2020-as legjobb streaming szolgáltatások

Mik a legjobb streaming szolgáltatások 2020-ban? Az idő múlásával drasztikusan megváltozott az a mód, ahogyan az emberek szórakoztatást keresnek és szereznek. Önnek már nem kell a multiplex, vagy irány a DVD kölcsönző szolgáltatás a környéken, hogy élvezze a kedvenc mozdulatait. A gyors internet-hozzáférés olcsóbbá és elterjedtebbé válásával Online streaming szolgáltatások fellőtte.


Ki kell feliratkozni kábel TV szolgáltatások vagy vásároljon DVD-ket, ha a legújabb TV-műsorok és filmek is elérhetők lehetnek online HD felbontásban megtekintve? Valójában nem igazán kell a PC hogy ezeket a szolgáltatásokat bármikor elérhesse. Ha több streaming szolgáltatás jelenik meg a láthatáron, ki kell választania az igényeinek megfelelőt. Nagyon sok streaming csatornát teszteltünk az elmúlt néhány évben. Az alábbiakban megtalálja a legjobb streaming szolgáltatások 2020-tól. 

A 2017. évi legjobb streaming szolgáltatások

2020-as legjobb streaming szolgáltatások

2020-as legjobb streaming szolgáltatások

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a legnépszerűbb streaming szolgáltatásokat, amelyek közül választhat. Felhívjuk figyelmét, hogy a csatornák egy része geo-blokkolt az USA-n kívül. Ennek ellenére továbbra is elérheti őket a VPN szolgáltatás.

Netflix

Netflix - 2017 legjobb streaming szolgáltatás

Netflix – 2018 legjobb streaming szolgáltatás

Kétségtelen, hogy az egyik legnépszerűbb online streaming szolgáltatás. Kiváló választéka TV-műsorok és filmek, A nagy felhasználói felület és az ajánlási rendszer miatt a legtöbb rivális előtt eljuthat a versenyre. Ez azonban nem ingyenes, és a vadonatúj tartalom korlátozott lehet. A havi előfizetési díj most $ 9.

Az a tény, hogy a felhasználók legfeljebb 10% – ot hozhatnak létre öt különböző profil ugyanabban a fiókban növeli a sokoldalúságát. Széles körű eszköz- és platform-kompatibilitása szintén javára működik. Nem gondolok olyan streaming eszközre, amely nem működik a Netflix-rel. Az Amazon Prime Video-val együtt, Netflix az oeddig egyetlen globális streaming szolgáltatás.

Hulu

Hulu - 2017 legjobb streaming szolgáltatás

Hulu – 2020-as legjobb streaming szolgáltatás

Ha olyan megfizethető streaming szolgáltatást keres, amely kiváló TV-tartalmat kínál, Hulu a legjobb fogadás. A régió korlátozása azonban fennáll. Ez elérhető a (z) Japán és a USA csak. Lehet, hogy te használja ezt a korlátozást a VPN-alkalmazásokkal. A ritkán megjelenő hirdetések zavaróak lehetnek, és az UI nem pontosan felhasználóbarát.

Most csak fizet Havonta 8 dollár. Van egy ingyenes verzió is, de korlátozásai kikapcsolják a legtöbb felhasználót. A Hulu Plus számos eszközt támogat, köztük a felső játékkonzolok és Roku. A Hulu a következőhöz hasonló élő streaming szolgáltatást is indít Sling TV, PS Vue és DirecTV Now hamarosan. A Netflixhez hasonlóan a Hulu kompatibilis az összes nagyobb streaming eszközzel, ideértve a Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV és Apple TV.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video - 2017 legjobb streaming szolgáltatás

Amazon Prime Video – 2020-as legjobb streaming szolgáltatás

Ezt szinkronizálhatjuk legjobb streaming szolgáltatás az egész család számára. A tartalom tartomány hihetetlen, és elsődleges előnyöket élvez. Havi díjrendszer hiánya azonban sok ember számára kiderül. Valójában jobban megfelel azoknak, akikhop online nagyon sok és hasznos Amazon Prime. Az is ideális, ha többet akar nézni gyermekek programozása és vígjátékai mint más műfajokban. Míg Amazon Prime nincs támogatva Apple TV, továbbra is megnézheti bármilyen más streaming eszközön, amelyre gondolhat. Roku, PS4, Xbox, Android, Smart TV és Fire TV Stick, mind kompatibilisek.

