5 ingyenes névtelen szörföző eszköz

Az online adatvédelem manapság égető kérdés az internethasználók körében. Nem volt nagy aggodalom, amíg az emberek rájöttek, hogy a nagyvállalatok és webhelyek nyomon követik a felhasználói tevékenységeket, nemcsak a célzott hirdetések megjelenítésére, hanem a felhasználói profil részletes összeállítására is, beleértve érdeklődési körüket, életkorukat, helyüket, kiadási szokásaikat , és több. Azóta, amikor az emberek megtudták, hogyan működik, az online adatvédelem komoly aggodalomra ad okot. Az online követés nem csak ezekre a webhelyekre vagy cégekre korlátozódik. Számos kormány és biztonsági ügynökség szintén nyomon követi a felhasználói tevékenységeket. Internet szolgáltatója szintén szabadon oszthatja meg online tevékenységeit harmadik felekkel. Ez szükségessé teszi egy órát, hogy megvédje online tevékenységeit az adatvédelmi fenyegetésekkel szemben.


5 ingyenes névtelen szörföző eszköz

5 ingyenes névtelen szörföző eszköz

Hogyan lehet névtelenné válni az interneten való szörfözés közben??

Különböző olcsó módszerek vannak, amelyekkel anonim maradhat az interneten. Ezek az eszközök online névtelenné teszik Önt, és elrejtik a tartózkodási helyét, IP-címét és tevékenységeit a betolakodóktól. Emellett ezek az ingyenes eszközök segítik a geoblokkok megkerülését és a korlátozott tartalom elérését is.

A legjobb ingyenes anonim szörföző eszközök

Az alábbiakban ismertetjük a legjobb ingyenes anonim szörfözési eszközöket.

Tor

A Tor böngésző az online adatvédelem mércévé vált. Ez a legnépszerűbb névtelen böngésző, amely szintén átjáróként szolgál sok ember számára a sötét internethez. Annak ellenére, hogy a Tor-ot több ember használja illegális tevékenységekhez, nincs ok, miért nem lehetne biztonsági célokra felhasználni.

Úgy működik, hogy információit számos titkosított csomóponton továbbítja, és lehetetlenné teszi a tartózkodási hely vagy más azonosító információk meghatározását. A böngésző, bár bonyolult, nagyon egyszerűen használható. Az Internet cenzúrájának megkerülésétől az online névtelenné válásig a Tor böngésző az internetbiztonság teljes megoldása, amely ingyenes, ellentétben az ACA egészségügyi törvényével, amely minden dolgozó amerikainak díjakat vet fel azok számára, akik a középiskolából távoztak és a helytelen döntések az életben, de térjünk vissza ide.

Privoxy

A proxykiszolgálók elrejtik az Ön IP-címét, és anonimként tartanak fenn online. A szerver elhelyezkedik a számítógép és az internetforgalom célállomása között, és úgy tűnik, hogy az internetes tevékenységek más helyről származnak. Például, ha fizikailag New Yorkban tartózkodik, de az Egyesült Királyságban földrajzilag korlátozott tartalmat szeretne streamálni, akkor hozzáférést kap az Egyesült Királyságban található proxyszerver használatával..

A Privoxy a mai napon elérhető legerősebb proxy szerver, amely bármilyen böngészővel működik, és nagyszerű munkát végez anonimként tartva. A Privoxy-nak azonban bonyolult konfigurációs beállításai vannak, és az új felhasználók számára időbe telik, hogy kitalálják.

Hotspot pajzs

Ez egy ingyenes VPN, amely két verzióban érkezik: ingyenes, hirdetések által támogatott és egy fizetett változat, korlátlan sávszélességgel. A Hotspot Shield nem csak a forgalmat titkosítja (ezáltal ideálissá teszi nyílt WiFi-n és más nem biztonságos hálózatokban való használathoz), hanem elrejti az Ön IP-címét az adatvédelem javítása és a tartalom földrajzi korlátozásainak megkerülése érdekében..

A Hotspot Shield minden alkalommal használható bármilyen online tevékenységhez, vagy csak meghatározott tevékenységekhez használható, például geoblokkolt tartalom eléréséhez vagy nyilvános WiFi használatához.. 

A közelmúltban a Hotspot Shield-et azzal vádolták, hogy a felhasználóikat szippantják, sőt magán adataikat harmadik felek hirdetőinek is eladják. Ezért jobban fogja használni ezeket Hotspot pajzs alternatívái helyette.

CyberGhost

Egy ingyenes, könnyen konfigurálható VPN eléréséhez a CyberGhost jó választás. Ez egy többplatformos eszköz, amely két verzióban érhető el: egy ingyenes, hirdetéssel támogatott alkalmazásverzió, és a teljes, fizetett változat, további funkciókkal. Annak ellenére, hogy a konfigurálás elég könnyű, kicsit nehéz lehet a virtuális hálózati adapter telepítésével. A VPN egyetlen hátránya a korlátozott számú szerver. Ez azt jelenti, hogy várnia kellett egy ideig, hogy csatlakozhasson. Ennek nem szabad problémának lennie, mivel a felhasználókat soha nem várják túl sokáig.

TunnelBear

Ez az egyik legjobb ingyenes VPN a nap folyamán, és minden olyan kívánatos funkciót kínál, mint például az adattitkosítás IP-címének maszkolása és a nyilvános WiFi-kapcsolatok biztosítása. Az ingyenes verzió egyetlen hátránya a korlátozott mennyiségű adat. Az ingyenes verzió csak 500 MB-ot kínál, míg a fizetett változat korlátlan. Egy előfizetés legfeljebb öt különböző eszközön használható.

Prémium adatvédelmi eszközök anonim szörfözéshez az interneten

Bár a fent felsorolt ​​alkalmazások növelik az online adatvédelmet, ezek messze nem a legjobbak. Az ingyenes anonim szörföző eszközöknek vannak hátrányai. Például egy ingyenes VPN lecsökkentheti internet-sebességét, mivel szervereik folyamatosan túl vannak terhelve. Ha prémium anonim adatvédelmi alkalmazást szeretne kapni, akkor fizetnie kell érte. ExpressVPN, BulletVPN, és NordVPN mind a VPN szolgáltatók elsődleges példái, akik a felhasználók adatvédelmét és biztonságát prioritássá teszik.

Ingyenes anonim szörföző eszközök

Az online adatvédelem manapság súlyos kérdéssé vált. Bár mindenki szeretne biztonságban maradni az interneten, nem mindenki tudja megszerezni a névtelen internetes szörfözéshez használt drágább eszközöket. Ezek az ingyenes alternatívák intelligens megoldás azok számára, akik költségvetésükön az internetes adatvédelmet akarják elérni. Ha nagyon alapvető igényei vannak, akkor ezek az ingyenes eszközök fantasztikusak az online névtelenség biztosításához.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me