A telefon gyilkos kapcsolójának bekapcsolása és az okostelefon-tolvajok letiltása

A becslések szerint csupán 2012-ben 1,6 millió amerikai szenvedett okostelefon-lopások áldozatainak. A tolvajok aktívabbak voltak a nagyvárosokban. Például a San Franciscóban bejelentett lopások közel 50% -a okostelefonok volt. Az okostelefon-lopások a legtöbb nagy metróvárosban, köztük a New York-i New York-i és Washington DC-ben jelentett rablások 40% -át tették ki..


A telefon gyilkos kapcsolójának bekapcsolása és az okostelefon-tolvajok letiltása

A telefon gyilkos kapcsolójának bekapcsolása és az okostelefon-tolvajok letiltása

Miért van az okostelefonok tolvajcsalád??

A legkisebb okostelefonok ellopása nagy üzlet. Minden eszköz több száz dollárért eladható a fekete piacon. A tolvajok nagyobb haszonnal járnak, ha az eszköz különösen értékes. A legmagasabb árat az iPhone-k töltik. Ez arra is vezette, hogy néhányan a bűncselekményt „almás szedés” -nek nevezni.

Mások egyszerűen iCrimes-nek nevezik. A rossz helyzet még rosszabbá téve akkor is személyazonosság-lopás áldozata lehet, ha az okostelefon-tolvajok hozzáférhetnek személyes adataihoz. Ez akkor fordulhat elő, ha eszközt nem védi jelszó.

Okostelefon-lopások megelőzéséről szóló törvény és a gyilkos kapcsoló

Az eszköz és az adatok lopása és visszaélése elleni leghatékonyabb védelem a kill kapcsoló. Ez a funkcionalitás az okostelefon-felhasználók számára előnyös. A jelentések szerint a gyilkos kapcsolók 50% -kal csökkentik az okostelefon-rablások számát. Valójában annyira elrettentő, hogy 2015. július 1-je óta Kaliforniában az okostelefonokat Kill Switch funkcióval kell szállítani..

Az okostelefonrablások 2013 óta 50% -kal csökkentek San Franciscóban. 2016-tól pedig 22% -kal csökkentek. Ezt George Gascón állam kerületi ügyvédje tulajdonította egy okostelefon-lopások megelőzéséről szóló, 2015-ben elfogadott jogszabálynak..

Ez a törvény előírja, hogy a gyártóknak okostelefonokat kell készíteniük ölési kapcsolóval. A kikapcsoló olyan szoftver vagy hardver, amely a mobil eszközöket működésképtelenné teszi, amikor bekapcsolják. Az eszköztulajdonosok számára elérhető. Ezeknek a gyilkos kapcsolóknak nagy része szoftverek formájában érkeznek, amelyek távoli eszközök vagy aktiválási zárak törlésére vagy törlésére szolgálnak. Ez a funkció be van építve az okostelefonokba. Rendkívül egyszerű bekapcsolni.

Ezt a törvényt akkor hozták létre, amikor a tolvajok fejlesztették az okostelefonokat. Ez nem annyira szokatlan, ha figyelembe vesszük, hogy az okostelefonok több száz dollárt töltenek be a fekete piacon. A 2012-es Consumer Reports szerint 1,6 millió okostelefon-lopás történt az Egyesült Államokban. Ez az arány 2013-ban 94% -kal emelkedett, és elérte a 3,1 milliót.

A gyilkos kapcsoló hogyan biztosítja az ellopott okostelefon meghalását

Aktiválás után a megszakító kapcsoló megakadályozza az okostelefonok újraprogramozását a gyári alaphelyzetbe állításon keresztül és használatba vételét. Ez az okostelefon-tolvajok számára szinte lehetetlenné teszi működő eszköz eladását. Az Apple és a Google egyaránt 2014-ben elindította az intelligens telefonok integrált gyilkos kapcsolóit. Ezzel a felhasználók biztonság és biztonság érdekében hozzáférhetnek az okostelefonok legalapvetőbb védelméhez..

Hogyan lehet az okostelefon nem működőképes, ha ellopják??