Ropogás

Ez az egyik ingyenes online streaming szolgáltatások amelynek természetesen meglehetősen nagy felhasználói bázisa van! Kiváló a videóinak sokfélesége. De ingyenes szolgáltatások jönnek a csuklás, és itt van rengeteg hirdetés amit meg kell bánnod. A Sony tulajdonában van.

Vicces vagy meghalni

Nos, ez nem olyan, mint egy tipikus streaming szolgáltatás. Csak akkor megy rá, ha szereted nézni a kedvenc hírességek ostoba cselekedetekben amelyek nevetve szétválnak. Más szavakkal, a slapstick számára komédia szerelmeseinek.

A videók vidámak és azonnal megvilágíthatják a hangulatot. Találsz néhány hollywoodi hottie-t, amelyek megmutatják vicces oldalaikat, mint még soha a műsorokban. Néhány ember számára ez elég nevetséges, de szükség van rá stressz busters időnként.

Vevo

A Vevo elsősorban a következőkre irányul zene szerelmeseinek. Nehéz leszel arra, hogy újabb dedikáltot találj zenei video streaming szolgáltatás ez ingyen jön. Nem csoda Vevo a felhasználói bázis gyorsan növekszik.

A csuklás van hanyag navigáció. Bizonyos értelemben a következőnek tekinthető: az MTV utódja. A tulajdonos Sony Music Entertainment és Universal Music Group, és mindkét óriás zenei videói vannak az adatbázisában. A tartalom nagy része azonban pop és hip-hop műfajok. Széles körű platformkompatibilitása szintén hozzájárul népszerűségéhez.

A globális elérés problémája

Ha jól ismeri az internet kifejezést magánélet és szabadság, lehet, hogy sok szálakkal és vitákkal találkozott, amelyek körül forognak területi alapú tartalomkorlátozás. Ezt a mechanizmust a szolgáltatások és a webhelyek streamingje használja korlátozza tartalmát a felhasználó tartózkodási helyétől függően.

Más szavakkal, a jelenlegi tartózkodási hely diktálja, hogy mihez férhet hozzá online. Például néhány webhely és szolgáltatás csak a MINKET, ami hozzáférhetetlenné teszi őket Kanada, és a Vise-Versa. Ez nem minden; néhány webhely blokkolva van egy adott régióban. A legnépszerűbb országok, ahol erre lehetőség van Kína, Oroszország, Egyesült Arab Emírségek és a KSA. 

De van megoldás erre a problémára, amellyel mindenki szembesül a mai internetben – A Virtuális magán hálózat. Ez az internetes eszköz képes megtéveszti online helyét úgy, hogy egy másik régióban jelenjen meg (gyakorlatilag szólva).

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez a választott országban. Így van úgy tűnik, hogy az egész forgalom innen származik. Akkor megteszed kap egy IP címet az adott területen, és közvetlen hozzáférés a térségben lévő összes korlátozott tartalomhoz.

Hogyan lehet csatlakozni?

Ha meg akarja kerülni a Netflix, BBC iPlayer, és az összes szolgáltatás a világ minden tájáról, fkövesse az alábbi lépéseket:

 1. Feliratkozás egy VPN szolgáltatóra amelynek van egy tisztességes szerverhálózata. Később talál majd ajánlásokat a cikkben.
 2. A VPN-ek sokkal könnyebbé tették a csatlakozást, dedikált alkalmazások létrehozásával. Töltse le és telepítse a VPN-klienst az Android, iOS, PC, Mac, FireStick vagy útválasztón.
 3. Ezután indítsa el az alkalmazást és jelentkezzen be újonnan létrehozott fiókjával.
 4. Most, az átadni kívánt csatorna alapján, csatlakozni egy szerverhez a saját országában.
 5. A csatlakoztatás néhány másodpercig tart. Miután a kapcsolat létrejött, indítsa el a kiválasztott csatornát.
 6. Most, folyam amit egyszer nem tudtál megtenni bárhol is vagy.

Sok lehetőség közül lehet választani. Ezért vizsgáltam meg több tucat VPN-t, hogy segítsen a keresésnél. Görgessen egy kicsit tovább, és tudjon meg többet.

