A minden idők legbiztonságosabb üzenetküldő alkalmazásai

Melyek a legbiztonságosabb üzenetküldő alkalmazások a privát üzenetküldéshez? A személyes üzenetekről és e-mailekről történt feltörésről számtalan alkalommal hallunk, mivel az a hamisíthatatlan hackereknek a felhasználó személyes adatai iránti vágyakozhatatlan étvágyukra vezethetők. Függetlenül attól, hogy ezek a hackerek önállóan működnek-e, vagy állami támogatástól függetlenül -, az azoknak a mechanizmusoknak a felhasználása, amelyeket az emberek személyes levelezéséhez való hozzáféréshez használnak, egyre fejlettebbé válnak. Ez felhívja a figyelmet a felhasználók figyelmére, és olyan biztosítékokat fogadjon el, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy személyes adataik védelme alatt maradjon.


A 2017 legbiztonságosabb üzenetküldő alkalmazásai

A legbiztonságosabb üzenetküldő alkalmazások

Ennek egyik módja a felhasználó számára annak biztosítása, hogy a kommunikációra használt üzenetküldő alkalmazás bizonyos szintű titkosítást tartalmaz; oly módon, hogy a privát üzenetük nem hajlandó rossz kezekbe kerülni.

Valószínűleg azon gondolkozik, milyen termékeket kellene használnia az adatvédelem fokozására? Végezzünk leszámolást a legnépszerűbb fogyasztói üzenetküldő szolgáltatásokról, hogy képet kapjunk az elvárható védelmi szintről..

Mennyire privát az Ön üzenetküldő alkalmazás?

Itt ne feledje, hogy az Ön üzenetküldő szolgáltatása van-e „Végpontok között titkosítva”. Ez a fajta titkosítás, amikor a szolgáltató nem valóban tárolja a szerverein küldött üzenetek másolatait. Megakadályozza a bűnüldöző szervek vagy akár a hirdetők bármilyen üzenetbányászását. Amit küld, csak a feladó és a fogadó eszközén olvasható.

Melyik üzenetküldő alkalmazások kínálnak teljes körű titkosítást?

Melyik üzenetküldő alkalmazások kínálnak teljes körű titkosítást?

Népszerű üzenetküldő alkalmazások és végpontok közötti titkosítás

Íme néhány a leggyakrabban használt alkalmazások / szolgáltatások és az általuk kínált szolgáltatások a magánélet szempontjából.

  1. Messenger: Mivel a Facebook válaszul ad a WhatsApp-ra, az Messenger lehetővé teszi a végpontok közötti titkosítás bekapcsolását azáltal, hogy megadja, hogy a beírt üzeneteket „titokban” küldjék el. Alapértelmezés szerint nem aktiválódik.
  2. iMessage: A rendkívül népszerű iPhone üzenetküldő szolgáltatás csak teljes körű titkosítást kínál, ha mind a küldő, mind a fogadó iPhone felhasználók. Az Android felhasználók számára elküldött szövegek valójában nem vannak titkosítva. Ne feledje azt is, hogy ha az iCloudot használja az adatok biztonsági mentéséhez, akkor az elküldött üzeneteket az Apple kiszolgálói tárolják. Kapcsolja ki ezt a beállítást az üzenetek nyomon követés nélküli elküldéséhez.
  3. Skype: Az üzenetküldésnél a Skype az egyik legrégebbi név. A magánélet szempontjából a Skype nem nyújt teljes körű titkosítást.
  4. Snapchat: Ennek az üzenetküldő alkalmazásnak a népszerűsége az utóbbi években gyorsan növekedett. Sajnos a Snapchat nem kínál teljes körű titkosítást.
  5. Hangouts: A Google közismert videobeszélgetési és üzenetküldő szolgáltatása ismert, hogy csak az „előzmény nélküli” funkció révén törli az üzeneteket az előzményekből, ám ezek továbbra is a vállalat szerverein maradnak.
  6. Jel: A balról, jobbról és a középpontból érkező magas ajánlásokkal az alkalmazás használata Donald Trump elnökévé válása óta folyamatosan növekszik. Edward Snowden, a többi szakértő mellett köztudottan beszélték ennek az alkalmazásnak a dicséretével is, valószínűleg azért, mert a forráskód nyílt forrású, és gyakorlatilag bárki megvizsgálhatja a biztonsági réseket, amelyek jó programozási háttérrel rendelkeznek..
  7. Távirat: Az Egyesült Államokban is rendkívül népszerű Telegram olyan funkciót kínál Önnek, amely lehetővé teszi a végpont közötti titkosítás bekapcsolását a „titkos beszélgetések” révén. Alapértelmezés szerint nincs bekapcsolva.
  8. bizalmasan: Valószínűleg nem a világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás. azonban, A társaság webhelyén egyértelműen kijelenti, hogy alkalmazásuk alapértelmezésként teljes körű titkosítást kínál.
  9. Whatsapp: A WhatsApp srácai valóban bekapcsoltak a játékba, miután a Facebook megvásárolta, mivel korábban nem igazán kínáltak átfogó üzenet-titkosítást, mint most.
  10. Szöveges üzenetek: A szokásos szöveges üzeneteket általában bírósági úton elfogadják, és így az ilyen használatra, az azt jelenti, hogy nem igazán vannak titkosítva..

VPN – A magánélet extra rétege

Ha azt szeretné biztosítani, hogy senki sem hallgasson el az üzenetküldésre, erősen javasoljuk, hogy használjon VPN-t. A virtuális magánhálózat, más néven VPN, alapvetően lehetővé teszi az összes forgalom titkosítását. Ide tartoznak az üzenetek is. Itt található a biztonságos online üzenetküldéshez használt legjobb VPN-szolgáltatás listája. Itt olvashatja az átfogó VPN áttekintési útmutatót.

Végső gondolatok arról, hogy miért kellene biztonságosítani a privát üzeneteket

Annak ismerete, hogy senki sem képes elfogni az e-mailben vagy szövegesen küldött privát üzeneteket, olyan biztonsági elemet jelent, amelyet csak akkor lehet értékelni, ha olyan tapasztalatai vannak, amikor személyes adatait ellopták. Lehet, hogy hackerek vagy hitelkártya-csalók. A legfontosabb, hogy meg lehetett volna akadályozni. Csak annyit kell tennie, hogy megteszi a szükséges mennyiséget. Tegye meg a lépést, és védje meg adatait. Bizonyos esetekben visszafordíthatatlannak tekinthető az a kár, amelyet akkor lehet elkövetni, ha nem. Ne feledje, hogy ha valóban értékeli magánéletét, akkor mindig a legjobb, ha csatlakozik egy VPN szerverhez. 

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me