Kako deblokirati torrent stranice u Indiji pomoću VPN-a ili proxyja

Kako ide vaš odmor u Indiji? Viđenje stranica u zemlji prilično je nevjerojatno, zar ne? Međutim, pregledavanje stranica može biti pomalo zastrašujuće zbog teška internetska cenzura. Jeste li znali da stotine web stranica tamo su blokirale internetske usluge? To uključuje bujice poput Gusarski zaljev, tok Kickass i TorrentHound. Ne brinite, ako se puno pouzdate u bujicu, još uvijek možete pristup ovim web stranicama uz pomoć a VPN. U ovom ću vam članku pokazati kako sam mogao zaobići ove blokove i pristup torrent web stranicama u Indiji. Slijedite moje vodstvo.


Kako deblokirati torrent stranice u Indiji pomoću VPN-a ili proxyja

Kako deblokirati torrent stranice u Indiji pomoću VPN-a ili proxyja

U Indiji su bujice blokirane – pogled na stvar

Indija to pokušava zaustavi piratstvo, što može naštetiti prihodima nekih dotičnih tvrtki. Zamislite ako možete preuzeti emisiju koja je dostupna na Hotstaru. Na ovaj način kompanija će izgubiti svoje pretplatnike koji umjesto svojih usluga pribjegavaju besplatnim web mjestima.

To je samo polovica. Vlada surađuje s lokalnim davateljima internetskih usluga i naredbama suda na zabraniti ove web stranice. Nedavno, izvješća navode da samo posjetite ove blokirane URL-ove, možete dobiti trogodišnju zatvorsku kaznu. Da biste dodali gorku trešnju na vrhu, bit ćete novčana kazna za oko Rs 3 lakh. U slučaju da se pitate, to je više nego 4000 $.

Ako pokušate pristupiti bujicama ili bilo kojoj drugoj vrsti blokiranog URL-a u Indiji, dobit ćete ovu poruku upozorenja:

„Ovaj je URL blokiran prema uputama nadležnog državnog tijela ili u skladu s nalozima nadležnog suda. Pregledavanje, preuzimanje, izlaganje ili umnožavanje nedozvoljene kopije sadržaja na ovom URL-u kažnjivo je kao prekršaj prema indijskim zakonima, uključujući, ali ne ograničavajući se na članke 63, 63-A, 65 i 65-A Zakona o autorskim pravima, 1957. koja propisuje zatvorsku kaznu u trajanju od 3 godine, a također novčanu kaznu i do Rs. 3,00,000 / -. Svaka osoba pogođena bilo kakvim blokiranjem ovog URL-a može se obratiti na [zaštićen e-poštom] koji će vam u roku od 48 sati dostaviti detalje o relevantnim postupcima u okviru kojih se možete obratiti nadležnom Višem sudu ili nadležnom tijelu radi isplate svoje pritužbe. “

Budite dodatno oprezni i poduzmite odgovarajuće mjere opreza prije nego što počnete preuzimati bujice u zemlji. Pomoći ću vam radi održavanja slobode interneta. Pročitajte i saznajte.

Što je VPN?

Virtualna privatna mreža je sigurnosni alat koji skriva identitet korisnika dok pristupaju internetu. Ovaj robustan internetski softver stvara sigurnu i šifriranu vezu preko manje sigurne mreže, na primjer, kafići, zračne luke i slično.

Kad ste povezani s VPN-om, vaš promet će biti zaštićen sigurnosnim postupcima visoke razine i protokole za tuneliranje. Kao rezultat toga, sve što pošaljete ili primite zaštićeno je od moguće cyber prijetnje koja bi mogla ciljati vaš uređaj.

S druge strane, VPN također skriva identitet korisnika. To čini mimo skrivajući svoju IP adresu i zamijenivši ga privremenim sve dok postoji veza.

