8 egyszerű lépés az iPhone megvédése érdekében a hackerektől

A közösségi médiafiókok ellenőrzésétől az online vásárlásokig egészen az okostelefonokon bízunk, sok érzékeny, személyes adattal. Ezért rendkívül fontos, hogy extra intézkedéseket hozzunk az iPhone vagy iPad biztonságának megőrzése érdekében. Az Apple készülékeink felhasználóinak legfrissebb szoftverfrissítése rengeteg üzletben van azok számára, akik nagyon tisztában vannak a magánéletükkel. Az iOS 10.3.1 néhány apró apró funkcióval rendelkezik, amelyek több szempontból is növelik a biztonságot, mint az elődje, az iOS 9 képes. Megmutatom Önnek számos olyan módszert, amellyel kihasználhatja ezeket a funkciókat és biztonságban tarthatja telefonját. Lássuk, hogyan lehet megvédeni iPhone-ját a hackerektől.


7 egyszerű lépés az iPhone védelmére a hackerek ellen

7 egyszerű lépés az iPhone védelmére a hackerek ellen

Hogyan védjük meg az iPhone-t a hackerektől – 8 lépés

Kezdjük ezzel azzal, amit a legtöbb szokásos felhasználónak legalább tudniuk kell.

1. lépés: Használja a VPN-t

Végül hozzáadhat egy további adatvédelmi és biztonsági réteget iPhone-jához a VPN szolgáltatás engedélyezésével. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez, akkor hatékonyan titkosítja az összes forgalmat, és ezáltal lehetetlen lehallgatók számára lehetetlenné teszi az interneten végzett tevékenységek kémkedését..

A VPN-kapcsolatot manuálisan konfigurálhatja úgy, hogy átmegy a Beállítások -> Tábornok -> VPN. Másik lehetőségként letöltheti és telepítheti a VPN alkalmazást az App Store-ból. Ez megkönnyíti az egész VPN beállítását. Ne feledje, hogy először regisztrálnia kell egy VPN-szolgáltatót. Különösen az ExpressVPN rendelkezik VPN-alkalmazással, amely tökéletesen jól működik bármely iOS-eszközön. Itt vannak a legjobb VPN-szolgáltatások az iPhone és az iPad számára 2018-tól.

2. lépés: Titkosítsa az iPhone készülékét

A legalapvetőbb intézkedés, amelyet az iPhone készülékében tárolt összes részlet védelme érdekében megtehet, az lehet, hogy az ujjlenyomatával vagy egy jelszóval titkosítja. Ezt megteheti úgy, hogy átmegy a Beállítások, Érintési azonosító akkor számkódot és bármelyik biztonsági intézkedés felállítása, amely a legmegfelelőbbnek tűnik.

Íme néhány tipp, amelyre támaszkodhat:

 • Állítsa az iPhone készüléket úgy, hogy automatikusan lezárja magát, ha az idõközben tétlen 30 másodperc nak nek 5 perc de ne állítsa be Soha.
 • A jelszavát kérjük Egyéni alfanumerikus kód vagy Egyéni numerikus kód, felejtsd el a 4 számjegyű kód
 • Aktiválja Adatok törlése annak érdekében, hogy telefonja mindent automatikusan törölhessen a jelszó 10 sikertelen kísérlete után.
 • Az iTunes használatával készítsen biztonsági másolatot eszközéről, az iCloud helyett, mivel az iTunes biztonsági másolatát titkosította.
 • A Touch ID használatával iPhone feloldásához csak az Apple Pay, az App Store, az iTunes vagy más alkalmazásokkal kell foglalkoznia.

3. lépés: Használjon két faktoros hitelesítést

Fontos, hogy az Apple ID-jét biztonságosan biztosítsák, hogy megakadályozzák, hogy a hackerek és a spamküldők könnyen megkerüljék azt. Megteheti ezt a Apple.com weboldal.

 • Győződjön meg róla, hogy jelszó szükséges még az iOS és a Mac készülékeken végzett további vásárlásokhoz.

4. lépés: Engedélyezze a Saját iPhone keresése lehetőséget

Abban az esetben, ha eszközét ellopják, a Találd meg az iPhone-omat funkció alatt Beállítások, iCloud sok csalódást takaríthat meg, amikor megpróbálja letölteni. A te Beállítások, engedélyezze Legutóbbi hely küldése úgy, hogy amikor az akkumulátor kritikusan alacsony, elküldi az utolsó helyét az Apple-nek.

