A legjobb NFL streaming csatornák 2020-ban

A leghosszabb ideig az élő sport volt a televízió egyetlen területe. Még akkor is, amikor több száz ember váltott az élő közvetítésre, és a sportesemények élő közvetítését nézte, továbbra is a szerény kábel vagy műholdas TV-vel folyamodtak. Ez a forgatókönyv elsősorban az adatfolyamot körülvevő bizonytalanság miatt volt. A műsorszolgáltatók inkább a televíziózás kipróbált és bevált médiumához ragaszkodtak, ahelyett, hogy streamingre váltottak volna. A szponzorok száma is nagyobb a televíziós adásban.


A legjobb NFL streaming csatornák 2018-ban

A legjobb NFL streaming csatornák 2020-ban

A műsorszolgáltatók azonban már rájönnek, hogy az adatátvitel sokkal nagyobb hozzáférhetőséggel bír, mint a televízió. A streaming is gyorsabb, sok millió ember nézi egyszerre. Ráadásul egyszerűen interakcióba léphet a közönséggel, amíg élő közvetítés zajlik.

Itt van a huzalvágó trend

Tekintettel a változó forgatókönyvre, a sport egyre különösebb streaming platformokat szerez, amelyek mindenféle nézőt kielégítenek. Tehát most már biztonságosan mehet tovább, és levághatja a zsinórt, mert a Nemzeti Labdarúgó Liga (NFL) nagyszerű hírt kínál a labdarúgást szerető streamerek számára.!

Mint mindenki tudja, az NFL-játékokat vasárnap délutánokon a Fox és a CBS közvetíti, vasárnap este az NBC-n és hétfőn az ESPN-en..

Ezek a szokásos kábel- és műholdas lehetőségek azok számára, akik továbbra is használják TV-t. A streaming rajongók gondozása érdekében az NFL a csütörtök esti játékokat is közvetíti az NFL hálózaton, valamint a Foxon, az Amazon Primeon és a Twitchön. Ez azt jelenti, hogy végül kábel nélkül legálisan nézheti meg az NFL-játékokat online.

Ez a második év, amikor az Amazon közvetíti a „Saturday Night Football” csatornákat. A Twitch közvetítés az első ebben a szezonban. Ezeken a népszerű streaming lehetőségeken kívül van egy NFL RedZone, egy olyan csatorna, amely csak az NFL szezonban érhető el, és amely minden vasárnapi játék élő közvetítésére szolgál..

A legjobb NFL streaming csatornák 2020-ban

Az NFL játékok Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Android, Chromecast és iOS rendszerű legjobb élő közvetítési lehetőségei a következők:

1. NFL Game Pass

Két NFL GP verzió van: az egyik az USA-ban, a másik a világ többi részén. Az amerikai NFL Game Pass verzió csak az előfizetők számára teszi lehetővé a visszajátszások megtekintését. A Nemzetközi NFL Game Pass verzió viszont az összes NFL játékot online közvetíti.

2. Amazon Prime

Ahhoz, hogy az Amazon képes legyen élő NFL-játékokat közvetíteni, a Verizon feladta a jogokat. Addig csak a Verizon vezeték nélküli előfizetők élhettek élő közvetítést az NFL mobilalkalmazásban. Az Amazon Prime tizenegyet közvetíti a Csütörtök Éjszakai Labdarúgás játékból.

A Twitch előfizetők ingyenesen nézhetik a stream-et az Amazonon anélkül, hogy Prime-tagságot kellene vásárolniuk.

3. PlayStation Vue

A Sony élő TV streaming platformja, a PS Vue tartalmazza az összes NFL játékhálózatot a rendes előfizetésben, azzal a lehetőséggel, hogy az NFL RedZone csatornát havonta további 10 dollárért felvegye..

Még a legolcsóbb 50 dolláros csomag mellett az előfizetők mind az öt hálózatot megkapják – CBS, Fox, NBC, ESPN és NFL Network. A megszerzett csatornák attól is függnek, hogy hol lakik. Egyes régiók csak igény szerint kaphatnak tartalmat, és nincs élő streaming. Ebben az esetben más lehetőségeket kell igénybe vennie, ideértve a műholdas vagy kábelszolgáltatást is.

4. DirectTV most

Ha Ön DirectTV Now előfizető, akkor az alapvető 40 dolláros csomag magában foglalja a vasárnap a CBS-en és a Foxon játszott játékot, az NBC-n a vasárnapi éjszakai labdarúgást, az ESPN-en a hétfőn éjszakai labdarúgást és a Foxon a csütörtök éjszakai futballot. Az NFL hálózaton keresztüli játékok nézéséhez havonta 55 USD-ért kell beszereznie a Just Right csomagot. Mivel az összes ilyen munkahely Amerikában jön létre, ezt sokan megengedhetik maguknak.  

Mint minden streaming szolgáltatás esetében, a csatornák régiónként is változhatnak. Az NFL vasárnap jegy nem érhető el a DirectTV Now-on sem, mert műholdas kapcsolatot igényel. A vasárnapi jegy élő közvetítés útján történő megtekintéséhez be kell bizonyítania, hogy nem tud műholdas szolgáltatást igénybe venni.

5. Húzza a TV-t

Kicsit trükkössé válik a Sling TV-vel, mivel az NFL játékokat mind a kék, mind a narancssárga csomagban nézhetik meg, és mindkettő havonta 25 dollárba kerül. A Kék terv csütörtök és vasárnap játékokat közvetít a Foxon, az NBC-n és az NFL hálózaton.

Az Orange Plan hétfőn esti játékokat közvetít az ESPN-en. Csak a Blue előfizetők adhatják hozzá az NFL RedZone és a Sports Extra csomagot havonta további 10 dollárért. Vagy megvásárolhatja a kék és a narancs áron is 40 dollárt.

6. FuboTV

A FuboTV egy olyan platform, amelyet a sportnak szentelnek, és a 35 dolláros terv tartalmazza a CBS-t, a Foxot, az NBC-t és az NFL hálózatot, de kihagyja az ESPN-t. Még akkor sem, ha az ár a második hónap után 45 dollárra emelkedik, nincs ESPN. Havonta további 9 dollárt kap az NFL RedZone, ha még mindig figyeli ezt a sportot. Sokan csak most nézik az egyetemi futballot, és több baseballot és kosárlabdát néznek azután, hogy az NFL továbbra is sérti ezt az országot.

7. Hulu és a YouTube TV

Mind a Hulu, mind a YouTube rendelkezik saját élő TV-vel, ahol élő NFL-játékokat nézhet. Az élő tartalom nézéséért az ár mindkét szolgáltatásért 40 USD havonta, és a csatornák is azonosak – CBS, Fox, NBC és ESPN, és nincs NFL hálózat.

Ezeken a lehetőségeken kívül az élő játékfolyamot is megnézheti az NFL alkalmazásban. Most, hogy a Verizon már nem a jogtulajdonos, bárki közvetítheti a játékokat telefonján.

A hétfőn, csütörtökön és vasárnap pedig az országos adásokon kívül csak helyi, piacon elérhető játékokat nézhet meg. A játékokat a Yahoo alkalmazásban is közvetíthetjük.

A legjobb NFL-streaming alkalmazások

Mindezen streaming lehetőségekkel az akciódús szezon lesz az NFL rajongók számára. Ezenkívül ne feledje, hogy VPN segítségével megkerülheti ezeket a kellemetlen NFL-áramszünetet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me