10 olyan jel, amely azt mutatja, hogy a macskás halászat áldozata lehet

Ön rajongója az online kapcsolatnak? Még hallottál már a hírhedt harcáról? Nos, itt vagyok, hogy megpróbáljam segíteni abban, hogy ne essen bele a kifogható csalásokba. Olvassa tovább, hogy megtudja, mi a harcsa és milyen a 10 jel, amelyet érdemes keresnie, ha úgy gondolja, hogy kifogtak.


10 olyan jel, amely azt mutatja, hogy a macskás halászat áldozata lehet

10 olyan jel, amely azt mutatja, hogy a macskás halászat áldozata lehet

Mi a macskás halászat??

Nagyon egyszerűen fogalmazva: a kifogásolható hamis személyiséggel online kapcsolatot alakítanak ki az emberekkel.

Ellentétben azzal, amit sokan gondolnak, nem minden kifogó érkezik téged. Időnként a harcsa nem más, mint egy szégyenlős és magányos ember, aki megpróbál kapcsolatot létesíteni anélkül, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülne.

Az ilyen típusú kifogás nem igazán rosszindulatú. Igen, árulás. Igen, ezeket továbbra is társadalmi csalásoknak tekintik. Biztonsági szempontból azonban nem feltétlenül veszélyesek.

A domináns halászati ​​stílus azonban sokkal sötétebb. Sokan hamis online személyeket használ a mindennapi élet finanszírozására, vagy pénzükből és idejéből a gyanútlan áldozatok csalására..

10 A macskázás jelei

Hogyan tudod megmondani, hogy halászat áldozata vagy? Nos, ehhez nincs pontos tudomány. Ha azonban az a személy, akivel online beszél, néhány olyan jelemet mutat be, amelyeket alább említek, érdemes újraértékelni ezt a kapcsolatot.

1. Az online kapcsolat gyorsan fejlődik

A legtöbb harcsa megpróbálja a kapcsolatot a lehető leggyorsabban előrehaladni. Az első néhány interakció során aktívan megpróbálják a lehető legtöbb érzelmi kapcsolatot kialakítani. Ez legyen az első piros zászló. A valós kapcsolatok, mind online, mind személyesen egyaránt, időbe telik a fejlődésükhöz. Ha már bevallják iránti szeretetüket anélkül, hogy még srácok is találkoznának, akkor valószínűleg kifogtak.

2. Csak szövegen keresztül kommunikálhat

Ez az egyik legszembetűnőbb vörös zászló, amelyet megtalálhat. Ha az egyetlen kommunikációs mód szöveges, akkor problémája van.

Az internet nagyon egyszerűvé tette az emberekkel való kapcsolatfelvételt az egész világon. Hasonlóképpen, a kommunikációs eszközök jelentősen javultak az elmúlt években. Legtöbben Skype-t, FaceTime-t vagy bármilyen más videotelepet használnak. Ha úgy tűnik, hogy nem akarja, hogy ez a személy beleegyezzen, hogy telefonon vagy kamerával beszél veled, akkor valószínűleg kifogott.

3. A történeteik néhányat csak nem adnak össze

Mivel a kifogás alapvetően hamis személyiséggel történik, hogy valódi kapcsolatot létesítsenek, a halászoknak rendelkezniük kell háttérinformációkkal a személyiségükről.

Vigyázzon a történetekre, amelyeket az életükről és tapasztalataikról mesélnek neked. Ha a történeteik túl extravagánsak vagy csak nem tűnnek logikusnak, akkor valószínűleg kifogtak.

4. Túl jónak tűnik, hogy igaz legyen

Az emberek, a valódi emberek, hibásak. Különös furcsaságaik vannak, amelyeket talán nem mindig értékelnek. Nem mindig tökéletesek.

Még a Instagram-érdemesebb valós életbeli kapcsolatok sem tökéletesek. Ez csak az alapvető logika, hogy hibás az ember számára. Ha online valakivel beszél, aki teljesen tökéletesnek tűnik, légy óvatos. Valamennyi képük elképesztően gyönyörű? Tudják az összes hivatkozást, és vannak olyan érdekeik, amelyek tökéletesen átfedik a tiéd? Ön valószínűleg kifogott.

5. Hiányoznak a közösségi média oldalai

Itt van egy piros zászló, amely szépen kiegészíti a listában említett többi jelet. A legtöbb ember vallásosan használja a szociális média oldalait. Valójában csak annyit kell tennie, hogy valaki Instagram-kezelője legyen, és nagyon jó képet kap a napi életükről..

Ellenőrizze a személy közösségi média oldalait. Online aktívak? Lát-e bármilyen interakciót a barátaival? Meg vannak címkézve képek éjszakáktól / napoktól? Ha nem igazán talál egy koherens közösségi média oldalt, akkor valószínűleg elkaptak.

6. Kedvezményeket, pénzügyi és egyéb támogatásokat kérnek

Mondja el nekem: Ha olyan helyzetben van, ahol sürgős pénzügyi segítségre van szüksége, akkor kihez fordul?

Általában először a családját vagy közeli barátait kéri segítségért. Ha egy olyan személy, akivel a közelmúltban online találkozott, hirtelen pénzügyi segítséget kér, akkor valószínűleg kifogották.

