A 10 legjobb kötelező alkalmazás az Xbox One-ra!

Szeretné az Xbox One élményét egy teljesen új szintre emelni? Lefedtük magunkat. Az alábbiakban bemutatjuk a 10 legjobb alkalmazást az Xbox One-ra, amelyek az Xboxot kábelvágó paradicsomává változtathatják.


A 10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz, amelyet most telepítenie kell

A 10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz, amelyet most telepítenie kell

10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz – Gyors áttekintés

Itt található a legjobb Xbox Ons-alkalmazások gyors áttekintése, amelyeket azonnal telepítenie kell. Az alább felsorolt ​​alkalmazások és csatornák nagyon sokféle ízlésről szólnak. Használhatja azokat filmek, TV-műsorok, élő csatornák nézésére és akár kedvenc dalai hallgatására is.

 1. Netflix
 2. Youtube
 3. Hulu
 4. Amazon Prime
 5. BBC iPlayer
 6. Spotify
 7. HBO Go
 8. ránt
 9. Sling TV
 10. WWE hálózat

Hogyan lehet eljuttatni a 10 legjobb alkalmazást az Xbox One-hoz

Itt van a probléma az Xbox One-on elérhető alkalmazásokkal kapcsolatban: néhányukban súlyos földrajzi korlátozások vannak érvényben. A nemzetközi szerzői jogi törvények miatt nem fog hozzáférni sok olyan alkalmazáshoz, amelyet használni szeretne.

Az alkalmazások geo-blokkolják a felhasználókat azáltal, hogy megtiltják a tartalmak streamingjének azon régión kívüli személyek IP-jét. Ez azt jelenti, hogy ezekhez az alkalmazásokhoz csak akkor férhet hozzá, ha megváltoztatja IP-jét, hogy megfeleljen a az alkalmazás. Más szavakkal, ha az alkalmazás csak az Egyesült Államokban érhető el, akkor amerikai IP-re van szüksége.

Hogyan lehet megváltoztatni IP-jét? Egyszerű. VPN-t kell használnia.

A VPN, röviden a Virtuális magánhálózat, titkosítja az Ön adatait, és a saját biztonságos kiszolgálóival tovább irányítja a forgalmat. Amikor a forgalom átirányításra kerül, az IP-cím megváltozik, hogy megfeleljen a használt szerver helyének.

Ez azt jelenti, hogy a VPN-k hihetetlen képességgel bírják el az Ön IP-jét, és hozzáférést biztosítanak a földrajzilag blokkolt alkalmazásokhoz.

A legjobb VPN az Xbox One-hoz

Ha olyan VPN-t keres, amely csodálatosan működik az Xbox One-on, fedezhetjük Önt. VPN-szakértőnk, Charles, részletes áttekintést írt az Xboxodhoz használható legjobb VPN-kről.

Charles legfontosabb választója az ExpressVPN-hez, egy megbízható és megbízható csúcsminőségű szolgáltatóhoz került. Az ExpressVPN segítségével választhat több mint 2000 szerver közül 94 vagy több országban. Az is előnyös, ha hozzáférést kap egy ötcsillagos ügyfélszolgálathoz és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciához. Olvassa el ezt a cikket, és megtudhatja, hogyan telepítsen VPN-t az Xbox One-ra, ha valamilyen útmutatásra van szüksége a folyamat során.

Ha az ExpressVPN nem az Ön számára, akkor a következő felső szintű VPN-ket használhatja:

A 10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz

Most, hogy tisztáztuk, hogyan lehet hozzáférni az Ön régiójában földrajzilag blokkolt alkalmazásokhoz, tárgyaljuk meg az Xbox One legjobb alkalmazásokat:

Netflix

Kell ennél többet mondanom?

A népszerű streaming alkalmazás, a Netflix az Xbox alkalmazások első helyezettje. Ez nem kellene igazán meglepetés. A Netflix globálissá válása óta a felhasználók milliói szerte a világon élvezték a kínált tartalmat. A probléma az, hogy a Netflix tartalmi listáját az Ön helyére alapozza.

Annak ellenére, hogy a Netflix feltört a VPN-eken és a proxykön, megpróbálva elérni a különféle tartalomlistákat, továbbra is feloldhatja az USA vagy az Egyesült Királyság Netflix feloldását egy VPN segítségével. Ez természetesen akkor van, ha a VPN elég erős ahhoz, hogy megkerülje a Netflix VPN blokkjait. Szerencsére az ExpressVPN folyamatosan képes volt feloldni az amerikai Netflix blokkolását.

Youtube

Ez egy másik alkalmazás, amely nem igényel bevezetést. A YouTube Xbox One alkalmazásával hozzáférést biztosít az összes szolgáltatásához, közvetlenül az Xbox használatával.

