Hogyan hamisíthatja meg a helyét online

Hogyan hamisíthatjuk meg a helyet az interneten PC-n, Mac-en, Android-on, iPhone-on, iPad-en és a többi készülék? Az interneten jelenleg a legforróbb vita az, hogy mekkora nyomon követést kell engedélyezni? A legfontosabb, hogy mennyi követés törvényes? Van-e véleményük az alkalmazások felhasználói számára arról, hogy az internetszolgáltatók és más internetes ügynökségek nyomon követik-e a helyüket, vagy csak azt feltételezzük, hogy szeszélyük és kedvtelésünk iránti hatalom vagyunk? A nyilvánvaló válasz nem. Nem kell állandóan online feltárnia online tartózkodási helyét. Valójában alapvető magánélethez fűződő joga, hogy csak azokat a személyeket engedje be a tartózkodási helyén, akiket méltónak tart. Ez csak a barátait és a családját jelenti.


Hogyan hamisíthatja meg a helyét online

Hogyan hamisíthatja meg a helyét online

Folyamatosan nyomon követik az internetet

A cookie-k, a lopakodáskövetés és a sok egyéb szoftver segítségével azonban mindenkinek tudomására hozza a legmeghittségesebb adatait mindenkinek, aki hajlandó fizetni, hogy megszerezze őket, bölcs dolog legalább tudni, hogyan maszkolhatja a tartózkodási helyét. Nyilvánvaló, hogy bizonyos esetekben a földrajzi helymeghatározás nagyon hasznos. Mint amikor elveszik, és a Google Maps segítségével keresse meg az utat, vagy keresse meg a legközelebbi éttermet vagy üzletet. Ennek ellenére a földrajzi követés kellemetlen lehet, ha a helyi kiskereskedők hirdetései bombáznak, vagy ha Kínában vagy Oroszországban élsz, akkor olyan helyre kerülnek, ahol csempészést kínálnak..

Hogyan hamisíthatja meg a helyét online

Nagyon fontos tudni, hogyan kell megvédeni a helyadatait. A meglátogatott webhelyek és az Ön által használt alkalmazások főként két dolgot használnak a tartózkodási hely meghatározására: Az Ön nyilvános IP-címét és GPS-adatait. Íme néhány módszer, amellyel megbizonyosodhat arról, hogy a tartózkodási helye és a napi utazások nem nyilvánosak:

VPN

A VPN-k a legfontosabb a kiberbiztonságban. A legjobb szolgáltatásokat nyújtják mindenkinek, aki biztonságos internethasználatot keres, és szó szerint felbecsülhetetlen, ha figyelembe vesszük az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Maszkolhatja valós idejű tartózkodási helyét, használhat egy alt szervert, megnézheti a régiójában korlátozott dolgokat, és tarthatja rejtett helyét másoktól. A VPN alkalmazások kompatibilisek a Windows PC, Mac, Android, iOS és FireStick alkalmazásokkal. A VPN-kapcsolatot közvetlenül a routerén is beállíthatja, ha kompatibilis.

Annak érdekében, hogy a VPN segítségével hamisítsa online helyét, először be kell jelentkeznie egy VPN szolgáltatónál. Mint minden más, amelyet online vásárolhat, vannak jó és rossz VPN-k is. A legjobb VPN-szolgáltatásokat illetően felhasználhatja a földrajzi helyzet megtévesztésére, ExpressVPN jobbra van a tetején. Itt vannak a legfontosabb VPN-k 2018-tól.

Azért, hogy hamis online helyét a VPN segítségével, kövesse ezeket az utasításokat:

 1. Először regisztráljon egy VPN-t a fenti listából.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást a PC-re, Mac-re, Androidra vagy iOS-eszközre.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Az alkalmazáson belül csatlakozzon egy VPN szerverhez.

Valójában IP-címe rejtett lesz. Ehelyett az összes meglátogatott alkalmazás és webhely csak a VPN-kiszolgáló nyilvános IP-címét fogja látni, amelyhez jelenleg csatlakozik.