Ez azonban nem csak a pénzkeresésre vonatkozik. Vigyázzon valakivel, akivel csak találkozott, aki folyamatosan kér segítséget. Általában eltart egy ideig, amíg két ember eléggé bízik egymásban, és támogatást kérnek. Ha ez valóban a kapcsolat korai szakaszában történik, akkor fontolja meg piros zászlóként.

7. Túl sok mentségük van

Tehát online találkozott valakivel. Azonnal eltalálja (vörös zászló), tökéletesnek tűnik számodra (vörös zászló), és alig várhatod, hogy a kapcsolat valamivel kézzelfoghatóbbá váljon..

Megpróbálta őket telefonon vagy kamera segítségével eljuttatni velük, vagy akár meg is próbálta velük személyesen találkozni … és mindig mentségeket dobnak rád. Mindig van valamilyen ok, ami megakadályozza őket abban, hogy elmozduljanak a már meglévő szöveges beszélgetéseknél. Igen, valószínűleg kifogtak.

8. Minimális nappali interakciók

Próbáld meg felmérni, hogy mikor zajlanak ezek a beszélgetések. Leginkább éjszaka fordulnak elő? Van-e bármilyen kommunikációja a nap folyamán??

Ha úgy tűnik, hogy az összes olyan beszélgetés, amelyben csak éjszaka zajlik, miután az a személy befejezte a napját, vörös zászlóként kell ezt látnia. Ne hagyja, hogy valaki meggyőzze Önt arról, hogy nincs néhány perc alatt a nap folyamán, hogy eldobjon egy vonalot vagy egy hívást. Ha csak éjjel beszélsz, akkor valószínűleg kifogtak.

9. Mindig „utaznak”

Úgy tűnik, van olyan munkájuk, amely rendszeresen küldi el őket a világ minden tájáról. Ez a munka miatt gyakran nem tudnak veled beszélni (olvasni: megmutatni arcát a kamerán). Ezenkívül valamilyen okból úgy tűnik, hogy utazásaik soha nem lesznek közel ahhoz, ahol élsz.

Ha mindig „utaznak”, és nincs idejük bizonyítani számukra legitimitásukat, akkor valószínűleg kifogtak.

10. Érdeklődésük túlságosan széles

Szeretném, ha szellemi tudomásul veszi érdekeit. Legtöbbször néhány mondatban meg tudja mondani, mi az érdeklődése. Ezek az érdeklődések általában Önre és a múltbeli tapasztalatokra vonatkoznak.

Most, ha az a személy, akivel online beszélget, túl sok érdeklődéssel rendelkezik, és széles körű témákat ölel fel, akkor fontolja meg piros zászlóként. Az érdekek széles listája felveheti sokkal nagyobb számú ember figyelmét. Ez az oka annak, hogy sok katolikus a lehető legszélesebb körű és általánosabbá válik, amikor felsorolja személyének érdekeit és hobbijait, egyszerűen csak több áldozatot fog elfogni. Ha ez történik veled, akkor valószínűleg kifogtak.

Hogyan lehet biztonságban maradni az online kapcsolatokban?

Hogy nagyon őszinte legyek, az online kapcsolat sok kemény munka. Az online társkereső weboldalak megjelenésével egyre több ember fogadja el a távolsági e-kapcsolat elképzelését. Ez kicsit könnyebbé tette a dolgot a katicabogászok számára mindenütt, mert ma már több ember nyitott az ilyen típusú kapcsolatokhoz.

Szóval hogyan lehet biztonságban maradni online társkereső közben? Íme néhány tipp, amely segít megőrizni biztonságát az online társkereső webhelyeken:

 1. Ne használja a Facebook-profilját vagy a szokásos e-mail címét bármelyik társkereső szolgáltatásra való feliratkozáshoz.
 2. Ne használja online bankkártyáját vagy hitelkártyáját. Próbáljon meg online pénztárcát létrehozni, vagy használjon előre fizetett online betéti kártyát az összes online tranzakcióhoz.
 3. Vigyázzon, ha túl sok személyes információt oszt meg az emberekkel, akikkel online találkozik. Mielőtt elkezdené feltárni a legmélyebb sötétebb titkait, győződjön meg arról, hogy időt adott a kapcsolatnak a természetes fejlődésre.
 4. Ha bármilyen gyanúja merül fel azzal a személlyel, akivel beszél, próbálkozzon a Google-on keresse meg az általuk készített képet. Ha az egyetlen eredményt a közösségi média oldalai találják meg, akkor engedheti meg egy kicsit. Megnézheti, vajon ez a személy ellopta-e képeit valakitől.
 5. Szerezzen magának VPN-kapcsolatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy adatai mindig biztonságban vannak. Emellett online névtelenséget is felvesz, és megóvja magát a lehetséges csapásoktól és támadásoktól. Javaslom, hogy csak olyan hiteles és megbízható szolgáltatókat használj, mint például az ExpressVPN.

10 macskáshorgász jel – záró gondolatok

Itt van, néhány olyan jel, amelyet érdemes keresnie, ha úgy érzi, hogy kifogtak. Ne feledje, hogy léteznek túlmutatók. Az egyik vörös zászló nem feltétlenül jelenti a harcsa jelentését. Ha azonban egyre több és több jelet észlel felbukkanó, szakítsa meg a beszélgetést, és hagyja ki az embert az életedből.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map