Az igazság a korlátlan élettartamú VPN-előfizetések mögött

A jó alku kilátása mindig csábító. És amikor ez valami „korlátlan”, az emberek nem vesztegetik az időt arra, hogy rá ugráljanak. A korlátlan beszélgetési időtől a korlátlan internetes adatokig, a korlátlan üzlettel nehéz vitatkozni. A forgalmazók tisztában vannak a „korlátlan” üzletek által kínált értékjavaslattal, és elég okosak ahhoz, hogy rávegyék a fogyasztókat arra, hogy megvásárolják azt, amit eladnak. Amikor a VPN-ről van szó, lehetősége van fizetett vagy ingyenes szolgáltatásra. Mind az ingyenes, mind a fizetett VPN-szolgáltatások saját előnyeikkel és hátrányaikkal járnak, és az ingyenes szolgáltatások gyakran olyan korlátozásokkal járnak, mint a szigorú havi adatkvóta és csak néhány szerver. Ne feledje, hogy az ingyenes VPN nem igazán ingyenes; pénzt kell keresniük, és az adatok gyors leürítésével teszik. Ingyenes VPN használatakor gyakran nehéz nyomon követni adatait. Sokan aktívan keresnek élethosszig tartó VPN szolgáltatókat. Más szavakkal: egyszeri előfizetési díj megfizetésével korlátlan VPN előfizetést kap az életre. De vajon ezek az üzletek legitimek-e, vagy egyszerűen csak „túl jó ahhoz, hogy igaz legyen”??


Igazság a korlátlan élettartamú VPN-előfizetések mögött

Igazság a korlátlan élettartamú VPN-előfizetések mögött

Életre szóló VPN szolgáltatók

Van valami vonzóbb, mint az ingyenes VPN-k, és ez egy életre szóló VPN. Ez magában foglalja egy szolgáltatás egyszeri fizetéssel történő megvásárlását, majd ezt a VPN teljes élettartama alatt történő ingyenes felhasználását. Az egyszeri fizetés általában nagy, de nem kell többet fizetnie. Nincs havi díj. Ha alaposan megnézed az internetet, hihetetlen ajánlatok és kedvezmények vannak ezen korlátlan vagy élettartamú VPN-ekre, és az ajánlatok csábítóak.

Például néha ezeket a korlátlan VPN-előfizetéseket 20 dollárért értékesítik. Ez azt jelenti, hogy 20 USD-t fizet egyszeri díjként, és addig élvezheti a VPN-t, amíg használja. A tényleges ár körülbelül 300 dollár körül lehet, de az üzletek és kedvezmények az árat 20 dollárra csökkentik. Ez nem hihetetlen?

Igen, ez az. Gyakrabban sokkal több történik, mint amit észreveszünk. Ezeket a mega-ügyleteket általában nem a VPN-szolgáltatók közvetlenül, hanem harmadik fél viszonteladói adják el. Annak ellenére, hogy sok logikus magyarázatot adnak webhelyükön arról, hogy miként engedhetik meg maguknak ilyen nagyszerű ajánlatokat, érdemes időt venni a mélyebbre ásni és az igazság megismerésére..

Vigyázzon a VPN-csalásokra

Nagyon gyakran, amikor felkeresi a viszonteladót a Google-on, csalásokkal és csalásokkal, valamint a velük kapcsolatos alacsonyabb szintű szolgáltatásokkal találkozik. Mielőtt bízna ezen ügyletek valamelyikében, mindig jobb, ha ellenőrizni szeretné az értékeléseket, és egy kicsit megkérdezte, hogy mélyebbre jusson..

Az ilyen ügyletek irreális egyszerű oka az, hogy a VPN-knek pénzt kell keresniük. Ha élethosszig nyújt szolgáltatást mindössze 20 dollárért, akkor nem lehet karbantartani szervereket az egész világon, és nem is rendelkezhet saját mobil- és asztali alkalmazásokkal. Praktikus és egyértelműen nem sikeres üzleti modell, amely sokat mond még akkor is, ha az üzletek jól teljesítenek Amerikában az alacsonyabb adók és kevesebb szabályozás miatt.

E szolgáltatások alapvető célja, hogy minél több embert csábítsanak, és előzetesen megkapják a pénzüket. Ezzel az ügyfelek csak azzal kockáztatnak pénzüket, hogy az üzletet hirtelen leállítják.

Tehát hogyan keresnek pénzt ezek az árnyékos VPN-cégek? Biztonságosan feltételezhető, hogy nem keresnek pénzt az előfizetésekből, tehát van más lehetőség is. És általában magában foglalja az ügyfelek adatainak és naplóinak eladását harmadik feleknek, például hirdetési partnereknek. Ezért nemcsak pénzével, hanem magánéletével is kockáztat.

Hogyan válasszuk ki a VPN szolgáltatást?

Ideális esetben egy életen át tartó VPN-nek életben kell lennie, de ha az üzleti vállalkozás hirtelen leáll, akkor nem kell visszatérítenie a pénzt, vagy élveznie a szolgáltatást. Azáltal, hogy egy olyan üzletbe bíznak, amely túl igaz ahhoz, hogy igaz legyen, az ügyfelek csak becsapják és becsapják őket. Az ügyfeleknek tudatosabbaknak kell lenniük, és el kell végezniük egy kis kutatást, mielőtt bíznának minden olyan üzletben, amelyet online látnak.

A csalások elkerülése érdekében a legjobb átadni a csábító ajánlatokat, és neves VPN szolgáltatást keresni. Számos olyan neves VPN, amelyek sok pénzt kínálnak, és minőségi szolgáltatást nyújtanak. Mint minden fenntartható üzleti modellnél, ezek a szolgáltatások egyszeri, majd névleges havi díjat számítanak fel. Végül is egy VPN-t használnak az online biztonsághoz, és egy olyan szolgáltatás, amely önmagában nem fenntartható, nem képes az előfizetők számára biztonságot nyújtani..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me