CÓMO KAMBIÁR LA REGIÓN DE GOOGLE JÁTÉKÁR

Tedd egy különféle változatot a Google Play Áruházból. Jelentősen jelentkezik az alkalmazásokban, a lejátszásban, a televíziós programokban és a leginkább elérhető eszközökben a Google Play Áruházban. UU, no son los mismos que en el Reino Unido, Franciaország, Alemania, Ausztrália, Kanada és España. Cómo puedo cambiar mi región a Google Play Áruházban? Tod loque necesitas es VPN. A explicamos cómo cambiar el país de tu a Google Play Áruházban és az új blokkok kivételével, az applikációk és a juegos sin gyökér.


Cómo puedo cambiar mi región a Google Play Áruházban?

¿Cómo puedo cambiar mi región a Google Play Áruházban?

KÖNNYEN KAMBIÁR LA REGIÓN DE GOOGLE JÁTÉKOS SOROTT – TÖRT

A veces, aparece el siguiente mensaje de error: „Esta aplicación no es kompatibilis con disuntes de disposivos”. Bemutatja a Google meghatározza a Google Play regiójának az IP-címét, és kifejezetten a Google Play programjának új verzióját jeleníti meg, valamint az IP-címet. A VPN puedes hacerlo. Telepítse a VPN alkalmazást és az Android készüléket. Válasszon egy VPN-szolgáltatót, és állítsa be az új sorrendű alkalmazásokat, és dolgozzon ki új eszközöket, juegosokat, pelikákat és programokat a TV-hez.

 • Al cambiar tu dirección IP a EE. UU., VPN felhasználása, también se desbloquean applicaciones kizárólagos EE. UU., Como Pokemon Go, Netflix, Amazon Instant Video, Hulu Plus, FXNow, WWE Network, CBS All Access, Sling TV és egyéb vásárlók.
 • A VPN feliratú todo tu tráfico. Los sitios web y los piratas informáticos nincsenek javasolva, hogy felvegyék a házirendet, és ha ezt VPN-alkalmazásokkal összevetik.
 • A VPN alkalmazásokat az Android okostelefonok, asztali számítógépek, PC Windows, iPhone, iPad és Mac okostelefonokhoz bontja..
 • Instalar egy VPN és a leggyakrabban használt alkalmazás.
 • A Sony Xperia, a Samsung Galaxy, a HTC, LG, a Motorola vagy a Huawei által használt eljárások, amelyek a Google Play program bármelyikének újjáépítési eljárásait tartalmazzák..
 • A VPN alkalmazásának listája a Google Play Áruházban.

Ellenőrizze, hogy a VPN bizonyítója – miközben a VPN szolgálatot teljes körűen regisztrálja a világon. A VPN fiatalember bizonyítéka, hogy mekkora volt a gondja. Ha az Android eszközöket szeretné összekapcsolni a repülőgépekkel, hotelekkel, vendéglátókkal vagy vendéglőkkel, akkor a legfontosabb importőrök egy VPN-t használnak, és a teljes internet-hozzáférést csak akkor akarják használni, ha az internetet egyidejűleg szeretnék használni. acceso público. ¡Nunca alapjait online privatizálják! A VPN alkalmazásának listája a Google Play Áruházban.

CÓMO KAMBIAR LA REGIÓN DE GOOGLE PLAY STORE EN ANDROID – PASO A PASO

A legfrissebb hírek a Google Play Áruházban, a VPN használatához:

 1. Ingyenes Telepítse az Android készülékét a VPN-igazolások arányos alkalmazásához.
 2. Ellenőrizze a VPN-szolgáltatót, és csak úgy működjön együtt (Reino Unido, Egyesült Államok, Kanada, Kanada, España, stb.).
 3. Establece egy nem azonos VPN.
 4. Ez az Android készülék, vete Configuración -> Aplicaciones.
 5. En “Descargas”, a Google Play Áruházban elérhető.
 6. Haz clic en ella. ”
 7. Presiona “Borrar datos” és “Forzar detención”.
 8. Sal de la configuración.
 9. Reinicia la aplicación a Google Play Áruházban.
 10. Disfruta de una región / país diferente.

ELLÁM KAMBIÁR A GOOGLE JÁTÉKRA E EE. UU./REINO UNIDO – PC / MAC – MÉTODO ALTERNATIVO DEL NAVEGADOR

Si los pasos nem működik szórakoztató módon, a tengeri tengertől, alternatív alternatívától a Play Store áruházának.

 1. A VPN konfigurációs verziója közvetlenül az Android készülékre vonatkozik, a VPN konfigurációja pedig PC-re vagy Mac-re.
 2. Luego, hozzon létre egy VPN szerver szolgáltatót.
 3. Válasszon egy Google Play Áruházot, és töltse le a PC / Mac verzióját.
 4. Busca alkalmazás az Android az EE. U U. que deseas instalar.
 5. Haz kattintással az „Instalar” -ra és az Android készülékre is kiválasztható, ha elégedetlen.
 6. A folyamat elindítása az okostelefonon vagy táblagépen.

CÓMO CAMBIAR EL PAÍS DE TU A GOOGLE PLAY STORE

Ha meg szeretné magyarázni a próbát, és az Android készülékek különféle változatait. Ha szeretné, ha a VPN a Google Play Áruházban működik, ellenőrizze a problémákat, és töltse le a kompozíciókat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me