A legjobb Android-böngészők 2020-ban

Mivel az okostelefonok és a laptopok sokkal kényelmesebbé és hozzáférhetőbbé válnak, mint a hagyományos PC-k vagy laptopok, a Google saját operációs rendszere, az Android élvezi a terepi napot. A további Android böngészők iránti igény bevonásához a nagyvállalatok okostelefonokra és táblagépekre készített böngészőket bocsátottak ki, míg újabb böngészők szintén megjelennek. Vessen egy pillantást a 2020-as Android legjobb böngészőire.


A legjobb Android-böngészők 2017-ben

A legjobb Android-böngészők 2020-ban

A legjobb Android-böngészők 2020-ban

A legjobb böngészők, amelyeket Android okostelefonján, táblagépén vagy TV-jén használhat:

 1. Firefox
 2. Króm
 3. Opera
 4. Delfin
 5. UC böngésző

Firefox

Az indulás óta évekkel ezelőtt, Firefox átalakult egy többplatformos böngészőbe, amely a PC-n, az okostelefonon és a táblagépen is működik. Lenyűgöző funkciói közé tartozik az asztali szinkronizálás, az adatvédelmi beállítások, a könnyen használható könyvjelzők, a gyors megosztás, a Chromecast támogatás, valamint a böngészési élmény javítása érdekében számos kiegészítő. A Firefox minden idők egyik legjobb Android böngészője, és teljesen ingyenes – valóban ingyenes. Valószínűleg ez a legnépszerűbb, a Chrome-val együtt is.

Olvas: A legjobb VPN az Androidra

Króm

A Google saját böngészője nem túl messze a teljesítményétől. A legtöbb Android készülék előre telepített Chrome böngészővel jön, és a legtöbb felhasználó hatékonysága miatt továbbra is használja. Egyes funkciói közé tartozik a szinkronizálás a Google Chrome-val egy számítógépen, amely magában foglalja a Material Design legújabb verzióját, korlátlan böngészési füleket, jobb Android-integrációt és még sok minden mást az alap- és a hatékony böngészéshez. Ha érdekli, hogy mely funkciók vannak a készítésben, megteheti a két béta verzióval.

Opera

Egy másik népszerű böngésző már régóta az Opera, amelynek két Android böngésző is van: a szokásos Opera böngésző és az Opera Mini. A szokásos böngésző részleges hirdetési blokkot, video-tömörítést kínál az adatfogyasztás csökkentése érdekében, valamint az irányítópultot a hírek és a kedvencek tárolására. Szinkronizálhatja ezt a böngészőt az asztali verzióval is, ha fiókot hoz létre az Opera webhelyén. Az Opera Mini egy kisebb és könnyebb verzió, amelyhez tartozik egy Facebook értesítő sáv, részleges hirdetési blokk és egyéb standard szolgáltatások.

Microsoft Edge

A Microsoft most elérhetővé teszi Edge böngészőjét előnézet módban az Androidon. Ebben az évben megjelent, a Microsoft Edge az első olyan példány, amikor egy Windows böngésző elérhető az Android okostelefonokon és táblagépeken. Az Edge alapértelmezett keresőmotorja a Bing, de megváltoztathatja Google-ra. Mivel ez egy króm alapú böngésző, kiegészítők nem érhetők el.

Delfin

Ez egy hatalmas és hatékony Android böngésző, amely nem igazán ismert. Lehet, hogy a delfin böngésző nem olyan képes, mint a Chrome vagy a Firefox, de tovább javult, hogy a felhasználók számára egyszerűbb felületet biztosítson. A Dolphin böngésző egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem igényel Flash-et. A telepítéshez csak a Dolphin Jetpack nevű böngésző-kiegészítést kell telepítenie. Könnyedén szinkronizálhatja a böngészőt a számítógéppel.

Északi lunda

Ez egy felhő alapú böngésző, amely gyors és nagymértékben testreszabható. Számos háttérrel és kiegészítővel érkezik, és tömöríti a fájlokat az adatfelhasználás csökkentése érdekében. Először továbbítja az adatokat a felhőkiszolgálókra, mielőtt azokat az eszközökre továbbítja, hogy a nagyobb fájlok rövidebb időn belül betöltődjenek. Van egy ingyenes és fizetett böngésző verzió. Az ingyenes csak próbaidőszakra szól.

UC böngésző

A mobil eszközről történő gyors és stabil letöltéshez az UC böngésző verhetetlen választás marad. A szokásos szolgáltatások mellett az UC böngészőnek külön kategóriái vannak a filmek és TV-műsorok nézésére az alkalmazásban. Vannak más funkciók is, mint például a gesztusvezérlés, az éjszakai mód, az adatok tömörítése és így tovább. Az UC böngésző sokkal funkcionálisabb, mint bármely más lite böngésző, sima és hatékony felhasználói élményt nyújt okostelefonokon és táblagépeken egyaránt.

Flynx

Ez az egyik legjobb buborék-böngésző az Android számára. A buborékos böngésző nem olyan teljes körű böngésző, mint a fentiek, inkább támogató böngésző, amely gyors linkek megnyitásához használható. Ha megnyit egy linket a Flynx alkalmazásban, akkor a háttérbe helyeződik egy kis lebegő buborékban, anélkül hogy elfoglalná a teljes képernyőt. Ne becsülje le azonban az alkalmazás teljesítményét, mert egy buborék. Gyors és hatékony, és jól elvégzi a munkát. Lehetőség van a linkek „csak szöveges” módban történő megnyitására, amely adatmentést és gyorsabban tölt be.

A legjobb Android-böngészők 2020-ban – Alsó sor

Ezen kívül számos más Android böngésző is használható, amelyeket okostelefonján vagy táblagépén használhat. A korábban ellentétben a mobil böngészők most már tele vannak funkciókkal és funkcionalitásokkal, és zökkenőmentes, hatékony böngészési élményt nyújtanak minden mobil eszközön. Mely böngészőket használja legjobban az okostelefonján? Értesítsen minket az alábbi megjegyzés hagyásával.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map