Prikrivanjem internetskog identiteta stižete do čini se da pregledavate iz bilo koje zemlje u svijetu, ovisno o mjestu na kojem se nalazite poslužitelj. Dakle, to ćete moći pristupite ekskluzivnom mrežnom sadržaju regije unatoč tome što sam fizički u inozemstvu. I ne samo to, već također izbjegavate navike praćenja vašeg davatelja internetskih usluga.

Dopustite mi da vam dam primjer. Ako se povežete s poslužitelj u SAD-u, dobivate pristup Američka mreža Netflix, Hulu, HBO i USA. Ako poslužitelj se nalazi u Velikoj Britaniji, BBC iPlayer, Channel 5 i Sky Go jesu li sadržaj koji dobivate. Vidjeti? To je prilično jednostavno.

Kako pristupiti blokiranim torrent stranicama u Indiji pomoću VPN-a

Uzmi to od nekoga tko zna, posjetiti torrent web stranice bez odgovarajućeg sigurnosnog alata je na neki način opasan. Ne želite preuzeti sadržaj i ugroziti svoju slobodu. Zato morate koristiti VPN posjetite ove web stranice anonimno. Pogledajmo u nastavku kako to učiniti:

 1. Prije nego što počnem, ovo nije posao za besplatni VPN. Dakle, odaberite vjerodostojan VPN i prijavite se za njihovu uslugu. Toplo predlažem ExpressVPN. 
 2. Jednom kada stvorite račun, preuzmi i instaliraj njihovu VPN aplikaciju na uređaju na kojem želite pristupiti bujicama.
 3. Aktivirajte aplikaciju i spojite se na bilo koji poslužitelj. Što se bliže poslužitelj, to je veća brzina vaše veze.
 4. Sada, kako biste bili sigurni da ste potpuno anonimni, posjetite ovaj IP Verifier i provjerite je li uspostavljena veza.
 5. vaš veza je osigurana sada i imate prikrivenu IP adresu.
 6. Prijeđite na bilo koju torrent web stranicu koju želite i preuzmite sve što želite, bez rizika.

Ne znam jeste li primijetili, ali savjetovao sam vas da se ne koriste besplatni VPN-ovi. U opasnoj situaciji poput ove, besplatni VPN-ovi nisu pouzdani. može doći do naglog curenja DNS-a i bit ćete potpuno ugroženi.

A da i ne spominjemo da bi mogli prikupiti vaše podatke i prodati ih sestrinskim tvrtkama radi prihoda. Što mislite, kako besplatna usluga plaća njihove servere? Vaši privatni podaci postaju im glavni izvor prihoda.

Najbolji VPN-ovi za pristup zabranjenim torent stranicama u Indiji

Odabir pravog VPN-a za posao prilično je zastrašujući znam. Zemlja ima stroge zakone i svaki pogrešan korak može vas dovesti u probleme. To je razlog zašto biste trebali razmisliti ulaganje u VPN koji dobro funkcionira u Indiji. 

Postoje deseci VPN-a koji tvrde da posao rade ispravno. Međutim, na temelju mog iskustva, nedostaje dio “hodanje hoda”. U svojim sam godinama vidio i pregledao puno VPN-a, a naišao sam i na prilično robusne. Zbog toga vam kažem da ste u dobrim rukama. Ispod ćete pronaći tablicu koja se sastoji od četiri vodeće VPN mreže u svijetu. 

Ovi vrhunski davatelji imaju značajke privatnosti koje će stalno čuvati vaš identitet. Od ubiti prebaciti na strogu politiku no-log, Vaši podaci o privatnosti Nula-log pravila jamče da tvrtka ne čuva nikakve podatke o svojim kupcima. Srećom, te VPN-ove imaju.

Da ne spominjem činjenicu da oni rade u visoko cenzuriranim zemljama poput Kine i UAE. Ako im uspije zaobići ograničenja tih zemalja, Indija bi bila komad torte. Evo ih.

