A legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon

Mindenki tudja, hogy az internet nem biztonságos hálózat. Mivel oly sok hackerek és csalók próbálják megismerkedni a személyes adataival, nem csoda, hogy az internetes adatvédelem sok felhasználó számára nagy gondot okozott. Sőt, az a tény, hogy a kormány aktívan kémkedhet az emberek iránt, csak összeadja a helyzetet és a hatékony anonimitási eszközök szükségességét. A Google Play Áruházban rengeteg alkalmazás található, amelyeket letölthet és telepíthet, hogy név nélkül szörfözhessen az okostelefonon vagy asztalán. De melyek a legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon?


A legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon

A legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon

A legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon

Noha számos szoftver eszköz érhető el a névtelen számítógépes böngészéshez, nagyon kevés olyan, amit érdemes megfontolni az Android számára. Ennek ellenére még mindig vannak olyan minőségi szoftveropciók, amelyek segítségével rejtegetheti személyazonosságát az online tevékenységeidetől kémkedõktõl..

Szeretné tudni, melyik szoftver a legmegfelelőbb anonimnak maradni a nettó böngészés közben? Itt található az átfogó lista.

ExpressVPN

Ha valóban anonim kíván maradni Android-eszközének használata közben, akkor a VPN-alkalmazást kötelező használni. Rengeteg VPN-szolgáltató kínál alkalmazást a Google Play Áruházban. A VPN-alkalmazások némelyike ​​még ingyenes. Erősen javasoljuk, hogy ne használjon ingyenes VPN alkalmazást bármelyik eszközén, mivel azok túl kockázatosak, és akár veszélyeztethetik az Ön biztonságát és magánéletét. Abban az esetben, ha VPN-alkalmazást keres Android-eszközére telepítéséhez, az ExpressVPN egyszerűen a legjobb. Android-alkalmazásuk rendkívül megbízható és felhasználóbarát. Egyszerűen indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és csatlakozzon a VPN-kiszolgálóhoz. Ha elkészült, az összes internetes forgalom titkosítva lesz, mind a WiFi, mind a 4G-n. Az Ön által használt alkalmazások és az Ön Android-eszközén meglátogatott webhelyek szintén nem képesek felismerni a nyilvános IP-címet.

Orfox: Az Android Tor

Bárki, aki tud valamit az online névtelenségről, hallott Torról. Ez a viszonylag kevésbé ismert Orfox nevű böngésző azonban az Android platformon van. Az Firefox for Android kódra alapozva, és ugyanolyan téren működik, mint a Tor, az alkalmazás biztosítja a tökéletes harmóniát a biztonság és az anonimitás között..

A legegyszerűbben fogalmazva: az Orfox böngésző több csatornán továbbítja a kommunikációt, ezáltal megbonthatatlanná téve őket. Így bárki, aki online tevékenységeit figyeli, oly sok karikán fut át ​​az internetes előzmények eléréséhez, hogy valószínűbb, hogy feladják, mint sikerül.

Az Orfox böngésző mindenhol előre telepítette a HTTPS-t és a NoScript funkciót. A böngésző áttekintése szerint sima szörfözési élményt nyújt. Ha egyszerű, de megbízható anonim Android böngészőt szeretne, akkor erre kell választania.

Ghostery

A Ghostery böngésző az Android jelenleg a piacon az egyik legjobban testreszabható névtelen böngésző. Ennek oka a népszerűség a techno-hozzáértő közönség körében, mert lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megfigyeljék a nyomkövetőket, amelyeket az általuk látogatott bármely webhely használ..

A felhasználói felület megfelelő útjain keresztül haladva engedélyezheti vagy blokkolhatja bizonyos nyomkövetőket, amelyeket bármely webhely használ. Ez azt jelenti, hogy Ön kezeli az önről szóló információkat, és nem a meglátogatott weboldal adminisztrátorait.

Ennek azonban van egy problémája. Úgy tűnik, hogy a nyomkövetőket erősen használó webhelyek elmaradnak vagy akár nem is töltődnek be, ha sok fontos nyomkövető blokkolva van. Ha ilyen problémát tapasztal, és továbbra is hozzáférni szeretne a webhely összes tartalmához, akkor manuálisan meg kell változtatnia a nyomkövető állapotát a Ghostery böngészőben.

