A Kodi végfelhasználói FACT

A FACT, az Egyesült Királyság szerzői lopás elleni szövetsége azt állítja, hogy azokat a Kodi-felhasználókat, akik nem hivatalos Kodi-kiegészítőket használnak kalóz filmek, TV-műsorok és élő közvetítések közvetítésére, hamarosan a szerzői jogok megsértéséről szóló értesítésekkel célozzák meg. Az elmúlt hónapokban az Android TV Box eladóit, valamint a Kodi kiegészítők fejlesztőinek harmadik feleit törvényi pert indították. Úgy tűnik, hogy a harmadik fél kiegészítőivel szembeni háború következő lépése az alkalmi Kodi felhasználók.


A Kodi végfelhasználói FACT

A Kodi végfelhasználói FACT

A Kodi-felhasználók a nem hivatalos kiegészítőkkel szemben fellépnek

Noha a Kodi alkalmazás önmagában teljesen legális, bajba kerülhet nem hivatalos kiegészítők, például Exodus, SALTS, UK Turk Playlists és mások használatával. Kieron Sharp, a FACT vezérigazgatója elmondta a Függetlennek, hogy a hatóságok hamarosan a Kodi szokásos felhasználóit is megcélozhatják, nemcsak az „előre betöltött doboz” eladókat és kiegészítő fejlesztőket..

“Amit sok ügyfelünkkel és tagunkkal együtt megvizsgáltunk, az elkövetett bűncselekmények különböző szintjei vannak” – mondta Sharp a Független. 

„Itt készülékek gyártása és importálása, majd ezek forgalmazása és értékesítése. Azokat az embereket is megvizsgáljuk, akik az alkalmazásokat és kiegészítőket szolgáltatják, a fejlesztőket.

És akkor egy bizonyos ponton megvizsgáljuk a végfelhasználót is. A végfelhasználók erre azért jutnak, mert bűncselekményeket követnek el. ”

Sharp folytatta azzal, hogy nem gondolja, hogy a Kodi-használóknak „attól kell félniük, hogy az ítélet két évről tíz évre esik, mert ezen a szinten, ha az emberek bajba kerülnek a törvényekkel, akkor is az általuk elkövetett bűncselekmény szintje alapján kezeltek. És ez még mindig a büntetési skála alsó végén lenne. ”

Még nem látható, hogy a FACT és más szerzői jogi védőcsoportok valóban nyomon követik-e fenyegetésüket. Úgy gondoljuk, hogy ezeket az észrevételeket azonban komolyan kell venni.

Ha a Kodi-felhasználók aggódnak?

Röviden: igen. Ha filmeket, TV-műsorokat vagy élő közvetítéseket néz át kalóz módon, akár a Kodi, akár más alkalmazásokban, akkor lépjen vissza, és fontolja meg újra az alternatíváit. Mindenekelőtt az online adatvédelem veszélyben van. A drasztikus intézkedések végrehajtása érdekében, hogy megbüntesse azokat az embereket, akik hozzáférnek az internetszolgáltató illegális adatfolyamaihoz, és a szerzői jogok megsértésével foglalkozó csoportoknak mindenkor figyelemmel kell kísérniük online tevékenységeidet. Ez azt jelenti, hogy minden, amit online teszel, akár jogi, akár nem, ellenőrzés alatt áll.

Mit tehetek?

Az illegális vagy kalóz élő közvetítések a Kodi-en az elmúlt néhány hónapban sok nyilvánosságot kaptak. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában szerzői jogi trollok küzdenek az ilyen adatfolyamokon. Mindig tanácsos a forgalmat titkosítani, és elrejteni az IP-címét, amikor online csatlakozik. Virtuális magánhálózat segítségével névtelenül böngészhet az interneten. Csak annyit kell tennie, hogy letölt és telepít egy VPN alkalmazást, majd csatlakozik a VPN szerverhez. Ha kész, akkor az IP-címe rejtve marad, és kihasználhatja a következő funkciókat.

  • Földrajzilag korlátozott Kodi-kiegészítők feloldása: Sok Kodi-kiegészítés létezik, amelyeket csak bizonyos régiókban használhat. A VPN segítségével megkerülheti a regionális korlátozásokat.
  • Bypass ISP fojtószelep: Voltál már észre, hogy internetes sebessége megfelelő, ha webhelyet böngész, de hirtelen csökken, amikor online videókat néz? Ebben az esetben az internetszolgáltató valószínűleg fojtja az internet sebességét. A VPN használata alapvetően lehetővé teszi annak elkerülését.
  • Végső adatvédelem: Adjon hozzá egy további réteg adatvédelmet és biztonságot minden online tevékenységéhez.
  • VPN alkalmazások: A felhasználóbarát VPN-alkalmazásoknak köszönhetően a PC-n, a Mac-en, az Androidon, az iOS-en és a FireStick-en a VPN-kapcsolat beállításához nem kell technikusnak lennie..

Személyes tapasztalatok alapján, IPVanish a legjobb VPN szolgáltatás, amelyet a Kodi-nal használhat. Optimalizálták a VPN-alkalmazásukat, hogy jobban működjenek a Kodi kiegészítőkkel, és bejelentkezési tilalmakkal rendelkezzenek. Nézze meg alább a 2017-es Kodi VPN-k áttekintett listáját.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltatójellemzőklátogatás
2vpn-szolgáltatólátogatás
3vpn-szolgáltatólátogatás
4vpn-szolgáltatólátogatás

Ne vegye fel a szükségtelen kockázatokat – használja a VPN-t

Akár figyeli az illegális adatfolyamokat, akár nem, az online ügyek megszerzésének legjobb módja az, ha először csatlakozik a VPN-kiszolgálóhoz. Az a gondolat, hogy állandóan figyelemmel kísérjék, hátborzongató. Sajnos az online adatvédelem és biztonság veszélyeztetésének egyetlen módja az extra intézkedések, például a VPN használata.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me