RankVPN ProviderLink
rangVPN-usluga
 • 30-dnevno jamstvo povrata novca
 • Neograničena propusnost
 • Aplikacije za sve svoje uređaje
 • Podrška uživo 24/7

Posjetite ExpressVPN

rangVPN-uslugaPosjetite BulletVPN

rangVPN-uslugaPosjetite NordVPN

4VPN-uslugaPosjetite Surfshark

Popis web lokacija blokiranih u Indiji od strane Airtela & Vodafone

Indijska vlada zajedno s indijskim davateljima internetskih usluga poput Airtel, Vodafone i MTNL raditi jako teško blokiraj torrent web stranice u regiji. Neki od korisnika koji preuzimaju takav sadržaj su bezopasni. Sve što žele je besplatno dobiti određenu datoteku, u čemu je šteta. Nakon što završite s ovim vodičem, to ćete moći s lakoćom. Za sada, evo nas najpopularnije web stranice Indija blokira pristup:

 • RIsbb
 • Gusarski zaljev
 • Ušutkati
 • Softarchive
 • BitTorrent
 • Spacemov
 • Isohunt
 • KickAss bujice
 • TorrentProject
 • Viooz
 • Torrent Downloads
 • Torrentz
 • H33t
 • Vrijeme za kokice

Mogu li koristiti proxyje za deblokiranje zabranjenih web-lokacija u Indiji?

Teoretski, koristeći punomoćnici mogao odobriti pristup nekim blokiranim web lokacijama. Međutim, punomoćnik je nije siguran za upotrebu. Uz to, to niti skriva vašu IP adresu niti šifrira vaš promet. Stoga će vaš davatelj internetskih usluga i dalje moći vidjeti koje web stranice posjećujete. Ako želite sigurno pristupiti web lokaciji koja je zabranjena, koriste samo VPN.

Kako deblokirati web lokacije zabranjene u Indiji – zaključak.

Internetska privatnost i sigurnost danas su sve. Neki od nas uveliko se oslanjaju na bujice kako bi pristupili velikom broju sadržaja. Zašto biti lišen takvog prava? Ako živite u Indiji i bolesni ste zbog ograničenja koja vaša zemlja provodi na sebi, prijavite se kod davatelja usluga kao što su ExpressVPN. Vjerujte mi, gledat ćete na Internet na posve drugačiji način. Ne zaboravite me obavijestiti je li vam ovaj vodič pomogao u rješavanju vašeg problema. Čim dobijete svoju prvu torrent datoteku, vičite mi.

* Izjava o odricanju odgovornosti: Ovaj je članak namijenjen samo u obrazovne svrhe. Ni na koji način ne opravdavamo, ne promoviramo ili potičemo bilo kakvu kriminalnu ili ilegalnu aktivnost. Za vaše postupke odgovorni ste. Molimo provjerite lokalne zakone koji se tiču ​​bujica i piratskih streaminga. Molimo vas imajte na umu da na ovoj web stranici ne ugošćujemo nikakav piratski sadržaj.

Povezane objave

 • Što je VPN politika bez dnevnika - zašto je presudna?

  Što je VPN bez pravila o zapisima – zašto je presudno?

  Nema komentara | 19. prosinca 2017

 • Hakirano 25.000 računa Nacionalne lutrije Velike Britanije

  Hakirano 25.000 računa Nacionalne lutrije Velike Britanije

  Nema komentara | 30. studenog 2016

 • Kako osigurati kućnu mrežu jednim VPN vezom

  Kako osigurati kućnu mrežu jednim VPN vezom

  Nema komentara | 14. veljače 2018

 • Čuvanje djece na mreži - 6 stvari koje biste mogli učiniti

  Čuvanje djece na mreži – 6 stvari koje biste mogli učiniti

  Nema komentara | 15. veljače 2018

O autoru

Charles

Streaming uređaji geek. Zanima me svaka sitnica koju treba znati o zaobilaženju regionalnih ograničenja. Strastveni vjernik u pravo na zaštitu privatnosti na mreži. Charles je također pregledao dosta pružatelja VPN usluga i zna kako odvojiti dobre jabuke od loših.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me