A Torrenting legális és biztonságos-e használni?

Az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Ausztráliában törvényes, és a világ többi része? Megkérdezhetnénk, miért kellene torrent és kockáztatnia, és átmenni a következő bajokon? Talán azért, mert a digitális világhoz való ingyenes hozzáférés és alacsony eséllyel való bejutás önmagában melegítő felhívás. 


A Torrenting legális és biztonságos-e használni?

A torrenting legális és biztonságos a használata?

Az internethasználók bolond lenne, ha nem élnének ki ilyen lehetőséggel. Néhány országban, például az Egyesült Királyságban, Németországban és Japánban, az illegális tartalom letöltésére pénzbírságot szabnak ki, míg olyan országokban, mint Svájc, Spanyolország és Lengyelország, ezeket figyelmen kívül hagyják. Torrentálsz anélkül, hogy elkapnál? A kínzó is legális?

Ez valóban nem fontos, mert azért vagyunk itt, hogy elmondjam nektek, hogy megszabadulhat a kínzástól, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon. A Mac, PC, Android, iOS, iPhone és iPad készülékekkel kompatibilis VPN-kkel elkerülheti a súlyos jogi következményeket és a torrent csatornákat. Az alábbi útmutatóban bemutatjuk a kínzás különféle aspektusait. A Torrenting illegális? Mi történik, ha szerzői jogi védelem alatt álló anyagot kapnak el? 

Mi az a torrenting??

A torrentálás a fájlok megosztása a Torrent szoftver használatával. Ez egy protokoll, amely támogatja a peer to peer fájlok megosztását. Tehát alapvetően ez egy módszer adat letöltése és adat / elektronikus fájlok terjesztése az interneten keresztül. Ahelyett, hogy fájlt töltne le egyetlen forráskiszolgálóról, a torrent felhasználók letölthetik a kívánt fájl kis részeit a használt Torrent szoftverhez csatlakoztatott különféle számítógépektől..

Miért Torrent??

Nos, a népszerű ok kivételével, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy ingyenesen filmeket nézzenek vagy zenét hallgassanak, az emberek torrent kerülnek a technikai kérdések, például a sebesség és a sávszélesség elkerülése érdekében..

Torrenting Illegális?

Mielőtt továbbmennénk, valószínűleg a legfontosabb az a kérdés, hogy a kínzás legális-e vagy sem. Tehát azért vagyunk itt, hogy elmondjam neked, hogy a kínzás technikailag legális, amíg a szerzői joggal védett anyagot nem veszik figyelembe, csak akkor ez a helyzet. A szerzői joggal védett filmek és dalok letöltése a Torrent használatával rosszallás van, és súlyos következményekhez vezethet.

Hogyan működik a torzítás??

A nehéz fájlok letöltése az internethasználók legrosszabb rémálma lehet, amely azonban már nem jelent problémát, amikor Torrenting jött a képbe. A Torrenting megkönnyíti a nagy sávszélességet és sebességet igénylő fájlok letöltését. Lebontja a fájlt, és különböző helyekre terjeszti, hogy a fájl letöltése után végül összerakja őket.

Vetés és pihenés, így működik a Torrenting. Mivel a teljes Torrenting folyamat fájlmegosztáson alapszik, a Torrent felhasználó jogosult magokra és piócákra. Ez azt jelenti, hogy ugyanúgy, ahogyan letölthet egy fájlt másoktól, valószínűleg képes feltölteni egy fájlt mások számára is. A kiköltözött (letöltött) fájl különféle forrásokból származik, és a fájlt a Torrent többi felhasználója beülteti (elküldi). A fájlmegosztási folyamat közé tartozik az ügyfélszoftver, amely kezeli a felhasználók mag- és piótafájlokkal való kapcsolatát.

Hogyan tudná elkapni a torzítást?

Hidd el vagy sem, vannak olyan vállalkozások, amelyek figyelemmel kísérik / védik a szerzői jogok által védett anyagokat, és ők a „Szerzői jogok trollok” néven működnek. A torrenting IP címei a Torrenting kliens szoftvert használók számára láthatóak és észlelhetők. Az Internet Szolgáltatóknak és a szerzői jogok trolljainak csak annyit kell tenniük, hogy figyelemmel kísérjék azok tevékenységét, akik anyagot töltenek le vagy töltöttek fel az IP-címükön keresztül..

Mi történik, ha elkapnak??

Lazuljon el. Kisebb esélye van annak, hogy bíróságra forduljon a kínzó bíróság elé, azonban azt szeretné, ha az ügyeket a bíróság elé rendezték volna, amint felfedezik a szerzői jogok megsértésének felháborító pénzbírságait. A szankciók kiszabásának mértéke az ország törvényeitől és a megkeresett anyagtól függően változik.

Az internetszolgáltató levelet fog küldeni, amelyben kéri, hogy hagyja abba a kínzó tevékenységeket. A kapcsolat sebessége szenved a kedvezőtlen gyakorlatok következményeként. Szélsőséges esetekben más országok három börtönbüntetést és hihetetlenül hatalmas bírságot szabnak ki.