Aktiválja a Kill Switch On Android funkciót

Használja a „Saját eszköz keresése” elemet okostelefonjának megkereséséhez

A Google eszközkövető szoftvere, a „Saját eszköz keresése” elérhető az okostelefon beállítási oldalán. Ezzel a szoftverrel könnyen megtalálhatja az eszközt a bejelentkezett böngészőből. A Google „Saját telefonom” felirat, és megjeleníti az aktuális helyet, ha a „Saját eszközom” szoftver működik.

Egy másik lépés az eszköz leleplezése a Google Playről. Az eszköz elrejtéséhez nyissa meg a Google Play beállítások oldalát. Itt válthatja az eszköz láthatóságát.

Kövesse a következő lépéseket:

1. lépés: Aktiválja a távoli hozzáférést

 1. Nyissa meg a Google Beállításokat.
 2. Ezután kattintson az Android eszközkezelő opciójára.
 3. Engedélyezze a következő lehetőségeket.
 4. Kattintson az Engedélyezés „Távoli lezárás és gyári alaphelyzetbe állítás”, valamint „Az eszköz távoli keresése” lehetőségre..

2. lépés: Hozzáférés az eszköz helyéhez és zárolása

 1. Lépjen egy web-alapú eszközre, ha okostelefon-lopás áldozata lett. Jelentkezzen be a Google-ba, és nyissa meg a „Android eszközkezelő” panelt.
 2. Megfigyelheti az eszköz helyzetét a térképen, és csengethet, zárolhat vagy törölhet az okostelefonról.
 3. Most az okostelefon-tolvajnak be kell bizonyítania, hogy Ön vagy, ha megpróbálják a készüléket gyári alaphelyzetbe állítani, és azt állítják, mint a sajátját. Bármely Google-fiókkal történő bejelentkezés csak akkor engedélyezett, ha azt korábban szinkronizálta, miután fiókként vagy felhasználóként hozzáadta az eszközhöz. A vendégekként bejelentkezés nem engedélyezett. Tehát, ha ezeket az információkat nem lehet megosztani a beállításkor, akkor a készüléket nem lehet a gyári alaphelyzetbe állítás után használni.

A gyilkosság aktiválásának lépései Kapcsolja be az iOS-t

Keresse meg eszközét a „Find My iPhone” segítségével

Minden iPhone kapcsolódik egy iCloud-fiókhoz. Ennek van egy „Aktiválási zár”, valamint a „Saját telefon keresése” funkció. Míg az előbbi nyomon követi az eszköz utolsó ismert helyét, az utóbbihoz a hozzáféréshez be kell írnia a felhasználónevet és jelszót az eszközön.

Ha iPhone-ját tervezi eladni, akkor kikapcsolhatja az Aktivációs zár funkciót. Ehhez ki kell kapcsolnia a „Find My iPhone” elemet, és el kell távolítania a fiókot az eszközről.

Okostelefon-lopás esetén az Aktiválászár megállítja a nyomon követett halvajokat. Most már nem lesznek képesek összekapcsolni az ellopott iPhone-t a saját számlájukkal, és ez ugyanolyan hasznos lehet, mint a holttest! Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. lépés: Engedélyezze a „Find My iPhone” opciót

 1. Nyissa meg a Beállításokat, és lépjen az iCloud oldalra.
 2. A bejelentkezéshez használja az egyedi Apple ID-jét.
 3. Engedélyezze a „Saját iPhone keresése” lehetőséget.

2. lépés: A „Lost Mode” engedélyezése

Ha gyanítja, hogy iPhone-ját ellopták, vagy helytelenül helyezkedik el, engedélyezheti az „Elveszett mód”.

Még azt a lehetőséget is használhatja, hogy testreszabja a zárat egy telefonszámmal. Ez biztosítja az eszköz biztonságos visszaküldését az esetleges elvesztése esetén. Ha az eszközt lekérdezték, akkor az visszatérhet a normálhoz, ha bejelentkezik az Apple ID bejelentkezéssel.

A telefon gyilkos kapcsolójának bekapcsolása – következtetés

A telefon ellopása pánikba kerülhet. De annak érdekében, hogy adatai biztonságban legyenek (és hogy a tolvaj sem profitáljon a telefonjáról), aktiválja a gyilkos kapcsolót. Ez egyszerű és könnyű, és csökkenti az okostelefon-lopások számát. Íme néhány egyéb módszer, amelyek segítségével okostelefonját biztonságban tarthatja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map