Ie Quieres Sabre Cómo Liberar tu FireStick?

Az El Fire TV Stick az interneten átalakítja a világ minden tájáról élő streaming készüléket. Létrehozhatja a sorozatot, amikor az összes olyan importált eszközt megtervezte, amelyben minden eszköz elérhető. A FireStick nem támogatja a népszerűsítést. A Mucha összes összehasonlítása a Kodi instalar összehasonlításával, a teljes Kodi-rel nem elérhető, az Amazon hivatalos nyomkövetése, a Kodi és a FireStick konfiguráló puedes-je, az autó oldalirányú (oldalsó betöltése) útmutatásait tartalmazza. Esto es lo que se lama “Jailbreaking egy FireStick ”. En la siguiente guía, puedes encontrarr details in details and dasles de seguir, sobre cómo hacer un jailbreak en a FireStick az Alexa Voice Remote készülékkel, 2019. év.


Ie Quieres Sabre Cómo Liberar tu FireStick?

Ie Quieres Sabre Cómo Liberar tu FireStick?

¿EN QUÉ CONSISTE EL jailbreak DE UN FIRESTICK?

Jailbreaking a FireStick ”jelentése az alkalmazások terceros en él. Aktuális változat és a FireStick nem érinti az operációs rendszer működését. Nincs es szükséges. Az egyszerű, egyszerű, az Android alkalmazás nem egyszerűen elérhető, azaz az Amazon-on keresztül nem elérhető, de nem elérhető az Amazon programja, beleértve a Kodi-t, a Terrarium TV-t, a YouTube-ot és a Mobdro-t.

¿CÓMO HACER UN jailbreak A TU FIRESTICK?

Szabadon a FireStick-hez jailbreak, felhő keverir dos sencillos pasos. Az alapvető felhők, a felhő instalar ES Explorer és él. Una vez hecho esto, poddra instalar Kodi y otras applikaci de terceros and tu FireStick. Así es como se hace:

A. INSTALAR ES EXPLORER EN TU FIRESTICK

 1. Inicia tu FireStick
 2. Luego, veterán a „Configuración” -> „Sistema” -> „Opciones de desarrollador”.
 3. Ahora, activa „Permitir aplicaciones de fuentes desconocidas”.
 4. Az Amazon Fire Fire Stick főmenedzsmentje, vetesse a „Buscar” -t.
 5. Írja le az „ES Explorer” alkalmazást.
 6. 6. Haz kattintva jelenik meg az ES Explorer alkalmazásának leírása és leírása. A terminál kezdeményezése az ES Explorer alkalmazásában.

B. INSTALAR KODI EN TU FIRESTICK

 1. Az ES Explorer desde el menú, vete egy „Herramientas” -> „Administrador de descargas”, en el menú de la izquierda.
 2. Haz clic en “+ Nuevo”, en el menú inferior.
 3. En “Ruta”, írj! https://thevpn.guru/kodi.apk y haz click hu “Aceptar”.
 4. En “Nombre”, “Kodi” pon.
 5. Selecciona “Descargar ahora”
 6. El Archivo de instalación de Kodi comenzará a descargarse.
 7. Válassza ki az „Ocultar” opciót. Luego veterán „Herramientas” -> „Administrador de descargas”, para verificar el proceso de descarga.
 8. Una vez descargado el archív Kodi apk, puedes instalarlo en tu FireStick.
 9. Töltse le a FireStick indítóját.

Inicia la aplicación Kodi.

A Kodi alkalmazás fiatalemberként a FireStick indítójának indításához, a következő jelöléssel:

 1. A FireStick indító indítása, amely a „Tus applicaciones y juegos” részét képezi.
 2. Ahora desplázate hacia la izquierda y seleccione “Ver todo”.
 3. Ubica app Kodi és előzetesen elkészített 3 láthatáron a FireStick.
 4. Haz click en “Mover al frente”.
 5. Töltse le a FireStick indítóját. Ingyenes Ha nem kívánja a Kodi-t és a FireStick-et, a Kodi komplett kiegészítő felhőalapú algoritmusait. Echale un vistazo a nuestra list de los mejores komplemento de Kodi para FireStick és más információkérdések küldése a konfigurációs konfigurációhoz.

