A legjobb alternatívák a DramaFever számára

A DramaFever október 16-tól bezárt, és annyira csalódott vagyok, amennyire mindnyájan. A kiömlött tej sírása helyett azonban néhány alternatívát találtam a DramaFever-hez, amely napi adaggal szolgálna nekünk a koreai dráma számára..


A legjobb alternatívák a DramaFever számára

A legjobb alternatívák a DramaFever számára

Legjobb DramaFever alternatívák – Összesítve

Itt egy rövid áttekintés a kedvenc 6 streaming csatornánkról a koreai dráma és a K-Pop számára.

 1. Viki
 2. AsianCrush
 3. Viu
 4. Kocowa
 5. Dinnye TV
 6. Naver TV

Miért állt le a DramaFever??

A DramaFever, a koreai drámákra és más ázsiai műsorokra szakosodott streaming-video szolgáltatást számos üzleti ok miatt leállították. Valójában a DramaFever bezárásának döntése az AT után jön&A Time Warner megszerzése és a WarnerMedia megalakulása. A DramaFeverhez közeli forrás kijelentette, hogy az USA-os disztribúcióknak a K-drámák által megkövetelt licencköltségei drasztikusan növekedtek az utóbbi években, ezáltal az üzlet fenntarthatatlanná vált. Ha meglátogatja a hivatalos DramaFever webhelyet, a következő búcsúüzenetet kapja:

Köszönöm kilenc nagyszerű évet

Október 16-tól a DramaFever-et leállították.

Kilenc évig a DramaFever egy helyet kínált, ahol a legjobb koreai, kínai és japán dráma közvetíthető egyenesen az eszközére. Nagyra értékeljük rajongóink szenvedélyét, és kiváltságunk volt ezt a tartalmat Önnek továbbítani.

Noha ez a döntés nehéz, számos üzleti indok vezette ezt a következtetést. Nagyra értékeljük rajongóinkat és szenvedélyüket a tartalom iránt, amelyet a DramaFever képes hozott az életébe.

Szeretnénk megragadni ezt az időt, hogy kifejezzük köszönetünket és hálájukat Önnek, hűséges előfizetőinknek. A visszatérítéseket adott esetben fogjuk kifizetni, és az előfizetők e-mailt kapnak tőlünk a részletekkel az elkövetkező napokban.

Tisztelettel,

A DramaFever csapat ”

Legjobb DramaFever alternatívák

Míg a DramaFever nyújtotta a legjobb koreai tartalmat, vannak olyan szolgáltatások, amelyek e tekintetben jogosan helyettesíthetik a DramaFever-t. Vessen egy pillantást a legjobb alternatívákra. Olvassa el ezt a cikket további információkért nézni koreai TV-t külföldön.

1. Viki

A Viki két szó keveréke: videó és wiki. Ez egy globális TV-oldal, amely több millió embert vonz, hogy több mint 200 nyelven nézzenek és fedezzenek fel világszínvonalú műsorokat és filmeket.

2. Ázsiai összetörni

Nézze meg a legjobb ázsiai & online TV! A szolgáltatást az iOS, Android, Roku, AppleTV rendszereken találhatja meg & több. Nézze meg kedvenc koreai dráma, harcművészeti filmeit, ázsiai horrorfilmeket, koreai thrillereket, ázsiai akciófilmeket és anime-t.

3. Viu

A Viu a PCCW Media, a PCCW leányvállalata által üzemeltetett, legnépszerűbb video szolgáltatás. A Hongkongban megnyílt Viu ázsiai drámákat, különféle programokat, anime és szórakoztató híreket kínál.

4. Kocowa

A Kocowa egy online video streaming webhely, amely koreai TV-műsorokat kínál Dél-Koreán kívül. A Kocowa alkalmazás megtalálható Androidon, iPhone-on, iPad-en, valamint a Chromecaston.

5. Dinnye TV

A Melon TV egy dél-koreai online zenebolt és zenei streaming szolgáltatás. Ez Dél-Korea legnagyobb zenei előfizetési szolgáltatása, több mint 28 millió előfizetővel. A felhasználók zenét és zenei videókat streamálhatnak és tölthetnek le, és egyedi csengőhangokat hozhatnak létre. A Melon TV csak Dél-Koreában érhető el

6. Never TV

A Naver TV egy dél-koreai online platform, amely nagyon sok jó tartalommal büszkélkedhet, például a Ruby Love, az Idol Fever és a Three Color Fantasy. A szolgáltatás által kínált zene a BTS, a GOT7 és a Wanna One kedveli. A Melon TV-hez hasonlóan, a VPN használata nélkül csak külföldre érheti el a Naver TV-t.

Hogyan nézze meg a DramaFever alternatíváit VPN használatával

Anélkül, hogy azokban az országokban lennének, ahol ezek a szolgáltatások vannak, nem férhetnek hozzá hozzájuk. Szüksége van egy koreai IP-címre a DramaFever legjobb alternatíváinak streamingjéhez, és ehhez VPN-re van szüksége. A virtuális magánhálózat biztonságos módszer üzenetküldésre és -fogadásra az interneten keresztül. Összekapcsolja az eszközt valamelyik szerverével, és megadja a kiszolgáló IP-címét. Ennek eredményeként jogosulttá válhat az abban az országban található tartalom elérésére, ahol a szerver, amelyhez csatlakozott, található. Így nézheti meg a legjobb DramaFever alternatívákat VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy koreai szerverhez.
 5. Végül látogasson el a szolgáltatások webhelyeire.
 6. A koreai tartalmat tetszés szerint közvetítheti.

A DramaFever alternatíváinak közvetítéséhez megbízható szolgáltatóra van szüksége, mint például ExpressVPN. Ez az egyik legjobb, amit választhat, mert biztonságos kapcsolatot ígér és kiváló teljesítményt nyújt. Ezenkívül az ExpressVPN kemény titkosítási protokollokat alkalmaz a felhasználói adatvédelem és biztonság fenntartása és védelme érdekében. További szolgáltatókról az alábbi táblázatban olvashat.

A DramaFeverről

A DramaFever egy hirdetés nélküli prémium lehetőséget kínált, amely havonta 4,99 dollárra indult, 12 ország 60 tartalompartnerének több mint 13 000 epizódjával. A szolgáltatás programozása főként K-drámákból, más ázsiai TV-műsorokból és filmekből, valamint latin-amerikai telenoveákból áll. Ingyenesen, hirdetés-támogatott módon is megtekinthető volt. A szolgáltatás tartalmát lefordították angolra, spanyolra és portugálra, és elérhető online, mobil és csatlakoztatott TV-készülékekre.

Legjobb DramaFever alternatívák – végső gondolatok

Míg idegesítő elveszíteni egy olyan szórakoztató szolgáltatást, mint a DramaFever, örülünk annak, hogy más nagyszerű cipők kitöltésére más hasonló szolgáltatásokkal is rendelkezünk. Szerencsére van egy VPN, amely elsősorban lehetővé teszi számunkra a szolgáltatás elérését. Szóval melyik DramaFever alternatívát részesíti előnyben? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me