül. Például a Öld meg a kapcsolót abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat hirtelen csökken.

Ez a szolgáltatás fog szüntesse meg internetkapcsolatát úgy, hogy amit VPN használata közben csináltál, privát maradjon, amíg a VPN újra nem indul.

Ezenkívül néhány VPN alkalmazás lehetővé teszi a sebesség tesztelését a VPN-hez való csatlakozás előtt és után. Látja, a sebesség manapság kérdés az Internet szolgáltató fojtása miatt. VPN használatakor azonban megteheti megkerülése hogy. A megfelelő funkcióval pedig te is tesztelje a kapcsolat sebességét amikor csak akarod.

Ez csak két olyan szolgáltatás, amelyet egy jó hírű VPN-ben keresünk, hogy felállítsuk a listánkat. A többit az alábbiakban mutatjuk be:

 • DNS szivárgásvédelem.
 • Osztott alagút (kiválaszthatja, hogy a forgalom melyik részét irányítja át).
 • Sebesség mérés.
 • Hirdetésblokkoló.
 • Malware védelem.
 • Kettős titkosítás.
 • Öld meg a kapcsolót.
 • Támogatott protokollok (Egyes eszközök bizonyos készülékeken nem támogatják a meghatározott protokollokat).
 • Alkalmazáson belüli szivárgási teszt linkek (IP-cím, DNS-szivárgás, WebRTC-szivárgás).

Speciális VPN tesztek

Adat szivárgásA listánkon magas rangú VPN-knek képesnek kell lenniük arra, hogy megoldást kínáljanak Önnek, ha van ilyen VPN-szivárgás bekövetkezik. Teszt tesztelést végezünk annak elemzése érdekében, hogy a VPN mennyire megbízható az ügyfelek magánéletének védelme. 

A weboldalunkon mindig ajánlott VPN-ek kiadtak és fejlett VPN tesztelőcsomagokat használnak, amelyeket belsőleg használnak szivárgásmentes az összes VPN-alkalmazásuk. Ha egy VPN ezt nem kínálja, akkor nem készíti el a listát. Pontosan ezt várjuk el a VPN-en a szivárgásvédelem szempontjából:

DNS szivárgás elleni védelem: A DNS az a rendszer, amely átalakítja az URS-t numerikus IP-címké, hogy segítse a böngészőt egy adott webhely betöltésében. A fordítási folyamatot azonban a saját ISP kezeli. Meg tudja tippelni, hogy mi a probléma itt?

Nos, a DNS kérései vannak törölje a mindennapi online látogatott szöveges naplókat. Ezért van az Az internetszolgáltató tudja, mit csinál. Ha olyan VPN-t használ, amely kiszivárogtatja a kéréseit, akkor jobb, ha nincs ilyen. Ezért közelebbről megvizsgáljuk az ajánlatot kínáló VPN-ket DNS szivárgásvédelem. Ha igen, akkor a lista tetején vannak.

WebRTC szivárgások: Ha használsz Firefox, Chrome, Opera vagy Chromium alapú böngészők, mindig érzékeny a szivárgásokra. Látja, a WebRTC szivárgások akkor fordulnak elő, amikor a Az IP-cím szivárog ki a WebRTC API-k segítségével. A VPN-nek hozzá kell járulnia a probléma megkerüléséhez. Teszteléseink során ellenőrizzük, hogy a VPN szolgáltató megadja-e Önnek a lehetőséget tesztelje az ilyen szivárgásokat, és segítsen Önnek abban, hogy segítsen (Néhányan nem tudják). A webhelyünk néhány legfontosabb VPN-je ezt megteszi, és átfogó útmutatókkal szolgál a probléma megoldásához.

VPN blokkolás megelőzése

VPN blokkolásTudnia kell néhányat Egyes országokban a VPN-k blokkolva vannak. Nem azért, mert a régió rájuk néz, nem, mert az ő képtelenség ott működni. Nem fektetnek be eléggé a szerverükbe, ami blokkoláshoz vezet. A hiteles VPN jól szerepel a felülvizsgálati listánkban, ha sikerül megkerülni az ilyen szigorú korlátozásokat a magasan cenzúrált országokban. Beszélünk Kína, az Egyesült Arab Emírségek, a KSA, Oroszország, és a hasonlókat.

Nem csak ezt, hanem a streaming szolgáltatások is képesek blokkolja a VPN-ket valamint a tartalom külföldön történő elérését. A felső VPN-k képesek megakadályozni ezt a blokkolást lopakodva megy a mély csomag-ellenőrző rendszer alatt. Milyen jó a VPN, ha blokkolta a kedvelői DAZN, Netflix, Hulu és BBC iPlayer? Ha nem tudja a helyes módon elvégezni a munkáját, nem, a tökéletes módon, akkor nem áll a lista tetején.

Pénzvisszatérítési eljárás

Pénzvisszatérítési eljárásJó hírű VPN-szolgáltatók mindig kínálnak kiutat a felhasználók számára, ha nem igazán kedvelik szolgáltatásaikat. Ennek egyik módja a pénzvisszafizetési garancia. Amikor kiválasztjuk a legfontosabb VPN-ket, ezt a szolgáltatást figyelembe vesszük. Egyes VPN-ek a 30 napos készpénz-visszafizetés, mások jönnek a 7 napos az egyiket, míg a többinek még nincs is rá.

Azok, amelyek rendelkeznek 30 napos pénzvisszafizetési garancia mindig mászni magasabbra egy rangsorban. De meg kell említenem azokat, amelyek a ingyenes próbaverzió. Nem számít, mennyi ideig tart, még mindig ingyenes, és az emberek bármilyen üzletbe történő befektetés előtt vehetik igénybe a VPN szolgáltatását..

Megbízható ügyfélszolgálat

VevőszolgálatEz egy nagyon fontos tényező, különösen azok számára, akik még mindig újak a virtuális magánhálózatokban. Bármi legyen is a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy milyen jó hírű, ha nem rendelkezik megbízható ügyfélszolgálat, ez nem rangsor. A VPN kiértékelésekor teszteljük azok támogatási hatékonyságát és a kapcsolatfelvételhez használt módszereket.

Például néhány VPN csak a jegy módszer, ami eltarthat egy ideig, hogy válaszoljon. Nem erre törekszünk egy VPN-ben. Amit igazán értékelünk, az kínál 24/7 élő chat támogatás. Nagyon hatékony, ha az ügyfeleknek problémája van, amelyet helyben kell megoldani. Észrevettük, hogy néhány VPN is kínál Önnek e-mail opció, de ez többnyire ugyanaz, mint a jegyek. Ha a VPN-t a támogatás alapján szeretnénk rangsorolni, akkor a fentiek közül háromnak tartalmaznia kell annak biztosítása érdekében, hogy a az ügyfél kényelmes.

A módszerek nem csak az általunk vizsgált tényezők. Azt is vállaljuk, hogy a tesztvezetés átlagos vásárlók. Nyissunk meg egy csevegődobozt, és megnézzük, mennyi időbe telik válaszuk. Ezen kívül mi küldjön e-maileket és töltse ki a jegyeket hogy megtudja, térnek-e vissza hozzánk tisztességes időszak alatt. Figyelembe vesszük a időt vesz igénybe, az ahogy válaszoltak, és milyen jól oldotta meg a kérdést.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map