Biztonsági tippek a torzítás elõtt

Íme néhány könnyen követhető útmutatás, amelyeket végrehajthat, hogy biztonságban maradjon a torzítás során.

 • Válassza bölcsen a Torrent szoftvert.
 • Tartsa távol a legfrissebb kiadások kínzásától.
 • A torrenthez használjon VPN-t.
 • Válasszon egy jó hírű VPN-t.
 • Használjon víruskereső terméket.

VPN Torrenting

A felhasználóknak a torrent során VPN-vel kell védeniük személyazonosságukat. A VPN (virtuális magánhálózat) használata nemcsak anonimitást jelent a hálózati és torrenting gyakorlatokban, hanem elrejti a helyét, ahol a torrent használata jogosulatlan lehet. A VPN megváltoztatja az Ön IP-címét azáltal, hogy átirányítja az összes internetes forgalmat egy kiszolgálón keresztül a választott helyre. A VPN az adatokat titkosítja úgy, hogy az internetszolgáltatók vagy a szerzői jogi trollok nem tudják követni az online tevékenységeket. A VPN használatával biztonságosan torrent:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra.
 2. Kattintson a linkre a VPN szoftver letöltéséhez.
 3. Telepítse a VPN szoftvert.
 4. Csatlakozzon egy másik ország egyik szerveréhez.
 5. Most, hogy egy másik IP-címmel böngészi, az internetszolgáltatók vagy a szerzői jogi trollok semmiképpen sem tudhatják meg, hogy mire készülnek.  

VPN kiválasztása

A választott VPN-nek:

 • Ne tartson naplót a felhasználók internetes forgalmáról
 • Nagy sebességgel üzemeltesse
 • Van olyan szerverek azokban az országokban, ahol a megőrzési törvények nem vonatkoznak

A legjobb VPN a torrentinghez

Már közzétettünk egy mélyreható áttekintést azokról a legfontosabb VPN-szolgáltatókról, amelyeket felhasználhat a torrent fájlok névtelen letöltésére. Az alábbiakban megtalálja a Torrenting legmegfelelőbb VPN-jeinek listáját 2018-tól kezdve.

ExpressVPN

Ez az egyik népszerű VPN-szolgáltatás, amelyet határozottan használhat a torrentinghez és az általános webes használathoz. Rendkívül biztonságos 256 bites AES titkosítást kínál. Az a tény, hogy 78 országban rendelkezik szerverrel, szintén javára működik (valószínűleg nem Észak-Korea, mikor fog valaki tenni valamit az országgal kapcsolatban?). Az ExpressVPN széles operációs rendszer és eszköz támogatással rendelkezik. Ideális az is, ha nem sokat foglalkozik a szoftverbeállításokkal, de névtelenül akarja használni a torrenteket. A torta jegesedése, hogy nincs felhasználói adatainak naplózása. Az alapértelmezett protokoll az OpenVPN, de használhatja az L2TP-t és az SSTP-t is. Az összes szerver támogatja a P2P-t.

NordVPN

A panamai székhelyű NordVPN ideális a nehéz torrent és a P2P szolgáltatást igénybe vevők számára is. A nulla naplózás biztosításával együtt jön, és van 256 bites AES titkosítás. NordVPN dupla VPN szolgáltatást is kínálnak. A sebesség általában jó, de időnként változhat. Használhatja a DNS szivárgás elleni védelmet és a megosztott IP-címet is. A korlátlan sávszélesség csak édesebbé teszi az üzletet.

IPVanish

Ha torrentet használ, és különféle helyekről kell elérnie a webszervereket, bölcs dolog választani a VPN szolgáltatást, mint például IPVanish. Ez az adatnaplózással járó bánatossággal is jár. Van 256 bites titkosítás és támogatás az olyan protokollokhoz, mint az L2TP és az OpenVPN. Az IPVanish megosztott IP-címeket kínál, és a sávszélesség korlátlan.

Torrenting illegális – Torrent bölcs

Még a sokféle kockázattal is, amely a zaklatást kíséri, a felhasználók továbbra is úgy gondolják, hogy megéri a felvételt. Alig hiszik abban, hogy egy fájl letöltése hátrányos helyzetbe hozza őket, még akkor is, ha tudják, hogy A szerzői jogok által védett anyagok letöltése a törvény szerint nem megfelelő.

Lehet, hogy szerencséje van, és megszabadulhat a kínzó fájdalmaktól, az országtól függően, amelyben él, és természetesen a biztonsági intézkedésekről, amelyeket megtett a hatóság behatolásának elkerülésére. Az a tény, hogy a kígyózás nem illegális, azzal kezdődik, hogy sok felhasználó kinyitotta az ajtót. Az intelligens felhasználók elriasztják a szerzői jogok által védett anyagokat, de a hozzáértő felhasználók a szerzői jogok által védett anyagokat torrenták el a VPN-k segítségével.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me