Ról ről

Az évek során a VPN.guru mindent meghozott neked a technológia vonatkozásában. Most nagyon egyszerűen megtalálja az útmutatókat, a termékleírásokat és még a bemutatókat is. Megkérdezte azonban önmagától: Ki mögötte mindez? Ki vette igénybe az időt a kutatáshoz, és megadta az Ön weboldalunkon elérhető összes információt? Nos, mutassuk be önnek kreatív csapatunkat.

Az alapító

William ReevesWilliam Reeves létrehozta ezt a blogot, hogy segítsen az emigránsoknak és a rendszeres felhasználóknak, akik meg akarják védeni magánéletüket, küzdeni a cenzúrával és legyőzni a regionális blokkokat. Szilárd meggyőződése, hogy személyes adatvédelmének, böngészési viselkedésének és az interneten való böngészésnek szigorúan személyes információnak kell lennie. William hisz továbbá a határok nélküli internetben, a regionális korlátozásokban, a földrajzi blokkokban és egyéb korlátozásokban, amelyeknek nincs helye a globalizált környezetben. Sok országban élt és dolgozott, beleértve Dubait, Katarot és Dániát, a hólyagos hő és a fagyasztó hideg között, egy kicsit otthon felé vágyva. Legyen szó intim csevegésről a hazajutókkal, a hazai csatornákhoz való hozzáférésről vagy az online fenyegetésektől való megvédésről – mindazonáltal, amellyel a forgalom megszakítása nélkül lehetséges lenne..

William Reeves több mint 15 éve dolgozik az informatikai infrastruktúra területén, és én olyan kisméretű projekteket építettem, mint egy kétsoros szkript, és felmértem azokat a projekteket, amelyek globálisan több millió felhasználót és több száz szervert jelentettek meg. Ismeri az internetszolgáltatók piszkos trükköit az Ön adatainak ellenőrzése és a böngészési viselkedés megváltozásának előidézése tekintetében. Ezért reméli, hogy ebben a blogban talál néhány hasznos tippet. Mielőtt továbbmenne, nézd meg alább a szakmai profilját, hogy jobban megértsd, miért számíthat a véleménye.

 • Több mint 10 éves tapasztalat az IT infrastruktúrában.
 • Összességében kiszolgálók százai, millió dolláros projektköltség, tízezer sornyi kód.
 • Ban ben A legjobb szabadúszók 0,01% -a 12 millió közül az online szabadúszó weboldalon. Több mint 100 projektben 5 csillagos minősítéssel rendelkezik.
 • Az év legjobb Linux guru 2008 a szakértők cseréjén.
 • Különböző műszaki igazolások birtokosa CEH RHCE PMP ITIL VCP”Csak a néhány tekintélyesebb közül.

Röviden: elindította ezt a weboldalt, hogy megvédje magánéletét és kibővítse szabadságát a cenzúrától, az adatok lehallgatásától, a regionális korlátozásoktól és hasonlóktól. Ha van egy adott téma, akkor szeretné, hogy írjon róla. Adj neki egy kiáltást a hozzászólásokban.

Charles Roswell

Charles RoswellA weboldal egyik úttörője, Charles a világ minden tájáról információkat gyűjtött az internettel kapcsolatos legújabb technológiákról. Ő is egy streaming szerkentyű. Ezért soha nem hagyja, hogy a regionális korlátozások akadályozzák.

Ha érdekel egy bizonyos csatorna, Charles az a srác, aki megkerüli a földrajzi korlátozásokat. Számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Mark Casey

Mark CaseyTech-guru, lelkes szerpentin és mindenféle eszköz, valamint az eszközök beállításának szakértője. Van valaha problémája a DNS beállításával bármilyen típusú útválasztón? Nos, nézd meg Mark útmutatásait. Az összes szükséges információval és képernyőképeivel rendelkeznek. Ha Kodi felhasználó, akkor át kell menned a bemutatóin. Bármely kiegészítő, amelyet meg szeretne szerezni, percek alatt megtalálható lesz benne.

Mark viszont szereti a TV-műsorokat, az UFC Fights-ot és a Bellator-ot. Ezért talál olyan útmutatót, amely segít megtanulni, hogyan nézheti meg őket a világ bármely pontján. Ha egy bizonyos csatornát fel szeretne tiltani, Mark a srác a feladathoz.

Razan K

Razan KRazan lelkes internetes biztonsági blogger és online adatvédelmi képviselő. Cikkei elsősorban arról szólnak, hogy a VPN-ek szükségszerűvé váltak a mai digitális világban. Nem számít, mi a téma, függetlenül attól, hogy megkerüli a regionális korlátozásokat, megvédi a személyes adatait, vagy megvédi eszközét az online fenyegetésektől – a Razan mindent megtesz.