Kapcsolja ki a követést a mobilböngészőkben és az alkalmazásokban

Számos böngésző és alkalmazás a földrajzi nyomon követést használja ügyfelei élményének fokozására. Ezeket azonban kikapcsolhatja egyszerűen a beállítások elérésével és a helyalapú szolgáltatások kikapcsolásával. A böngészőben választhatja a „nem követheti” opciókat is. Ennek problémája azonban az, hogy csak korlátozott számú kiszolgálóra és hostolt webhelyre férhet hozzá. Ugyanakkor ez semmit sem fog elfedni az Ön IP-címét és ennélfogva a tényleges tartózkodási helyét. De ez legalább egy lépés a kisebb földrajzi nyomon követés felé.

TOR

Mindenki, aki tud valamit az online biztonságról, és aggódik amiatt, használja a TOR-ot. Ez a böngésző lehetővé teszi, hogy név nélkül online legyen az adatok küldése vagy fogadása során. Ez azonban nem akadályozza meg a vállalatokat abban, hogy megismerjék az Ön tartózkodási helyét, mivel az Ön IP-címe továbbra is látható lesz számukra. Valójában a kormányzati hatóságok gyakran kifejezetten nyomon követik a TOR-t futtató IP-címeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem használnak illegális cuccokra.

Mindig használjon HTTPS-t

Ha tisztában van a magánélettel, akkor minden alkalommal, amikor online webhelyet látogat meg, győződjön meg arról, hogy a weboldal címében a HTTP végén van egy „S” jel. Ez biztosítja a kapcsolat biztonságosságát SSL vagy Secure Socket Layer használatával. Ez az online biztonság legalapvetőbb típusa, ám ennek ellenére is fontos.

Használja a nyomkövetőellenes alkalmazásokat

Ezek az eszközök hasznosak az alapszintű adatvédelem és biztonság szempontjából. Ezek megakadályozzák, hogy a látogatott véletlenszerű webhelyek nyomon kövessék Önt. Azonban könnyen megkerülhetők tapasztalt hackerek és internetes barátok számára. Tehát, bár ezek jó mindennapi választás lehetnek, határozottan nem szabad bízni csukott szemmel.

A WebRTC letiltása

Az RTC vagy a Real Time Configuration arra az információra vonatkozik, amelyet mindenkinek megkapnak, aki online kéri a szerverétől. Ez azt jelenti, hogy az ANYBODY képes nyomon követni az Ön IP-címét. Ezt a problémát azonban a megfelelő alkalmazások telepítésével is könnyen meg lehet oldani. Az Android alkalmazásbolt számos ilyen alkalmazást nyújthat Önnek. Ha Firefox böngészőt használ, akkor ezt közvetlenül a konfigurációs beállításokból letilthatja.

Közösségi média

A közösségi média a 21. századi ekvivalens a helyi országos klubnak. Itt szocializálhat és hasonló gondolkodású embereket találhat, a határok és a politikai határok figyelembevétele nélkül. Ez ugyanakkor hajlamossá tesz egy olyan ragadozó vágyára is, akik csak arra várnak, hogy dobja el az őrségét. Ökölszabályként SOHA ne adjon senkinek személyes információt, kivéve, ha jó oka van megbízni benne. A barátok megcímkézése a helyi resto vagy a vízipark képeivel valószínűleg szórakoztatónak tűnik, de ez feltárja az Ön tartózkodási helyét és azoknak a tartózkodási helyét, akik mind kapcsolódnak hozzád, mindenkit veszélyeztetve. Kapcsolja ki a közösségi médiaalkalmazások automatikus követési funkcióit, és ellenőrizze, hogy bejegyzései csak jóváhagyott személyek számára érhetők el.

VM

A virtuális gépek vagy virtuális gépek nagyszerűen biztosítják, hogy a rosszindulatú ügynökök ne lépjenek be a mobil, a laptop és más eszközök adatfolyamába. Alapvetően a virtuális gép lehetővé teszi a fájlok megnyitását a saját kiszolgálójától eltérő kiszolgálón. Tehát hatékonyan elferdíti az esetleges spoksz az aktuális tartózkodási helyére. Bár ez kicsit unalmas, ez a módszer ideális, ha tudja, hogy figyeli a számítógépes tevékenységedet.

Hogyan hamisíthatja meg a helyét online – Összeszerelés

Ha érdekel a biztonsága, és nem akarja, hogy bárki tartsa a lapjait az Ön tartózkodási helyén, akkor ügyeljen arra, hogy kövesse a fenti módszereket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map