A legjobb VPN a streaming szolgáltatások feloldásához bárhol

A földrajzilag korlátozott tartalomhoz való hozzáférésnek nagyon sokat kell látnia. Ha bizonyos csatornákat fel szeretne tiltani, vannak sok tényezőt kell keresni a VPN-ben. Itt, a VPN.guru webhelyen áttekintjük a VPN szolgáltatókat őszinte, elfogulatlan módon. Ugyanakkor több mint 100 VPN-szolgáltató tesztelése után (ingyenes és prémium), listánk lerövidült 4 legnépszerűbb. Lássuk miért:

ExpressVPN

ExpressVPN borító

Meg fogom kezdeni az első számú válogatással, ExpressVPN. A szolgáltatás hatalmas szerverhálózatot kínál, amelyből áll 3000 szerver több mint 90 helyen. Amikor először láttam az ExpressVPN-t, feliratkoztam a szolgáltatásra, hogy kipróbáljam. A vizsgálat során észrevettem, hogy ezt következetesen sikerült elérni állandó sebesség. A videóm nem állt le egy pillanatra a pufferolásra.

Alkalmazásuk egyszerű és azok számára készült, akik nem ismerik a technológiát. Talál ügyfeleket Windows, Mac és Linux. Észre fogja venni azonban, hogy az ExpressVPN a mobil osztályon ragyog, intuitív alkalmazásokkal iOS, Android és igen, a Blackberry.

Ezenkívül, ha egy adott ország szerverére kattint, a VPN automatikusan csatlakozik Önhöz a a régió leggyorsabb szervere. Egyáltalán nem kell aggódnia, hogy egy lassút választ.

Biztonsági szempontból az ExpressVPN egy automatikus lekapcsoló, amely letiltja az internet hálózatát, ha a VPN-kapcsolat hirtelen csökken. Így bármit is csináltál egy belsejében titkosított kapcsolat magán marad.

Ezenkívül az adatait az iparág legmegbízhatóbb protokolljai fogják titkosítani. Beszélünk OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP és SSTP, együtt 256 bites titkosítás.

Még egy dolog, ha olyan eszközön szeretne adatfolyamot közvetíteni, amely nem támogatja a VPN-t, akkor mindig használhatja a Intelligens DNS-proxy (MediaStreamer). Be lehet állítani Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation és Xbox. 

Ennek ellenére, ha nem volt elégedett azzal, amit az ExpressVPN kínál, akkor részesülhet azok előnyeiből 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

Hátrányok

 • Az árak meglehetősen magasak

NordVPN

NordVPN áttekintés

Bár fent felsoroltam a kedvencemet, ez továbbra is az egyik legjobb válogatásom. NordVPN büszkélkedhet 5000 szerver szerte a világon, miközben fedezi 60 ország. Ez feloldhatja a fenti streaming szolgáltatások és még sok más szolgáltatás blokkolását. Ez azonban nem volt a legfontosabb tényező, amely felhívta a figyelmüket, ez az, amiben a szolgáltató van biztonsági feltételek.

Mellett katonai titkosítás, A NordVPN ujjával rendelkezik néhány extra funkcióval. Először is, vannak CyberSec, egy nagyon fejlett technológia, amely megvédi az eszközt bármilyentől rosszindulatú programok vagy rosszindulatú szoftverek ami megcélozhatja.

Másodszor, megvan nektek Kettős VPN titkosítás. Ezzel az adatok át lesznek irányítva két szerver egy helyett, megduplázza a jelenlegi titkosítást, ami szintén növeli az internet biztonságát.

A NordVPN különös hangsúlyt fektet a földrajzilag korlátozott tartalom feloldására. Megvan nekik SmartPlay technológia, nulla tudás Intelligens DNS , amely feloldja a szolgáltatások és webhelyek százainak felfedezését szerte a világon.

Csakúgy, mint az ExpressVPN, a NordVPN az ügyfelek számára is kiutat kínál, ha nem elégedettek a termékkel – 30 napos pénz-visszafizetési garancia. 

Előnyök

 • SmartPlay
 • Kettős titkosítás
 • CyberSec
 • Katonai titkosítás
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • Visszatérítési politika (30 nap)
 • 5000+ szerver 60 országban

Hátrányok

 • Néhány szerver nagyon lassú volt
 • Homályos ingyenes próbaverzió

BulletVPN

BulletVPN borító

BulletVPN jelentése székhelye Észtországban, amely előnyt nyújt az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező egyéb prémium szolgáltatásokkal szemben. A szolgáltatás tesztelése közben ezt észrevettem egy kicsit kicsi. Nincs sok olyan lehetősége, amikor a kiszolgálókról van szó, de amikor csatlakozni kattintottam, meggondoltam magam.