Ettől eltekintve, a Ghostery robusztus biztonsági funkciót kínál, amely testreszabható módon, amelyet a legtöbb más böngésző nem kínál. Ha szereti játszani az online láthatósággal, és megérti, hogyan kell finomítani a nyomkövetőket, hogy élvezhessék a webhelyeket, és továbbra is névtelenek maradjanak, ez a böngésző az Ön számára.

Firefox

Tudjuk, hogy mit gondolsz. A Firefox nem túl kicsit túl mainstream ahhoz, hogy anonimitás szempontjából jó Android böngészőnek lehessen tekinteni? Nem. Valójában a Firefox éppen annyira nyitott, hogy lehetővé tegye a webhely összes funkciójának a lehető legjobb kihasználását, és továbbra is viszonylag rejtett módon tartsa meg a kíváncsiskodó szemétől..

Noha az alapvető Firefox böngésző nem nyújt semmiféle extra biztonságot, a továbbiakban az általa kínált kiegészítők választéka teszi ki a versenytársait. Ha kiválasztja azokat a kiegészítőket, amelyeket a Firefox böngészőben szeretne látni, eldöntheti, hogy milyen magáninformációkat küld az interneten keresztül általában.

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, hogy a Firefox összes kiegészítője magában foglalja a RAM használatát. Ez azt jelenti, hogy nem kell további alkalmazásokat futtatnia, csak hogy engedélyezze a biztonságos böngészési funkciót a Firefoxon. Valójában mindez ugyanazon a mintán fog működni, mint az alapvető böngésző.

Tehát, ha az Ön böngészőjéhez szeretne hozzáférést biztosítani a középszintű biztonsághoz az Android böngészés közben, akkor a Firefox ezt meg tudja tenni az Ön számára.

IceCat Mobile

Lehet, hogy korábban is hallottál az IceCat-ról. Csak korábban IceWeasel néven ismerték. Ez a böngésző olyan, mint a Firefox továbbfejlesztett változata. A kettő közötti fő különbség az, hogy míg a Firefox időnként javasolja a fizetett alkalmazásokat és kiegészítőket, az IceCat kizárólag ingyenes alkalmazásokat és kiegészítőket használ..

Ennek a ténynek természetesen vannak hátrányai és hátrányai is. A fejjel az, hogy már nem kell foglalkoznia bosszantó fizetett jóváhagyással, és kényelmesen élvezheti a szörfözést a mobilján anélkül, hogy zavarná. A hátránya, hogy elmulasztja az igazán biztonságos alkalmazásokat és kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki ellen rejtve maradjon. Végül is csak annyi van, amit az ingyenes alkalmazások képesek elérni.

Mindazonáltal, ha nem aggódik a magánélet védelme miatt, és kényelmesek lehetnek az anonimitás névleges szintjével, amelyet az IceCat képes nyújtani ingyenes alkalmazásaival, akkor érdemes választani.

CM böngésző

Ez a böngésző egy minimalista álma. Kínálja az egyik legegyszerűbb böngésző felületet ezek között. De ez nem azt jelenti, hogy veszélybe sodorja a funkcionalitást. Valójában számos beépített biztonsági funkcióval rendelkezik, ideértve a nem-track-automatizálást, a csalások érzékelőit és a böngészés-erősítőt a szörfözés fokozása érdekében..

Ez a böngésző egyben az interneten elérhető legkisebb biztonságos böngésző. Ha azt szeretné, hogy valami biztonságos legyen, és továbbra is hatékonyan működjön anélkül, hogy a fizetett alkalmazásokhoz és más gondokhoz vezetne, akkor ezt a böngészőt érdemes megfontolni.

A legjobb alkalmazások az anonim böngészéshez az Androidon – Következtetés

Akár egy alapvető böngészőt választ, minimális biztonsági funkciókkal, akár anonimitással rendelkező nehézségeket, nem szabad megkerülni azt a tényt, hogy a dolgok működésének megfelelő ismerete nélkül Ön veszélybe kerül.

Telepítése előtt feltétlenül mérje meg egy alkalmazás előnyeit és hátrányait. Vannak olyan alkalmazások, amelyek jól néznek ki, de óriási kockázatot jelentenek az Ön személyes adatainak.

Az itt felsorolt ​​böngészők segíthetnek biztonságban maradni, de a legjobb biztonsági intézkedés a saját éberség.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me