10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Az elmúlt néhány évben a szórakozás keresésének módjai soha nem látott módon változtak, számos okból. Az internethozzáférés lehetőségei megnövekedtek, ahogyan az átlagos internetes hozzáférési sebesség is korlátozott, így az információk egyetlen gombnyomással elérhetők, mint még soha. A gyors LTE hálózat elterjedése és a streaming szolgáltatások növekedése párhuzamosan a médiatartalom könnyű hozzáférhetőségét biztosítja több száz millió millió ember számára a világ minden tájáról.


Manapság számos online streaming szolgáltatást használhat a választott filmek és TV-műsorok nézésére, például Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall és így tovább. Vannak ingyenes és fizetett streaming szolgáltatások is, amelyek közül választhat. A Netflix az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltatás. Választhat azonban számos, a láthatáron megjelenő alternatíva közül is. Noha népszerűbb Netflix alternatívák léteznek, például a HBO GO, a Hulu, a Showtime vagy az Amazon Prime, ez a cikk elsősorban a kevésbé ismert Netflix helyettesítőkre vonatkozik.

10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Az alábbiakban felsorolunk néhány méltó alternatívát a Netflix-ről, amelyeket hamarosan meg kell nézni.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Acorn TV – 10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Azoknak, akik hajlamosak az Egyesült Királyság TV-viteldíjaira, például a „Jeeves és Wooster” vagy a Helen Mirren főszereplője a Prime Suspect-re, az Acorn TV-t kell választaniuk. Csak 5 dollárba kerül havonta. Az Acorn TV számos eszközön elérhető, köztük olyan népszerű eszközökön, mint az iPad, iPhone, Apple TV Box, Samsung Smart TV és Roku. Kompatibilis a Chrome böngészővel.

Mubi

MUBI - 10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

MUBI – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Ez egy egyedülálló streaming szolgáltatás, amely havonta 30 filmet kínál Önnek, a hónap minden napján. A hónap után a lista eltűnik. A Mubi által bemutatott filmkínálat nagyon lenyűgöző. Néhány elfelejtett gyöngyszem is megjelenik időről időre, beleértve a klasszikus néma korszak filmeit. A nézőknek havonta 5 dollárba kerül. Most csak az Egyesült Államokban működik, és támogatja a Mac-ot, a PC-t, az Apple mobil eszközét és az Androidot.

Ropogás

Crackle - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Crackle – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

A Crackle már több mint egy évtizede fennáll. 2007-ben indították el, mint a Sony filmek és tévéműsorok online könyvtárát. Alapvetően egy ingyenes, bár hirdetésekkel támogatott, streaming szolgáltatás, amely mind eredeti tartalmat, mind hollywoodi filmeket kínál. Megnézheti a Crackle-t PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en, Android-on, Fire TV-n, PS4-en és sok más streaming platformon. Ha még soha nem vizsgálta meg, akkor érdemes kipróbálni.

Fandor

- 10 Netflix alternatíva, amelyekről még nem tudott

– 10 Netflix alternatíva, amelyekről még nem tudott

A Fandor útját a streaming szolgáltatások arénájában kezdte meg, főként fesztivál alapú és kultikus filmek bemutatásával. Az idő múlásával a film-adatbázisuk kibővült, ami nagyon dicséretes. Most már több mint 6500 kattintással, és a választékban megtalálhatók a megfigyelt dokumentumfilmek és a klasszikusok is. Havonta 10 dollárba kerül. Készíthet filmlistákat, majd megoszthatja azokat barátaival. PC-re, Mac-re, Apple TV-re, Roku-ra és Chromecastra érhető el.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Crunchyroll – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Ha anime, manga és más ázsiai tévédíjak rajongója vagy, már hallottál a Crunchyroll.com webhelyről. Két Crunchyroll verzió van: egy ingyenes, hirdetéssel támogatott verzió, és egy, amely havonta 7 dollárba kerül. A prémium verzió határozottan megéri a pénzt, mivel hozzáféréssel rendelkezik a népszerű japán show-khoz, beleértve Naruto Shippuden és Moon tengerész HD-ben.

