Zašto bi torrenteri trebali koristiti VPN

Iako je većina korisnika obično svjesna da se VPN treba koristiti dok se bujica koristi, činjenica je da je to prisila. To je podcrtano nedavno isključivanjem Torrentza 2 i KickassTorrents-a. To su bile dvije od najvažnijih torrent web stranica koje posjećuju surferi na Internetu. VPN-ovi su potrebni za super brzi bujicu, ali i za druge pogodnosti, kao što su neograničena širina pojasa, šifrirane veze za skriveno i anonimno surfanje, odsutnost bilo kakvih podataka o zapisniku i još mnogo toga.


Zašto bi torrenteri trebali koristiti VPN

Zašto bi torrenteri trebali koristiti VPN

Zašto koristiti VPN?

Pravi izbor za VPN ili virtualnu privatnu mrežu ovih je dana postao prilično težak. To je samo zato što postoji previše izbora u ponudi. Mnogim besplatnim VPN-ovima nedostaju ključne opcije i značajke koje otežavaju obavljanje jednostavnih zadataka, a prepuštaju se nečem naprednijem, poput preuzimanja, strujanja i / ili sejanja bujica.

Isključivanje KAT-a ili KickassTorrents – broj 69 na ljestvicama popularnosti najpopularnijih web stranica na Webu solidan je razlog zašto se VPN treba koristiti tijekom bujice. KAT je isključen jer je netko s sličnom IP adresom pristupio KickassTorrent i Appleovoj Facebook stranici. Time je aktualna američka vlada iskoristila brojne domene KickassTorrent-a. Vlasti su također pokušale izručiti vlasniku web lokacije i još dva vodeća člana web mjesta SAD-u kako bi se suočili sa kaznenim progonom. Ovo je još jedan solidan razlog zašto je korištenje VPN-a za prikrivanje IP adrese obavezno.

VPN-ovi za Torrenting

Nedavne agresivne akcije sprečavanja dovele su do preranog zatvaranja brojnih mjesta indeksacije bujice. Preuzimačima su čak poslane poruke upozorenja koje prijete novčanim kaznama i čak zatvorskom kaznom ako pokušaju pristupiti takvim web lokacijama.

Dakle, ovo će učiniti vaš VPN za vas: prikrivat će vašu osobnu IP adresu, a istovremeno usmjeravati vaš promet putem svojih poslužitelja. Tako će se vaše lokacije prikazati kao jedna dinamična adresa koja se pojavljuje s više lokacija u cijelom svijetu. Samo pri izboru VPN-a osigurajte značajku Connection Drop Protection (CDP) ili DNS prevenciju propuštanja. U slučaju bujica, posebno VPN davatelj treba podržavati Bittorrent usluge.

Možete se odlučiti i za zaštitni alat za svoju IP adresu. Ovo će biti vatrozid koji blokira sve neželjene IP adrese i sprječava da se spameri, snooperi i oglašivači povežu s računalom ako imaju zlonamjerne namjere..

Nadalje, vaša veza također se štiti od zadane crne liste koju su stvorile pristalice bujice. Pregledajte bujice aktivirajući alat za zaštitu IP adrese i VPN i nastavite pretraživati ​​bujice. Za pretraživanje sadržaja mogu se koristiti i besplatni proxyji ili Tor usluga.

Najbolji VPN za bujice

Ako morate odabrati prikladan VPN za vaše bujice, kao i za redovitu upotrebu, odaberite između ExpressVPN, CyberGhost,  ili IPVanish. Vjeruje se da vam pomažu da anonimno preuzmete bujice i da zaštitite svoje interese od agencija i vlada. Nedavno smo pregledali vrhunske VPN usluge radi anonimne bujice. Ukratko, evo najboljih VPN-ova koje možete koristiti privatno surfati webom.

Studije slučaja

Uglavnom svaki klik koji se vrši putem interneta dok bujice bilježe ili promatraju hakeri, vladini poslužitelji, moćne medijske kompanije i prevaranti DMCA. Dogodilo se tako da je nedavno, redoviti pokrovitelj EverydayElectronics-a, koji nije koristio odgovarajući VPN, oboren obavijesti DMCA. U drugom slučaju, CNSE ili kabelska mreža Starz Entertainment, dom Power-a – hit serija od 50 Cent, poslala je obavijest o uklanjanju DMCA-e DMCA korisnikovom davatelju internetskih usluga. Navodno je spomenuti ISP preuzeo i zasijao Crna jedra, još jednu seriju tvrtke Starz.

Ironija je, međutim, da korisnik nije preuzeo nijedan torrent od 2014. Štoviše, dok je preuzimao bujice, bio je to za glazbu posebno, a ne za filmove ili TV emisije.

Iako je Starz zatražio da se dijeljenje navedenog materijala zaustavi i da se datoteka odmah ukloni, to nije bilo moguće jer datoteka nikada nije bila u posjedu korisnika. Zatraženo je da se takvom materijalu koji krši pravila ili bilo kojem drugom Starz materijalu blokira pristup i dijeljenje prema zakonima o autorskim pravima.

U drugom slučaju, federalni žiri sa sjedištem u Virginiji utvrdio je da je američkom davatelju internetskih usluga, Cox Communications kriv za kršenje autorskih prava, naloženo da plati 25 milijuna dolara kao odštetu BMG-u, izdavaču glazbe. BMG je navodio da su Coxovi pretplatnici počinili tisuće kršenja autorskih prava dok se Cox suzdržavao od bilo čega da ih spriječi ili spriječi u piratskim.

Međutim, u SAD-u malo je vjerojatno da će vas ISP prekinuti vezu zbog gusarstva. Međutim, to se može promijeniti s rezultatom ovog konkretnog slučaja. Drugi značajan nedostatak je ako Cox konačno bude odgovoran, može izravno tužiti sve prekršaje gusara.

To samo po sebi pokazuje zašto i kako upotreba pouzdanog VPN-a čuva vaše povjerljive i osjetljive podatke u sigurnom, sigurnom i što je još važnije, potpuno anonimnom..

Zašto bi torrenteri trebali koristiti VPN – završne misli

Nakon što ste povezani na VPN poslužitelj, prijeđite na WhatIsMyIP.network i izvršite i provjerite IP adresu. U idealnom slučaju ona se mora razlikovati od IP adrese koju daje vaš ISP i preusmjeravati se odnekud drugdje. Nakon što ste sigurni u svoju sigurnost i anonimnost, počnite preuzimati potrebnu datoteku s Bittorrenta.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me