10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Elképesztő, hogy az internet és a kapcsolódó technológiák fejlődése hogyan változtatja meg az emberek szórakozási lehetőségeit. A választott filmek nézéséhez már nem kell színházba menni, vagy az úgynevezett idióta dobozra támaszkodni. A streaming szolgáltatások – például a Netflix – növekedésével a legválogatottabb filmek nézése vagy a televíziós műsorok megtekintése csónakjává vált. Alig kezdettől kezdve, mint DVD-kölcsönző szolgáltatás, erőssége lett, és televíziós és filmgyártásba változott. Miközben a Netflix-et több millió felhasználó használja a világ minden tájáról, kevesen tudnak érdekes tényeket a streaming szolgáltatási óriásról. Vessen egy pillantást a 10 Netflix titok lehet, hogy tud, vagy nem, tud róla.


10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott a Netflixről

Az alábbiakban felsorolunk néhányat ismeretlen tények a Netflixről:

Netflix raktárak

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

A Netflixnek több raktára van, de nagyon kevés ember ismeri a raktárak helyét, ahogy van. Ezek nem nyomon követhetők a szokásos térképező alkalmazásokkal. Még a társaság szállító teherautói is nagyon jól el vannak rejtve. A titoktartás és a magánélet ilyen szélsőséges szintjének oka a társaság birtokában lévő lemezek nagyon drága, és nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsék őket bármilyen áron. Ez az oka annak, hogy a társaság biztosítja, hogy tranzit közben ne helyezzék el helybe vagy lopják el.

Netflix vs Blockbuster

Netflix vs Blockbuster - 10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Netflix vs Blockbuster – 10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Gondolkozott már azon, hogy az emberek, akik a Netflixet felállították, kaphatták először az ötletüket! Reed Hastings, a cég vezérigazgatója 1997-ben fejlesztette ki az ötletot. A jelentések szerint a Blockbuster, az akkori vezető vállalat 40 dollárt számított fel késedelmi díjként. Ez arra késztette a társaságot, hogy alapítson. Valószínűleg senki sem tudja elképzelni, hogy erőfeszítései olyan sikeresek lesznek. A Blockbuster szintén nem fogadja el a bankkártyákat, nem bölcs módon!

A Netflix legjobb gondozott titkai

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

A Netflix legjobb gondozott titkai

Számos szervezet létezik, ideértve az MNC-ket is, amelyek szigorú munkavállalói politikával rendelkeznek. A vállalati titkok és a belső tények megőrzése érdekében a szervezetek arra kötelezik az alkalmazottakat, hogy megállapodásokat és feltételeket írjanak alá. A Netflix arra készteti az alkalmazottakat, hogy a DVD-raktárhelyiségek teljes titoktartásáért esküssen esküssen. Ez valójában logikus, mivel az információ megsértése súlyos következményekkel járhat.

Háború a kalózkodás ellen

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

A Netflix háború a kalózkodás ellen

Az olyan óriások, mint a Netflix vagy bármely más entitás, amely az interneten keresztül szolgáltat tartalmat, a kalózkodás továbbra is az Achille-sarok marad. A legnépszerűbb filmgyártó házak milliókat veszítenek az illegális letöltés, a torrent webhelyek és a kalózkodás webhelye miatt. Annak érdekében, hogy megtámadja a tartalmat ellopó kalózkodási hálózatokat, a Netflix fülét tartja a Bittorent és hasonló oldalakon. Ez megmagyarázza, hogy a Netflix tartalma miért nem válik elérhetővé a P2p-helyeken és a VPN-alkalmazásokban.

Téglalap alakú borítékok?

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Netflix téglalap alakú borítékok

A Netflix téglalap alakú borítékokat küld az ügyfeleknek. Gondolkozott már azon, hogy miért nem használnak négyzet alakú alakzatokat? Ez nem jelentős kérdés, de a tényleges ok a költségek csökkentése. A futárcégek többet számítanak fel a négyzet alakú borítékokért. Tekintettel a Netflix hatalmas és egyre növekvő ügyfélkörére, még a csomagküldési költségek kis különbsége is óriási összeget fog mutatni a vállalat számára.