CÓMO HACER UN STREAM SEGURO EN TU FIRESTICK USANDO UNA VPN

Függetlenül attól, hogy a lakóhely tényleges, és esélye van arra, hogy minden bizonnyal problémát jelentsen, ha a FireStick alkalmazásban folyamatban lévő tartalmakat szeretné alkalmazni. Ezzel szemben a VPN-t és a Fire Stick-et használhatja. Esto te sallirá ocultar todas tus actividades de transmisión. A También puedes egy VPN felhasználásával készül a geo-restringidas que normál alkalmazás számára, amely nem teszi lehetővé az újjáépítést. Folytatódik, a leggyakrabban megjelenik a VPN-n belüli instalar és a FireStick.

 1. Primero dirígete a ExpressVPN a VPN regisztrációja.
 2. Töltse le a Fire Fire Stick-t vagy az Amazon Fire TV-t.
 3. Vedd meg az „Aplicaciones” oldalt, amely elsőbbséget élvez.
 4. Ahora, selecciona “Kategóriák” -> „Utilidad”.
 5. Elige la applicación ExpressVPN.
 6. A „Utilidad” nem tartalmazza a FireStick szekcióit, egyszerűen használható az ExpressVPN és a TENDA Amazon Express vPN játékához..
 7. Luego, kiválasztva az „Obtener” para descargar la aplicación.
 8. Una vez que se haya descargado and instalado, „Abrir” elige.
 9. Lásd, a VPN kezdeményezése és alkalmazásának kihirdetése, az ExpressVPN felhasználói felületének és az ehhez kapcsolódó szerződésnek a megadása.
 10. Végül, a VPN kiszolgálói szolgálatának elnevezése, a tengeri évek folyamán.
 11. Ha nem kívánja ellenőrizni a VPN-t, akkor egyszerűen kattintva elindíthatja a Fire Stick távoli vezérlőjét..

LA MEJOR VPN PARA TU FIRESTICK

A FireStick teljes kiegészítésének és kiegészítésének polgármesterei, valamint a kórusos régiók EE. UU., Reino Unido, Kanada, Ausztrália és Alemania. Para eludir estas korlátozciones regionales y ver contenido en vivo y bajo igény, desde cualquier lugar, y en cualquier kiegészítő o o canal que desees, felhők, mint az ubicación online mediante a VPN-en. Folytatja a részletes eljárási algoritmusokat a VPN használatával, az Amazon Fire Stick VPN használatával..

 • Desbloquear komplement de Kodi geo-restringidos: Kodi komplett széna, USTVNow como, que solo puedes usar en ciertas regiones. A VPN mellett, az eludir las korlátozciones regionales puedes eludir.
 • Saltar el límite de ISP: ¿Alguna vezérigazgatója még nem jelentette meg az internet gyors lejátszását, és nem látja el online webhelyet, és nem tudja megnézni, hogy mi az online videó? Ha tiszteletben tartja a valószínűsítést, akkor az internetszolgáltató internetszolgáltató internetet kínál. Üdvözlettel, ha a VPN evita que eso suceda.
 • Máxima Privacidad: Añade una capa adicional de privacidad y seguridad a todas tus actividades en línea.
 • Aplicaciones VPN: nincs szükség szerverre és szakértelemre, valamint a VPN-hez hasonlóan konfigurálható konfigurációk, a VPN-fiókok alkalmazásának alapjául szolgáló PCN, Mac, Android, iOS és FireStick VPN fiókok.

Por mi experiencia személyes, ExpressVPN A VPN szerviz szolgálatai a FireStick használatához használhatók. Ha optimalizálja a VPN alkalmazását, akkor az Amazon-on futtathatja a FireStick-et, és nem aktiválta a nyilvántartást (nem naplózási politika). A VPN felülvizsgált listájának frissítése a FireStick, 2019. évi VPN-jéhez, aquí.

RankProviderLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rang
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map