Razan szintén szerpentin. Ha olyan műsort szeretne nézni, amely csak bizonyos országokban érhető el, kérdezze meg Razant, ő végigvezeti Önt a feloldási folyamaton..

Hogyan csináljuk??

Több millió felhasználót bocsátottunk rendelkezésre az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és a világ bármely más részén átfogó útmutatókkal, lépésről lépésre áttekintésekkel, elfogulatlan áttekintésekkel és összehasonlításokkal az évek során. Az egyetlen célunk, hogy segítsen nekik a technológiai szempontból hozzáértő döntések meghozatalában és a problémák megoldásában, bármi is legyen.

Nem számít, mi a téma, néhány tesztet lefuttatunk, mielőtt megkapnánk az információt. Nem csak körbejárunk és véletlenszerű gondolatokat terjesztünk. Olvasóink kemény munkát végeznek annak érdekében, hogy a weboldalunkon most elérhető hitelességünket nyújtsák Önnek.

Lehet, hogy észrevette, hogy a legtöbb útmutatónk tartalmaz VPN-ket. Ennek oka az, hogy szeretnénk biztosítani a teljes online szabadságot, és a VPN-k ezt kínálják. De mi teszi a VPN rangot az oldalunkon? Nos, elemzőink figyelembe veszik a VPN minden szempontját, és elfogulatlan áttekintésbe foglalják össze. Arról beszélünk:

 • Ár: Függetlenül attól, hogy a VPN drága vagy sem. Érdemes-e megfizetni azt a díjat, amelyet jellemzői alapján kérnek?
 • Jellemzők: Ha kínál az ölési kapcsolót, az intelligens DNS-t, a magas szintű biztonsági protokollokat, a széles kiszolgálóhálózatot és az egyidejű kapcsolatok számát.
 • Kompatibilitás: Ellenőrizzük, hogy elkötelezett ügyfeleik elérhetők-e minden nagyobb operációs rendszerben, ideértve az iOS, a PC, a Mac, az Android és a Fire Stick alkalmazást.
 • Sebesség tesztek: Sok VPN-szolgáltatót teszünk sebesség-tesztekkel annak kapcsolatminőségének meghatározására.
 • Nincs naplózás politika: Elemzőink mélyrehatóan kutatják, hogy egy adott VPN adatot tárol-e a felhasználókra. Szeretnénk kideríteni, hogy őszinték-e, amikor a webhelyükön megemlítik.
 • Canary: Ez egy fontos rész, amelyet mindig ellenőrizünk egy VPN-ben. Ha ezt a részt nem frissítik rendszeresen, attól kell tartania, hogy a kormány veszélyeztette ezt a VPN-t. Más szavakkal, perelni.
 • Pénzvisszatérítési eljárás: Vissza kell lépnie vissza, ha a VPN nem felel meg az elvárásainak. Éppen ezért, amikor felülvizsgálunk egy VPN-t, figyelemmel kísérjük a pénz-visszatérítési politikájukat. Néhányuk 30 napos visszatérítési garanciát kínál, míg mások csak 7 napos fizetési idővel járnak. Nem is beszélve arról, akiknek nincsen.

Nem csak ezt, hanem valós idézetekkel, képernyőképekkel és tényekkel is szolgálunk, amelyek megkönnyítik a döntését. Ezenkívül kapcsolatba léphet velünk a megjegyzés szakaszban is, hogy rugalmasabbá tegye az interakciót.

Még mindig vállalkozás vagyunk

Amikor egy bizonyos terméket megemlítünk, általában hivatkozást mutatunk rá. Néhány ilyen hirdető vagy cég lehetővé teszi számunkra, hogy díjat keressünk ha az olvasó úgy dönt, hogy feliratkozik szolgáltatására. Ha nem erre lenne, akkor nem tudnánk nyújtani Önnek azokat a véleményeket, amelyek a pillanatában vannak..

Nem számít azonban, hogy mi a kapcsolat a vállalatokkal, soha nem engedjük meg, hogy megzavarják megítélésünket és integritását. A termék egy termék, ennek vannak előnyei és hátrányai, és mi a theVPN.guru bíráljuk. Nem javasolnánk olyan terméket, amelyben mi sem lennénk elégedettek. Annyira keményen dolgoztunk, hogy megszerezzük olvasóink bizalmát, nem dobjuk el csak néhány centért.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me