Még a tartalom alkotói is használhatják ezt az alkalmazást YouTube-oldaluk feltöltésére és kezelésére.

Hulu

A Hulu fantasztikus Xbox One alkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi a Hulu összes tartalmának streamingjét közvetlenül a konzolon. A probléma az, hogy a szolgáltatáshoz hasonlóan az alkalmazás csak az Egyesült Államokban is elérhető.

VPN esetén ez nem jelent problémát. Csak csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, és bárhol a világon elérheti a Hulu tartalmát.

Ne feledje azonban, hogy a VPN-k nem kerülik meg a Hulu által felszámított előfizetési vagy regisztrációs díjakat. Ha még nem rendelkezik fiókkal, fel kell fizetnie.

Amazon Prime

Az Amazon Prime tartalmát közvetlenül az Xbox One-ról nézheti meg. Ha azonban nem tudták, az Amazon Prime sok tartalma csak az Egyesült Államokat szolgálja.

Ne felejtse el mindig csatlakozni egy amerikai szerverhez, amikor meg akarja nézni az Amazon Prime-ot. Ha nem, akkor csak a „Külföldön figyelés” címekhez férhet hozzá, amelyek nem sok.

BBC iPlayer

A BBC iPlayer, a saját streaming alkalmazásuk elérhető az Xbox One-on. Hozzáférést biztosít számos beszédi műsorhoz, filmhez, műsorhoz, közvetlenül a BBC-től.

A BBC iPlayer azonban az Egyesült Királyságra korlátozódik. Egyszerűen használja a VPN-t a BBC iPlayer eléréséhez egy brit szerverhez való csatlakozás és az Egyesült Királyság IP-jének megszerzése révén.

Spotify

A nagyon népszerű zenei alkalmazás, a Spotify egy egyszerűen használható alkalmazást kínál az Xbox One-hoz. Noha a Spotify a világ sok országában elérhető, néhány ember továbbra sem fér hozzá ehhez a szolgáltatáshoz.

A VPN segítségével csatlakozzon bármelyik régióhoz, ahol a Spotify működik, és akár játék közben is hallgathatja kedvenc zenéjét.

HBO Go

Ki még nem hallott a HBO-ról? Folyamatosan hozták a világszerte olyan népszerű show-kat, mint a Game of Thrones, a The Wire és a Westworld. A HBO dedikált streaming alkalmazása, a HBO Go kényelmesen elérhető az Xbox One-on.

Miközben a HBO műsorait tévén nézheti, addig a HBO és a HBO Go csak az Egyesült Államokban érhető el. Használja a VPN-t, csatlakozzon egy amerikai szerverhez, és használja az amerikai IP-jét a HBO Go eléréséhez a világ bármely pontjáról.

ránt

A Twitch egy nagyszerű alkalmazás a játékosok és a kreatívok számára. Hozzáférést biztosít a mókás szakemberek által létrehozott tartalomhoz, és lehetővé teszi, hogy naprakész legyen a kedvenc játékaival.

A Twitch ténylegesen nem blokkolva van egyetlen régióban, de a különböző régiók hozzáférhetnek különböző tartalmakhoz. A VPN segít a kívánt tartalom elérésében annak a kiszolgálónak a helyétől függően, amelyhez csatlakozik.

Sling TV

A Sling TV egy olyan streaming szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít különféle csatornákhoz havi előfizetés céljából. A hírektől a sport- és a rajzfilm csatornákon keresztül a Sling TV egy remek alkalmazás, amelyet dedikált kábelvágóval használhat.

Sajnos a Sling TV csak az Egyesült Államokon kívül érhető el. Használja a VPN-t egy amerikai szerverhez történő csatlakozáshoz, és élvezze az alkalmazás kábelvágásának álmát.

WWE hálózat

Végül a WWE rajongói letölthetik az Xbox One-ra jellemző WWE hálózati alkalmazást minden WWE-igényükre. Az alkalmazás lehetővé teszi az élő pay-per-view események nézését is. Maga az alkalmazás ingyenes, de előfizetésre van szüksége a WWE hálózathoz az élő streaming szolgáltatás eléréséhez.

A 10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz – Záró gondolatok

Itt van a 10 legjobb alkalmazás az Xbox One-hoz. PS4 felhasználó, ne aggódjon, a 10 legjobb alkalmazást a PS4-re is kiterjesztettük.

Ne felejtse el, hogy ezen alkalmazások többségéhez előfizetési díj szükséges. A VPN nem fog kiszabadítani az előfizetésből, csak hozzáférést biztosít Önnek az alkalmazáshoz.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map