Első valaha..

A színészek, a rendezők, az énekesek és a technikusok olyan rangos filmdíjakat nyernek, mint az Aranygömbök, amelyeket egyesek még mindig néznek, mások pedig nem. De tudta, hogy a Netflix az első online programozási szolgáltatás, amely elnyerte a televíziós díjat az Aranygömbökön keresztül! Ezután valójában három aranygömböt nyert. Nem sok online streaming szolgáltatás felel meg ennek a rekordnak, igaz? Most, ha az Aranygömbök abbahagyhatják a legtöbb amerikai gyűlöletét, ez mesés!

Szerény kezdetek

A Netflix nem kezdte meg utazását webes streaming szolgáltatóként. 2007-ben merült fel a webes video streamingre. A DVD-szolgáltatók előfizetői korlátozott digitális streaming hatókörrel bírtak, terveik alapján. A vállalat digitális katalógusa akkoriban csak 1000 címet tartalmazott.

Magas def!

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Ha a legtöbb stúdió átvált a FullHD-ra és még nagyobb felbontású tartalomra, lehet a Netflix messze lemaradni? Természetesen a cégnek ugrálnia kellett a HD sávszélességre. Mostanáig a gyűjtemények több mint 85% -a és a filmjeinek csaknem 90% -a 1080p tartalom. Az idő múlásával a 4K minőségű tartalom is növekszik. Ki akarja a normál TV-t nézni?

Netflix hívás

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

Netflix hívás

Lehet, hogy elég hihetetlennek vagy kissé vidámnak számít neked, de az 1990-es évek végén a Netflix munkatársai házhívásokat kezdeményeztek. Ennek célja annak felmérése volt, hogy az ügyfelek hogyan működtek együtt az alkalmazásaival, hogy címeket válasszanak. Telefonon telefonos kérdéseket tettek fel a társaság Kaliforniában található ügyfelekkel szemben, és az ügyfelek az idő nagy részében együttműködtek. Manapság nem ez az, amit sok induló vállalkozás tenne, de ez bizonyítja, hogy az útból való kikapcsolódás időnként hasznos lehet.

A Netflix titkai, amelyeket tudnia kell

Noha a Netflix jelenleg globális streaming szolgáltatás, a megnézendő tartalom nagyban változik attól függően, hogy hol tartózkodik. Míg az amerikai Netflix előfizetők hozzáférhetnek a legjobb filmekhez és TV-műsorokhoz, például Indiában a Netflix bingefigyelők nem olyan szerencsések. A legtöbb ember nem tudja, hogy az online helyét megváltoztathatja a VPN. És így, feloldja az USA Netflix blokkolását annak ellenére, hogy jelenleg élsz Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Mexikó, Németország, vagy bárhol másutt a világon.

Olvassa el legjobb 4 Netflix VPN áttekintő útmutató hogy jobb képet kapjanak arról, hogyan kell megkerülni a regionális korlátozásokat.

10 Netflix titok, amelyeket nem tudott – Összefoglalva

A Netflix, a népszerű online streaming szolgáltatás néhány érdekes árnyalattal rendelkezik, amelyeket manapság kevesen tudnak. A kupakjában sok toll van, beleértve az Aranygömb nyereményt és a HD minőségű tartalom hatalmas könyvtárát. A társaság emellett a legmagasabb szintű titoktartás iránti igényét is használja az értékes eszközök és tartalmak védelme érdekében. A Netflix valószínűleg nem fogja felvenni Hillary Clintont a titkai biztonságos megőrzése érdekében! Ha vannak olyan Netflix titkok, amelyekről úgy gondolja, hogy kimaradtunk, kérjük, ossza meg velünk az alábbi kommentárt. Szeretnénk hallani a gondolatait.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me