A Crunchyroll a legtöbb streaming eszközön elérhető. Ide tartoznak az Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku és Chromecast.

Sundance MOST

SundanceNow - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

SundanceNow – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Ez a szolgáltatás az indie és a dokumentumfilmekre összpontosít. A választék azonban növekszik, és magában foglalja más típusú filmeket is. Vannak havi és éves előfizetési csomagok. A SundanceNow számítógépen, Mac-en, iOS-en, Android-on, Roku-on vagy Chromecast-eszközén megnézheti.

reszketés

Shudder - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Shudder – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Valószínűleg már kitalálta. A borzongás, amint az a névből kitűnik, kielégíti a horrorfilm-szerelmesek igényeit. Itt megkaphatja az adagát a gerinc-hűtőről. Ismét éves vagy havi előfizetési terveket kap. Kereshet vintage szörnyű rázkódásokat és azok legutóbbi átdolgozásait is. Elérhető néhány iOS és Android eszközön. A horroron belül al-műfajokat is kereshet, például zombi vagy vámpír alapú filmeket.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Le Cinema Club – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Ha ingyenes filmek streamingjét és gond nélkül kívánta, erre van szüksége. Itt minden vasárnap kap egy filmet, majd megnézheti azt a hétig. A Le Cinema Club egész évben különféle filmeket sugároz. A költség nulla, és meg kell nézni a dokumentumfilmeket és a rövid filmeket.

FilmStruck

FilmStruck - 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

FilmStruck – 10 Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

A Criterion Collection és a Turner Classic Movies összefogtak, hogy létrehozzák a FilmStruck nevű streaming szolgáltatást. Megkapja a klasszikus művészeti ház és a kortárs filmek szép keverékét. A sztárság filmeit mutatja be, mint például Akira Kurosawa és Ingmar Bergman. Most támogatást kínál az Android, a Fire TV és az iOS számára, de a támogatott platformok az idő múlásával növekedni fognak. Két havi előfizetési terv és éves terv van.

Tubi TV

Tubi TV - 10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Tubi TV – 10 olyan Netflix alternatíva, amelyről még nem tudott

Ingyenes és fizetős változatban is kapható. A hirdetésalapú ingyenes szolgáltatás 40 000 filmből álló adatbázissal rendelkezik. A Tubi TV PC-n vagy Mac-en, az Amazon Fire TV-n, a Roku és az Android mobil eszközökön fut. A fizetett tervek havi 10 USD-tól kezdődnek. Tiéd a választás!

10 Netflix alternatíva, amelyekről még nem tudott – Használjon VPN-t

A fent felsorolt ​​streaming szolgáltatások többsége sajnos csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha korábban már belépett az American Netflixbe, akkor valószínűleg már tudja, hogy el kell maszkolnia IP-címét és be kell szereznie egy amerikai IP-t, hogy feloldja az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália vagy a világ bármely más részén található amerikai csatornákat..

Ha kipróbálhatja a 10 Netflix alternatíva bármelyikét külföldön, először jelentkezzen be az alábbi táblázat egyik legjobb VPN-szolgáltatójához..

10 Netflix alternatíva – összefoglalva

Ezek alapvetően a film streaming szolgáltatásai, amelyek speciális résekre szolgálnak, nem pedig a tömegeknek szánt hatalmas filmgyűjteményt (az Equalizer egészen a Moneyballig). A horror- és akciófilmektől a dokumentumfilmektől kezdve minden műfajnak van szolgáltatása. Legtöbbjük nem ingyenes, de választhat a tervükből.

Nagyon sok közülük korlátozott ideig ingyenesen kipróbálhatja a csomagokat, ami jó. Természetesen azt is ellenőriznie kell a platformok és az eszközök kompatibilitását, mielőtt előfizetne ezekre a szolgáltatásokra. Előfordulhat, hogy áttekinti ezen szolgáltatások áttekintését, mielőtt nullára helyezné a kívánt szolgáltatást. Csakúgy, mint egy fantasztikus kínai étterem felvétele!

Tud valamelyik Netflix alternatíváról, amelyről véleménye szerint kellett volna készítenie a listánkat? Hagy egy megjegyzést, tudassa velünk.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me