Nyilvánvaló, hogy ezzel a mennyiséggel nem számít, amíg te vagy minőség biztosítása. A szolgáltató globális hálózattal rendelkezik VPN szerverek 30 országban, és a felhasználók számára megengedett Váltson szervereket, amennyit csak akarnak. 

A szerver kicsi ellenére is itt található stratégiai régiók. Feloldhatja azt is American Netflix, Hulu, Amazon Prime, és még sok más BulletVPN. Ha azonban a VPN nem az Ön által preferált módszer, akkor is használhatja a Intelligens DNS szolgáltatás.

A BulletVPN ötféle lehetőséget kínál VPN protokollok, és a felhasználók szabadon használhatják, amit csak akarnak. Ezek a lehetőségek:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Adja hozzá ezt a kill kapcsoló, DNS szivárgásvédelem és nulla naplózási garancia, és kiváló VPN szolgáltatót kapott.

Előnyök

 • Nagysebességű szerverek
 • Kerülja a Netflix VPN-tilalmát
 • Magas szintű biztonság
 • Öt protokoll
 • Öld meg a kapcsolót
 • DNS szivárgásvédelem
 • 30 napos pénz-visszafizetés

Hátrányok

 • Három egyidejű kapcsolat
 • Kis szerverhálózat

SurfShark

SurfShark

Mint mondják, az élet nem minden. Ez túl jól megy SurfShark mivel ma a listánk legfiatalabb szolgáltatója. Ha azonban megnézi, hogy mit tehet, látni fogja, miért az óriásokkal versengve a VPN-iparban.

A SurfShark több, mint 800 szerver több mint 50 országban valamint olyan alkalmazások, amelyek olyan nagy operációs rendszerekre vonatkoznak, mint a Windows, Mac, iOS és Android. Ha ez túlságosan bonyolult az Ön számára, akkor inkább a Chrome- és a Firefox-kiegészítőket használja.

Az első dolog, ami felhívta a figyelmemet, az, hogy kínál korlátlan egyidejű kapcsolat. El tudod képzelni, hogy te és mindenki, akit ismersz, egy fiók alatt működhet? Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet egyik nagy név sem adott ügyfeleinek.

Ezenkívül adatvédelmi funkciói meglehetősen szilárdak. Van olyan felső biztonsági protokollja, mint például OpenVPN UDP és TCP, IKEv2, AES-256 titkosítás és automatikus kill kapcsoló. Az utolsó blokkolja az internet-hozzáférést abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat hirtelen meghibásodik.

A cég rámutat, hogy igen naplók vezetése nem kötelező felhasználói műveletek. Ennek egyik fő oka az, hogy az a Brit Virgin szigetek. Ingyenes terület, amely nem található a Öt szemű joghatóság.

Előnyök

 • Korlátlan kapcsolat
 • Magas szintű titkosítás
 • Feloldja a Netflix szolgáltatást
 • Számos biztonsági protokoll
 • Hat egyidejű kapcsolat
 • Pénz-visszafizetési garancia (30 nap)
 • 800 szerver 50 országban
 • Intelligens DNS

Hátrányok

 • Drága havi előfizetés

2020-as legjobb streaming szolgáltatások

Több van Online video streaming szolgáltatások az Ön rendelkezésére. Még ha ingyen akar ilyen tartalmat is, van néhány remek lehetőség. Természetesen olyan korlátozásokkal kell megbirkóznia, mint a hirdetések, de ez aligha jelent megszakítót. Ami a fizetett streaming szolgáltatásokat illeti, Netflix talán a legnépszerűbb. A zene szerelmeseinek, az online vásárlóknak is vannak lehetőségeik.

Végül felváltja a médiatartalom és a pénztárca iránti vágyát. Mit gondolsz mi? a legjobb streaming szolgáltatások 2020 listája? Kimaradtunk a kedvencedről VOD csatorna? Sikerült feloldhatja őket a VPN-vel a régiójában? Ossza meg gondolatait alább.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map