5. lépés: Korlátozza a képernyőn megjelenő információkat

Az iOS 10 lehetővé teszi, hogy egy ilyen hatalmas mennyiségű információ megjelenjen a kezdőképernyőn. Ez veszélyes lehet, ha a telefon rossz kezekbe kerül. A megjelenített információ mennyisége a következő irányba történő irányítással vezérelhető Beállítások, Érintési azonosító & számkódot és letilthatja azt az alkalmazást, amelyről Ön nem gondolja, hogy olyan információval rendelkezik, amelyet érdemes egy pillanat alatt megjeleníteni.

 • Az első lépés nyilvánvalóan eltávolítás lenne Otthoni ellenőrzés a zár képernyőn.
 • Amint eldönti, mely alkalmazás értesítéseit jeleníti meg, Bemutatók üzenetküldő és e-mail alkalmazásai számára a lista tetején kell lennie, hogy a szövegek ne jelenjenek meg a képernyőn.
 • Ha nem találja meg a testreszabási lehetőséget a Beállítások fülön térjen vissza a kezdőképernyőhöz, húzza le, majd jobbra, hogy megnézze a kütyüket. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a szerkesztése gombot, amelyet a képernyő testreszabásához használ.
 • Végül, egy másik jó intézkedés lenne a letiltás Emelje fel Wake-re hogy az emberek nem tudják felvenni a telefonját, és megnézni az összes személyes információt.

6. lépés: Kerülje el, hogy harmadik felek nyomon kövessék Önt

Harmadik féltől származó alkalmazások nyomon követhetik Önt vagy felhasználását hirdetéseken keresztül, és ez veszélyes lehet, ha néhányuk rosszindulatú szándékkal rendelkezik. Ennek letiltásához ugorjon a Beállítások, akkor Magánélet, akkor Hirdető és engedélyezze Korlátozza a hirdetéskövetést. Érintse meg Alaphelyzetbe állítja a hirdetési azonosítót hogy egyetlen hirdetés sem tudja követni téged.

 • Mindig inkognitómódban böngészhet az interneten. Ezt beállítással megteheti Magán az oldalváltó ikonján a Szafari böngésző.
 • Vessen egy pillantást azokra az információkra, amelyeket az Apple használt a hirdetések átadására Tekintse meg a hirdetési információtn.

7. lépés: Az adatokhoz való hozzáférés korlátozása

Utolsó biztonsági intézkedésként beállíthatja a telefonját, hogy egy bizonyos idő elteltével törölje az üzenetek rekordjait. Ezt megteheti úgy, hogy felmegy a Beállítások, üzenetek, akkor Tartsa az üzeneteket és állítsa be őket körülbelül 30 nap elteltével. Ugyanez vonatkozik az Ön esetében Hangüzenetek; ha meghallgatás után két perccel törli őket, az nem ártana.

8. lépés: Vegye át az irányítást a helymeghatározási adatokkal

Az Apple lehetővé teszi a helyadatok kezelését a Helymeghatározó szolgáltatások beállítás alatt Magánélet. Megmondhatja az alkalmazásoknak, hogy soha ne követjenek téged, vagy csak akkor használják, amikor az alkalmazást használja. Veszélyes lehet, ha hagyják, hogy nyomon követnek téged a háttérben, ezért azt tanácsoljuk, hogy ne tegye.

 • Tól től Helymeghatározó szolgáltatások, letiltása Gyakori helyek alatt Rendszer szolgáltatások annak megakadályozására, hogy telefonja a helyhez kapcsolódó információkat biztosítson az alkalmazásokban.
 • A ti Magánélet a képernyő lehetővé teszi az alkalmazásokkal megosztott információk típusának korlátozását is.

Hogyan védjük meg iPhone-ját a hackerekkel szemben – Következtetés

Az Apple közismert, hogy felhasználói biztonságát prioritásainak tetején helyezi el, amikor szoftverük új verzióját készítik frissítés céljából. Az iOS 10.3.1 továbbra is hordozza és demonstrálja ezt az Apple által elismert örökséget, és minden kiadáskor a biztonsági funkciók egyre jobbá válnak. Ha Ön egy iPhone tulajdonosa, aki továbbra is ragaszkodik az előző iOS verzióhoz, éppen befejezte egy csomó ok beolvasását, miért tenné iOS 10.3.1 iOS sokkal jobban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map